- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.901
kızlar lavenin 8 embriyosuda sapasağlam duruyormu.5. güne gidilcekmiş.bugün biyopsi yapmayacaklarmış.gelişmeler böyle hepinizi öpüyorum...
kızlar lavenin 8 embriyosuda sapasağlam duruyormu.5. güne gidilcekmiş.bugün biyopsi yapmayacaklarmış.gelişmeler böyle hepinizi öpüyorum...
akasya kimseyi unutmamışsın :))Kızlar günaydın..
Nedense bugün pek keyifsizim. Baş ağrısı ile uyandım. İnşallah geçer.Mervem tatlım çörekotu düşüğe sebep olabilir diye okumuştum. Aman dikkt et. Fazla yeme. Mervişim canım keşke imkanım olsa.. Seve seve sana çorba yapardım. Ama kendime de beceremiyorum. Kara kara düşünüyorum. Hamilelik olursa beni kim besleyecek diye Memeleri sürekli kontrol ediyorum. Meme manyağı oldum Özellikle geceleri çok şiş oluyorlar. Bazen iniyorlar.Ama genel olarak acı var. Bir de nette bişey okudum. Hamilelikte göz bebekleri büyürmüş güyaa.. Sabah eşime diyorum gözbebeklerime baksana O da diyor yaa gettttt iyice uçtun
Lavem güzel haberlerini bekliyoruz. Kulağımız sende.En az 7 diyorum ben Hep dedikleri gibi "şansın bol olsun"
İncim bu smear olayı seni gerdi bence. Nur Hanım ile görüştüğünde o seni rahatlatacaktırBebişe az kaldı. Bebek yolda.. Anaaa bizim bebişler sıra sıra geliyor..
Adacım sen nasılsın ? Testleri yaptırdın mı ?
Tulip canım opu ne zaman ?
Akidem canım nasılsın ? Çok merak ediyorum seni. Kendi derdime düştüm hatrını soramadım. Ne olur kusuruma bakma
Mattikam bebişle meşgul
Hituci kızçelerle
Delikız nerelerde ?? :26:
Turkuaz test yaptırmıştı.
Maiumut görünmüyor :26:
Hamet yok uzun zamandır :26:
Hazadem sağolsun her zaman bizimle bize destek
Nazım da prenses Eylülle bize dua ediyor..
Valla kızlar iyi ki varsınız ..Hepinizi çok seviyorum..
Hitucim özledik seni deNasılsın?
bneden sizi özledim canım.hamdolsun iyiyiz.sen nasılsın?bu ara pek giremiyorum foruma ama aklımda ve dualarımdasınız hep.
Ben de iyiyim şükür. Biliyorum canım. Allah razı olsun bizi hiç yalnız bırakmadınKızlar da iyidir inş.
akasya kimseyi unutmamışsın :))
evet benim kızlarla başım dertte.Allahım isteyen herkese versin bu tatlı belalardan.
laveyle konuştum,sende konuşmuşsun.sen çevirim dışı göründüğün için ben yazdım gelişmeleri.
senden de güzel haberler bekliyoruz inşaallah.test günü nezaman.
iyiler canım hamdolsun.birisi tv karşısında uyuakaldı.şimdi diğerinide uyutayımda birlikte uyansınlar.yoksa yalnız sıkılıyorlar biri diğerini uyandırmaya çalışıyo.
öpüyom hepinizi Allaha emanet olun.
Kod:
Pazartesi canım :18::18:
Lavem gel de hislerini alalım
Ay demee ptesimi ..
Şunun şurasında ptesiye ne kaldıı
Ayy hakkaten yaa.. Günler su gibi geçti.İdrar testi yapsam mı diye içimden dürtüyorlar beni ama yemiyor.Ya çıkmazsa al sana intihar sebebi
Lavem gel de hislerini alalım
Aradım incim yemekde ama sesi çok güzel geliodu
Çok mutlu, çok şaşkın, sevinçli ama bir tarafı inanamıyor. Şaka gibi diyor.Gelince kendi anlatsın..
Ayy hakkaten yaa.. Günler su gibi geçti.İdrar testi yapsam mı diye içimden dürtüyorlar beni ama yemiyor.Ya çıkmazsa al sana intihar sebebi
HeheOnların içinden bir de en az 4 sağlıklı çıksın da o zaman göreceğim ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?