Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

çok sancım oldu çok feciydi diye yazanlara hayretle okuyorumm yaa abartıymış gibi geliyo :31: hiç korkulmasın hatta anestesiye bile gerek yok :28:

caım bende zaten dr ve hastane fobisi var zaten rahim filmi çekilmeden ağlamaya başladım hastaneye girince titremeye başlıyorum hatta ablamla gitmiştik sen hastane kapısında yüzün deyişti dedi bana ben düşüğümde çok acı çektim hala etkisindeyim:5:

canım zaten isteğe göre anastezi yapılıyor ben yaptırmadım pişman oldum sonunda acı çekmektense başında sadece 10dk acı çekmek daha mantıklı::16::
Ya bilmiyorum vücudum çok acı çekti ama bunada dayanamam herhalde valla bayıltsınalr benii:18:

rahim filmi 5 dk.lık şiddetli adet ağrısı gibiydi.
düşük ya da kürtajdan çok daha hafif. ama psikoloji önemli, kendimi dayanıcam diye hazırlayıp gittim dayandım. korksam dayanamazdım belki.

arkadaşlar

sizin amh değerinize bakılmadı mı hiç?benim neden bu kadar düşük çıktı? çok üzüldüm çook ama kimse önemsemedi sanırım beni...:(

öyle tabi geldi yaktı da geçti gitti :14: önümüzdeki maçlara demeyim tedavilere bakıcaz artık inşallah :29:

canım hiç korkma vajinal ultrasondan hiç bi farkı yok :34:

Anaa gerçekten mi çoook muayene oldum hiç acımadı
Ama nedense en sondaki bi acıdı ayyy anammm diye bağırıdm birden
Doktorda özür dilerim canınızı acıttım galiba dedi yok ben özür dilerim bi anda bağırdım dedim:17:

arkadaşlar

sizin amh değerinize bakılmadı mı hiç?benim neden bu kadar düşük çıktı? çok üzüldüm çook ama kimse önemsemedi sanırım beni...:(

benim bilgim yok bu konuda, hiç bakılmadı. en son chnb baktırmıştı. dr.lar tüp bebekle bile şansınız azalıyo bi an önce deneyin vs. dediler.
sonra normal hamile kaldı.

senin dr.lar ne diyo..
normal denesen hiç sıkıntı değil de tüp bebekte sayıyı azaltıyo işte..

arkadaşlar

Ben hormon testlerimi felan geçen yaz yaptırmıştım gayet iyi çıkmıştı ama Snaki Chnb vardı ya hatırlarsın belki
Onunda düşük çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam şimdi hamilee:nazar::49:

Ya ben stres oldum bu rahim filmi aklıma düştü:18::18:
Ya tüplerim tıkalı çıkarsa

arkadaşlar

canim bu amh testi yeni cikmis son 5 senedir falan bu test kisiye göre digisiyo fsh in durumuna da bakiliyo zaten
ama bu test bazen cikolata kisti olduguna yada yumurta rezervin azaldigina isaret ediyo senin cikolata kistin varmi
hic tup bebek denedinmi ve yumuytaliklarin kactane toplandi canim bu anti muller hormonu yasa da bakmiyo iste benim 0,70 cikti ve enson
tup bebekte toplanilan yumurta sayim 6 idi ve 3 tane döllene bilde canim

Doktorda özür dilerim canınızı acıttım galiba dedi yok ben özür dilerim bi anda bağırdım dedim:17:

ayyyy hiç gülesim yoktu güldürdün beni rabbimde seni güldürsün:9:

canim 2.denemeden sonra istendi,seninki yine iyi,benimki 0.4 çıktı,çok düşük,cnb yi biliyorum ama onunda düşük çıkmış ama ben hiç gebe kalamadım bugüne kadar...en çok üzüldüğüm şey de,tam unutayım,umutlanayım diye kendimi toplarken yine umutsuzluğa gidiyorum...ne yapacağımı şaşırdım,Allahım güç ver....

:43::43::43::43::43::43::43::43::43:
Vallahi canım çok zor yaaa,Çok büyük hayal kırılığıı anlatılması mümkün deilll

Öle tabikki ama canım ikimizinde yüzü asık gidip kös kös oturucaz eşim ztn 4 gündür boş boş bakıo çok üzülüorum onu öle görünce :(( Ewet şükrediorum ama bazende isyan ediyorum napim Allah affetsinnn
çokkk zor bilirim tatlım dediğin gibi büyük hayal kırıklığı :25::5::14:

caım bende zaten dr ve hastane fobisi var zaten rahim filmi çekilmeden ağlamaya başladım hastaneye girince titremeye başlıyorum hatta ablamla gitmiştik sen hastane kapısında yüzün deyişti dedi bana ben düşüğümde çok acı çektim hala etkisindeyim:5:
yaaa kimde yok fobi :23: bende çok korkmuştum çokkkk kasmıştım korkudan tit tir titrredim hatta ağladım şaşırdılar dr ve hemşireler :3: sonra içimden bol bol dua okudum biraz daha iyiydim :15: yani mattika nın dediği gibi adet ağrısı gibi 5 dk lık bi ağrı dayanılmıycak anestesilik bişi değil şimdi bi daha rahim filmi isteleseler koşa koşa güle oynaya giderim :52:
Ya bilmiyorum vücudum çok acı çekti ama bunada dayanamam herhalde valla bayıltsınalr benii:18:
halaa şifa bacına itimat etmiyosun haa :20::19::ssz:

rahim filmi 5 dk.lık şiddetli adet ağrısı gibiydi.
düşük ya da kürtajdan çok daha hafif. ama psikoloji önemli, kendimi dayanıcam diye hazırlayıp gittim dayandım. korksam dayanamazdım belki.
aynen canımm yaa ne seni dinliyo bu Merviş ne beni :41:

arkadaşlar

canım bana bakılmadı sadece fsh , e2 ve llh bakıldı hatta fsh 11 çıktı erken menopoz riskindesin dedi dr :5: ilaçta vermedi derhal tüp yaptırın dedi koştuk tedaviye hala ve halaa istenmedi bu amh :26:

canım benim bakılmadı tedavime de iki ay var bakılırmı bilmiyorum bi bilgim yok sadece fsh bakıldı okadar:5:

canim 2.denemeden sonra istendi,seninki yine iyi,benimki 0.4 çıktı,çok düşük,cnb yi biliyorum ama onunda düşük çıkmış ama ben hiç gebe kalamadım bugüne kadar...en çok üzüldüğüm şey de,tam unutayım,umutlanayım diye kendimi toplarken yine umutsuzluğa gidiyorum...ne yapacağımı şaşırdım,Allahım güç ver....

allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun canim
canim ya chnb o ne onu ben bilmiyorum ne manasi var bendede o yapilmadi canim

benim bilgim yok bu konuda, hiç bakılmadı. en son chnb baktırmıştı. dr.lar tüp bebekle bile şansınız azalıyo bi an önce deneyin vs. dediler.
sonra normal hamile kaldı.

senin dr.lar ne diyo..
normal denesen hiç sıkıntı değil de tüp bebekte sayıyı azaltıyo işte..

dhea diye bir hormon takviyesi var,onu kullan dedi,belki de tedaviyi erteleyecek...haziran da tatil diye düşünmüştüm ama nasip bakalım...okul zamanı izin almak çok zor olur,eylül e falan kalmaz inşallah

canım benim yaa umudumuzu hiç yitirmeyelim inşş :29::54: Yüce Rabbim en kısa zamanda nasip etsin melek bebişini inşallah :49::emir_bebek::nazar::16:

canım ben burda 2 negatif haberi alınca üzülmüştüm,bir de bu gelince,iyice umutsuz oldum,belki de hiç olmayacak,boşuna mı uğraşıyorum diye...
olur mu tatlım hepimiz elbet bir gün pozitifi göreceğiz her şey tüm çabalarımz bebişlerimiz için dayancağız son gücümüze kadar :15::29::16:

Back
X