Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Saol canım benimm Allah razı olsun hayırlısı ile sağlıkla olur inşallahh 3 kere sorunlu olunca korkar oldum :18:
Canım dün kasık ağrım vardı test yaptımm delikız soktu aklıma :))) sonra ikinci çizgi silik çıktı ben şokk:52::52::52::52:
Ama dedim eşime sölemiycemm akşam hastaneye gittimm kan verdimm ve 60,57 çıktıı:nazar:
Ya inanılmaz şaşırdımm görmeliydin Canımm

Ay canım benim ya çok sevindim çok.
Dualarla devam edecek inşaallah. Doktora ne zaman gideceksin? Doktorun var mı?
Sabah mahmurlu gözlerle açmıştım bilgisayarı ama haberini okuyunca gözlerim bir açıldı pir açıldı :1:

Hazade hayirli ugurlu olsun cok mutlu oldum saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim.bugun guzel haber ile basladik gune insallah devami gelir.

Benimde bugun pgt sonucum belli olucak dua edin bana olur mu.insallah saglikli transferim olur insallah
inş. sağlıklı embriyoların çıkacak
hadi hayırlısı .
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
İnşallah sonu güüzel olur canım dua edinn

DUALARMIZ seninle merak etme ..

Hazade hayirli ugurlu olsun cok mutlu oldum saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim.bugun guzel haber ile basladik gune insallah devami gelir.

Benimde bugun pgt sonucum belli olucak dua edin bana olur mu.insallah saglikli transferim olur insallah
Çok saol cnm benimmm inşallah seninde kaliteli bıdıkların çıkıcak ve transferin olucak hayırlısıylaa dua etmezmiyiz hiç cnmm hadi iyi haberlerle gel inşallahhhh:nazar::nazar:
Ay canım benim ya çok sevindim çok.
Dualarla devam edecek inşaallah. Doktora ne zaman gideceksin? Doktorun var mı?
Sabah mahmurlu gözlerle açmıştım bilgisayarı ama haberini okuyunca gözlerim bir açıldı pir açıldı :1:
Vallahi cnm şuan degerim 60 kese 2000 de görünüo ama 2 günde bir kan degerima baktırıcam cem bey öle dedi bakalım cnm sağlıkla ilerlerse doktor bulurum
Vallahi cnm ben sabaha kdr yatmadım. eşime bu akşam söliycem babalar günü hediyesi aldık kayınbabama yarın yazlığa gidicegim için bugünden vericem eşim içinde hediye kutusu aldım içine testi koyucam şok olucakk :9:
Tesekkur ederim insallahnartik hayirlisi

Hazade dualarimiz seninle insallah hersey guzel olucak

Bizimde dualarımız seninle cnm inşallah bebeişin sana gelicekk

Çok saol cnm benimmm inşallah seninde kaliteli bıdıkların çıkıcak ve transferin olucak hayırlısıylaa dua etmezmiyiz hiç cnmm hadi iyi haberlerle gel inşallahhhh:nazar::nazar:

Vallahi cnm şuan degerim 60 kese 2000 de görünüo ama 2 günde bir kan degerima baktırıcam cem bey öle dedi bakalım cnm sağlıkla ilerlerse doktor bulurum
Vallahi cnm ben sabaha kdr yatmadım. eşime bu akşam söliycem babalar günü hediyesi aldık kayınbabama yarın yazlığa gidicegim için bugünden vericem eşim içinde hediye kutusu aldım içine testi koyucam şok olucakk :9:

Bizimde dualarımız seninle cnm inşallah bebeişin sana gelicekk

Tepkisi nasıl olacak acaba :1:

Bu arada bisi sorucam beni simdi 13:30 da cagirdilar orda gidince hemen belli oluyormu ki bekliycekmiyiz nasil oluyor.
nerde yaptırıyordun sen
Ayy canım ne kadar sevindim bilemezsin :16: Harika bir haber bu. Yaşaaaaasınnnn :21::46: Hadi inşallah sağsalim bebeğini kucağına alacaksın.. Bu aralar gerçekten çok pozitif bir hava var. İnşallah biz de Eylülde güzel haberler alırız. :21::21::38:
ben boşuna konuşmuyorum ,size diyorum pozitif bir ay bu ay diye .
inş. hep böyle devam eder de eylül ayında da seninle inciyi kutlarız :emir_bebek::emir_bebek:

Genart da yaptiriyorum aysun hn doktorum.pgt ye girmesinin sebebi bende 46 xx 1qh+ mis acikladilar ama tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama garanti olsun pgt tyapalim dediler kabul ettik

İnşallah canım. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Senin bıdıklar iki tane :9: Çifte dua..Bize dua etmeyi unutma olur mu ? :16::38:
benim dualarım sizinle
siz de bana dua edin yarın kalp atışı günüm
inş. keselerin büyümesi normaldir
ikisinin de kalp atışını duyarım

Genart da yaptiriyorum aysun hn doktorum.pgt ye girmesinin sebebi bende 46 xx 1qh+ mis acikladilar ama tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama garanti olsun pgt tyapalim dediler kabul ettik

en fazla yarım saat beklersin ,ben gittiğimde 15 dakikada sonuçlarım belli olmuştu aysun hanımla görüşmüştüm
genartta bekletmiyorlar sonuca yakın çağırıyorlar

Back
X