- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #8.121
İyiyim canım sen nasılsın? Yazdım cevap :)
iyiyim şükür eğer iptal etmeseydik bugün tedaviye başlayacaktım iğneler hayatıma girecekti :) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım sen nasılsın? Yazdım cevap :)
iyiyim şükür eğer iptal etmeseydik bugün tedaviye başlayacaktım iğneler hayatıma girecekti :) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bugün
Herşeyin hayırlısı canım. Ben senin yüksek şansın olduğunu düşünüyorum, yazmıştın zaten. İnşaallah tedaviye, o zor günlere gerek kalmadan sağlıkla gelir yavrun inan bunun için çok dua ediyorum.
çok sağol cnm bnm ben herşeyi kafasına çok takan biriyim şimdiden başladım acaba bu ay hamile kalır mıyım? belirti var mı? ya da negatif bir sürü şeydün gece eşimi uykusundan uyandırdım ya benim tüpler tıkalıysa boşuna bekliyorsak acaba tedaviye başlasa mıydık şimdi ilaçlarıma başlardım diye adamcağız ne diyeceğini bilemedi :) bugün de bir tanıdığın hamile olduğunu öğrendim sanki yüce Allah'ım iki koldan sınıyor beni
Öyle düşünme. Oluruna bırakmak zor biliyorum ama biraz rahat olmak lazım.
inan düşünmemek için herşeyi yapardım ama bazen olmuyor bakalım hakkımızda hayırlısı ben hala prolaktine de baktırmadım eğer adet olursam giderim artık
zeybek![]()
incicim naber? çok sık giremiyorum girsem de geçmişe şöyle bir bakıp çıkıyorum..sanırım girdiğimde sen burdaydın ve ben seni görmedim? öyle mi?
sende de gzel haberler var sanırım...
ben de başlıyorum yarın tedaviye...kısmet bakalım...
bu arada ben hergün 5 km kadar yürüyorum acaba tedavi ve sonrasında sorun olur mu ? ne dersiniz?
incicim naber? çok sık giremiyorum girsem de geçmişe şöyle bir bakıp çıkıyorum..sanırım girdiğimde sen burdaydın ve ben seni görmedim? öyle mi?
bu arada ben hergün 5 km kadar yürüyorum acaba tedavi ve sonrasında sorun olur mu ? ne dersiniz?
zeybek nasılsın?
hayırlı olsun cnm tedavin inş güzel sonuç(lar) gelir
ayy çok eğlenceli oldu burası arka arkaya güzel haberler gelecek desenize :)
zeybek nasılsın?
hayırlı olsun cnm tedavin inş güzel sonuç(lar) gelir
ayy çok eğlenceli oldu burası arka arkaya güzel haberler gelecek desenize :)
çok sağol cnm bnm ben herşeyi kafasına çok takan biriyim şimdiden başladım acaba bu ay hamile kalır mıyım? belirti var mı? ya da negatif bir sürü şeydün gece eşimi uykusundan uyandırdım ya benim tüpler tıkalıysa boşuna bekliyorsak acaba tedaviye başlasa mıydık şimdi ilaçlarıma başlardım diye adamcağız ne diyeceğini bilemedi :) bugün de bir tanıdığın hamile olduğunu öğrendim sanki yüce Allah'ım iki koldan sınıyor beni
Hadi hayırlı olsun. İnşaallah sonucu güzel olur...
Chnb canım nasılsın şimdi okudum uzun zamandır bakmıyordum. müjdeyi aldım çok sevindim allah hayırlısıyla tamamına erdirsin yüzünü göstersin sana. benim telefonum ağırzalandı servise gitti kayıtlı olan telefonların hepsi silinmiş. yoksa ben seni arayıp tebrik etmek isterdim. bana bir mesaj atarsan kayıt ederim tekrar seni. kendine çok dikkat et. çok sevindim inan bu sefer olacak allahın izniyle içime doğdu.
belki yavaşlatıp mesafeyi biraz kısaltırım... psikolojik olarak çok iyi geliyor çünkü..
benim kısa protokol canım. 10 gün ilaç sonrasında toplama, 5 gün sonra transfer-tabi sağlıklı bulunursa-
sonrasında da bekleme:)
umarım hayırlısı olur...![]()