eWET GERÇEKDEN BENDE ÇOK EMEK VERDİM 3 KERE KÜRTAJ OLDUM 3 KERE TÜP DENEDİM MADDİYEN MANEVİYEN ÇÖKTÜK ALLAHIM BU DEFA YZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH...
Allahım yardımcısı olsun inşallahhh
Kızlar birşey kafama takıldı. Ben olaylara bilimsel bakarım. Tabii ki kadere de inanırım. Düşünün ki sizlere seçilmiş özel sağlıklı embryo transfer ettiler. Ama hamilelik oluşmadı.

Şimdi Hazadem normal yolla hamile kaldı. Yani rahimde vs hiçbir sorun yok. Olsaydı hamile kalmazdı. Eeeee ? İki tane hem de seçilmiş embryo ile hamile kalamaması ne peki

Sorguluyorum çünkü çok tuhafıma gidiyor. Tüp bebek ile olunca düşme riski daha mı fazla yoksa :26: Tutunmama riski daha mı yüksek ? İlaçlarla büyüttükleri için mi ? Bunları düşünüyorum... :26::26::44:[/
bu tamamen kader bilimsel bi açıklaması yok .ben de çok aradım bilimsel açıklama ama bulamıyorsun ..
tamamen nasip işi.
benim ve eşimin tüm değerleri süperdi ,herşey dört dörtlüğü bırak dört dörtlüğün üzerindeydi ..
ama olmuyordu ..
tüp bebek ile hemn oldu ve ikisi de tuttu
bundan şu sonuç çıkabilir
demekki hastalığım olmasa hemen hamile kalacakmışım tutacakmış yani ..
ama hastalıktan dolayı olmuyormuş ..
ama öte yandan dediğin gibi tutmayanın da tutmayabliliyor.
ama bunu şöyle düşün.
öyle herşey dört dörtlük olduğunda illa tutacak olsaydı herkes her ay hamile kalırdı
herşeyimiz dört dörtlük bile olsa
vucudun rahmin her ayki tepkimesi farklı
bu ay 2 tane seçilmiş embriyon var ,rahmin herşeyin de normalde testlerde süper ama bu aya ait olarak rahimde belki o an ters giden bişeyler oldu ve tutmadı .
bu tamamen bununla alakalı ..
kaldıki tutunma için bir sürü şey gerek aslında çok da basit değil .
vucudun ateşi bile önemli ..
bağışıklığın önemli vs.
yani herşey dört dörtlük ama niye olmadı olayı tmamen o ana bağlı sebeplerden ileri geliyor
kafamızda düz mantıkla olması gerek diye düşünüyoruz ama öyle değil ..
işte o anlık değişmeler ve tutmamaya sebep olan ve aklımızın bilimsel sebep arayıp da bulamadığı şey ise nasibimiz oluyor işte ..
eğer o ay nasibmizde varsa bilimsel olarak da uyuşmuş olacak herşey ve hamile kalacağız