- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #13.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar... takipçilerinizdenim
bişi soracaktım, kaç aydır göğüslerim dayanılmaz acıyor dokunamıyorum hatta yürüyünce inanılmaz ağırıyor. eskiden adetime birkaç gün kala ağırırdı ama şimdi 10-15 gün kala başlıyo şişmeye ağrımaya fikrinizi merak ettim. böyle birşey yaşayanınız oldu mu? neden böyle ya canım sıkılıyor.
canım mervişim nasılsın bana niye yazmadın görmedin mi beni yoksa:))
Sağ ol canım sen de tedaviye başlayacaksın sanırım maşallah...
sAĞ OL CANIM İNŞALLAH üzmez canım artı...
ı çok istiyorum...
Sağ ol canım. topik hareketli maşallah senin de güzel haberlerini duymay
inşallah sonuna kadar mücadele ederiz sağ ol canım....
Merhaba cemre.
Benim 1 hafta önceden başlar acımaya ama şiddetli değildir. 1-2 gün kala artar ağrısı, adetim başlayınca da biter.
Bir doktora görün istersen. Düzensizlik falan var mı?
Görmemişim valla Nesrin ablam kusura bakma hakkını helal et
ohh çok şükür çok sevindim sizin adınıza Allah yardım ediyor bak gördün mü.
Maşallah oğlişine![]()
gitti mi kaynanan yoksa...Allahım bugün çok mutluyummm:119::119:
Herkese selam
İyiniz inş.
hazadem değerin artmış maşallah kuzuma. Anne ben buradayım bu kez geliyorum diyor
chnb canım senin için o kadar mutluyum ki anlatamam. Çok çektin, şükür ki dualarımız kabul oldu. Oğlanı bir doğur mıncıklamaya geleceğim
delikız sana da maşallah kuzum, hep böyle devam etsin inş. bulantısız, sağlıkla![]()
Canım vallahi akasya çok yogun biliosunn , incide karşıdaa eşi o gün bir program yapmıştı gelemedii, inci bana ctesi söledii bende o hafta karşıya gidicektim babalar günüydü..
Ama bu hafta ben kesin gelicemmmmm sözzzz
Yok cnmm ptsi günü dedi 3 ay kullanıcaksınnn![]()
Ohhhh yandann ohhhh bayramım var bugün ohhhhhhhh
Bugünü kurtuluş günüm olarak ilan ediyorum ohhhhhhhhhhhh
Ohhhh yandann ohhhh bayramım var bugün ohhhhhhhh
Bugünü kurtuluş günüm olarak ilan ediyorum ohhhhhhhhhhhh
ilgin için sağol canım doktora gittim ama elde var sıfır. doktorlar da doktor olmaktan çıkmış, hepsi başarı yerine para peşindeler. anladıkları bişey yok deneme tahtası diye kullanıyorlar.
ne demek canım helal olsun. özledim seni... çok şükür çok dua aldım dr bile yüzde 60 ümitsizdi son manevra keseye su ekleyeceğiz dedi besmelelerle baktı su dolmuş. hemen yanındaki dr ye bana eşime sarıldı. çok dua eettik ALLAH RAZI OLSUN HERKESTEN...
gitti mi kaynanan yoksa...
sağ ol canım gel hatta şaplak at... seni duygusal gördüm haklıısın da...
gel gel mutlu olurum...
ben de şükür bugünümüze diyorum...
merve kaynanan gitti herhalde.eee şimdi de benim gelecek.bir hatfadır gelmiş eltimde,azaptayım ondan sonra bana gelecek.ben çalışıyorum halden de pek anlamaz bakalım neler olucak.hı yanındada görümce var ikramiyesi![]()
Selam kızlar ;
Gündüz iş çok yoğun. Kaçak göçek okuyorum ama her zaman yazamıyorum. İnciciğim söylediğim sonuç TR'den gelen sonuç. Bugün Cumhur Bey ile yazıştım. Hatta senden de bahsettim :) İzindeymişsiniz hoşgeldiniz dedim. Nette kızlar söyledi dedim. O da dedi sizin iletişim kanalları çok gelişmiş :) Siteden bahsettim. Topikten. Senden bahsettim. Benim test için Amerika ile yazışacağını söyledi. Üniversitenin ismini yazmış. Netten baktım. Çok profesyonel bir yer. Fiyatları da bizim ödediğimizle aynı. Şişirme durumu yok yani. Cumhur Bey her zamanki gibi yine moral verdi. Endişelenmek için çok erken dedi. Bana güven dedi.. Güveniyorum elbette.. Benden haberler böyle..![]()
Selam canım. Adam şaşırmıştır![]()
Doğru söylüyor canım endişelenmek için erken. Diğer testin sonucu olumlu gelecek inanıyorum buna. Haftaya nasipse hastaneye gideceğim. Cumhur Bey'i de göreceğiz inş. Bakalım ben nasıl haberlerle geleceğim.
ŞaşırdıCanım senin değişik bir yöntem mi deneyecek ? Yoksa benim gibi Set up 'a mı göndereceksin ? :26: gidince selamlarımı da ilet
![]()
Kızlar eltimle konuştuk, hayırlı olsun dedik. Haftaya doktora gidecekmiş. İnş güzel haberler alır.
Hiç beklemediğimiz bir anda sürpriz oldu dedi. Bu cümleye o kadar imrendim ki... Dua et bizlere dedim.
Allah'ım sağlıkla bizlere de nasip eder inş.
Valla ne yalan söyleyeyim ben de çok imreniyorum böyle hamile olanlara. İşyerimde arkadaşlarım var. Diyor ki mesela : Eylülde çalışmlara başlayacağım. Yaza kadar doğar. Yazın izinli olurum falan.. Bir de kendimi düşünüyorum. Ben de eylülde çalışmalara başlayaacağım ama benim ki başka çalışmaBiz evde çalışamıyoruzz maaleseff...
![]()
Canım büyük ihtimalle set up olacak ama bizim set up embriyolar üzerinde olacak. Süresi yine seninki gibi 6-8 hafta arası değişecek. Tedavi+set up, altından nasıl kalkacağız bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin... İletirim :)