Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba arkadaşlar,

Bugün 12.30 a doğru erken gittim dr ye... Ayrıntılı ve güzel bir görüşme oldu. 2 dr daha vardı Arda Beyle birlikte sanırım asistan dr idiler. Sürekli onlara benim öykümü anlattı.Bizim yazıştığımız forumdan da bahsetti. Çok bilinçli hastalar dedi azıcık forumdaki arkadaşların dedikosunu yaptık:))Fadik, Regrete, Jorjet, Paşam, Hiddenisko...

Geleyim benim meseleme:Bebek çok iyiymiş bebeğe giden kan akışı çok iyi. Bebeğin tüm organları her şeyi iyi oğlumun:))

Malesef rahim ağzı uzunluğu 2 cm.Bir sürü ilaç verdi. Enfeksiyon vs için.Pazartesi yine çağırdı.Haftaye çarşamba ya da cuma serklaj yapılacak.Dedi ki: Bana desen ben rahimden şu bu ameliyatı geçirdim inanırım. Çok farklı bir yapısı var.Hatta kurulla görüşecekmiş durumumu laparoskopik bir serklaj yapabilirmiş

.Ben sizi tanımadan prof dr. Cemil Akgül'e gitmiştim dedim o bana senin rahim boynun çok kısa serklaj şart herkeste yapamaz serklajını dedi dedim.Cemil Bey doğru demiş Cemil Bey doğru demiş sanırım bu rahim yapını da kastetti dedi.Nasıl bu kadar çabuk hamile kaldın dedi:)) Amh filan demek o kadar önemli değilmiş dedi.:)) Oğluma genetik yaptırmam iyi olmuş öyle söyledi.Proluton depot haftada yarım doz prolprogestan 200 günde bir defa . Bir sürü ilaç yazdı eşim almaya gitti yazarım bir ara.Amerikadaki toplantıdan bahsetti biraz. Genel hatlarıyla böyle.sanırım bu rahim yapını da kastetti dedi.7 kilo vermişim 67 idim 60 a inmişim. Birkaç gün serum takvivesi yaparız dedi...

İşte böyle...
ne güzel herşeyin iyi olmasına sevindm.
doktorlar da ne güzel ilgilenmişle seninle ..
az bulunan bir vakasın fenamı :))
bak böyle bir durumda bile hamile kalmışsın o bile bir şans işte
yeterki RABBİM istesin herşey oluyor..
e artık ilaçlarını düzgün kullanacaksın ..
doktorların ikisinin de aynı şeyleri söylemesi de güven verici ..
evet çok zayıflamışsın ..
takviye yapsınlar tabi ,güçsüz kalma.
inş. herşey yyolunda gider ..

aaa süper bence ağvaya gidin ben seviyorum orayı hem yeşillik içini açar hem romantik olur ,suyun kenarında oturup dinlenirsin iyi gelir bence ..
Ewet cnm bakalım işde bir cuma geldinde ama eşim ctesi tam gün çalışıo :(
Merhaba arkadaşlar,

Bugün 12.30 a doğru erken gittim dr ye... Ayrıntılı ve güzel bir görüşme oldu. 2 dr daha vardı Arda Beyle birlikte sanırım asistan dr idiler. Sürekli onlara benim öykümü anlattı.Bizim yazıştığımız forumdan da bahsetti. Çok bilinçli hastalar dedi azıcık forumdaki arkadaşların dedikosunu yaptık:))Fadik, Regrete, Jorjet, Paşam, Hiddenisko...

Geleyim benim meseleme:Bebek çok iyiymiş bebeğe giden kan akışı çok iyi. Bebeğin tüm organları her şeyi iyi oğlumun:))

Malesef rahim ağzı uzunluğu 2 cm.Bir sürü ilaç verdi. Enfeksiyon vs için.Pazartesi yine çağırdı.Haftaye çarşamba ya da cuma serklaj yapılacak.Dedi ki: Bana desen ben rahimden şu bu ameliyatı geçirdim inanırım. Çok farklı bir yapısı var.Hatta kurulla görüşecekmiş durumumu laparoskopik bir serklaj yapabilirmiş

.Ben sizi tanımadan prof dr. Cemil Akgül'e gitmiştim dedim o bana senin rahim boynun çok kısa serklaj şart herkeste yapamaz serklajını dedi dedim.Cemil Bey doğru demiş Cemil Bey doğru demiş sanırım bu rahim yapını da kastetti dedi.Nasıl bu kadar çabuk hamile kaldın dedi:)) Amh filan demek o kadar önemli değilmiş dedi.:)) Oğluma genetik yaptırmam iyi olmuş öyle söyledi.Proluton depot haftada yarım doz prolprogestan 200 günde bir defa . Bir sürü ilaç yazdı eşim almaya gitti yazarım bir ara.Amerikadaki toplantıdan bahsetti biraz. Genel hatlarıyla böyle.sanırım bu rahim yapını da kastetti dedi.7 kilo vermişim 67 idim 60 a inmişim. Birkaç gün serum takvivesi yaparız dedi...

İşte böyle...

Canım benim herşeyin iyi gitmesine çok sewindimm bak n güzell herşey yolunda şüküler olsunkiii

çok teşekkür ederim yanıtın için aslında öyküm de o yazılanların hiçbiri yok erkek problemi vardı ilk denemelerimizde zaten bizde genart da tedavi ye başlıyoruz orda yaptırmamızı istemişlerdi genetik testi volkan baltacı ile de cmt görüşücem ama tabi şimdi aklıma takıldı cmt ye kadar beklemek zor geldi.eşimde sperm azlığı hareketsizliği ve dna hasarı var onada opu işlemi sırasında tese yapılıcak zaten pgt li yaptırmakta gene de fayda var gibi geldi.bana teşekkür ederim tekrar cevapın için

Canım benim herşeyin iyi gitmesine çok sewindimm bak n güzell herşey yolunda şüküler olsunkiii

olsun cumartesi iş çıkışı gidin bi gece kalın pazar akşama dönersiniz ,istanbuldasın sen dimi ,istanbul yakın nasılsa oraya

çok teşekkür ederim yanıtın için aslında öyküm de o yazılanların hiçbiri yok erkek problemi vardı ilk denemelerimizde zaten bizde genart da tedavi ye başlıyoruz orda yaptırmamızı istemişlerdi genetik testi volkan baltacı ile de cmt görüşücem ama tabi şimdi aklıma takıldı cmt ye kadar beklemek zor geldi.eşimde sperm azlığı hareketsizliği ve dna hasarı var onada opu işlemi sırasında tese yapılıcak zaten pgt li yaptırmakta gene de fayda var gibi geldi.bana teşekkür ederim tekrar cevapın için

ben 46; XX; 1qh(+) için okumanı istedim zaten ,diğer sorunları bilemem tabi hepsi biraraya gelince nasıl olur..
burada genartta tedavi olanlar bayağı kalabalıklaştı :1:
kafandaki tüm soruları cumartesi sorup netleştirir ona göre yol çizersin ama pgt yaptırman gerekli bence de ..
3.denemem dedinya başarısız olmasının sebebi bu kromozom bozukluğundan ötürü de olabilir eşinin durumuyla da birleşince olmamış olabilir..
hakkında hayırlısı olsun inş.

Kızlar selam ;

Eski arkadaşlar bilir ben genetik hastalığı olanların , taşıyıcı vs PGT ve Tüp bebek giderlerinin devletçe karşılanması ile ilgili çalışmalar yapıyorum. Dava açacağım. Bu arada politik girişimlerim vs var. Nihayet bir dernek bu konu ile ilgilendi.Derneğin ismini vermeyeyim. Bana e-mail göndermişler. Konuyu Milletvekillerine ve Aile Sağlık ve Sosyal işler komisyonuna ve bakanlığa yazılı talep ile ileteceklermiş. Taleplerine bendeki evrakları ekleyecekler. Toplantı olursa bu durumdaki kişileri temsilen katılmak istediğimi söyledim. Yapılmasını istediğimiz kanuni düzenlemeyi aktardım. Hadi hayırlısı. Gelişmeleri yazarım..

günaydın..sabah iğne vuruldum sağlık ocağıda.pruluton depot diye bir iğne..
ay hemşireye gösterdim yok doktor baksın ,doktor baktı ,ne için bu dedi ,dedim tüp bebek tedavisi görüyorum ,genelde progestan veriyorlar dedi filan ,hemşirye uyuz oldum nasıl hemşireyse daha iğnenin ne olduğunu bilmiyor ,daha önce yaptırdığım hemşire hemen vurdu valla :1:
o yüzden işe servisle gelmedim dolmuşla geldim.
9,15 te iş yerindeydim..
demin girdim aslında ama sayfa sürekli atıyor gıcık oluyorum..
sen öğretmen miydin yaa aklıma geldi de :1:
bugün iyiyim bi değişiklik yok .
kasık batmalarım genelde dinlenik vaziyetteyken oluyor o da hafif..
öyle belirtili bir durumum yok yani..
bu gece iki rüya gördüm :1:
ilkinde testte negatif çıktı
sonra bi başka kan testi yaptırdım
onda da pozitif çıktı ve değerim 142 idi :1:
gel de şimdi hangisine inan:1:

pozitif olana inan:16:

Merhaba arkadaşlar,

İşte böyle...

Nesrinciğim süperrr bir haber bu :16: Gördün mü bak herşey yolunda. Bundan sonra ağlmak yok. Sadece bebeğe konsantre olacağız. :34: Bu arada benim evime o kadar yakın bir yere gelmişsin ki... İş saati olmasaydı sana dağınık evimde bir çay yapsaydım..:9: Dedikodu da yapardık. İnciyi çekiştirirdik:33::9: Şaka bir yana bir dahaki gelişinde ya da hala İstanbuldaysan belki hep beraber görüşebiliriz. Kızlar da gelir. Çokk güzel moral olur hepimize:16: :54:

Nesrinciğim süperrr bir haber bu :16: Gördün mü bak herşey yolunda. Bundan sonra ağlmak yok. Sadece bebeğe konsantre olacağız. :34: Bu arada benim evime o kadar yakın bir yere gelmişsin ki... İş saati olmasaydı sana dağınık evimde bir çay yapsaydım..:9: Dedikodu da yapardık. İnciyi çekiştirirdik:33::9: Şaka bir yana bir dahaki gelişinde ya da hala İstanbuldaysan belki hep beraber görüşebiliriz. Kızlar da gelir. Çokk güzel moral olur hepimize:16: :54:

Sağ olasın canım. Ah bir şey yeyip içemiyorum ama sohbete isterdim canım benim. Ben de merak ediyorum sizleri kardeş gibi olduk... Hoş gerçi kardeşim bile bilmez bu kadar ayrıntıyı:))

Çok şükür canım. Bu kadar sıkıntıdan sonra kendini kötü hissetmen çok normal. Canım oğlumu kaybettiğimde ben de gitmiştim bir kere. Ben de çok sorguladım ileri hafta hamile görsem gözden kaybolana dek arkalarından bakar oldum oğlumu taşıyamadım benim suçum dedim. Sonra dışarı çıkamaz oldum. Hataya dönünce bebeğimi kaybettiğim evi değiştirdim her lavobaya girdiğimde suyumun boşaldığı gece aklıma geliyordu. Sonra ev arayışı, ev yerleştirme, ehliyete yazılmam, okul açılması derken kafamı dağttım sen de meşkale bul kendine...

ne güzel herşeyin iyi olmasına sevindm.
doktorlar da ne güzel ilgilenmişle seninle ..
az bulunan bir vakasın fenamı :))
bak böyle bir durumda bile hamile kalmışsın o bile bir şans işte
yeterki RABBİM istesin herşey oluyor..
e artık ilaçlarını düzgün kullanacaksın ..
doktorların ikisinin de aynı şeyleri söylemesi de güven verici ..
evet çok zayıflamışsın ..
takviye yapsınlar tabi ,güçsüz kalma.
inş. herşey yyolunda gider ..

Sağ ol canım benim inşallah güzel gider. Ben de 140 değerinin olduğu kısma veriyorum oyumu...

Kızlar nasılsınız?

Kızlar benim için 1 adet yasin okur musunuz, niyette bulundum, okuyan arkadaşlarım olursa bana özelden yazarlarsa çok sevinirim, şimdiden Allah razı olsun.

Merhaba arkadaşlar,

İşte böyle...

Bugün hep aklımdaydın. Aramak için bekleyeyim biraz dedim sonra da hiç müsait olamadım :( Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. İnşaallah bundan sonra da böyle devam eder canım. Şimdi nerede kalıyorsun?

Kızlar selam ;

Eski arkadaşlar bilir ben genetik hastalığı olanların , taşıyıcı vs PGT ve Tüp bebek giderlerinin devletçe karşılanması ile ilgili çalışmalar yapıyorum. Dava açacağım. Bu arada politik girişimlerim vs var. Nihayet bir dernek bu konu ile ilgilendi.Derneğin ismini vermeyeyim. Bana e-mail göndermişler. Konuyu Milletvekillerine ve Aile Sağlık ve Sosyal işler komisyonuna ve bakanlığa yazılı talep ile ileteceklermiş. Taleplerine bendeki evrakları ekleyecekler. Toplantı olursa bu durumdaki kişileri temsilen katılmak istediğimi söyledim. Yapılmasını istediğimiz kanuni düzenlemeyi aktardım. Hadi hayırlısı. Gelişmeleri yazarım..

Süper bir haber bu :8: Hadi hayırlısı :31:

Kulaklarım çınladı :52: Görüşeliiiimmmmm :16:

Sağ olasın canım. Ah bir şey yeyip içemiyorum ama sohbete isterdim canım benim. Ben de merak ediyorum sizleri kardeş gibi olduk... Hoş gerçi kardeşim bile bilmez bu kadar ayrıntıyı:))

Seviyorum sizi :16:

...

Sağ ol canım benim inşallah güzel gider. Ben de 140 değerinin olduğu kısma veriyorum oyumu...
pozitif olana inan:16:

teşekkür ederim:38:
ay ne bileyim yaa test günü yaklaştıya beni bi stres sardı ..
dün akşam eve gitttim hiç iyi değildim..
gider gitmez bir yorgunluk ,huzursuzluk ..
uyumuş kalmışım sabaha kadar aralıksız uyudum..
kasıklarımda çok hafif adet sancısı gibi değişik bir durum var.
belki de psikolojiktir..
acaba progestan kullanırken adet olunurmu ne bileyim tırstım biraz bu durumdan:18:
gün yaklaştı heyecan dorukta.
korkuyorum da biraz sanırım ..
gerginim biraz anlayacağınız..
çabucak günler geçse de sonucu alsak en azından ona göre devam ederiz hayatımıza ,beklemek çok zor yaaa.
bu arada eğerki olumsuz birşey olursa hiç beklemeden önümüzdeki ay hemen dondurulmuşları deneyeceğim ..
ara vermek hiç istemiyorum..
belki ondan sonra ara verebilirim..

Kızlar selam ;

süpermiş akasya..
çabandan dolayı seni tebrik ediyorum ,inş. emeklerin boşa çıkmaz ve bi çok insana faydalı olup duasını alırsın :38:
herkese günaydın bu arada :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın delikız. Progestanı kullanırken adet olamazsın. Bıraktıktan 2-3 gün sonra adet başlıyor genelde.

Back
X