Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

evet tatlım Rabbim korusun inşallah :nazar: eşim sağolsun çok destekçi çok eğer eşim böyle olmasaydı daha kötü sonuçlar çıkardı :25: ALLAH razı olsun her zaman olmazsada dünyanın sonu değil diyor hep :69::132: birlikte başkoyduk varsın birlikte devam edelim diyor hep :31: ya be çok seçenekler s:31:unuyorum da hepsini reddediyor geldik bugüne canım bu zorlu yolda eşlerin desteği çok çok çok önemli ALLAH razı olsun hepimizin kocişlerinden :nazar:

Maşallah sübhanallah:nazar:Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
Hep böyle olsun inşallah yani herkes illa çocuk sahibi olacak diye bir kural yok
Ben artık böyle düşünüyorum
Çok üstüne düşüyormuşum meğersem ki
Şu iki gündür bunu farkettim.OLmasada ne gelir elden
Bazen nefsim çok ağrı basıyo ama iki dakika sonra geçiyo çok şükür
Rabbim sizi iki cihandada mutlu kılsın
Ahirette de beraber olun inşallah cennette yan yana:nazar::16:

hehehe sevsinler ayağını :12: kızzz ben beğendin ssandım koştum ekledim :17::17::17::17: zevk tatlım bu tartışılmaz yaşanır :kkk: :27: siliyim mi korkun ne durumda :51:

hakikaten kız bende tam yazacaktım biz ilk nerde tanıştık ki :44: unutkanım malum :17: :38:

Yok yok silme bu sahte ben gerçeğinden korkarım:1:
Ya makaramın topiğinde konuşmuştuk tamda bebek konusunda konuşmuştuk hani
Sende bana ben seni çok sevdim kanım kaynadı sana demiştin:27:
Şaka şaka öyle bir şey demedin ama epey sohbet etmiştik:31:

Maşallah sübhanallah:nazar:Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
Hep böyle olsun inşallah yani herkes illa çocuk sahibi olacak diye bir kural yok
Ben artık böyle düşünüyorum
Çok üstüne düşüyormuşum meğersem ki
Şu iki gündür bunu farkettim.OLmasada ne gelir elden
Bazen nefsim çok ağrı basıyo ama iki dakika sonra geçiyo çok şükür
Rabbim sizi iki cihandada mutlu kılsın
Ahirette de beraber olun inşallah cennette yan yana:nazar::16:
amin canım aminn inşallah cümlemizin hanesi böylesi huzurlu olsun :nazar: evet bende aynıyım Merveciğim gel-gitler illaki yaşıyoruz :5::5::5::5::5: aynen biz ne gerekiyorsa çaresine koşuyoruz ama Yüce Rabbim ol demedikten sonra ne g:5:lir elden biz aciz kulları olarak sığınacağız her daim yaradanımıza :nazar: amin canım benim amin ne güzel dua ettin ALLAH razı olsun hepimiz inşallah iki cihanda daim olsun mutluluğumuz :nazar:

yaa ben biraz ince düşünceliyim ama yazmadan edemeyeceğim şu an :40: şu an bulunduğumuz bu yerde ve üstelik kocişin 2 iş arkadaşı var malesef 2 arkadaşınında hiççç bebişleri olmamış :5::5::5::5::5: biri 22 yıllık diğeri 24 yıllık evliler :43::43::43::43::43: biz öğrenince şok olduk :53: çünkü benim olsun kocişin olsun bu kadarrr uzun süre evlat hasreti çeken kimse tanımamıştık :5: en fazla 10 yıl sonra evlatlarına kavuşanlar oldu :nazar: yaaa onları öğrenince kendimi unuttum onlar için ağladım Rabbime dua ettim hep de ediyorum :14::14::14::14::14::14::14::14: yani canım amacım kimseyi etkilemek üzmek değil sırf bu yüzden bu kişileri bahsetmedim kk da :5::5::5::5: bi de biz eklendik kocişin iş yerinde 3 kişi bebişsiz :5::5::5::5:

Son düzenleme:
Yok yok silme bu sahte ben gerçeğinden korkarım:1:
Ya makaramın topiğinde konuşmuştuk tamda bebek konusunda konuşmuştuk hani
Sende bana ben seni çok sevdim kanım kaynadı sana demiştin:27:
Şaka şaka öyle bir şey demedin ama epey sohbet etmiştik:31:
[/I]
bende meg in topiğinden tanışıyoruz diye hatırımda kalmışsın :44: demek makaramda tanıştık :29: iyiki tanışmışız hekikaten çok sevdim seni ben :29::29::29::29: ve tabi kk daki tüm tanıştığım hatta tanışmadığım tüm kızları :kkk::16:

amin canım aminn inşallah cümlemizin hanesi böylesi huzurlu olsun :nazar: evet bende aynıyım Merveciğim gel-gitler illaki yaşıyoruz :5::5::5::5::5: aynen biz ne gerekiyorsa çaresine koşuyoruz ama Yüce Rabbim ol demedikten sonra ne g:5:lir elden biz aciz kulları olarak sığınacağız her daim yaradanımıza :nazar: amin canım benim amin ne güzel dua ettin ALLAH razı olsun hepimiz inşallah iki cihanda daim olsun mutluluğumuz :nazar:

yaa ben biraz ince düşünceliyim ama yazmadan edemeyeceğim şu an :40: şu an bulunduğumuz bu yerde ve üstelik kocişin 2 iş arkadaşı var malesef 2 arkadaşınında hiççç bebişleri olmamış :5::5::5::5::5: biri 22 yıllık diğeri 24 yıllık evliler :43::43::43::43::43: biz öğrenince şok olduk :53: çünkü benim olsun kocişin olsun bu kadarrr uzun süre evlat hasreti çeken kimse tanımamıştık :5: en fazla 10 yıl sonra evlatlarına kavuşanlar oldu :nazar: yaaa onları öğrenince kendimi unuttum onlar için ağladım Rabbime dua ettim hep de ediyorum :14::14::14::14::14::14::14::14: yani canım amacım kimseyi etkilemek üzmek değil sırf bu yüzden bu kişileri bahsetmedim kk da :5::5::5::5: bi de biz eklendik kocişin iş yerinde 3 kişi bebişsiz :5::5::5::5:
22 ve 24 yıl dile kolay çeyrek asır neredeyse
Rabbim inşallah onlarada nasip eder en azından bi tanede olsa evlat sahibi olmayı
Zor çok zor yokluğu ama imtihanımız bu demekki bizlerinde
Ben bazen şükrediyorum Allah'ım iyiki bana bu derdi verdin seni bu kadar hatırlamazdım belki diyorum
Derdi verdin dermanıda ver diyorum.
Ben çok duydum ama hiç anlamazdım önceden çocuğu olmayan çiftleri
Dinler geçerdik
Takii başıma gelinceye kadarrr işte o zaman anladım ki nasıl bir yürek yangını olduğunu

bende meg in topiğinden tanışıyoruz diye hatırımda kalmışsın :44: demek makaramda tanıştık :29: iyiki tanışmışız hekikaten çok sevdim seni ben :29::29::29::29: ve tabi kk daki tüm tanıştığım hatta tanışmadığım tüm kızları :kkk::16:

Ah canım benim yaa bitanesin
Hıı o topiğide biliyorum canım
Bebek isteyen arkadaşlar buyrun sohbete topiği değil mi?

22 ve 24 yıl dile kolay çeyrek asır neredeyse
Rabbim inşallah onlarada nasip eder en azından bi tanede olsa evlat sahibi olmayı
Zor çok zor yokluğu ama imtihanımız bu demekki bizlerinde
Ben bazen şükrediyorum Allah'ım iyiki bana bu derdi verdin seni bu kadar hatırlamazdım belki diyorum
Derdi verdin dermanıda ver diyorum.
Ben çok duydum ama hiç anlamazdım önceden çocuğu olmayan çiftleri
Dinler geçerdik
Takii başıma gelinceye kadarrr işte o zaman anladım ki nasıl bir yürek yangını olduğunu
evet tatlım yaaa hele 22 yıllık evli olan ağabeyimizin şimdi hatırımda değil toplam kaç kardeş olduklarının :44: sanırım 1 kız kardeşi ve yaklaşık 2-3 tane de erkek kardeşi var vee malesef adamın sadece kendisinin değil diğer tüm erkek kardeşlerinin hiç birinin bebişi olmamış :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: yani bu bahsettiğim kocişin iş arkadaşlarının sorunlarım malesef siperm sorunları Yüce Rabbim emretseydi ortada sorun engel mi olurdu :43::43::43::43::43::43: aynen canım önceden duyar geçerdik meğer tarifsiz bi acı ne büyük acı :14::14::14::14::14::14:

canım çıkmak zorundayımm kociş hadi yat artık diyo :36: haftasonu izni olduğu için rahatlıkla geç yatsada bensiz yatamıyooo :4: canım bana müsade yine bol bol gece vardiyası yaparız inşallah :29::54: ALLAH rahatlık versin öptüm canım cici bak kendine :16::16::16::16::16::16::16:

evet tatlım yaaa hele 22 yıllık evli olan ağabeyimizin şimdi hatırımda değil toplam kaç kardeş olduklarının :44: sanırım 1 kız kardeşi ve yaklaşık 2-3 tane de erkek kardeşi var vee malesef adamın sadece kendisinin değil diğer tüm erkek kardeşlerinin hiç birinin bebişi olmamış :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: yani bu bahsettiğim kocişin iş arkadaşlarının sorunlarım malesef siperm sorunları Yüce Rabbim emretseydi ortada sorun engel mi olurdu :43::43::43::43::43::43: aynen canım önceden duyar geçerdik meğer tarifsiz bi acı ne büyük acı :14::14::14::14::14::14:

canım çıkmak zorundayımm kociş hadi yat artık diyo :36: haftasonu izni olduğu için rahatlıkla geç yatsada bensiz yatamıyooo :4: canım bana müsade yine bol bol gece vardiyası yaparız inşallah :29::54: ALLAH rahatlık versin öptüm canım cici bak kendine :16::16::16::16::16::16::16:
Tamam canım sonra görüşürz
Hadi hadi çabuk git eşini ihmal etme öpüyorum seni
Benim eşim yok nasılsa evde ben tekim bekleyenim yok:27:
Allah'a emanet ol :54:

şimdi kızlar kızacak bize ve diyeceklerki bunu şimdi mi dedin :27::27::27: ne çok yazışmışsınız oku oku bitmedi diyecekler :4: kaç Merve kaç canımızı kurtaralımm bizi topa tutabilirler :37::9::9::9::9::9::9::16:

şimdi kızlar kızacak bize ve diyeceklerki bunu şimdi mi dedin :27::27::27: ne çok yazışmışsınız oku oku bitmedi diyecekler :4: kaç Merve kaç canımızı kurtaralımm bizi topa tutabilirler :37::9::9::9::9::9::9::16:

Hhehehhe:9::9:
AMa oNLarda uğramıyor artık eskisi gibi kimse gelmiyor
Gelselee onlarlada sohbet ederiz:)
Bide ben seni özlemiştim kaç günden beri sohbet edemiyoduk

Anam saat 3 buçuk olmuş:53:
Eşimi arayayımda azıcık nazlandırayım
Hastada kendisi şımarır iyice:)

Back
X