- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.661
Günaydın kızlar ;
Sabah hastanedeydim. Kan verdim. Yarın 8 'de burada olun dediler. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikDananın kuyruğu yakında kopacak İnşallah sonu iyi olur.. Dualarınızı esirgemeyin..
slm kızlar. iki gündür giremedim nete. dün oğlumu annem ve eşime bırakıp dışarı çıktım. tedavi öncesi kendime biraz bakım yaptırdım. her anlamda hazırlanıyorum tedaviye yani. son ilacımı da cuma akşamı içtim. bakalım ne zaman adet olacağım.
akasyacığım allah yardımcın olsun. güzel haberler ver bize inşallah.
merve kayınvaliden gerçekten alemmiş. eskiler de zaten hemen biz her işi yapardık şimdiki gençler hamileyim diye hep yatıyor demeye geiriyor. sen bakma ona hamileliğinin keyfini çıkar. mide bulantısı çok iğrenç birşey ama sebebi böyle güzel olunca o bile anlamlı oluyor. bu arada benim hamileliğimde hiç midem bulanmadı.
delikız, hazade, chnb, inci sizler nasılsınız? nazefsa hala yok ortalarda.
Günaydın kızlar ;
Sabah hastanedeydim. Kan verdim. Yarın 8 'de burada olun dediler. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikDananın kuyruğu yakında kopacak İnşallah sonu iyi olur.. Dualarınızı esirgemeyin..
slm kızlar. iki gündür giremedim nete. dün oğlumu annem ve eşime bırakıp dışarı çıktım. tedavi öncesi kendime biraz bakım yaptırdım. her anlamda hazırlanıyorum tedaviye yani. son ilacımı da cuma akşamı içtim. bakalım ne zaman adet olacağım.
merve kayınvaliden gerçekten alemmiş. eskiler de zaten hemen biz her işi yapardık şimdiki gençler hamileyim diye hep yatıyor demeye geiriyor. sen bakma ona hamileliğinin keyfini çıkar. mide bulantısı çok iğrenç birşey ama sebebi böyle güzel olunca o bile anlamlı oluyor. bu arada benim hamileliğimde hiç midem bulanmadı.
canım çok iyi olmuş bakım işi... benim asıl ihtiyacım var allahtan çok kıllı tüylü biri değilim yanmıştım yoksa...
saçım başım da berbat ama batıl inanç kesemiyorum...
nazefsayı merak etmeye devam ediyorum. delikız bir arasan canım ben de nosu yok arayamıyorum(
İnciii canım nasılsın iyi misin?
Misafirin felan mı var bu aralar pek sık girmiyorsun sanki:26:
Çok şükür Mervem. Sen nasılsın?
Bu aralar tercüme ve editörlük işleri art arda geldiği için pek gelemedim buraya. Arada bakıyorum sizlere ne var ne yok diye :)
Haaa anladım canım neyseki kötü bir şey yokmuş
Evden mi hallediyorsun o işleri yoksa yeni işe mi başladın?
Kolay gelsin sana canım
Ay CANIM arkadasım hep dualarımdasin zaten
Ekstra dua edeceğim bugün
Allah yar ve yardımcın olsun yarın bol bol yumos toplanır inşallah
Her şey çok guzel olacak senin için insllh
akasya canım bak göreceksin söyledikleri sayıdan çok çıkacaktır,
rahat ol stres yapma,Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle
Canım Akasyam hadi yolu yarıladık inş :) Allah muvaffak eylesin. Yarın çok güzel olacak Allah'ın izniyle...
Selam canım. Oh ne güzel moral olmuştur iyi yapmışsın.
Çok şükür iyiyim ben.
merhaba kızlar:))
ben iki gündür dısarlara cıktım yoruldum biraz, heyecanla çarsambaya kitlendim beklemedeyim..geçmişide okuyamadım yarın evde dinlenip okuyacağım umarım herkescikler iyidir..
AKASYACIĞIMMMM canım benim heyecanlısındır cok,bu gece dualarımdasın.. hersey guzel olacak insallah hiç heyecanlanma rahtaca gırip cıkacaksın Allahın izniyle güzel haberlerini alacağız cnm..
merhaba kızlar:))
ben iki gündür dısarlara cıktım yoruldum biraz, heyecanla çarsambaya kitlendim beklemedeyim..geçmişide okuyamadım yarın evde dinlenip okuyacağım umarım herkescikler iyidir..
AKASYACIĞIMMMM canım benim heyecanlısındır cok,bu gece dualarımdasın.. hersey guzel olacak insallah hiç heyecanlanma rahtaca gırip cıkacaksın Allahın izniyle güzel haberlerini alacağız cnm..
Akide canım 3 günün kalmış hadi bakalım ikizlerin seninledir inşallah
Mervem sen nasılsın tatlım ?? İkizlerin keyfi nasıl annesi
Akasya heyecan durumun ne alemde şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?