Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

günaydın kızlar...
inci canım benim istanbula gelme niyetim var.bellimi olur nasip olursa görüşürüz...
butaraflara da beklerim hepinizi görmeyi çok isterim...

günaydın inci..aslında ben de öyle biliyorum da bu adet sancısı gibi hafif ağrılar endişelendirdi beni o yüzden :26:

Öyle ağrıların olması çok normal ama hala neyin belirtisi olduğu belli değil. O ağrıları yaşayanlardan hamile kalan da var kalamayanda. Sen ilk kategoride olursun umarım :)

Yarın akşama kadar 15 sayfalık bir tercümem var, nasıl yetiştireceğim acaba :1:

Akasya senin tez nasıl gidiyor canım. Ne zamandır soracağım...

sen ne işle meşgulsun :44:
Hayırlısı canım. Olmazsa üzüleceksin evet ama inan 1-2 gün içinde yeni tedaviyi düşünmeye başlayacaksın. İnşaallah buna gerek kalmaz ancak her ihtimale hazır olmak gerek.

evet öyle tabi..ben daha şimdiden olumsuz olursa ne yaparız diye planladım bile:1:
hemen beklemeden diğerlerini işleme sokacağım inş.
ya dondurulmuş transferi nasıl oluyor adet bitince hemen transfer oluyor mu

sen ne işle meşgulsun :44:

evet öyle tabi..ben daha şimdiden olumsuz olursa ne yaparız diye planladım bile:1:
hemen beklemeden diğerlerini işleme sokacağım inş.
ya dondurulmuş transferi nasıl oluyor adet bitince hemen transfer oluyor mu

Ben şu an çalışmıyorum canım. Şu ana kadar öğretmenlik ve gazetecilik yaptım he bir de çevirmenlik :) İng. Dili mezunuyum. Bir arkadaşımızın doktora çalışmalarının tercümesini yapıyorum.

Olumsuz olursa bence 1 adet dönemi bekle vücudunun toparlanması için. Dondurulmuşlarla da olsa hastaneye kontrole gidiyorsun, adetten 2 hafta kadar önce ilaçlara başlıyorsun. Transfer zamanını doktor belirliyor rahmin durumuna göre biliyorum.

Ben şu an çalışmıyorum canım. Şu ana kadar öğretmenlik ve gazetecilik yaptım he bir de çevirmenlik :) İng. Dili mezunuyum. Bir arkadaşımızın doktora çalışmalarının tercümesini yapıyorum.

Olumsuz olursa bence 1 adet dönemi bekle vücudunun toparlanması için. Dondurulmuşlarla da olsa hastaneye kontrole gidiyorsun, adetten 2 hafta kadar önce ilaçlara başlıyorsun. Transfer zamanını doktor belirliyor rahmin durumuna göre biliyorum.
neden bıraktın çalışmayı peki inci ..
ya ramazan giriyor araya bu sefer de ramazandan sonraya kalma ihtimali olacak ..
bakalım sonuca göre doktor uygun görürse beklemeyeceğim ama doktor dinlen derse yapacak bişey yok tabi.
inş. gerek kalmaz tabi..

neden bıraktın çalışmayı peki inci ..
ya ramazan giriyor araya bu sefer de ramazandan sonraya kalma ihtimali olacak ..
bakalım sonuca göre doktor uygun görürse beklemeyeceğim ama doktor dinlen derse yapacak bişey yok tabi.
inş. gerek kalmaz tabi..

İşim evime çok uzaktı, her gün 60 km yol gidip geliyordum. Çok yoruluyor eşime, kendime, evime zaman ayıramıyordum ben de ayrıldım. Sonra tedaviler başladı öyle böyle geçti.
Olsun geç olsun güç olmasın. Vücuduna çok fazla ilaç yüklemesi yapıldı. Tabi doktorunun ne diyeceği önemli. Mesela bana en az 3 ay bekleyelim demişti ben de ona göre davranmıştım.

Son düzenleme:
İşim evime çok uzaktı, her gün 60 km yol gidip geliyordum. Çok yoruluyor eşime, kendime, evime zaman ayıramıyordum ben de ayrıldım. Sonra tedaviler başladı öyle böyle geçti.
Olsun geç olsun güç olmasın. Vücuduna çok fazla ilaç yüklemesi yapıldı. Tabi doktorunun ne diyeceği önemli. Mesela bana en az 3 ay bekleyelim demişti ben de ona göre davranmıştım.

anladım ,şimdi çalışmayı düşünüyormusun peki ,daha yakınlarda bir iş bulabilirsin belki ..
ama senin dondurulmuş transferimiydi?
çünkü dondurulmuşlarda sorun olmuyor diye biliyorum..
hani tekrar ilaç yüklemesi yapmıyorlar çünkü direk transfer ediyorlar..
normal tüpte evet 3 ay bekleniyor çünkü tekrar ilaç yüklemesi yapılıyor..
aman yaa daha şimdiden neleri düşünüyorum:1:

anladım ,şimdi çalışmayı düşünüyormusun peki ,daha yakınlarda bir iş bulabilirsin belki ..
ama senin dondurulmuş transferimiydi?
çünkü dondurulmuşlarda sorun olmuyor diye biliyorum..
hani tekrar ilaç yüklemesi yapmıyorlar çünkü direk transfer ediyorlar..
normal tüpte evet 3 ay bekleniyor çünkü tekrar ilaç yüklemesi yapılıyor..
aman yaa daha şimdiden neleri düşünüyorum:1:

Uygun bir yer bulabilirsem inş.
Dondurulmuşlarda iğne olmuyor ama hap vs. kullanıyorsun. Doktor muayene edip uygun zamanı söyler zaten. Evet şimdiden bunları düşünmeyelim :) Pazar ola hayrola :34:

Maalesef canım. :50: Tezim olduğu yerde duruyor. Hazirana teslim etmem gerekiyordu. Bu şartlarda imkansız. Seneye kaldı. Test sonucum iki mutasyon olarak gelince ben dağıldım. Tezi falan gözü görmedi. İşyerinde de eğitim vs çok yoğun olunca bıraktım. Moralsiz yapılmıyor tez. Aklını ona vermen gerekiyor. Benim tez çiin motivasyon kalmadı.. Ama seneye mutlaka teslim etmem gerekiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. :31: Aklıma gelince vicdanım rahatsız oluyor:25:

Maalesef canım. :50: Tezim olduğu yerde duruyor. Hazirana teslim etmem gerekiyordu. Bu şartlarda imkansız. Seneye kaldı. Test sonucum iki mutasyon olarak gelince ben dağıldım. Tezi falan gözü görmedi. İşyerinde de eğitim vs çok yoğun olunca bıraktım. Moralsiz yapılmıyor tez. Aklını ona vermen gerekiyor. Benim tez çiin motivasyon kalmadı.. Ama seneye mutlaka teslim etmem gerekiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. :31: Aklıma gelince vicdanım rahatsız oluyor:25:

Seneye verirsin inşaallah canım. Sıkma canını bu kadar.

yaa takma akasya bunlar dünya işleri ,zamanla yapr tamamlarsın inş.
bi de bunlara kafanı takma:16:
düşününce kafa takılacak ne çok şey var :ssz:

kağılar yanımda olmadığı için tam bilemiyorum ama g3,h5 gibi bişeydi sanırım 3-5 oluyor ozaman heralde!ay çok iyi ya doğal yollardan hamile olman,inş sonuna kadar sorunsuz geçirsin:nazar: şimdi ne kadar oldu gebeliğn bi sorun yoktur umarım.valla g.antepte gitmediğim doktor kalmadı nerdeyse,ama ben gebelikten önce hiç bişey kullanmadım hep salla pati hamile kaldım öyle kendi kafama göre hareket ettim ne akılsa:37:

25.haftaya geldik çok şükür.
doğal denicek olursan pıhtılaşma için iyi bi dr.a gitmeden deneme. zaten kromozom sonumuz var en azından pıhtılaşmayı tedavi etmiş olmalıyız.

kızlar hepinizi iyisiniz di mi?
geçmişi şöyle bi okudum, çok vaktim yok bugünlerde. okulda ve evde işler var, çabuk yoruluyorum zaten..
delikız inş pozitifi alıcaz, umutluyum senden..

herkesi öpüyorum:54:

Back
X