- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #11.281
delikız ilk aşa güzel geçti darısı diğer aşamalara.inşaAllah istediğinden daha fazla çıkar sağlıklı embriyo.ve inşaAllah başlayacak olanlara umut olacaksın canım.
Hadi atlatmışsın çok şükür
Yumurta sayında iyi maşallah
İnşallah her şey istediğin gibi gelişri
teşekkür edereim hepinizedelikız maşallah sayın güzel, bol bol sağlıklı ve kaliteli çıkar inş.
levaque nerelerdesin, nasıldı operasyon

ynı gün aynı saatte ordamıymışızcok geçmiş olsun cnm kromozom analizimiz aynı hatta aynı gün oğrendik aynı gün aynı saatte volkan hocanın yanındaymışız hatta aklıma gelmedi değil karıştırılmamışmıdır acaba çunkü oranlar da aynı eşimde de problem var iki defa tüp bebebk denedik ama olmadı sorun bende de çıktı ama ben doğal yoldan hamile kaldım cnm haziranda genart tüpbebeğe başlayacaz doktorunuz kimdi ilk denemen mi kaç yaşındasın inşallah bizler umut olursun

sen nerden biliyorsun

bizden sonra siz ,sizden önce bizmi girdik yaına acep

oranlar neden karıştırılsın adımız sanımız belli ,hem benim eşimde bir sorun yok ..
benim yaş 29
aysun hanım doktorum
ben hiç hamile kalamadım sen kalmışsın
kaç yılda kaldın hamile...
demeki oranlarımız aynı olmasna ve hatta senin eşindede sorun olmasına karşın hamile kalabiliyormuşuz bak bu da ii birşey aslında..
demekki bana denk gelmedi sağlam yumurta ki hiç gebe kalamadım.
denk gelse kalabilecektim..
benim ilk denemem ..
bugün farkettim zaten ilk tüp bebek deneyen bendim orda bi ben vardım ,3er 4 er kez başka yerlerde denemiş ,dşürmüş ya da tutmamış olanlar vardı ..
ben çok şükür o günleri yaşamadım yine buna da şükür..
inş. gerçekten umut olmak istiyorum...
yok hazade yanlış anlarmıyım hiçCanım amacım seni üzmek deil sakın yanlış anlama yani anlatmak istediğim sakın sayıya takılma nasibinde varsa olur zaten benim 21 taneden 3 tane çıktı ama olmadıı...
Arkadaşımın 7 taneden 2 tane çıktı 1 tane transfer edildi hamilee..
İnşallah sende bu duyguyu tadıcaksın cnm
Ay hiç sormaaaaaa
Kuzenime gidicem antalyaya ama sanırım iptal edilicekk hava fecii :18:

benimki psikolojik bişey insan sağlam çıksın istiyor işte..
maş..senin de ii çıkmış hazade .
tabiki nasip işi b işler..
ama ilketapta insan sağlam çıksın istiyor
çünkü sağlam çıkmazsa ayrı bir umutsuzluk olacak

ne güzel işte belli olmuyor bak bi tane ile bile işe yarıyor demekki ..
neyse ya nasip diyeceğiz..