Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah razı olsun canım vallahi içim rahatladı ama chnb ninde 35.000 çıkmıştı 4lüsü 10/ 1 çıktı Allah hepmizin yardımcısı olsun vallahi ...
senin kaç çıkmıştı cnm hatırlıomusun

canım yok o kadar değildi 20200 de 1 çıkmıştı 2 lide... Boş ver canım sağlıklı kuzularımız Allahın izniyle.... Sapasağlam doğacaklar...

Kızlar kadir gecesine kadar tefriciyeyi bitirsek gayret etsek olur mu?:16:

Bugün 100 tane daha okudum diğer topikte de sırayla herkese okunuyor 500 de oraya okudum yoksa daha da okurdum. her gün okumaya çalışacağım...

Arkadaşlar Merhabalar,

Aşağıda linkte yer alan haberden çok etkilendim. Cam kemik hastalığı olan bir anne ve babası olmayan sağlıklı ve şeker mi şeker 3 yaşında bir çocuk ve bu annenin bu çocuğa gelecek sağlayacak imkanları maalesef ki yok. Gazeteyi arayarak haberde yer alan anne Reyhan Yokarıbaş’ın telefonlarına ulaşıp aşağıdaki hesap numaralarını temin ettim. Ramazan dolayısıyla fitre ,zekat vs. gibi yardım yapmak isteyen olursa diye iletmek istiyorum. 25 Ağustosta sünnetini yapacaklarmış ve evleri yokmuş.. Bilginize ve kalplerinize iletiyorum.

3 YAŞINDAKİ OĞLU İLE AYNI BOYDA - WEB TV :: Hürriyet

Milliyet - Biri 42 diğeri 3 yaşında

PTT Zonguldak Devrek Alıcı REYHAN YOKARIBAŞ

Veya
Hesap Numarası: Ziraat Bankası Devrek Şubesi Şube Kodu: 53 Hesap Numarası:386209915001

Sevgilerimle,

Hazadem çok şükür canım. Senin paşa da sağlıkla gelecek inş. Rabbimin mucizesi, duaların hikmeti...

Akasyam bilgiler için sağol canım.

delikız evin hayırlı olsun tekrardan. Yavrularınızlar huzurla, sağlıkla, mutlulukla oturun inş.

canım yok o kadar değildi 20200 de 1 çıkmıştı 2 lide... Boş ver canım sağlıklı kuzularımız Allahın izniyle.... Sapasağlam doğacaklar...

Kızlar kadir gecesine kadar tefriciyeyi bitirsek gayret etsek olur mu?:16:

Bugün 100 tane daha okudum diğer topikte de sırayla herkese okunuyor 500 de oraya okudum yoksa daha da okurdum. her gün okumaya çalışacağım...
İnşallah canım Allahın izniyle ikiside sağlıklıdır.Bende bugün okumaya çalışıcam inşallah ...
Canıııımmmmmmmm, hadi gözün aydın olsunnnn, derin bir oh çekmişsinidir, çok sevindim, Rabbim çok büyük darda koymadı seni :)
Allah razı olsun canım benimm YüceRabbim hiçbirimizi dara koymasın inşallahhh
Hazadem çok şükür canım. Senin paşa da sağlıkla gelecek inş. Rabbimin mucizesi, duaların hikmeti...

Akasyam bilgiler için sağol canım.

delikız evin hayırlı olsun tekrardan. Yavrularınızlar huzurla, sağlıkla, mutlulukla oturun inş.

Ewet canım Rabbimin mucizesi,İnşallah sağlıkla gelicek

evimin anahatarını aldım çok şükür
temizlikçi bulmam lazım haftasonu temizlik yaptırıp haftaya taşınıyorum inş.
evim aynı teslim edildi bir eksiği yok çok şükür
bende değişiklik yok sende olmasın da :1:

Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin canım ay ne güzell yeni ew ikiz bebekler yeni eşyalar ...:emir_bebek::emir_bebek:

evimin anahatarını aldım çok şükür
temizlikçi bulmam lazım haftasonu temizlik yaptırıp haftaya taşınıyorum inş.
evim aynı teslim edildi bir eksiği yok çok şükür
bende değişiklik yok sende olmasın da :1:

Olmaz cnmmm yarın görüşcez.allah güzel günlerde oturmanızı nasip etsin cnm çok sevndimmmmmmm:46::46::1:
Bildigim biri var numarasını vereyim istersen güzel pırıl pırıl yapıyo temizligi:8::8::9:

Olmaz cnmmm yarın görüşcez.allah güzel günlerde oturmanızı nasip etsin cnm çok sevndimmmmmmm:46::46::1:
Bildigim biri var numarasını vereyim istersen güzel pırıl pırıl yapıyo temizligi:8::8::9:
sağolasın darısı başına inş.

bir iki yere söyledim ordan bişey çıkmazsa yarın görüşeceğiz nasılsa alırım senden nosunu
aslında turkuaz da gelse ii olurdu ama dışarı çıkması sakıncalı olabilir mi acep

Son düzenleyen: Moderatör:
sağolasın darısı başına inş.

bir iki yere söyledim ordan bişey çıkmazsa yarın görüşeceğiz nasılsa alırım senden nosunu
aslında turkuaz da gelse ii olurdu ama dışarı çıkması sakıncalı olabilir mi acep

Valla ben transferden sonra sadece 3 gün yattım ondan sonra gezdimm oturamadım popomun üstünde:1:ben bişey olmaz diye düşünüyorum ama tabi yinede kendini nasıl hissettigine baglı..sen bi ara istersen cnmm yada bekleyelim nete girer belki..?

Back
X