Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canlarım nasılsınız? Okuyorum ama ayrıntılı yazamıyorum yataraktan...

Aydandan ses seda yok mu=?
iyiyiz canım hep aklımızdasın inşallah yanına gelicezz
Canım incim yarın sabahmış operasyon beklerim canım... ÇOK SEVİND,M GELME HABERİNİZE...

Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey diledigin gibi gider dualarımız seninlee

Günaydın arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi uyuyamadım heyecandan. AMELİYAT ÖNLÜĞÜMDE GELDİ. 9 gibiymiş ameliyat. Her şey güzel olur inşallah. Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim...

RABBİM hayırlısı ile girmek çıkmak nasip etsin.
Burada senin için dua eden bir sürü insan var ,hayırlısı ile inş. güzel geçecek herşey..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
kızlar bugün bebgimin kalp atışlarını dinlemek için gidiyorum umarım duyarım dua edin benm için olurmu..:)

ay süperrrr ,gelince yaz tamammı ,ben de heyecanlandım şimdi yaa..
evet Akasya'cım doğru diyorsun da sanki bana hiç çıkmayacakmış gibi geliyor. başkaları için hep umut besliyorum ama kendim için nedendir o duyguyu besleyemiyorum ben .

kaç yumurtaydı dur bir unuttum. sanırım 9 cıkmıstı en son. 6sı olgun 5 ı dollenmıstı. ve 4 tane pgtyr gıtmıstı. dı mı kızlar ? dogru hatırlıyor muyum?
bu arada yasım 3 hazıran ıtıbarı ıle dolu dolu 37 oldu ):

off hazadem yaaa valla offff

e çok kötü değilmiş ki sayın ,belki daha fazla da çıkabilir hiç belli olmaz ,herşeyden elini eteğini çekme böyle .
bence de bi kere mimlenmişiz ya ondan böyle davranıyolar.
usg nin tanı oranı yüzde 60-70 diye yazıyo kaynaklarda, bu yüzden nerde kötü bişey varsa görme peşindeler.
sen sağlıklı olsun diye dua ediyosun ama dr sağlıksız bişey yakalarsam bu vakayı ben tespit ettim diyebilme peşinde.

sağol canım sen de sırayla keseyi gör, kalbi gör inş.

doktorlar hastaları kobay gibi görüyor zaten ,bizim üzerimizden buluş yapma peşindeler ,ALLAH vicdanlı insanlarla karşılaştırsın ..
inş.görürüm:16:

Günaydın arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi uyuyamadım heyecandan. AMELİYAT ÖNLÜĞÜMDE GELDİ. 9 gibiymiş ameliyat. Her şey güzel olur inşallah. Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim...

Canım Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle :16: Bunu da atlatacaksın inşallah.. Herşey oğluşumuz için :32::emir_bebek::nazar:

chnbm şimdi ameliyattasındır, belki de çıkmışsındır. İnşaallah herşey yolunda gidiyordur. Dualarım seninle... Herşey güzel olacak inşaallah...

chnbm şimdi ameliyattasındır, belki de çıkmışsındır. İnşaallah herşey yolunda gidiyordur. Dualarım seninle... Herşey güzel olacak inşaallah...

Ben chnb yi merak ettim hastaneyi aradım şimdi durumunu öğrenmek için hala operasyonda dediler allahım yardımcısı olsun inşallahhh ...
Canım biz ne zaman gidicez peki?

Ben chnb yi merak ettim hastaneyi aradım şimdi durumunu öğrenmek için hala operasyonda dediler allahım yardımcısı olsun inşallahhh ...

Amin canım inşaallah. Buraya geldiğini görürsem arayacağım hemen, gelemezse akşama doğru ararım ancak kendine gelmiş olur.
Mesaj atıyorum sana :emir_bebek:

Kızlar bugün kendini iyi hissetmeyebilir. Yorulmaması gerekebilir. Yarın da oradaysa bence yarın gidelim. Ne dersiniz ? :26:

inş güzel geçmiştir operasyon, dualarımdasın..

kızlar bugün bebgimin kalp atışlarını dinlemek için gidiyorum umarım duyarım dua edin benm için olurmu..:)
sağlıkla atıyodur inş kalbi, güzel haberi bize yaz mutlaka..

lavecim lütfen olumsuz düşünme.zaten kısmetimide ne zamn yazılmışsa o zamn en sağlıklısı çıkar ve tutunur.

bak ben 41 yaşındayım nisanda denedim 5 yumurta toplandı üçü döllendi donduruldu.bakalım önümüzdeki tedaviden kaç çıkacak.inan her ay farklı oluyor.istersen kendini bir dr a takip ettir folikül sayısı hangi ay fazlaysa o ay başla.bu da genel adetin 2. yada 3. günü belli olur.yılmak yok lave bana bak ben bırakıyormuyum bebeğin peşini.inan senin yaşında anne olan çok.

oyle tabi benim yasım normal olsam hamıle kalmak ıcın cok normal :) bunda bır sorun yok .
ama ben normal degılım ıste . yasımla ılgılı bır derdım yok benım aslında, yasımla olan tek derdım pgt olması ve yumurta sayısı falan filan .
senin yumurtalar niye donduruldu?

hayırlısıyla guzel haberlerını beklıyoruz canım .

Kızlaaar ben geldim..
1 tane sağlıklı embriyomuz çıktı, napalım buna şükür dedik dün akşam transfer yapıldı.
Ayın 14.ü test günümmüş inşallah tutunur embriyocum :)

Chnb canım inşallah herşey yolunda gider, sağlıcakla çıkarsın hastaneden....

cesaretim var ... ben korkmuyorum tedaviden.
kulaga bu ıyı bır sey gıbı gelıyor olabılır aslında oldukca fena bır sey soyluyorum.
acıklayayım:30:cunku benim oyle kayda deger bır umudum yok .
2 tedavımde de toplam 3 tane gıttı pgtye .
burada okuduklarımdan goruyorum kı ne kadar fazla embryo gıderse sans o kadar yuksek.
delıkızda gorduk bunu. sımdı ınsallah Aydan'da da gorecegız.
zaten benım umudum tukenmıstı bılıyorsun ve yerıne de gelmedı o gunden berı.
bu yuzden cesurum canım. ama dedım ya tek mesele kalkıp oralara gelmekte ..
teklifin icin cok tesekkur ederım canım . bır o zamanlar gelsın hele.

Lavegue cim benimde umudum yoktu ama 1 tane bile olsa bulduk çok şükür bide inşallah tutunursa :)
Bende yumurta bol rezervlerim iyimiş ama gel gör ki sağlıklı embriyo bulamıyoruz işte en son 11 de 1 kaldı
Ondan önce 17 yumurtadan 7 embriyo onlardan da O çekmiştik.
Hiç belli olmuyor dediler 3 de 3 de yakalayabiliyoruz 5 te 2 de, 10 da 1 de dediler.
Ne diyeyim şans, kader, kısmet.
Ama bu sefer Semra hanım özellikle uzun protokol uygulayalım dedi, daha önce hep kısa protokoldü.
Uzun protokolde daha az doz veriyorlar daha sağlıklı yumurta oluyormuş sanırım belki de o yüzden embriyo sayımız bu sefer daha yüksekti.
İşte iki görüş var biz ikisini de uyguladık ne diyeyim inşallah bu sefer tutunur...

Back
X