Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bu gece burası ne güzel kalabalık böyle :31:

lavequecim sakinleştin mi biraz canım? İşlemin ortasında uyanmak gibi bir sorun olmaz çünkü o ilaç seni en az 20 dakika uyutacak aynı opu'da olduğu gibi :34:

Hamileliğin hayırlı olsun özlem. İnşaallah sağlıkla devam eder.

amin cok sagol insallah saglikli devam eder

kızlar bi hafta 10 gün içinde ev taşıyacağız, ben yarım saat ev işi yapsam ölüyorum, yardıma gelcek de yok.
öyle göçeceğiz artık paldır küldür, yaza annemler gelince düzenleriz evi.

neti kapatıp açtırma sürecinde giremezsem diye önceden söyliyim dedim:1:

kızlar bi hafta 10 gün içinde ev taşıyacağız, ben yarım saat ev işi yapsam ölüyorum, yardıma gelcek de yok.

Hayırlı olsun canım. Biz toplaşıp gelelim :16:

Bu gece burası ne güzel kalabalık böyle :31:

lavequecim sakinleştin mi biraz canım? İşlemin ortasında uyanmak gibi bir sorun olmaz çünkü o ilaç seni en az 20 dakika uyutacak aynı opu'da olduğu gibi :34:

Hamileliğin hayırlı olsun özlem. İnşaallah sağlıkla devam eder.

Incicim birazcik daha sakinim. En azindan sunu dusunmeye calisiyorum. Ben 1 yildir bu aciyi cekiyorum en azindan yarin bir sorun ciksa da tedavi olacagim eger temiz cikarsa da kafam beynim bilincaltim rahatlayacak ve bu aciya kafayi takmamaya baslayacagim ve kafaya takmadikca da insallah gececek :16:

Korkuyorum tabi ama yarin insallah daha guclu kalkacagim.
Uyuyunca farketmez di mi, ha opu ha bu:9:
Kendime sastim ben yemin ederim , ne oldu bana boyle ben anlamadim.

sen de çok sağol mervecim..
eşya değil mi olur gider, sağlığımız yerinde olsun da. önce bi taktım kafaya sonra amaan dedim.

iyi geceler kızlar öptüm :54:

topikte hep güzel gelişmeler olsun inş..

Kolay gelsin canim...
Eee yeni bebek, yeni hayat ve yeni ev insallah ...
Her sey yepyeni...
Yakisir canim:34:

Incicim birazcik daha sakinim. En azindan sunu dusunmeye calisiyorum. Ben 1 yildir bu aciyi cekiyorum en azindan yarin bir sorun ciksa da tedavi olacagim eger temiz cikarsa da kafam beynim bilincaltim rahatlayacak ve bu aciya kafayi takmamaya baslayacagim ve kafaya takmadikca da insallah gececek :16:

Korkuyorum tabi ama yarin insallah daha guclu kalkacagim.
Uyuyunca farketmez di mi, ha opu ha bu:9:
Kendime sastim ben yemin ederim , ne oldu bana boyle ben anlamadim.

İnsan ilk kez karşılaşacağı bir şey karşısında korkar, tedirgin olur. Uyuyup uyandığında opu'daki gibi bitti mi diyeceksin :)

aydan tedavin hayırlı olsun..

delikız opudan bol sağlıklı yumurtayla çık inş, allah yardımcın olsun..

levaque
şimdiden geçmiş olsun canım sana da, inş sonucun güzel çıkar, kolayca atlatırsın..

anggel evet doğal yoldan hamileyim, 23.haftaya girdik.

ozlemcano inş bebeğin sağlıklıdır ve seninle kalır, arada girer yazarsın bize artık..

merve sendeki de dengeli translokasyonmuş canım, robertsanian da kopan parça diğer kromozomun üstüne yapışıyo, sende yanında duruyo. farkeden bişey yok yani
Hıı hepsi aynı desene bunların amaaann hayırlısı biraz okudumda gene içimi afakanlar bastı
Bilimsel şeyler yook şu kadar ihtimal yok sakat doğar amaaannn cart curt
Ufff En iyisi Yalnız Allah'a güvenip ondan dilemek
Zaten yaşayacaklarımız ezelden yazılmış

yarın saat 1400 da canım :(
ya korkuyorum cok hem de
bayıltmadan yapamam be n panık ataklı bırı olarak zaten
mevzu bahıs degıl tatlım
bayılınca da nefes alamazsam dıye korkuyorum
:52:
Canımm korkma benimde arkadaşım çektirdi inan 10 dk bişey Allahın izniyle hayırlı haberlerle geliceksin inşallahh
Canım merhaba dilerim herşey diledigin gibi olur ve sağlıklı bir bebege kavuşursun sizin sorun neydi canım nerde tedaviye başladın?

Sağol hazadecim, bizdeki sorun bildik :) bende pıhtılaşma eşimde translokasyon var, şimdiye kadar sağlıklı embriyo bulamadık, bu sefer buluruz inşallah... Kısmetse yarın Okmeydanı Memorial da başlıyoruz.

Canım geçmiş olsun, umarım ciddi bişey yoktur, inşallah çabucak biter..
İnşallahhhh bu defa herşey yolunda gidicek sağlıklı bebişi bulucaksınız bizlerede umut olucaksınız canımm
slm herkese ..yarın sabah gidiyorum inş. opu ya..
hepinizden dua istiyorum ..
inş. hayırlısı ile geçer .
Ve beklenen gün geldiii inaşşallhh bir sürü yumoşun olucak canımmm..
Ve test gününü hepimiz halaylarla kutluycazz

Vallahi canım kızların dediği gibi keşke yakın olsak 1 günde hepimiz gelir toplardık

mutlaka yaarım zaten duramam ki:1:
:38:

ALLAH RaZI OLSUN ..:16:
Gerçekten ben hamile kalıp sizlere de umut olmak istiyorum..
Sanki hep beraber gidiyoruz opu ya :1:
Hadi ben kaçıyorum .
Yarın hayırlısı ile görüşmek üzere inş.
:38::38::38::38::38::38::38::38:

inşalllh bana umut olursun haziranda başlıyacam ikimizinde kromozom analizi aynı olduğu için sizin tedavin izi merak ediyorum inşallah bol bol sağlıklı yumurta çıkar

delikız bugün opu mu oldu :52::52::52::52: hadi inşallah sıkıntısız devam etsin ALLAH ım pgt den sağlıklı bol embrioları olsun inşallah bu mübarek günde kabul buyur Yarabbim dualarımızı :nazar:

Herkese merhaba.

lavequecim heyecanın azalmıştır umarım. Saate bakıyorum, 1 saat 15 dakika kalmış :) Hayırlısıyla atlat gel inşaallah.

delikız hastaneden ayrılmıştır. İnşaallah güzel geçmiştir.

Back
X