Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

sağol mervecim, magnezyum fln verdi dr. azalttı sancıları. bir de kendime iyice dikkat ediyorum, iyiyiz çok şükür.
evi tuttuk, ilk kirayı verdik, bi an önce taşınsak iyi olur ama en az 2 hafta sürcek heralde.
şimdi boya temizlik vs. yapılcak.

sen nasılsın:34:

çok geçmiş olsun .ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN İNŞ.
Bence de kendine çok dikkat et ,ev taşınırken filan da hiç bişey yapma yavaş yavaş yaparsın..

merhabalar canım

öncelikle kaç gündür nete girememiş olmamı,ilgisizlik olarak değerlendirme lutfen...

aklım hep sendeydi,acaba ne yaptı,kaç yumurta oluştu diye meraktan öldüm,namazlarımda dua da ettim inan,Allahım yardım et diye...çünkü senin ilk deneyimindi,ister istemez tedirginlik,endişe yaşamışsındır...

dün çok yoğundum,bugün de burda çok yağmur yağdığı için,nette sorun oldu,msn ye beni eklemişsin, kabul ettim ama hala bir türlü denk gelemedik,sen işte msn hep açık demiştin??

neyse canım öncelikle gözün aydın,tam 15 tane yumurtan oluşmuş,nasıl sevindim anlatamam,pgt yarın mı belli olacak?

inşallah hepsi döllenir,bu arada ankaradan kardeşim geldi,misafirimiz,ama olsun ben fırsat buldukça bakmaya çalışacağım...

güzel haberlerle görüşmek dileğiyle,hafta sonu iyi dinlen,kafanı boşalt,bu arada progestan iğne mi verdiler,jel mi?

kendine çok iyi bak...
ALLAH RAZI OLSUN:16:
yok est. olur mu öyle şey,işin olduğunu tahmin ettim zaten ..
evet işyerinde msn hep açık ama sen yoktun hiç ,dün de zaten evde idim dinlendim msnde yoktum yani:1:
bugün kaçı döllenmiş diye arayacaklar ,pgt ne zaman belli oluronu bilemiyorum hiç ,bugün aradıklarında soracağım..
progestan hap verdiler ,gece yatmadan içiyorum..
gelişmeleri yazarım ben buraya merak etme..
hayırlısı ALLAHTan ..

bU ARADA laveg.. çok geçmiş olsun yıllardır ben de endoskopiden çok korktuğum için yaptırmadım hala da yaptıramıyorum ..
bende de var bişey ama bilemiyoru bu yüzden ..
bi çok korkumu atlattım inş. şu endoskopiyi de atlatırım senin gibi ..
inş. çabucak iileşirsin ..
temiz çıkmasına da çok sevindim..
ALLAH acil şifa versin..

MİLLET akşamki ağrım geçti çok şükür ayaktayım ...
heyecanla ilk haberleri bekliyorum:1:

millet ilk haberler geldi.
15 yumurtamdan 12 si olgun çıkmış 10 tanesi döllenmiş ..
pazartesi pgt sonucu belli olur sizi ararız bi sorun çıkmazsa transferiniz salı günü olacak dediler...
hadi hayırlısı şimdi en zor süreç başladı ..
bakalım sağlam çıkacak mı ..
hayırlısı ALLAHtan

pazartesi pgt sonucu belli olur sizi ararız bi sorun çıkmazsa transferiniz salı günü olacak dediler...
hayırlısı ALLAHtan
çok sevindim maşallah canım inşş pgt dende güzel sonuç gelecek hayırlısıyla bebişini göbişine alcan ayrılmıyacaksınız 9 ay :49::29::nazar::16:

hayırlısı ALLAHtan

maşallah canım inş 3-4 tane sağlıklı çıkar şöyle:32:

hayırlısı ALLAHtan

Gözün aydın canım. İnşallah en az iki tanesi de sağlıklı çıkacak, annelerine tutunacaklar . :emir_bebek::13::29::16::49: Dualarım seninle..

hayırlısı ALLAHtan

Çok sevindim delikız. Hayırlısı olsun. İnşaallah güzel sonuçlar gelir...

canım çok sevindim, süper bir haber bu,inşaallah en az 2 tanesi sağlıklı çıkar da,hayırlısıyla transfere gidersin,belki 3 olur,1 i dondurulur, inan en az senin kadar meraktayım,pgt yi...

dün eşime söyledim, bir arkadaş benimle aynı durumda,aynı merkezde tedavisi başladı diye,çok şaşırdı,sonra diyor ki nasıl buldun peki diye...dedim k k sağolsun :)

canım çok sevindim, süper bir haber bu,inşaallah en az 2 tanesi sağlıklı çıkar da,hayırlısıyla transfere gidersin,belki 3 olur,1 i dondurulur, inan en az senin kadar meraktayım,pgt yi...

dün eşime söyledim, bir arkadaş benimle aynı durumda,aynı merkezde tedavisi başladı diye,çok şaşırdı,sonra diyor ki nasıl buldun peki diye...dedim k k sağolsun :)

canım alıntı ile cevapla dedikten sonra msj yazma ekranındaki msja hiç dokunmadan altına yazarsan alıntı yaparak yazmış olursun.
alıntı yapmak istemiyosan da direk isim yazarak yazabilirsin.
bayadır dikkatimi çekiyo, bilmiyosan diye söyliyim dedim :1: üstüme vazife değil ama:1:

çok sevindim maşallah canım inşş pgt dende güzel sonuç gelecek hayırlısıyla bebişini göbişine alcan ayrılmıyacaksınız 9 ay :49::29::nazar::16:

maşallah canım inş 3-4 tane sağlıklı çıkar şöyle:32:

Gözün aydın canım. İnşallah en az iki tanesi de sağlıklı çıkacak, annelerine tutunacaklar . :emir_bebek::13::29::16::49: Dualarım seninle..

Çok sevindim delikız. Hayırlısı olsun. İnşaallah güzel sonuçlar gelir...
hepinize çok teşekkür ederim:16:
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ..:38:
mattika 3-4 düşünmüyorum valla hep baştan beri 2 diyorum ALLAH mı söyletiyor bilmiyorum:1:
2 tane olsun bana yeter..
3-4 çıkarsa rüya gibi olur yaaa ..

ALLAH RAZI OLSUN ..:16:
eğer ben gebe kalırsam oraya devam etmeyi düşünüyorum gerçi gebelere bakıyorlarmı bilmiyorum ama inş. oralarda karşılaşırız seninle ,ben gebe olurum sen yeni geliyor olursun ,ayağımı sürterim peşimden de sen gebe kalırsın ,ne güzel olur yyaaaa,hayali bile güzel ...
ben de eşime söyledim hatta okudu ,diyorki onda kaç yumurta olmuş:1:
dedimki o daha yeni başlayacak:1:
sorma yaa bu rahatsızlık 1000 de bir oluyormuşya eşimediyorumki ne özel bi insanım geldi beni buldu :1:
ne yapalım ALLAHIN TAKDİRİ inş.
bu arada progestan fitil başladım hayatımda ilk defa fitil kullanıyorum.
zaten bu tedavi hayatımdaki ilkere sebep oldu ,inş. ilk bebeğim de gelir de bi çok şeyin ilki olur :16:

pgt yöntemiyle hamile kalanlardanım 35. haftadayım kısmetse inşallah kızım olacak. arada sayfayı okuyorum dualarım sizinle Allah hepimizi güldürsün inşallah..

pgt yöntemiyle hamile kalanlardanım 35. haftadayım kısmetse inşallah kızım olacak. arada sayfayı okuyorum dualarım sizinle Allah hepimizi güldürsün inşallah..

Asude ne güzel bir haber bu :16: Allah tamamına erdirsin. İyi ki yazdın buraya hepimizin umuda ve morale çok ihtiyacı var. Son günlerde epey üzüldük.. Kısaca anlatabilir misin? Senin sorun neydi ? Pgt nerede yapıldı ? Kaçıncı denemende oldu ?? :26:

Arkadaşlar dayanamadım sonunda eşime vın aldırdım. Hastanedeyim hala. Şükür iyiyim tedbiren kalıyorum bulantı da çok. 1008 de kalmıştım son okuyorum ama daha 100 sayfa var okumam gereken 30 sayfa kadar okudum. Maşallah çok yazmışsınız. Herkes iyi mi? İnci ve Hazade Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip eder inşallah. Damar yolu problemim var. Defalarca deneniyor her seferinde bir posta ağlıyorum yine çıktı çok acıyor nasıl taktıracağım ben? Çok acıyor her yerim mosmor.

Herkes iyi mi?

Arkadaşlar dayanamadım sonunda eşime vın aldırdım. Hastanedeyim hala. Şükür iyiyim tedbiren kalıyorum bulantı da çok. 1008 de kalmıştım son okuyorum ama daha 100 sayfa var okumam gereken 30 sayfa kadar okudum. Maşallah çok yazmışsınız. Herkes iyi mi? İnci ve Hazade Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip eder inşallah. Damar yolu problemim var. Defalarca deneniyor her seferinde bir posta ağlıyorum yine çıktı çok acıyor nasıl taktıracağım ben? Çok acıyor her yerim mosmor.

Herkes iyi mi?

hoşgeldin canım allah kolaylık versin damar yolu için. zordur.
iyisiniz çok şükür..

burda da pek bişey yok, dün delikızın opusu vardı, 10 yumurtası döllenmiş..

Herkes iyi mi?

chnb çok geçmiş olsun canım.. :16: Özlettin kendini.. Umarım daha iyisindir. Ufaklık daha şimdiden yaramazlığa başlamış anlaşılan:1: Annesine rahat vermiyor. Olsun iyi olsun da bu günlerde unutulur..

hoşgeldin canım allah kolaylık versin damar yolu için. zordur.
iyisiniz çok şükür..

burda da pek bişey yok, dün delikızın opusu vardı, 10 yumurtası döllenmiş..

Sağ olasın canım. Sen nasılsın? Artık herkes öğrenmiştir? Kontroller nasıl? Ben 30 Mayısa İstanbula randevu aldım serklaj dikişim için...

Hastaneden çıkarmıyor eşim...

Delikıza da başarılar diliyorum...

Back
X