- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #11.801
Aaaa erkekmi ne güzel allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh
Amin canım Allah sizlere de çifter .ifter versin inşallah.
canım benim 14 haftalıktı kuzucuğumbende ara sıra ziyaret eder dumı okur gelirim epeydir gitmiyorum çok acı oluyor çünkü normal hayatıma dönmem
sende epey çekmişin bunun sonu gelmiyormu boşalmasın suyu muyu ayını doldurup alalım kucaklarımıza bendede var pıhtılaşma şimdi tutsun diye çabalacağım bakalım hayat daha neler gösterecek:26::26:
Canım biz de oldu epey. Gerçekten etkilenmemek mümkün mü? İnşallah. Hamile kaldığında rahim ağzı uzunluğunu da takip ettir. Diğer yazdığım noktalara da bak. Doğal mı düşünüyorsunuz?
Kesinlikle sağlıkla gelecek oğluşun.. Hayata sımsıkı tutunuyor. Mücadeleci olacak annesiCanım bu akşam mı yola çıkıyorsun ? Hastaneye ne zaman yatacaksın ? Bu gelişinde dikiş atılacak mı ?
Ben de inanıyorum BÜYÜK abisi gibi sağlıkla gelecek oğlum. cANIM BİRAZDAN ÇIKIYORUZ AKşam 10 uçağı.Çrşamba Ataşehirde randevum var Arda beyde.
aaa ne çok geçmiş başından ben bunları bilmiyordum:26:
çok geçmiş olsun ben senin sadece sağlıklı bir tane oğlun olduğnu biliyordum hepsi o ,diğer yerleri kaçırmışım
inş.bunda bu kadar eziyetin mükafaatını alacak sağlıkla dğuracaksın inş.
önceden sene dolacak diye millet doğum izninden erken dönermiş emeklilikte erken olayım diye,şimdi nasılsa yaş var
ALLAH RAZI OLSUN
amin inş.
inş. peşime sürüklenir de gelirsiniz
aynen ben de herşeyin bir sebebi olduğunu düşünüyorum ve buna inancım sonsuz ..
ALLAHın her işinde bir hikmet var diye düşünüyorum.
Hiç bir zaman neden ben demedim ,MEVLAM neylerse güzel eyler inş.
Ah canım bazen hamile kalıp düşük yapmadım diyorsunuz ya. Ne güzel diyorum inşallah yapmadan pgt ile içiniz rahat hamile kalacaksınız. Pıhtılaşma testlerinizi de yaptırın kızlar...