Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Herkese Günaydınlarrrr:16:

Kızlar dün hastaneye gittim.Kızım gayet iyiymiş artık %100 kız dedi,yavaş yavaş pembişler almaya başlayabilirsin dedi:1:Suyum gayet iyiymiş rahim agzıda kapalı dedi.
Zehirlendigim dondurmadan dolayı idrar ,idrar kültürü kan istedi.Jeli temizledi ama çok acı çektim,rahimdende örnek aldı 2 tane niye aldıgını bilmiyorum.ondan sonra elevit yazdı.
Bebegim tam 17 cm olmuş kocamann ablamla birlikte gitmiştik el salladı teyzesine:1:
Allaha şükür bi sıkıntı görünmüyor inşallah hep böle devam edr
Kızlar bu arada 1hafta içinde dondurmdan zehirlenen 4. hamileymişim doktorum söyledi.
3 kişi algidanın dondurmasından zehirlenmiş sizde dikkat edin.Bana 2 hafta süt ürünleri ve bir çok şeyi yasakladı.

günaydınn
oh maşallah çok şükür ..
neden acıdı normal muayene şeklinde temizlemedimi içeriyi
ay maşallah ne güzel yavrum yaa el de sallamış
aa çok ilginç yaa dikkat et dondurma yeme o zaman
RABBİM böyle devam etmeyi nasip etsin inş.

günaydınn
oh maşallah çok şükür ..
neden acıdı normal muayene şeklinde temizlemedimi içeriyi
ay maşallah ne güzel yavrum yaa el de sallamış
aa çok ilginç yaa dikkat et dondurma yeme o zaman
RABBİM böyle devam etmeyi nasip etsin inş.

Spekulum diye bişey yerleştirdi kocaman bagırdım valla acıdann içim sızladı.Seninkilerde büyümüşlerdir şimdii kuzular sen ne zamn gidiyorsun cnm?

Spekulum diye bişey yerleştirdi kocaman bagırdım valla acıdann içim sızladı.Seninkilerde büyümüşlerdir şimdii kuzular sen ne zamn gidiyorsun cnm?

ben o spekulumu kaç kere taktırdım
onda bişey yok aslında ama benim acı eşiğim yüksek ondan olabilir:1:
ben de bu cuma inş.zekai tahire randevu aldım 182 den
bi gidip oraya görüneyim diyorum
kendi doktorum 3 hafta sonra çağırdı
bu arada şok haber aldım az önce eşim aradı
evden aramışlar
perşembe günü anahtar teslimi varmış
elektrik su yokmuş daha bir ay sürermiş sanırım bağlanması ama eşya taşıyabilirsiniz demişler
şaştım kaldım bu kadar erken olmasına
artık bu ara taşınma telaşı mobilya vs işlerimiz olacak
annemin evi boş annem trabzonda
boşuna bi ay daha kira vermeyiz
annemde kalırız eşyamızı taşırız elektirk su gelince geçeriz evimize diyoruz
ay hala şaşkınım yaaa

Ben de sizleri özledim kızlar :16: Aklım buradaydı. Ama gittiğim yerde net yoktu. Haftasonum çok güzel geçti. Yeşillik sakin bir yerdeydik. Görümcem sağolsun herşeyi önüme getirdi:9: Bol bol yedim içtim. Bir sürü ufaklık vardı. Onları sevdim. Hele bir çitlenbik vardı görmeniz lazım :16: 3.5 yaşında bir kız. Kıvır kıvır uzun saçlar.. Bir de dilli maşallah. Kendini öyle bir sevdiriyor ki.. Onu öpmeye doyamadım. Kız doğurasım geldi..:9: Sürekli dua ettim. Allah bizlere de nasip etsin diye. Çocuklarla vakit geçirmek beni çok mutlu etti. Daha da heveslendim. :34:

Sizler de iyisiniz dimi ? Mattikacığım hastaneden çıkmış.. Şükür..:nazar: Turkuaz bebişleri alıp gelmiş.. Hadi bakalım pozitifi de göreceğiz:nazar: Hazadem de iyi. İncim ve ben beklemede :9: Gün sayıyoruz.. Nesrin bol bol dinlenip dizi izliyor :9::10: En güzelini yapıyor.. Ranacığım endişeli.. Ama inşallah bebişi onunla.. Delikızın testleri iyi çıkmış.. :16: Nazefsa korkmuş ama herşey yolunda şükür.. Eylül bebek geliyor.. :21:

Hamet nelerde ? :26:
Yücerabbim o kıvır kıvır sağları olan kızdan sana 2 tane sağlıkla versin canım benim inşallahhhhh....
Herzaman dualarımdasınız inan Allahım gönlüne göre versin inşallahh ...
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza.allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Amin canımm Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhh
Chnbcim senin de Hazade'nin de Mattika'nın da bebeği sağlıklı inş. Mucize bebekler :nazar:
İnşallah canım mucize bebekler ardı ardına gellir inşallahh...
incim test yaptınmı sen???:18:
Hazadem kuzum doğum günün kutlu olsun :16:
Eşin ve evlatlarınla nice huzurlu, sağlıklı, mutlu günlere inş :16:
Saol incimmm Allah razı olsunnn Allahım sanada çifter çifter ewlat nasip etsin inşallahhhh
Hazademmmm

Kuzucuğummm iyi ki doğdun.. İyi ki varsın.. İyi ki seni tanımışım :16::16::16: İnşallah bu sene senin yılın olacak.. :24::24::21: Eşinle , tatlı bebişinle( bebişlerinle :9::34:) geçireceğin nice nice güzel yıllar dilerim.. Gönlünden dilediğin neler varsa Rabbim sana onları nasip etsin inşallahh :16::16::16::nazar::nazar::nazar::24::24::29::29::29:
Saol Canım benimmm Akasyammm kalbi temiz arkadaşımm Gönlümde dileğimm inşallahhh sizlerinde sağlıkla hayırlı ewlatlara kavuşmanız canımm çok teşekkür ederimm
hazade nice yıllara :16:
inş. bir dahaki doğumgününde sağlıkla yavrunu kucağına alırsın :29:
İnşallah canım inşallahhh hepimiz sağlıkla ewlatlarımızı alırız kucagımızaaa
günaydın herkese. teşekkür ederim delikız sana da allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

hazade doğum günün kutlu olsun. yeni yeni tanıyorum saizleri ama burda olmaktan çok mutluyum.
Hoşgeldin canım aramıza çok teşekkür ederim...
Kırılma ama keşke buralarda deilde başka şekillerde tanışsaydık keşke diğer anneler gibi bizlerde kolay anne olabilseydik ama nasipde bunları yaşamakda varmış napalım ..

Herkese Günaydınlarrrr:16:

Kızlar dün hastaneye gittim.Kızım gayet iyiymiş artık %100 kız dedi,yavaş yavaş pembişler almaya başlayabilirsin dedi:1:Suyum gayet iyiymiş rahim agzıda kapalı dedi.
Zehirlendigim dondurmadan dolayı idrar ,idrar kültürü kan istedi.Jeli temizledi ama çok acı çektim,rahimdende örnek aldı 2 tane niye aldıgını bilmiyorum.ondan sonra elevit yazdı.
Bebegim tam 17 cm olmuş kocamann ablamla birlikte gitmiştik el salladı teyzesine:1:
Allaha şükür bi sıkıntı görünmüyor inşallah hep böle devam edr
Kızlar bu arada 1hafta içinde dondurmdan zehirlenen 4. hamileymişim doktorum söyledi.
3 kişi algidanın dondurmasından zehirlenmiş sizde dikkat edin.Bana 2 hafta süt ürünleri ve bir çok şeyi yasakladı.
Hoşgeldin canımm şükürler olsun vallahi çok korkuttun bizi sadaka ver Rabbime şükürler olsun sağlıklıymış bıdıkk:nazar:
Yemene içmene aman aman dikkat et ne olurr
Hazadem günaydınnn.
Dogum günün kutlu olsun güzel anne hep mutlu olll bu yıl senn ve bebeginin olsun inşallah..
İnşallah canım çok teşekkürlerr hep birlikde sağlıkla inşallahhhh

mehaba hazede ve delikız ıkınızde hamılesınız sanırım pgt mı hamıle kaldınız ılk denemenızmıydı sızlerde problem neydi hangı merkezde yaptırdınız .ınsallah sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız .

mehaba hazede ve delikız ıkınızde hamılesınız sanırım pgt mı hamıle kaldınız ılk denemenızmıydı sızlerde problem neydi hangı merkezde yaptırdınız .ınsallah sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız .

merhaba
ben pgt ile hamile kaldım
hazde doğal hamile kaldı
ben genartta yaptırdım ilk tüp bebek denememdi
ben mozaik turner hastasıyım o yüzden 2 yıldır gebe kalamadım
amin inş.darısı başına

ne kadar çok yeni arkadaş gelmiş.. allah kolaylık versin herkese..
turkuaz canım benim doğal yolla oldu hamileliğim, pgt de sağlıklı çıkmamıştı.
senin pozitifi alıcaz ama, hangi gün test günü?

mattika canım 4 ünde transfer oldu,yine 12 gün dediler ama arkadaşlar 5.gün embriyosuna 10gün veriyorlar diyorlar,daha en az 1 hafta var yani...sen nasılsın?

mattika canım 4 ünde transfer oldu,yine 12 gün dediler ama arkadaşlar 5.gün embriyosuna 10gün veriyorlar diyorlar,daha en az 1 hafta var yani...sen nasılsın?

sağol canım iyiyim ben de inş.
oğlumun hareketlerini dinliyorum, bugün az gibi sanki.

bir hafta var yani test gününe, hadi hayırlısı inş.

benim 4.gün embriyosu idi 11.gün test yaptım
seninki 5.gün embriyosu 10.gün mutlaka çıkar
tam bir haftan var yani ağzım burnum derken geçer o da merak etme

Hoşgeldin canımm delikız sölemiş zaten ben 3 kere tüp denedim ikisi pgt idi ama olmadı malesef 3 kerede doğal gebelik oldu ama kürtajla sonlandı.Şimdi spriz bebegimiz geldi şükürler olsun 3 aylık hamileyim.Darısı başına canım sağlıkla inşallahh
hazade doğum günün kutlu olsun..
seneye bebeğinle dolu dolu geçir inş doğum gününü..

İnşallah canım sağlıklaa ..
Nasılsın oğlumuz nasıl bakayımm

Kızlar dün Oluş Apiye gittim kontrole detaylı ultrasyonda baktı bebeğimizin her yerini gösterdi çok şükür heryeri oluşmuştu ense kalınlığı 1,5 cnm rahim ağzım 3,5 cm di.
2 saat bizimle konuştu şükürler olsun herşey iyi görünüyor dedi ikili için kal aldı salı günü çıkıcak dedi.Ama amnioya şimdlik bugörüntülerle amniyoya gerek görmüorum ben dedi ikili çıksın yine bakarız dedi...Allahım Yücerabbim tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla çifter çifter nasip etsin inşallahhhh

benim 4.gün embriyosu idi 11.gün test yaptım
seninki 5.gün embriyosu 10.gün mutlaka çıkar
tam bir haftan var yani ağzım burnum derken geçer o da merak etme

geçer geçmesine ama delikız inşallah sonu güzel olur,taşınıyormuşsun,

hem gözün aydın,hem kolay gelsin diyeyim,hem de şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah

bebeklerinle beraber yeni evinizde güzel günler görürsünüz inşallah

Kızlar dün Oluş Apiye gittim kontrole detaylı ultrasyonda baktı bebeğimizin her yerini gösterdi çok şükür heryeri oluşmuştu ense kalınlığı 1,5 cnm rahim ağzım 3,5 cm di.
2 saat bizimle konuştu şükürler olsun herşey iyi görünüyor dedi ikili için kal aldı salı günü çıkıcak dedi.Ama amnioya şimdlik bugörüntülerle amniyoya gerek görmüorum ben dedi ikili çıksın yine bakarız dedi...Allahım Yücerabbim tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla çifter çifter nasip etsin inşallahhhh

hazadeecim doğum günün kutlu olsun,rabbim evladınla,eşinle,ailenle güzel günler göstersin inşallah...

bebiş de sağlıcakla gelecek inşallah,

İnşallah canım sağlıklaa ..
Nasılsın oğlumuz nasıl bakayımm

iyiyiz canım çok şükür..
yapılacakları listelemeye çalışıyorum, hastanede benim haftamda bi sürü doğum vardı paçam tutuştu tabi.
yine de inş ağustosu bitiririz en azından. pek küçüğüz daha.

geçer geçmesine ama delikız inşallah sonu güzel olur,taşınıyormuşsun,

hem gözün aydın,hem kolay gelsin diyeyim,hem de şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah

bebeklerinle beraber yeni evinizde güzel günler görürsünüz inşallah
inş. sonu güzel olacak ben inanıyorum
eğer pozitif olursa artık beni nereye götürürsün yemeğe bilmem :1:
sağolasın çok ani oldu valla akşama eşimle konuşup işleri ayarlamak için bismillah deyip başlamamız lazım
çok iş var yapılacak
mobilyaların bi kısmı yenilenecek
koltuklarım döşenecek halılar perdeler yıkamaya gidecek
amin inş.
darısı başına

hadi gözünaydın hazade inş. hep böyle devam eder :nazar:

delikız kolay gelsin hamileyken taşınmak zor oluyo baya.
kendine dikkat et işleri yetiştircem diye koşturma.

Back
X