Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba kızlar, Sabah Arda Bey geldi bir arkadaşın paylaştığı serklaj videosunu göndermiştim bunun esprisini yaptık. Oradaki dr lere personele hastamız olacağı operasyonun videosunu izlemiş dedi. Sizin ekibi Doktorum programına çıkarmak lazım gibi şeyler söyledi. Serklajı Cem beyle yapacaklarmış öğrendim. Sonra dr operasyonun risklerini de özetledi. Bayılttılar beni... Odama getirdiler operasyon 3 saat sürmüş. Eşim ve görümcem çok endişelenmiş. Biraz düşmüştü yüzleri kötü bir şey mi oldu dedim yoksa. Yok dediler. İkindi gibiydi galiba dr geldi. Zor bir operasyonmuş. Önceki sezaryen dikişim rahime mi yapışmış onu ayırmışlar doğru anladımsa kafam hala tam yerine gelmedi...Şu an karnım davul gibi gaz dolmuş çok ağrı yapıyor bir de 7 gün sonda takacakmışım berbat bir şey bu...sEZARYEN AMELİTATI GİBİ ZOR. gÖBEK ÜSTÜ ALTI SAĞI SOLU bantlı duruyor...

çok geçmiş olsun canım, kısa zamanda toparlanırsın inş.

chnb çok çok geçmiş olsun canım. Dün aradım seni, eşindi sanırım telefona çıkan. Konuşacak durumda değildin. İyi olduğunu öğrendim. İnşaallah oğluna sağlıcakla kavuşursun.

mervecim sana da geçmiş olsun güzelim. İyi misin biraz daha?

chnb çok çok geçmiş olsun canım. Dün aradım seni, eşindi sanırım telefona çıkan. Konuşacak durumda değildin. İyi olduğunu öğrendim. İnşaallah oğluna sağlıcakla kavuşursun.

mervecim sana da geçmiş olsun güzelim. İyi misin biraz daha?

Çok şükür toparlandım canım sağolasın sen nasılsın uzun zamandan beri konuşamıyoruz seninle:1:
İlaç felanda kullanmadığım için ağır geçti biraz
Korunmuyoruz ya hani ne olur ne olmaz diye
Tedbirimi alayımda ben
Bi umut işte:31:

Hemen yap hemenn ahh yakın olsaydık ben sana yapardım
Getirirdim valla:1:
:38::38:
yanına da pilav cacık yapacağım ..
eskiden akşamları geçiştirirdik eşimle salata meyve kuruyemiş çay filan
ama artık karnımdakini doyurmam lazım o yüzden güzelce beslenmem gerek
dışardan hiçbirşey yemiyorum hazır meyve suyu bile içmiyorum
herşey doğal
sütüm bile pastörize günlük süt
:1:

herşey doğal

Ohh ne güzel olur şöyle sarımsaklı naneli:27:
Kız benimde canım çekti uff ne yemek yapsam diye düşünüyodum
İyi yapıyosun canım iyi beslen
Dikkat et kendine
Yiğenimizide iyi bak:1:

Ohh ne güzel olur şöyle sarımsaklı naneli:27:
Kız benimde canım çekti uff ne yemek yapsam diye düşünüyodum
İyi yapıyosun canım iyi beslen
Dikkat et kendine
Yiğenimizide iyi bak:1:
ilk üç ay anneden beslenmiyormuş gerçi ama :1:
yine de ben alıştırayım kendimi iyi olur dimi :23:
ay inan varya öğlenleri dışarı bile çıkmıyorum çok aşırı yürümüyor yormuyorum kendimi ne olur ne olmaz diye:1:
bi keseyi kalp atışını görsem rahat edeceğim de o zamana kadar böyle pimpirklli gezeceğim ortalarda :1:

herşey doğal

amanda aman miniğin canı çekmeye başlamış bile :nazar: çok iyi ediyorsun canım zaten hormonlandık bundan sonrası bari dogal beslensin kuzular:16:

Merhaba kızlar, Sabah Arda Bey geldi bir arkadaşın paylaştığı serklaj videosunu göndermiştim bunun esprisini yaptık. Oradaki dr lere personele hastamız olacağı operasyonun videosunu izlemiş dedi. Sizin ekibi Doktorum programına çıkarmak lazım gibi şeyler söyledi. Serklajı Cem beyle yapacaklarmış öğrendim. Sonra dr operasyonun risklerini de özetledi. Bayılttılar beni... Odama getirdiler operasyon 3 saat sürmüş. Eşim ve görümcem çok endişelenmiş. Biraz düşmüştü yüzleri kötü bir şey mi oldu dedim yoksa. Yok dediler. İkindi gibiydi galiba dr geldi. Zor bir operasyonmuş. Önceki sezaryen dikişim rahime mi yapışmış onu ayırmışlar doğru anladımsa kafam hala tam yerine gelmedi...Şu an karnım davul gibi gaz dolmuş çok ağrı yapıyor bir de 7 gün sonda takacakmışım berbat bir şey bu...sEZARYEN AMELİTATI GİBİ ZOR. gÖBEK ÜSTÜ ALTI SAĞI SOLU bantlı duruyor...

canım neler atlatmışsın böyle rabbim büyüksün çok geçmiş olsun kucagınada almayı nasip etsin.

Kızlar Aydan'ın test günü ne zaman :26: Aydancığım okuyorsan eğer dualarımız seninle :16: İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunacak... :emir_bebek::emir_bebek: Bizi haberdar etmeyi unutma :34:

Back
X