Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım ben geçen sene nisan ayında gittim tekrar cem beye
bir tüp bebek bir dondurulmuş negatif sonuç aldım dedim benden istedi o tahlilleri
umuta gittim onlarda istedi
ama başka merkezler daha ilk denemeden önce istemişlerdi benden
ama pahalı tahliller ne gerek var ailede sorun yok falan deyip biz ciddiye almamıştık
bir arkadaşımın ikizleri var cem beyin ilk hastalarından 8 yaşında falan oldular herhalde
beraber gittiğim arkadaşımın da ilk denemede kızı oldu 2 yaşında şimdi
kısmet canım
haklısın kafada soru işaretleri oluyor bu sefer
ben sorduğumda bana genetiksle çalışıyoruz demişlerdi
seninki volkan baltacıya yaptırıldı dimi
volkan bey nasıl denk geldi senin pgt ne çonkü haftada iki gün falan burda bildiğim kadarıyla

Canım benden istemedi vallahi ... Neyse olan oldu artık zatenn,İnşallah bizlerde hamile kalır ve yıllar sonra böle bizlerdende söz eferler..
Volkan bey haftanın 2 günü burda canım dediğin gibi ama yoksada gelioo 10 dk işlem için 1,500 alıo canım gelmezm :)
kadıköy Florange Nıghtale hastanesinde yeditepeye gidip biopsi aldı ertesi günde haber verdii

Canım benden istemedi vallahi ... Neyse olan oldu artık zatenn,İnşallah bizlerde hamile kalır ve yıllar sonra böle bizlerdende söz eferler..
Volkan bey haftanın 2 günü burda canım dediğin gibi ama yoksada gelioo 10 dk işlem için 1,500 alıo canım gelmezm :)
kadıköy Florange Nıghtale hastanesinde yeditepeye gidip biopsi aldı ertesi günde haber verdii

kafam iyice karışıyor
ben 4500 tl ödedim
bana söylenen sadece translokasyona bakmayalım
diğer kromozomlara etki yapıyor onu da görmemiz lazım
setup ücreti translokasyon ve 9 lu tarama için aldılar bu parayı
ve saatlerce ilaçlı suda falan beklettiler 3.gün geç götürmüşler biopside alınan hücreleri
4.güne sarktı öğleden sonra da diğer risk taşıyan kromozomlara baktılar ve saat 5 gibi sonuç çıktı
ilki nerde olmuştu genetikstemi

selamün aleyküm kızlar...
nasılsınız?herkes iyidir inşallah.çok giremiyorum girsemde şöyle bi bakınıp çıkıyorum.
ajasya canım bana mesaj yazmıştın geçenlerde sonradan gördüm ama cevap yazma fırsatım olması kusuruma bakma nolur.
hepinizi öpüyorum aeolun sevgiler...:16:

kafam iyice karışıyor
ben 4500 tl ödedim
bana söylenen sadece translokasyona bakmayalım
diğer kromozomlara etki yapıyor onu da görmemiz lazım
setup ücreti translokasyon ve 9 lu tarama için aldılar bu parayı
ve saatlerce ilaçlı suda falan beklettiler 3.gün geç götürmüşler biopside alınan hücreleri
4.güne sarktı öğleden sonra da diğer risk taşıyan kromozomlara baktılar ve saat 5 gibi sonuç çıktı
ilki nerde olmuştu genetikstemi

24 sure tekniği il bakılmış canım sanırım seninki benimki Fis tekniği ile bakıldı.1,500 tl ödedim ... Geçen defa evet canım genetiks de yapıldı 2,000 verdim o zaman hakan bey var ordada

nasılsınız?herkes iyidir inşallah.çok giremiyorum girsemde şöyle bi bakınıp çıkıyorum.
ajasya canım bana mesaj yazmıştın geçenlerde sonradan gördüm ama cevap yazma fırsatım olması kusuruma bakma nolur.

Önemli değil canım. Bu aralar maşallah topik çok hızlı :1: Ben de yetişemiyorum.. Prensesleri öp benim için :16::nazar: Dualarını bekliyorum.. :54:

Patakla canım patakla :4::4::4::4:

Canım benim Allahım emeklerinin karşılığında sana hayırlı bir ewlat nasip etsin inşallahhh...

Vallahi canım hiç dert etme bende hayatta tutamam 5 kere sürgüye yaptım düşün :9:
İnşallah hayırlı sonuçlar alıcaz canım benim

Ay bende abartmışım cem bey beni görünce güldü zaten adamın yüzüne yapıcaktım neredeyse :1::1::1:

Sağlam çıkıcak canım hayırlısıyla sakın düşünme biz çok o hatayı yaptık ve kendini herşeye hazırla iyiyede kötüyede

Ewet canım bende çok dikkat ettim ama öle yapmamak gerekiomuş ben 3 saat yattım 2 gün uzunadım ama arada kalktım sonra geldim işimide yaptım yemekde ama kısmetimizde yokmuş :(

Allahım maddi manevi yardımcınız olsun canım benim inşallah hayırlı sonuçlar alıcaz.sen hangi hastanede tedavi görüosun canım? ve sizde sorun neydi unuttumda :26:

Bendeeeeeeeeeeeee bendeeeeeeeeeee :43::43::43::43::43:

Canım ben bu ay korunmuycam 3 kere hamile kaldım belki normal olur .. Yeterki Allah ol desinn
aminnnnnnnnnnnn ALLAH RAZI OLSUN :38
ALLAH hepimizin ne muradı varsa versin inş:16:

inşallah akasya,hepimiz aynı yolda,farklı sorunlarla uğraşıyoruz....ama K.k da pek çok mucizeyi de okuyoruz...sen hiç moralini bozma,bak ne güzel yazmışsın kuru dallara can veren Allah,ol dedikten sonra hiç bir engel kalmaz ki...Allah a sığındık,hepimiz bekliyoruz,inan bak,ihtimal düşük falan deme,görüyoruz işte hepsi nasip...nasibimizde varsa,evladımız olacak,biz sadece sebeplerin peşinden gidiyoruz... o yüzden moralini bozma...

aynennn:46:

hituci nasılsın canım? uzun zaman oldu görüşmeyeli...arada uğruyorum bende...ikizler nasıl bakalım...yoruluyorsundur tabi...bizim yaşadıklarımızı şimdi burdaki arkadaşlar yaşıyor...inşallah onlarda daha sonra bizim gibi muratlarına ererler...çok zor bir süreç...allah yardımcıları olsun...

merhaba kizlar rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun ve herseyi gönlünüze gore versin. eger bi mahsuru yoksa size bi soru sormak istiyorum memorial tüp bebek merkezinde pgt yapilirsa emriyo basinami ücret aliyolar yoksa nasil oluyor,bileniniz varmi?

hituci nasılsın canım? uzun zaman oldu görüşmeyeli...arada uğruyorum bende...ikizler nasıl bakalım...yoruluyorsundur tabi...bizim yaşadıklarımızı şimdi burdaki arkadaşlar yaşıyor...inşallah onlarda daha sonra bizim gibi muratlarına ererler...çok zor bir süreç...allah yardımcıları olsun...
merhaba canım.evet uzun zaman oldu görüşmeyeli özledim seni ve diğer kızları.ikizlerde iyi hamdolsun.temmuzda 2 yaşları bitecek Allah nasip ederse.yorucu oluyor tabi ama alıştım artık.sen nasılsın neler yapıyorsun.oğlun da iyidir inş.duana içten amin diyorumcanım.inşallah buradaki arkadaşlarda birgün bizim gibi çocuk sahibi olurlar hayırlısıyla sağlıkla.
Bizde olmaz zannediyorduk ama çoğumuz bebeklerimize kavuştuk hamdolsun.
Sen ben pgt06 cennet kokulum zümmin muradımıza erdik Allahın izniyle.darısı buradaki arkadaklara hayırlısıyla sağlıkla inkallah.amin.

merhaba kizlar rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun ve herseyi gönlünüze gore versin. eger bi mahsuru yoksa size bi soru sormak istiyorum memorial tüp bebek merkezinde pgt yapilirsa emriyo basinami ücret aliyolar yoksa nasil oluyor,bileniniz varmi?

Merhaba cennettemeleğim. Okmeydanı Memorial'da embriyo başına fiyat alınıyor. Fish ile bakılırsa 150 euro, array-CGH ile bakılırsa 350 dolar. Diğer şubelerinde ne kadar olduğunu bilmiyorum.

Merhaba cennetmelegim, pgt ücretleri merkeze göre değişiyor, ben Bahçeci ve Memorial Okmeydanı'nı biliyorum. Bahçeci sabit ücret alıyor embriyo sayısı kaç olursa olsun aynı ücreti alıyorlar, Memorial da embriyo başına ücret alınıyor.

Arkadaşlar merhaba, herkesin üstüne bir hüzün çökmüş, Allah hepimize moral, güç kuvvet versin.
Benim için de beklenen gün geldi. Yarın için randevu aldım kısmetse 4. tedavime başlıyorum.
Artık kanıksadım sanırım ve son dönem arkadaşlarımızın yaşadıklarından sonra pek heyecanlı değilim.
Ama içimden bir mucize beklemiyor değilim, belki bu sefer beni yakalar şansım ya da ben onu yakalarım :)
Kısaca ne çok umutluyum ne çok karamsar, bekleyip göreceğiz bakalım...
Fırsat buldukça yazarım size gelişmeleri.....
Bütün arkadaşlara selamlar iyi bakın kendinize önce sağlık diliyorum :)

Back
X