- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #12.121
Geç olsun güç olmasın. İnşaallah hayırlı olur.
Doktorlar ufak bir ameliyat diyor ama insan korkuyor ister istemez. Bakalım o günler bir gelsin de hayırlısıyla. Evet mecburi olarak erteledik. En erken ocak veya şubat olur diyoruz nasip olursa tabi benim iş durumuma da bağlı. Şimdi diyorum ki keşke evlendikten bir sene sonra çalışmalara başlasaydık. Ben hemen ilk denemede olacak diye düşünüyordum işin içine girmeden. Ama öyle olmuyormuş maalesef. 27 yaşındayım canım.
aynen inci ben de çok pişmanım .4 yıllık evliyim eşim ilk günden ber i istiyordu ben 2 sene bekleyelim dedim ,ölüp bitmesine rağmen benim inadım yüzünden bekledi ,belkide onu çok üzdüğüm içn ALLAH beni cezalandırdı bu hastalığı verdi diyorum

evet delikız kafa boşaltmaya devam...okul da kapanacak,seminer var günde 6 saat ama olsun,yine de daha iyiolur inş,gerçi bu yıl 4+4 olayından ne çıkacak belli değil ama ben bu sürede kendimi iyice hazırlamalıyım...ben bile senin için çok heyecanlıyım ya,bugün bir baktım günler geçmiyor derken cuma gelmiş,sadece 2 günün kaldı,yarın istanbul a gideceğiz,ama pazar günü evdeyim,haberini hemen yaz ,
tamam turkuaz mutlaka yazacağım merak etme ..
evet ben ilk defa bu kadar sabırlıyım şaşıyorum kendime zaten

önceden olsa on kere test yapmıştım