Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

akasyam selam kusum nasilsin

istanbuldayim yarin oglen randevum var aynur hanimma verdiler nur dr u istedim cok yogundediler bende nur dr la gorusmem lazimdedim telnoyu aldiler nur dr beni aradi dedim muyanelere siz gelin mummkunse dedim denu randevuyu benden almadinmi bende yogunmusunuz dedi gogru
sonra ilk muayeneyi aynur yapsin sorakilerde gorusuruz tamam dedik
he bide ilk muayene parsi yuro degilde getirindediler pahalanmismiki?
ANACIGINA GIDIYOMUSUN

Evet canım kısmetse bugün gidiyorum. Hoşgeldin İstanbul'a :16: Tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Doktor konusuna çok takılma. Ekip olarak çalışıyorlar. Her doktor herkesi görüyor zaten. Aynur Hanım için de iyi şeyler söylüyorlar. Allah nasip ettikten sonra doktor bahane :34: tedavi ücreti 2000 Euro değil mi canım :26: Anaaaaa zammı gelmiş yoksa :30:

incim hosbum
nice yillara esinle evlatlarinla insALLAH hayirli saglikli omrun olsun
onceden sizlerden okumustum ilk gidiste 500 yuroyu aliyolar diye onunu icin zamlandimiki acaba benden 650 yuro aliyolar diye sormak istedim sanirim
pazartesi gunune kadar yazabilirim belki esim kizim gelince otele geceriz ins orda nasil yazarim bilmiyom

UNUTMADAN 100 adet terfiriciye okudum

incim hosbum
nice yillara esinle evlatlarinla insALLAH hayirli saglikli omrun olsun
onceden sizlerden okumustum ilk gidiste 500 yuroyu aliyolar diye onunu icin zamlandimiki acaba benden 650 yuro aliyolar diye sormak istedim sanirim
pazartesi gunune kadar yazabilirim belki esim kizim gelince otele geceriz ins orda nasil yazarim bilmiyom

UNUTMADAN 100 adet terfiriciye okudum

Sağol canım. Allah razı olsun.
Zam gelecekti demek 150 euro zam yaptılar. Gittiğinde sorar mısın ne kadar olduğunu. Hotelde internet vardır. Yarın çok güzel geçer inş.
Allah kabul etsin.

Evet canım kısmetse bugün gidiyorum. Hoşgeldin İstanbul'a :16: Tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Doktor konusuna çok takılma. Ekip olarak çalışıyorlar. Her doktor herkesi görüyor zaten. Aynur Hanım için de iyi şeyler söylüyorlar. Allah nasip ettikten sonra doktor bahane :34: tedavi ücreti 2000 Euro değil mi canım :26: Anaaaaa zammı gelmiş yoksa :30:
bilmiyom canim hosbuldum

koca istanbulda bilem yalniz olmadigimi hissediyom bunu almanyada hissetmiyom

İnciiiiiiiiiiii, canım doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn.......... Allah koca bir ailede sağlıkla uzun ömürler versin sizlere.......:16::16::16:

Hamet hayırlı olsun tedavin canım benim...

Delikız güzel haberlerle gel... gezin bol bol...

İnci toplamda 600 tane tefriciye okudum canım ben... Allah kabul etsin...

Akasya bol dinlen canım tatilde...

herkes iyidir inşallah...

Sağol canım. Allah razı olsun.
Zam gelecekti demek 150 euro zam yaptılar. Gittiğinde sorar mısın ne kadar olduğunu. Hotelde internet vardır. Yarın çok güzel geçer inş.
Allah kabul etsin.

nur hanima sormustum zam falan yok demisti ya onun haberi yoktu yada ilk istedikleri parayi yukselttiler ama 2000 yine ayni yada gercekten zam geldi

ayrica ilk gelenlere soylern enaz birertane resim istiyolar bende yoktu esime derim o getirir

evlilik cuzdani kimlik tahlil sonuclari bireadaet resim

otel apartman seklinde belki telefon karti alirsak icinde internet vardir bakalim benimkiler sag salim gelsinlerde hayirlisiyla

İnciiiiiiiiiiii, canım doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn.......... Allah koca bir ailede sağlıkla uzun ömürler versin sizlere.......:16::16::16:

Canım çok sağol :16: Amin inşaallah hepimize... Siz hamilelerden özel dualar istiyorum :16:
Allah kabul etsin :)

nur hanima sormustum zam falan yok demisti ya onun haberi yoktu yada ilk istedikleri parayi yukselttiler ama 2000 yine ayni yada gercekten zam geldi

ayrica ilk gelenlere soylern enaz birertane resim istiyolar bende yoktu esime derim o getirir

evlilik cuzdani kimlik tahlil sonuclari bireadaet resim

otel apartman seklinde belki telefon karti alirsak icinde internet vardir bakalim benimkiler sag salim gelsinlerde hayirlisiyla

Yeni tedavi olan arkadaşlar var, onlara zam gelecek temmuzda demişlerdi. Neyse gittiğinde sorarsın canım. Evraklardan eksik olan varsa telaş yapma, tedavi boyunca herhangi bir zaman verebiliyorsun. İnş herşey yolunda gider.

Son düzenleme:
Memleket gibisi yok değil mi :)
Akraba falan var mı burada canım?

VALLAHI oyle dua ederim hep ALLAHim ulkemizi elimizden alma diye yurt disina cikinca daha iyi anliyosun

teyzem var onda kaliyim enistem dehem anamin hem kaynanamin kuzeni ben enisteme gore teyzesinin torunuyum bide baldizinin kiziyim esimde enistemin dayisinin torunuuzn oldu yav

sagol canim duana benide al canim
sen nasilsin istanbulun neresindesin simdi

İnşallah canım.. Haftaya tatile çıkıyorum. Biraz stres atarım belki. Sen ne kadar denemeyi düşünüyorsun ? :26:

Aslında korkuyorum çok. Sayı vermek çok zor. İkinci denemedeki ruh halimi şimdiden kestiremiyorum. Ama kafamdaki ya 1 ya da 2.
Şimdi tatildesin madem, at stresini dönünce bidaha konuşalım bu mevzuyu:)

Kızlar ben bugün akşam üzeri tatile çıkıyorum. Bayramı da ailemle geçireceğim. Bayramdan sonra inşallah burada olacağım. Bilgisayarımı yanımda götüreceğim ama internet bulabilir miyim bilmiyorum. Eğer bulursam arada gelirim. Herkes kendisine ve bebişlerine çoook iyi baksın :16: Allah'a emanet olun..
İyi yolculuklar Akasyam kendine çoook dikkat et kafanı boşalt rahatla , herşeyi unut geldiğin zaman hepimiz seni bekliyor olucaz ...
Canım Hazadem çok sağol :16: Ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyum, iyi ki varsınız :16: 2013 bizim yılımız olur inşaallah...

2013 Yılı inşallah bizim yılımız olucak Allahın izniyle canım ..
Bende seni tanıdıgım için inan çok mutluyumm:nazar:

...
gezmedik oturduk:1:
çok şükür bebişleri gördüm
biri 8 cm biri 8.1 cmdi
bir sorun yoktu
biri el sallıyor gibiydi ya da eli ağzındaydı
ama parmaklarını elini gördüm bu sefer net olarak
devlette riskli gebelik bölümü varmış bi daha oraya gel dediler ikiz diye
randevulu gidince beklemdim
doğum yapamam orda ama özel dışında riskli gebelik bölümüne gidebilirim oranın
devlet daha tecrübeli oluyor
hem özel hem devlet devam etmeyi düşünüyorum inş.

delikız saolun canım ben aşagı markete inemiyorum oraya nasıl gelcem size iyi eglenceler.:34:

nazefsa ay karnınmı çıktı normal senin durumunda güle güle giy inş bizede nasip olur:16::16::16: annem bayramlık diye banada tunik ve beli lastikli pantolon almış tam şimdi ve 2ay giyimlik tabi karnım çıkıp o günleri görürsem:26: bazısının hemen çıkıyor birde şifa vardıya onu göreniniz duyanınız varmı nezamandır yok inş bişey yoktur karnının resmini koymuş baya oldu 9haftalıkkken :nazar::nazar: sanırsınız 4aylık baya büyümüş:52::52:
olsun inş.düzelince glelirsin sen de
nazın göbüşünü gördüm ben :1:
bi de tişört almış yeni tam hamiş olmuş:1:
göbüşü öyle kcaman değil ama çıkmış belli hamiş olduğu
ama çok yakışmış maş.
ben hala kuru bakır geziyorum :1:

akasyam selam kusum nasilsin

istanbuldayim yarin oglen randevum var aynur hanimma verdiler nur dr u istedim cok yogundediler bende nur dr la gorusmem lazimdedim telnoyu aldiler nur dr beni aradi dedim muyanelere siz gelin mummkunse dedim denu randevuyu benden almadinmi bende yogunmusunuz dedi gogru
sonra ilk muayeneyi aynur yapsin sorakilerde gorusuruz tamam dedik
he bide ilk muayene parsi yuro degilde getirindediler pahalanmismiki?
ANACIGINA GIDIYOMUSUN

hadi bismillah hamet
Kızlar ben bugün akşam üzeri tatile çıkıyorum. Bayramı da ailemle geçireceğim. Bayramdan sonra inşallah burada olacağım. Bilgisayarımı yanımda götüreceğim ama internet bulabilir miyim bilmiyorum. Eğer bulursam arada gelirim. Herkes kendisine ve bebişlerine çoook iyi baksın :16: Allah'a emanet olun..

iyi tatiller akasya
bol bol enerji depola sonra dönüşte geri dönüşün muhteşem olsun

Delikız maşallah...:nazar: Bence de riskli gebelik bölümüne de git daha tecrübeliler ne de olsa...

ÖZLEMCANO nasıl gidiyor kaç haftalık oldun?:3::3::3:

dogum günün kutlu olsun canım yeni yaşın ugurlu gelsin hepimize:)) rabbim gönlüne göre versin nice yıllara:16::16::16:

akasya iyi tatilller canım kendine iyi bak:54:

delikız saolun canım ben aşagı markete inemiyorum oraya nasıl gelcem size iyi eglenceler.:34:

nazefsa ay karnınmı çıktı normal senin durumunda güle güle giy inş bizede nasip olur:16::16::16: annem bayramlık diye banada tunik ve beli lastikli pantolon almış tam şimdi ve 2ay giyimlik tabi karnım çıkıp o günleri görürsem:26: bazısının hemen çıkıyor birde şifa vardıya onu göreniniz duyanınız varmı nezamandır yok inş bişey yoktur karnının resmini koymuş baya oldu 9haftalıkkken :nazar::nazar: sanırsınız 4aylık baya büyümüş:52::52:

trkuaz nedense benimde düşüyordu tansiyonum aç kalamıyordum sürekli tıkınıyordum:1::1: sende öylese hamişmisin yoksaaaa:49::49::49::49: inşşşş.

banyo yapmak bukadarmı dert olur hafif leke ve kanama devam herzamanki gibi çeşme olmasında:52::52: 5dakika soguk denecek kadar suyla ama sanki ineverek kanlar piskolojim bozuluyor duşta:43::43: bazen kafamı ayrı vücudu ayrı yıkıyorum kfam kuruyor baglıyorum yatıyorum yarım saat sonra vücudum :31::31::31::31::31::31::31:

herkeze hayırlı cumalar cumanız mübarek olsunnn:16::16::16:

Cnm zor günler geçiriyorsun kıyamam sana .. Ama allahın izni ile atlatacaksın bu durumu sen hiç merak etme..İnşallah rabbim bu sıkıntıların ardından ,bebişini verecek ödül olarak sana..

Hamile pantolonu ve badisi aldım kendime artık belli oluyor kızım:46:Ayy e güzel valla tunikle taytın duruşunu çok severim aksine bende bitane hamile taytı bulamadım yaaa.Sen doktora gitmedinmi hala cnmm?Ne olacak böle hep kanama ,pıhtı ?Bi devlet hastanesine git bence bebegin kalp atımlarını bi dinle kuzum allahım yardımcın olsun cnm bnmm..

gezmedik oturduk:1:
çok şükür bebişleri gördüm
biri 8 cm biri 8.1 cmdi
bir sorun yoktu
biri el sallıyor gibiydi ya da eli ağzındaydı
ama parmaklarını elini gördüm bu sefer net olarak
devlette riskli gebelik bölümü varmış bi daha oraya gel dediler ikiz diye
randevulu gidince beklemdim
doğum yapamam orda ama özel dışında riskli gebelik bölümüne gidebilirim oranın
devlet daha tecrübeli oluyor
hem özel hem devlet devam etmeyi düşünüyorum inş.

olsun inş.düzelince glelirsin sen de
nazın göbüşünü gördüm ben :1:
bi de tişört almış yeni tam hamiş olmuş:1:
göbüşü öyle kcaman değil ama çıkmış belli hamiş olduğu
ama çok yakışmış maş.
ben hala kuru bakır geziyorum :1:

hadi bismillah hamet

iyi tatiller akasya
bol bol enerji depola sonra dönüşte geri dönüşün muhteşem olsun

Yesin teyzesi onun elinii ,paymaklarını..:1:Kocaman oldu sıpalar vallahi ne çabuk büyüyorlarr..
Dünkü yemek nasıl geçti bakıyım ?Bol bol yiyip doyursaydın bıdıklarıı
Benide dün arkadaşım zorla evine götürdü iftara.
Bol bol kızartma ve makarna yedim çok severim:1:
Ordan da börümcem gelmişti babasıgile:1:
Onu görmeye gittik aysun hanım kontrol etmiş 2 aydır gitmeyen bi over kisti vardı yine gitmemiş üzülüyordu baya bi.
Aysun hanım,sag yumurtalıgın tembel senden ancak 8 yumurta toplayabiliriz demiş onlarda pgt ye gitcek belki saglıklı gelmeyebilir demiş.
Baya bi üzülmüş oda ister istemezzz,
Sogan kürü deniycem diyor kist için inşlaah iyi gelir alllah yardımcısı olsun..

arkadaslar genelde aranizda sohbet ediyorsunuz ama rica etsem bilgi olan varsa bana yardimci olabilir mi?26 temmuzda bebegimin kalbi durdugu icin 9 haftalik bebegimi kaybettim yapilan genetik analizde triploidi 69xxy sonucu cikmis /bu 5.dsugmdu sanirim digerleri de ayniydi ve ondan devam etmedi nette arastirdim biraz baktim ama ayni durumda olan var mi aranizda bana iyi bir genetik merkezi onerebilecek var mi?tesekkurler

Back
X