Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar lavenin 8 embriyosuda sapasağlam duruyormu.5. güne gidilcekmiş.bugün biyopsi yapmayacaklarmış.gelişmeler böyle hepinizi öpüyorum...

akasya kimseyi unutmamışsın :))
evet benim kızlarla başım dertte.Allahım isteyen herkese versin bu tatlı belalardan.
laveyle konuştum,sende konuşmuşsun.sen çevirim dışı göründüğün için ben yazdım gelişmeleri.
senden de güzel haberler bekliyoruz inşaallah.test günü nezaman.

kızlar lavenin 8 embriyosuda sapasağlam duruyormu.5. güne gidilcekmiş.bugün biyopsi yapmayacaklarmış.gelişmeler böyle hepinizi öpüyorum...

Hitucim benden önce yazmış Evet ben de konuştum. Herşey çok iyi gidiyor. Maşallah Çok mutlu olduk. Lave de çok sevinçli ama şaşkın Hadi bakalım en az 1 tane çıkacak bence.. Bütün enerjimi sağlıklı bulunması için gönderiyorum..

Ben de iyiyim şükür. Biliyorum canım. Allah razı olsun bizi hiç yalnız bırakmadın Kızlar da iyidir inş.

iyiler canım hamdolsun.birisi tv karşısında uyuakaldı.şimdi diğerinide uyutayımda birlikte uyansınlar.yoksa yalnız sıkılıyorlar biri diğerini uyandırmaya çalışıyo.
öpüyom hepinizi Allaha emanet olun.

Kod:

Pazartesi canım :18::18:

Yesinler onları
Tamam hitucim. Siz de Allah'a emanet olun...

Aradım incim yemekde ama sesi çok güzel geliodu

Çok mutlu, çok şaşkın, sevinçli ama bir tarafı inanamıyor. Şaka gibi diyor. Gelince kendi anlatsın..

Hehe Onların içinden bir de en az 4 sağlıklı çıksın da o zaman göreceğim ben onu

Ayy hakkaten yaa.. Günler su gibi geçti.İdrar testi yapsam mı diye içimden dürtüyorlar beni ama yemiyor. Ya çıkmazsa al sana intihar sebebi

Yapmaaaaaaaaaaaaaa sakın haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…