Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Lave sana ne zamandır soracağım unutuyorum hep :26: Midendeki ve sırtındaki ağrı geçti mi?

Hayir canim gecmedi gittigim hic bir doktor bir teshis koyamadi. Surekli acim var sirtimda ve yiyip icerken de fazlalasan bir aci. Kimselerde ne duydum ne gordum. Cok sikintili bir durum.hatirlay sordugun icin sagol Incim

Ooo mervem seninki 1 gr olmus bak hele askere cagirirlar yakinda kiz ise istemeye gelirler

Hayir canim gecmedi gittigim hic bir doktor bir teshis koyamadi. Surekli acim var sirtimda ve yiyip icerken de fazlalasan bir aci. Kimselerde ne duydum ne gordum. Cok sikintili bir durum.hatirlay sordugun icin sagol Incim

CANIM gecmis olsun endoskopi çekinmiştin demi sen
Peki hiç mı bir şey bulunamadı ne bileyim yara felan mu var mikrop mu var
Rabbim şifa versin

Ooo mervem seninki 1 gr olmus bak hele askere cagirirlar yakinda kiz ise istemeye gelirler

Hehe kız kurban olurum ben ona annesinin kıymetlisi o
Büyüyor maşallah dahada büyüyecek ins teyzesi
Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin kuzucugumA
Darısı tez vakitte sana ins

Hehe kız kurban olurum ben ona annesinin kıymetlisi o
Büyüyor maşallah dahada büyüyecek ins teyzesi
Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin kuzucugumA
Darısı tez vakitte sana ins

AMİNN CANİM ALLAH SAGLİKLA KUCAGİNA ALMAYİ NASİP ETSİN İNSALLAH CANİMMM TEYZESİ YESİN ONU yavrimm

Kızlar günaydın..

Nedense bugün pek keyifsizim. Baş ağrısı ile uyandım. İnşallah geçer. Mervem tatlım çörekotu düşüğe sebep olabilir diye okumuştum. Aman dikkt et. Fazla yeme. Mervişim canım keşke imkanım olsa.. Seve seve sana çorba yapardım. Ama kendime de beceremiyorum. Kara kara düşünüyorum. Hamilelik olursa beni kim besleyecek diye Memeleri sürekli kontrol ediyorum. Meme manyağı oldum Özellikle geceleri çok şiş oluyorlar. Bazen iniyorlar.Ama genel olarak acı var. Bir de nette bişey okudum. Hamilelikte göz bebekleri büyürmüş güyaa.. Sabah eşime diyorum gözbebeklerime baksana O da diyor yaa gettttt iyice uçtun

Lavem güzel haberlerini bekliyoruz. Kulağımız sende. En az 7 diyorum ben Hep dedikleri gibi "şansın bol olsun"
İncim bu smear olayı seni gerdi bence. Nur Hanım ile görüştüğünde o seni rahatlatacaktır Bebişe az kaldı. Bebek yolda.. Anaaa bizim bebişler sıra sıra geliyor..

Adacım sen nasılsın ? Testleri yaptırdın mı ?

Tulip canım opu ne zaman ?

Akidem canım nasılsın ? Çok merak ediyorum seni. Kendi derdime düştüm hatrını soramadım. Ne olur kusuruma bakma

Mattikam bebişle meşgul

Hituci kızçelerle

Delikız nerelerde ?? :26:

Turkuaz test yaptırmıştı.

Maiumut görünmüyor :26:

Hamet yok uzun zamandır :26:

Hazadem sağolsun her zaman bizimle bize destek

Nazım da prenses Eylülle bize dua ediyor..

Valla kızlar iyi ki varsınız ..Hepinizi çok seviyorum..

Son düzenleme:
Uyu canım uyu. Benim de sürekli uyuyasım var zaman çabuk geçsin diye
Şehir dışında canım. Haber peşinde kocacım Çok özledim çok
Allahım tez zamanda kavuştursun cnm benim inşallahhhh
Ahh kuzum ahh bilmezmiyimm ne kötü şey o kusmak ama onu yaşamakda güzel yeterki bıdıklar sağlıkla gelsinler ...
Aman komşumu var bu dewirde be mervecim ama ben gelebilirim bak yakınım vallahiii

HazaDe CANIM Mina'nın odasına bayıldım saglicaklA gelsin
Saol cnm benim inşallahh darısı sanaa ama seninki erkek

Hay sen çok yaşa Akasyam :)))
Eşin dogru demiş ay neler neler diolar yok kirpikler yapışır, yok gögüs ucu kararır yok bilmem ne hiç biri deil ya herkesin bünyesi farklı benim meselaa regle olmama yakın gögüslerim indi ama hamileymişimmm Allah hayırlısı neyse onu versin kuzummm inşallah pozitifi görücez

akasyam

günaydın canım

belirtiler başladı maşallah

herşey çok güzel olucak lave için de senin için de

bugün laveden iyi haberler bekliyoruz dimi

iyi ki burası var iyi ki içimizi dökebiliyoruz iyi ki birileri bizi anlıyor

Herkese selam
Lave'ye baktım ama yazmamış. Kızlar bir zahmet arayıverin ya. Çok merak ediyoruz.

Canım sen şu endoskopiyi çektir bence, başka türlü olmayacak. Orada yara tarzı bir şey olabilir canını yakan.
Bu arada nerelerdesin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…