Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

delikız ilk aşa güzel geçti darısı diğer aşamalara.inşaAllah istediğinden daha fazla çıkar sağlıklı embriyo.ve inşaAllah başlayacak olanlara umut olacaksın canım.

Hadi atlatmışsın çok şükür
Yumurta sayında iyi maşallah:nazar:
İnşallah her şey istediğin gibi gelişri

delikız maşallah sayın güzel, bol bol sağlıklı ve kaliteli çıkar inş.

levaque nerelerdesin, nasıldı operasyon
teşekkür edereim hepinize:38:

cok geçmiş olsun cnm kromozom analizimiz aynı hatta aynı gün oğrendik aynı gün aynı saatte volkan hocanın yanındaymışız hatta aklıma gelmedi değil karıştırılmamışmıdır acaba çunkü oranlar da aynı eşimde de problem var iki defa tüp bebebk denedik ama olmadı sorun bende de çıktı ama ben doğal yoldan hamile kaldım cnm haziranda genart tüpbebeğe başlayacaz doktorunuz kimdi ilk denemen mi kaç yaşındasın inşallah bizler umut olursun
ynı gün aynı saatte ordamıymışız:1:
sen nerden biliyorsun :1:
bizden sonra siz ,sizden önce bizmi girdik yaına acep:1:
oranlar neden karıştırılsın adımız sanımız belli ,hem benim eşimde bir sorun yok ..
benim yaş 29
aysun hanım doktorum
ben hiç hamile kalamadım sen kalmışsın
kaç yılda kaldın hamile...
demeki oranlarımız aynı olmasna ve hatta senin eşindede sorun olmasına karşın hamile kalabiliyormuşuz bak bu da ii birşey aslında..
demekki bana denk gelmedi sağlam yumurta ki hiç gebe kalamadım.
denk gelse kalabilecektim..
benim ilk denemem ..
bugün farkettim zaten ilk tüp bebek deneyen bendim orda bi ben vardım ,3er 4 er kez başka yerlerde denemiş ,dşürmüş ya da tutmamış olanlar vardı ..
ben çok şükür o günleri yaşamadım yine buna da şükür..
inş. gerçekten umut olmak istiyorum...

Canım amacım seni üzmek deil sakın yanlış anlama yani anlatmak istediğim sakın sayıya takılma nasibinde varsa olur zaten benim 21 taneden 3 tane çıktı ama olmadıı...
Arkadaşımın 7 taneden 2 tane çıktı 1 tane transfer edildi hamilee..
İnşallah sende bu duyguyu tadıcaksın cnm

Ay hiç sormaaaaaa :19::19:
Kuzenime gidicem antalyaya ama sanırım iptal edilicekk hava fecii :18:
yok hazade yanlış anlarmıyım hiç:38:
benimki psikolojik bişey insan sağlam çıksın istiyor işte..
maş..senin de ii çıkmış hazade .
tabiki nasip işi b işler..
ama ilketapta insan sağlam çıksın istiyor
çünkü sağlam çıkmazsa ayrı bir umutsuzluk olacak
:ssz:
ne güzel işte belli olmuyor bak bi tane ile bile işe yarıyor demekki ..
neyse ya nasip diyeceğiz..

delikızım canım benim geçmiş olsun şaka maka opu bile nasip oldu çokk çabuk geçti gibi zaman sende :52: maşallah işin en büyük yükünü atlattın inş döllenme haberleriyle birlikte pgt sonuçlarıda içimize siner inş canım benim dualarımdasın :29::nazar::16:

delikızım canım benim geçmiş olsun şaka maka opu bile nasip oldu çokk çabuk geçti gibi zaman sende :52: maşallah işin en büyük yükünü atlattın inş döllenme haberleriyle birlikte pgt sonuçlarıda içimize siner inş canım benim dualarımdasın :29::nazar::16:

evet yaa zaman geçti gitti valla ,bu süreçte korkularımı yendim ,iğne vurdum ,ameliyat odasına girdim:1:
inş. şifam inş.ALLAH RAZI OLSUN..:16:
Bu arada kasık ağrım var eğilip kalkamıyorum ne yapsam ağrı kesici alsam mı bişey olmaz dimi :18:

evet yaa zaman geçti gitti valla ,bu süreçte korkularımı yendim ,iğne vurdum ,ameliyat odasına girdim:1:
inş. şifam inş.ALLAH RAZI OLSUN..:16:
Bu arada kasık ağrım var eğilip kalkamıyorum ne yapsam ağrı kesici alsam mı bişey olmaz dimi :18:
maşallah benim bacıma ameliyathaneye bile girdi çıktı :15: hella olsun şifa olsun yumurtacıkların sağlıklı bebiş olsun inşş :emir_bebek::nazar: zaten senin burda yani pc başında kalman doğru değil yat dinlen tatlım kolaymı opu oldun vee dr sana ilaçlar önermedimi antibiotik parol filan :26: eğer çok çok dayanılmaz gibiyse al paroldan bi tane ve hemen yat sıcak tut kendine dikkat et :29::16:

maşallah benim bacıma ameliyathaneye bile girdi çıktı :15: hella olsun şifa olsun yumurtacıkların sağlıklı bebiş olsun inşş :emir_bebek::nazar: zaten senin burda yani pc başında kalman doğru değil yat dinlen tatlım kolaymı opu oldun vee dr sana ilaçlar önermedimi antibiotik parol filan :26: eğer çok çok dayanılmaz gibiyse al paroldan bi tane ve hemen yat sıcak tut kendine dikkat et :29::16:
kendime ben bile şaşıyorum şifam bilemezsin:1:
nasıl girdim o ameliyathaneye bilemezsin:1:
yok saat altıdan beridir uyudum uyandım yeni ..
kolay oldum opu sonrasında da hemen kalktım geldim:1:
ama eve gelince biraz ağrım başladı ..
doktor ilaç verdi ama daha ağrım geçmedi.
bi parol filan içsem mi diyorum ..

doktor ağrı kesici söylemedi ..

Kizlar mehaba,

Eve yeni geldim o yuzden ancak yazabiliyorum.
Opu gibi birseydi. Aynionun gibi uyudum ve uyandigimda odadaydim. 1 saat dinlendikten sonra anneme gectim.
Korkularim her zamanki gibi yersizmis:34:
Su an bogazim aciyor baya . Cok zor yemek yiyor ve yutkunuyorum sanirim yarina daha iyi olur.
Temiz de cikti sukur. Gastrit cikti ama onemsiz ve benim yutarkenki sirt agrii aciklamiyor.
Simdi ben beynimi serbest borakip o aciya insallah takmayacagim , cunku biliyorum ki yemek borum ve midem saglam :16:Boylelikle de insallah gececek .

Hepinize tek tek tesekkur ederim kizlar.
Bu arada delikiz opun nasio gecti? Kac yumurta toplandi? Okuyamadim sayfalar ilerlemis yine o yuzden soruyorum.
Sana da cok gecmis olsun , hayirli haberler olsun insallah.

Kizlar mehaba,

Opu gibi birseydi. Aynionun gibi uyudum ve uyandigimda odadaydim. 1 saat dinlendikten sonra anneme gectim.
Su an bogazim aciyor baya . Cok zor yemek yiyor ve yutkunuyorum sanirim yarina daha iyi olur.
Temiz de cikti sukur. Gastrit cikti ama onemsiz ve benim yutarkenki sirt agrii aciklamiyor.
Simdi ben beynimi serbest borakip o aciya insallah takmayacagim , cunku biliyorum ki yemek borum ve midem saglam :16:Boylelikle de insallah gececek .

Bu arada delikiz opun nasio gecti? Kac yumurta toplandi? Okuyamadim sayfalar ilerlemis yine o yuzden soruyorum.

Hoşgeldin sefalar getirdin:1:Hadi çok şükür atlatmışsın
Ve Kötü bir şey çıkmamış Allah'a şükür.
15 tANE yumurta toplanmış canım delikızın

Kizlar mehaba,

hadi geçmiş olsun canım, inş geçer o ağrı da. stresten bile olabilir. malum hep stresliyiz.

delikızın 15 yumurtası toplanmış, dualarımız onunla, güzel haber bekliyoruz :16:

Kizlar mehaba,

canım geçmiş olsun bak atlattın korkulacak bişi deyil demiştim kötü bişide çıkmamış çok şükür sırt ağrısı bendede var evet benim dr açıklayamamıştı halada var neyse biz önümüze bakalım tedavilerimiz hayırlı olur inşallah::103::103::103::103::103::103::103::103::

Mattika nasılsın sancıların artık yok değil mi eve ne zaman taşınacaksınız?

sağol mervecim, magnezyum fln verdi dr. azalttı sancıları. bir de kendime iyice dikkat ediyorum, iyiyiz çok şükür.
evi tuttuk, ilk kirayı verdik, bi an önce taşınsak iyi olur ama en az 2 hafta sürcek heralde.
şimdi boya temizlik vs. yapılcak.

sen nasılsın:34:

Ama uçak biletimi aldım ucuza aldıgım için iptalide yok :(((

Sağlık olsun :) Kafanı dağıtır gelirsin. Tedbil-i mekanda ferahlık vardır :)

Kizlar mehaba,

Geçmiş olsun güzelim. Temiz çıkmasına sevindim. O acı da en kısa zamanda geçer inşaallah.

merhabalar canım

öncelikle kaç gündür nete girememiş olmamı,ilgisizlik olarak değerlendirme lutfen...

aklım hep sendeydi,acaba ne yaptı,kaç yumurta oluştu diye meraktan öldüm,namazlarımda dua da ettim inan,Allahım yardım et diye...çünkü senin ilk deneyimindi,ister istemez tedirginlik,endişe yaşamışsındır...

dün çok yoğundum,bugün de burda çok yağmur yağdığı için,nette sorun oldu,msn ye beni eklemişsin, kabul ettim ama hala bir türlü denk gelemedik,sen işte msn hep açık demiştin??

neyse canım öncelikle gözün aydın,tam 15 tane yumurtan oluşmuş,nasıl sevindim anlatamam,pgt yarın mı belli olacak?

inşallah hepsi döllenir,bu arada ankaradan kardeşim geldi,misafirimiz,ama olsun ben fırsat buldukça bakmaya çalışacağım...

güzel haberlerle görüşmek dileğiyle,hafta sonu iyi dinlen,kafanı boşalt,bu arada progestan iğne mi verdiler,jel mi?

kendine çok iyi bak...

sağol mervecim, magnezyum fln verdi dr. azalttı sancıları. bir de kendime iyice dikkat ediyorum, iyiyiz çok şükür.
evi tuttuk, ilk kirayı verdik, bi an önce taşınsak iyi olur ama en az 2 hafta sürcek heralde.
şimdi boya temizlik vs. yapılcak.

sen nasılsın:34:

Uff iş çok desene Allah yardımcın olsun
Ay eşyalarda topla topla bitmiyordur şimdi
Bizimde atamamız olmaz inşallah bu sene
Hiç hazır değilim buralardan ayrılmaya
Bende iyiyim çok şükür aynı tas aynı hamam işte:1:

Kizlar mehaba,

:17::30:canım çok geçmiş olsun yaa ben tamamen gözümden kaçmış:5: şimdi öğrendim sanırım bi operasyon geçirmişsin :16: lütfen kusura bakma zaten doğru düzgün geçmiş okuyan biri değilim ama en azında son bikaç sayfaya bakınırdım bu aralar oda yok tık yok bende :9::9::9::9: tekrar kusuruma bakma çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar versin Rabbim :nazar::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::16:

Şifaamm nerdesin hayaletim seni çooook özledimmm:38:
canımsın bende seni çok özledim :29::29::29::29: avatarını gözüm bi yerleden ısırıyor :23: çok yakışmış tatlım güle güle kullan :29: inşallah yakında kendi bebişinin resmini avatar yaparsınn :emir_bebek::nazar::31::16::16::16::16::16::16: eşin her gün gece mi çalışıyo :26: yalnızmısın yine :3: nasılsın ne var ne yok :16:

Back
X