Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

e canım biz seninle aynı durumdaymışız,bende de mozaik karyotip çıktı,2 negatif denemeden sonra istendi genetik test öyle çıktı,sanırım senin merkezin umut,bende 2.denemeyi orda yaptırdım,tabii negatif,orda genelde dondurup,2tedavi üstüste pgt ye yolluyorlar diye biliyorum,hangisi fazla peki kromozomların?
sen,ben,delikız aynı durumdayız bak
45 ve 47.fazla olan.bunlar onda bir.yani genetikçi bana on emriyodan biri mozaik olabilir dedi.aslında genetikçi mozaik demedi de farklı dedi.dr um mozaik diyor.artık bilmiyorum rabbim sağlıklısına rast getirsin.

Ben merkezden de doktorlardan da çok memnunum. Hasta psikolojisinden iyi anlıyorlar ve işlerinde gerçekten titizler. Hangi şehirdesin? delikız Genart'ta tedavi oluyordu. İnşaallah transferi olmuştur. Gelince bilgilendirir seni merkez hakkında.

izmirdeyim canim ben.delikizi ben de merak ettim, genarti sormak istiyorummmmm..

merhaba merve
bende twist almak istiyorum,nasıl işe yarıyor mu?memnun musun?nerden aldın?

Canım alalı bir hafta olacak daha bi kere denedim:1:
Bim'e gelmişti oradan almıştım fena değil
Bel inceltiyor işte
Ya sürekli yapmak lazım aslında
Bendede o yok iki gün kullanıyorum atıyorum dolaba valla
Dambıl bile aldım ama hiç kullanmadım:1:

Canım alalı bir hafta olacak daha bi kere denedim:1:
Bim'e gelmişti oradan almıştım fena değil
Bel inceltiyor işte
Ya sürekli yapmak lazım aslında
Bendede o yok iki gün kullanıyorum atıyorum dolaba valla
Dambıl bile aldım ama hiç kullanmadım:1:

merve tahmin ettim bim den aldığını,dün 2 tane bim gezdim ama yok,kalmamış,günde 15-20 dakika yetiyormuş...
tüh ya,keşke bulabilseydim,ben güya 2 aydır yüzmeye gidiyorum ama zerre kadar gram gitmez mi?
atma dolaba ne güzel kullan işte

“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onları vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz; rahmetinden bebekler istiyoruz, anne baba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürüvvetini görmeyi istiyoruz
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun.
Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİOLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

chnb
hazade
nasılsınız?

chnb ne zaman geliyorsun İstanbul'a?

Canım iyiyim sağ olasın kısmetse yarın hastaneden çıkıyorum. pazartesi akşam geliyoruz kısmetse....Hava karanlık stresli. Ben de dün akşam bebişimi gördüm. Yan odada 4. kez bebeğini düşük yapan bayan vardı. Ağlıyordu çok üzüldüm benim de gözümden yaşlar süzüldü. Dr de teselli ediyordu önemli olan sensin diyordu...Gözümden benimde bir damla yaş aktı...

Canım iyiyim sağ olasın kısmetse yarın hastaneden çıkıyorum. pazartesi akşam geliyoruz kısmetse....Hava karanlık stresli. Ben de dün akşam bebişimi gördüm. Yan odada 4. kez bebeğini düşük yapan bayan vardı. Ağlıyordu çok üzüldüm benim de gözümden yaşlar süzüldü. Dr de teselli ediyordu önemli olan sensin diyordu...Gözümden benimde bir damla yaş aktı...

Hadi hayırlısı. Allah yardımcısı olsun :( 4 kez düşük yaptığına göre genetik incelemede bulunurlar herhalde.
Geldiğinde görüşsek diyorum ama senin hep yatman lazım değil mi :26:

hazadecim bişey soracam senin nezdinde diğer arkadaşlarda cevap verse sevinirim.ben kendimi çok yorgun his ediyorum.acaba defalardır tüp için kulladığım ilaçlardan olabilirmi.sizdede varmı,nasıl atlatırım ben de çalışıyorum ve çalışacak mecalim yok.ama mecburen çalışıyorum.
Canım seni anlıyorumm ve bende öleyim tedavide kullanılan ilaçlar ortalama 3 ayda vucuttan atılıo ve bunlarda vucudun direncini düşürüo maleseff benimde 3,tedavim artık bende yoruldum ve gücüm kalmadı inan her daim kendimi mutsuz ve tahammülsüz görüorum artık hiçbişeye dayanamıorum ama eminim bu durumu atlatıcaz ben inanıorum.Allah yardımcısımız olsun canım benim ...
kesinlikle tedavide yoruyor bizi haliyle,bir de hep aklımda,unutsam bile,çarşıda,ya da herhangi bir yerde hamile bir kadın görmek hatırlamama yetiyor da artıyor bile...sende öyle misin yoksa sadece ben mi böyle hissediyorum?

maiumut sende sorun neydi?

Aynen cnm bende öleyim bu zamana kadar hiç takmazdım hamile kadını görmemezlikden gelirdim fakat artık yapamıorum hamilede görmek istemiorum bebek de artık dayanamıorum
:43

Hadi hayırlısı. Allah yardımcısı olsun :( 4 kez düşük yaptığına göre genetik incelemede bulunurlar herhalde.
Geldiğinde görüşsek diyorum ama senin hep yatman lazım değil mi :26:

Sanırım isterler o bayandan. Çok isterim görüşmek canım. Ama pek hareket edemem. 9 artı 3 ten beri sürekli hastanede yatış halindeyim...

Sen görüştün mü hastaneyle? Yeni plan ne?

Canım hangi hastanede olacaksın ? Ataşehir Memorial mı ? Bana yakınsın. Eğer ziyaret iznin olursa sana uğrarım inşallah..:16:

Sanırım isterler o bayandan. Çok isterim görüşmek canım. Ama pek hareket edemem. 9 artı 3 ten beri sürekli hastanede yatış halindeyim...

Sen görüştün mü hastaneyle? Yeni plan ne?

Kaç gün kalacaksın hastanede? İzin verirlerse gelmek isterim. Görüşemezsek doğumunda gelirim ziyaretine :16:
Aramadılar henüz. Görüşmeye çağıracaklar, ihtimalleri söyleyecekler. Zaten en az bir 7-8 ay düşünmüyorum. Ondan sonra Allah kerim.

Son düzenleme:
Kaç gün kalacaksın hastanede? İzin verirlerse gelmek isterim. Görüşemezsek doğumunda gelirim ziyaretine :16:
Aramadılar henüz. Görüşmeye çağıracaklar, ihtimalleri söyleyecekler. Zaten en az bir 7-8 ay düşünmüyorum. Ondan sonra Allah kerim.

İnciciğim benim facebook listemde Kas Hastalıkları Derneği Başkanı Hakan Bey var. Hep söyleyeceğim sana unutuyorum. O gerçekten çok iyi bir insan. Genetik testler konusunda da oldukça bilgili. Ortak çalıştıkları genetik doktorları da var. Görüşürsen sana seve seve yardımcı olacaktır. Benim arkadaşım olduğunu da söyleyebilirsin. Onun bir de oğlu var. Maşallah gayet sağlıklı :34:

İnciciğim benim facebook listemde Kas Hastalıkları Derneği Başkanı Hakan Bey var. Hep söyleyeceğim sana unutuyorum. O gerçekten çok iyi bir insan. Genetik testler konusunda da oldukça bilgili. Ortak çalıştıkları genetik doktorları da var. Görüşürsen sana seve seve yardımcı olacaktır. Benim arkadaşım olduğunu da söyleyebilirsin. Onun bir de oğlu var. Maşallah gayet sağlıklı :34:

Sağol canım. Baktım şimdi, soyadı ö. ile mi başlıyor? Yanlış kişiye mesaj atmayayım.

Canım hangi hastanede olacaksın ? Ataşehir Memorial mı ? Bana yakınsın. Eğer ziyaret iznin olursa sana uğrarım inşallah..:16:

Evet canım haftaya çarşamba günü 13.30 da Ataşehir Memorialde randevum var. Canım o gün serklaj olmaz. Muayene olurum ona göre planlanır. Çok sevinirim. Hatta keşke normal hamile olsam tüm İstanbuldakilerde bir yerde buluşurduk.

Back
X