Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

oh kızlar randevü ayarlanmış benim bile atlayıp gelesim var:1: siz ANKARA dasınız sanırım ne olcak 4saatte ordayım benimde çok canım sıkıldı evde:52::52::52:

şaka bir yana iyi buluşmalar kendinize iyi bakın:34::34:
sen de gel herkese açığız biz

Kızlar günaydınnnnn
Ben uyandım erkenciyimmm :1:Sizler nasılsınızz bakıyımmmm.?Delikız geldinmiii ben erkenden kızılayda olucam araşırız ordayken..
Dün Kendime yeşim magazalarından hamilelik kıyafeti aldım delikız,turkuaz bugün görüp fikir edinirsiniz benden:1:
Karnım baya bi büyümüş onu farkettim eşimle hamile kıyafetleri tam oluyor :1:
Keşke hepinizi birden tanıyabilsem buluşsakkk ama işte mesafeler:43:
Şimdi eşimi bırakıcam işe öglene kadar azıcık işim var..
günaydın zilli
çok yoğunum bu aralar işyerinde koşturup duruyorum
ancak yazabildim
aboo göbüş çıktımı
benim kimse anlamıor hamiş olduğumu
hatta bugün biri kaç haftalık dedi dedim 14 haftalık
anaaa hiç kilo almamışsın maş.dedi
bilmeyen hamiş olduğumu anlamıyor :1:
aldıklarını talan ederiz artık

tamam telin var bende naz
görüşürüz çık sen

oh kızlar randevü ayarlanmış benim bile atlayıp gelesim var:1: siz ANKARA dasınız sanırım ne olcak 4saatte ordayım benimde çok canım sıkıldı evde:52::52::52:

şaka bir yana iyi buluşmalar kendinize iyi bakın:34::34:
sen de gel herkese açığız biz

Kızlar günaydınnnnn
Ben uyandım erkenciyimmm :1:Sizler nasılsınızz bakıyımmmm.?Delikız geldinmiii ben erkenden kızılayda olucam araşırız ordayken..
Dün Kendime yeşim magazalarından hamilelik kıyafeti aldım delikız,turkuaz bugün görüp fikir edinirsiniz benden:1:
Karnım baya bi büyümüş onu farkettim eşimle hamile kıyafetleri tam oluyor :1:
Keşke hepinizi birden tanıyabilsem buluşsakkk ama işte mesafeler:43:
Şimdi eşimi bırakıcam işe öglene kadar azıcık işim var..
günaydın zilli
çok yoğunum bu aralar işyerinde koşturup duruyorum
ancak yazabildim
aboo göbüş çıktımı
benim kimse anlamıor hamiş olduğumu
hatta bugün biri kaç haftalık dedi dedim 14 haftalık
anaaa hiç kilo almamışsın maş.dedi
bilmeyen hamiş olduğumu anlamıyor :1:
aldıklarını talan ederiz artık

tamam telin var bende naz
görüşürüz çık sen

günaydın kızlar

benim yine tansiyonum düşmüş,

hiç uyuyamadım dün gece,hatta sabah 6 olmuştu sanırım,

kendimi çok iyi hissetmiyorum,sanırım gelemeceğim

gelebilecek olursam ararım sizi,öpüyorum ikinizde....

inşallah başka zaman görüşmek dileğiyle
günaydın
geçmiş olsun
dikkat et kendine
çok mu stres yapıyorsun sen yaa neden böyle oluyorsun
gelsen güzel olurdu sana da hava değişikliği ama önemli olan sağlığın
yine iileşirsen haber ver
ay deli oldum yarım saattir yazamıyrum göndermiyor

inci nice yıllara
ALLAH sağlık sıhhat versin
seneye kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

ben de öğlen naz ile buluştuktan sonra devlete gideceğim kontrole
duanızı esirgemeyin
inş. sağlıcakla duruyordur yavrularım :nazar::nazar:

inci nice yıllara

duanızı esirgemeyin

Hayırlı haberlerle gel canım inşallahh ...
Ben eminimki bıdıklar uslu uslu yatolardır bakalım cinsiyetleri belli olucakmı

İncim ;

Canım arkadaşım iyi ki doğdun :16::16::16::16::16: İyi ki seni tanışım.. :21::21:Yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşir inşallah... Çocuksuz geçirdiğin son doğumgünün olsun.. Bir dahaki doğumgününü bebişlerinle kutla inşallahhh :32::32::32::32::24::24::24::24::24::24: :21::21::21:Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar ben bugün akşam üzeri tatile çıkıyorum. Bayramı da ailemle geçireceğim. Bayramdan sonra inşallah burada olacağım. Bilgisayarımı yanımda götüreceğim ama internet bulabilir miyim bilmiyorum. Eğer bulursam arada gelirim. Herkes kendisine ve bebişlerine çoook iyi baksın :16: Allah'a emanet olun..

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

İncimmmm Canımmm benim Mutlu Yıllarrrr İyikki doğurmuş annen seniii Srni tanıdıgım için inan çok mutluyummmm ...
Rabbm yeni yaşında tüm dileklerini gerçkeleştirsin inşallahhhhh

Canım Hazadem çok sağol :16: Ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyum, iyi ki varsınız :16: 2013 bizim yılımız olur inşaallah...

inci nice yıllara

duanızı esirgemeyin

Sağolasın delikız. Amin inşaallah...
Sen de hayırlı haberlerle gel inşaallah.

İncim ;

Canım arkadaşım iyi ki doğdun :16::16::16::16::16: İyi ki seni tanışım.. :21::21:Yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşir inşallah... Çocuksuz geçirdiğin son doğumgünün olsun.. Bir dahaki doğumgününü bebişlerinle kutla inşallahhh :32::32::32::32::24::24::24::24::24::24: :21::21::21:Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Akasyam, kader arkadaşım çok teşekkür ederim :16: Amin inşaallah canım. Sizi çok seviyorum :16:

Kızlar ben bugün akşam üzeri tatile çıkıyorum. Bayramı da ailemle geçireceğim. Bayramdan sonra inşallah burada olacağım. Bilgisayarımı yanımda götüreceğim ama internet bulabilir miyim bilmiyorum. Eğer bulursam arada gelirim. Herkes kendisine ve bebişlerine çoook iyi baksın :16: Allah'a emanet olun..

Canım iyi tatiller, sefan olsun :) Güzelce dinlen, eğlen, moral depola. Özleyeceğiz seni ama iyi olduğunu bileceğiz inş. Sen de Allah'a emanet ol kuzum.

iyi tatiller akasyacım, şöyle güzel bi tatil yap kafanı dağıt enerji depola, sonra tedavi inş:16:

inci doğum günün kutlu olsun, eşinle sağlıklı huzurlu bir ömür versin allah..
en kısa zamanda da bebeklerle şenlendirsin evinizi.. amin.

dogum günün kutlu olsun canım yeni yaşın ugurlu gelsin hepimize:)) rabbim gönlüne göre versin nice yıllara:16::16::16:

akasya iyi tatilller canım kendine iyi bak:54:

delikız saolun canım ben aşagı markete inemiyorum oraya nasıl gelcem size iyi eglenceler.:34:

nazefsa ay karnınmı çıktı normal senin durumunda güle güle giy inş bizede nasip olur:16::16::16: annem bayramlık diye banada tunik ve beli lastikli pantolon almış tam şimdi ve 2ay giyimlik tabi karnım çıkıp o günleri görürsem:26: bazısının hemen çıkıyor birde şifa vardıya onu göreniniz duyanınız varmı nezamandır yok inş bişey yoktur karnının resmini koymuş baya oldu 9haftalıkkken :nazar::nazar: sanırsınız 4aylık baya büyümüş:52::52:

trkuaz nedense benimde düşüyordu tansiyonum aç kalamıyordum sürekli tıkınıyordum:1::1: sende öylese hamişmisin yoksaaaa:49::49::49::49: inşşşş.

banyo yapmak bukadarmı dert olur hafif leke ve kanama devam herzamanki gibi çeşme olmasında:52::52: 5dakika soguk denecek kadar suyla ama sanki ineverek kanlar piskolojim bozuluyor duşta:43::43: bazen kafamı ayrı vücudu ayrı yıkıyorum kfam kuruyor baglıyorum yatıyorum yarım saat sonra vücudum :31::31::31::31::31::31::31:

herkeze hayırlı cumalar cumanız mübarek olsunnn:16::16::16:

Son düzenleme:
Canım Hazadem çok sağol :16: Ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyum, iyi ki varsınız :16: 2013 bizim yılımız olur inşaallah...

Sağolasın delikız. Amin inşaallah...
Sen de hayırlı haberlerle gel inşaallah.

Akasyam, kader arkadaşım çok teşekkür ederim :16: Amin inşaallah canım. Sizi çok seviyorum :16:

Canım iyi tatiller, sefan olsun :) Güzelce dinlen, eğlen, moral depola. Özleyeceğiz seni ama iyi olduğunu bileceğiz inş. Sen de Allah'a emanet ol kuzum.

Teşekkür ederim İncim.. Ben de sizleri özleyeceğim.. İnşallah dönüşte herşey güzel olur.. Huzurla tedavilerimize başlayıp bebişlerimize kavuşuruz. Ben gelene kadar en az 3 kilo al tamam mı ? Seni dombilik görmek istiyorum. :9::9::27:

iyi tatiller akasyacım, şöyle güzel bi tatil yap kafanı dağıt enerji depola, sonra tedavi inş:16:

Canımcım Allah'a emanetsin.. Kendine ve bebişine iyi bak. :16::16:

dogum günün kutlu olsun canım yeni yaşın ugurlu gelsin hepimize:)) rabbim gönlüne göre versin nice yıllara:16::16::16:

akasya iyi tatilller canım kendine iyi bak:54:

delikız saolun canım ben aşagı markete inemiyorum oraya nasıl gelcem size iyi eglenceler.:34:

nazefsa ay karnınmı çıktı normal senin durumunda güle güle giy inş bizede nasip olur:16::16::16: annem bayramlık diye banada tunik ve beli lastikli pantolon almış tam şimdi ve 2ay giyimlik tabi karnım çıkıp o günleri görürsem:26: bazısının hemen çıkıyor birde şifa vardıya onu göreniniz duyanınız varmı nezamandır yok inş bişey yoktur karnının resmini koymuş baya oldu 9haftalıkkken :nazar::nazar: sanırsınız 4aylık baya büyümüş:52::52:

trkuaz nedense benimde düşüyordu tansiyonum aç kalamıyordum sürekli tıkınıyordum:1::1: sende öylese hamişmisin yoksaaaa:49::49::49::49: inşşşş.

banyo yapmak bukadarmı dert olur hafif leke ve kanama devam herzamanki gibi çeşme olmasında:52::52: 5dakika soguk denecek kadar suyla ama sanki ineverek kanlar piskolojim bozuluyor duşta:43::43: bazen kafamı ayrı vücudu ayrı yıkıyorum kfam kuruyor baglıyorum yatıyorum yarım saat sonra vücudum :31::31::31::31::31::31::31:

Allah yardımcın olsun canım. Zor süreçlerden geçiyoruz. Ama sabır. Herşey yoluna girecek.. Dualarım seninle ve bebişinle :16:

Son düzenleme:
akasyam selam kusum nasilsin

istanbuldayim yarin oglen randevum var aynur hanimma verdiler nur dr u istedim cok yogundediler bende nur dr la gorusmem lazimdedim telnoyu aldiler nur dr beni aradi dedim muyanelere siz gelin mummkunse dedim denu randevuyu benden almadinmi bende yogunmusunuz dedi gogru
sonra ilk muayeneyi aynur yapsin sorakilerde gorusuruz tamam dedik
he bide ilk muayene parsi yuro degilde getirindediler pahalanmismiki?
ANACIGINA GIDIYOMUSUN

Sağol canım amin inşaallah...

Çok teşekkür ederim canım :16: Amin inşaallah...
Dikkat et kendine. Bu zor zamanlar da geçecek inşaallah.

inciii doğum günün kutlu olsun,inşallah seneye bebeklerinle beraber kutlarsın doğum gününü..herşey gönlünce olsun inşallah,her

zaman güzel günler görmen dileğiyle,iyiki doğdun:)

Sağol canım. Allah razı olsun.

Teşekkür ederim İncim.. Ben de sizleri özleyeceğim.. İnşallah dönüşte herşey güzel olur.. Huzurla tedavilerimize başlayıp bebişlerimize kavuşuruz. Ben gelene kadar en az 3 kilo al tamam mı ? Seni dombilik görmek istiyorum. :9::9::27:

Amin canım inşaallah. Tamam almaya çalışacağım :1:

OZUR YAZILMAMIS
500 yuro degil650 yuro ilk muayeneye istediler

Hamet hoşgeldin hem buraya hem İstanbul'a :16: Canım o muayene parası değil. Tedavi başlangıcında ücretin bir kısmını alıyorlar. Geri kalan kısmını da yumurta toplama günü alıyorlar. Allah yolunu açık etsin. Habersiz bırakma bizleri.

Sağol canım amin inşaallah...

Çok teşekkür ederim canım :16: Amin inşaallah...
Dikkat et kendine. Bu zor zamanlar da geçecek inşaallah.

inciii doğum günün kutlu olsun,inşallah seneye bebeklerinle beraber kutlarsın doğum gününü..herşey gönlünce olsun inşallah,her

zaman güzel günler görmen dileğiyle,iyiki doğdun:)

Sağol canım. Allah razı olsun.

Amin canım inşaallah. Tamam almaya çalışacağım :1:

OZUR YAZILMAMIS
500 yuro degil650 yuro ilk muayeneye istediler

Hamet hoşgeldin hem buraya hem İstanbul'a :16: Canım o muayene parası değil. Tedavi başlangıcında ücretin bir kısmını alıyorlar. Geri kalan kısmını da yumurta toplama günü alıyorlar. Allah yolunu açık etsin. Habersiz bırakma bizleri.

Back
X