ay inş. hazade ..

ya ne bileyim angellın hiç çıkmamışya sağlam ona takıldım ,gerçi onun 6 taneymiş ama belli olmaz sayı iyi olsa da ..
uff hayırlısı ile geçer şu günler inş.
RABBİM inş. hepimizi peşpeşe bebiş çığrışlarıyla bunaltır

uyu da dinlen yol yorgunu iken insan çok fena oluyor ,ben böyle durumlarda deliksiz bi 12 saat uyuyorum

pestilim çıkıyo

en çok şey yaşayan sensin bunca şeye sabrettin ama biraz daha sabret lütfen ,ben opug ünü bir bayanla karşılaştım onunda 6.tüpü imiş.
kan testine gelmişti değeri 28 idi ,muhtemelen tekiz hamile idi ..
aklıma hemen sen geldin ..
inş. sen de bir gün hayallerine kavuşacaksın
Ewet tüm pozitif enerjileri topladım geldim... Ama hep bir yanım sizinletdi acaba delikız n yaptı chnb nasıl oldu mattika iyimi inci n haldedir aman yaa insan nereye giderse gitsin sıkıntılarda birlikde gelio...Ama herzaman şükrediorum halime binlerce şükürki nefes alıp verioruz yürüyebilioruz neler neler varr.İinşallah cnm benim senin bebeişim senin yawruların bizlere umut olacak ve bizde hemen başlıycaz tedaviyee ...
delikız inş bu heyecanlı bekleyişten sağlıklı embriyolar çıkıcak.. sonra transfer, sonra da pozitif gelicek inş...
hazade hoşgeldin, iyi olmuştur kafan dağılmıştır biraz
Vallahi cnm elbette iyi geldi ama n bilim ben bu zamana kdr hiç çocuk gördüğümde özenmedim ama bu defa çocuk görünce yada hamile görünce duygulandım nedense

(
Canım, azmettim okudum hepsini:)) Sevindim düzelmesine. Bugün 2 li test yaptı drm. Baktı ben kız görmek istiyorum diyor durumdan dolayı. Ama erken biraz daha bekleyelim dedi:))İnşallah sorun çıkmaz pgt de... Heyecanla bekliyoruz...
Gülüm hoş geldin sen de. Ne zor zamanlar geçirmişsinİZ İNŞALLAH artık bu son olumsuzluktur...
Sen de haklısın. Benim kayıplarımı çok farklı nedenlerden dolayı olduğu için kendimce tedbir almaya çalışıyorum. Nitekim crp değerim sorunlu çıktı antibiyotik tedavisi de gördüm . Korkularım bitmiyor...
Ewet cnm zor günler yaşadık halada yaaşamakdayız ama geçicek ben inanıorumm ... Sen nasılsın seni çok merak ettim hep sordum inciyie şükürler olsunki bebişimiz seninleee Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin