- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #15.921
Topigimizdeki sessizligin nedeni nedir acabaaa![]()
kimseler yok bugün nazefsa,herkes nerdeee?
sen nasılsın?sen de gitmişsin ama.....
delikız da yok bugün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Topigimizdeki sessizligin nedeni nedir acabaaa![]()
arkadaşlar merhaba
benim üçüncü tedavim bitti çok şükür.6 tane embriyom oldu iyi kalite donduruldu.öncedende 5 tane vardı.çük şükür rabbime.artık biraz ara vericem hem kendimi toparlayacam hem madda olarakta hazırlanacam.borum var hemde pgt için de para biriktirmem gerekecek.bundan sonra daha moralli olucam.beni bekleyen kuzularım varrrr çünkü.
100 tane tefricye okudum Allah kabul etsin.
kimseler yok bugün nazefsa,herkes nerdeee?
sen nasılsın?sen de gitmişsin ama.....
delikız da yok bugün.
canım demek böyle ay ay toplanıp birikim oluyor pgtdebende bir kez yapılmıştı oda aynı ayda toplama transfer herşey bitmişti .
rabbim inş saglıklı seninde karnını doldursunbebek özlemi çok zorrr
trkuaz aa az kalmış teste diyip dahada heyecan yapıp seni hayırlı haberlerini bekliyoruz geçse derken sonlara dogru karamsarlık oluyor inş hamilesindir..
chnb oh canım ya yattıgın yerde ne güzel dua okuyorsun herkeze nasılsın kasılmaların yok demi?
inci sen tahlil bekliyorsun sanırım herşey gönlünce olsun
nazefsa evet sessiz topik sende yoksun ki
ben bugün dra gidicem bayram öncesi bakıcaktı ne durumdayım kısalmışmı rahim boyumdurumuma göre ne diyecek baklaım bebek ne durumda çok özledim onu unutuyorum bazen varmı yokmu kafamı karıştırıyorum delimiyim neyim ya çok aglıyorum bazen bazende çok gülüyorum ruh halim degişti
![]()
Ben bakıyorum kim ne yazmış diye hepinizden haber alıyorumDelikızda kayıp nerede acaba sesi solugu çıkmıyo özletti kendini
Sen nasılsın asıl?Belirtilerin varmı?Neler hissediyorsn mesela,test gününe az kalmış ama şuanda bile kan testi yapsn çıkar. Çünkü 5.embriyosu ama olsun sen bekle yinede
Ayyy kendini yanlız hissetme canım aynı şeyleri bende ilk haftalarda hissediyordum.Ama sonra alışıyorsun hiç unutmuyorsun.
Bak gör gayet saglıklı bebişinüzme kendini..KANAMAN devam ediyormu????
Rica ederim. Ben sana tedavi konusunda biraz bilgi vereyim. Kısa protokol olursa adetin 2. veya 3.günü iğnelere başlanıyor, yumurtaların gelişimine göre 11.-14. gün arası toplama işlemi oluyor. Embriyolar oluştuktan sonra gelişimleri devam edenlerden 3. veya 4.gün biyopsi alınıyor genetik inceleme için. Sonuç 1 günde çıkıyor. Sağlıklı olanlar transfer ediliyor. Uzun protokol olursa adetin 21.günü başlanıyor iğnelere. Kısadan 1 hafta- 10 gün kadar fazla sürüyor tedavi. Pgt yine aynı şekilde uygulanıyor. Bazı arkadaşlar tedaviye başlayıp takiplerini kendi şehirlerinde yaptırdılar. Yumurta toplama günü gelip 5-6 gün İstanbul'da kalarak tedavilerini bitirdiler. Ama doktorlar genelde takipleri de kendilerinin yapmalarını istiyor bir karışıklık olmasın diye. Bizler için hastane ve laboratuvar çok önemli. Hakkında hayırlısı olsun inş.
Sevdann inc yazmış ya:Bazı arkadaşlar tedaviye başlayıp takiplerini kendi şehirlerinde yaptırdılar. Yumurta toplama günü gelip 5-6 gün İstanbul'da kalarak tedavilerini bitirdiler.
o arkadaşlardan biri benim. ben hatayda oturuyorum. Benim dr m Ataşehir memorialle telefonla görüşüyordu ilaç dozu takip sonucunu bildirmek için. Sonra yumurta toplamaya gittim... Ama bence de en güzeli bir yerde başlayıp bitirmek...
günaydın chnb
nasılsın?sen hatay dan istanbul gelmişsin,akrabalarında falan mı kalıyorsun?merak ettim,zor oluyordur
Çok şükür cnm aman zor wc sorunu ama Allah beterinden korusun vallahii ..
Benimde bugün Arda beyle kontrolum var bakalım ne diycek.
Ay sorma canım sormaaa hemde nasıl kendimize geldik vallahiii ..
Ohh ne güzel olmuş kafanın dağılması arada insanın kafasını boşaltması gerekiyor yaa
Hadi hayırlı olsun cnm benimm inşallah herşey yolunda ilerlerr senin önce yumurtalarımı topluolar biriktiripmi döllüycekler
canım demek böyle ay ay toplanıp birikim oluyor pgtdebende bir kez yapılmıştı oda aynı ayda toplama transfer herşey bitmişti .
trkuaz aa az kalmış teste diyip dahada heyecan yapıp seni hayırlı haberlerini bekliyoruz geçse derken sonlara dogru karamsarlık oluyor inş hamilesindir..
chnb oh canım ya yattıgın yerde ne güzel dua okuyorsun herkeze nasılsın kasılmaların yok demi?
ben bugün dra gidicem bayram öncesi bakıcaktı ne durumdayım kısalmışmı rahim boyumdurumuma göre ne diyecek baklaım bebek ne durumda çok özledim onu unutuyorum bazen varmı yokmu kafamı karıştırıyorum delimiyim neyim ya çok aglıyorum bazen bazende çok gülüyorum ruh halim degişti
![]()
günaydıın inciii
bugün daha 9.gün,test günüm çarşamba benim,heyecanı hiç sorma
hep olumlu düşünmeye çalışıyorum,inşallah olumsuz bir şey çıkmaz..
sen nasılsın?neler yapıyorsun?
benımde ıcımın rahat etmesı ıcın kendı doktorumun takıp etmesını ıstıyorum.o zaman ıgneler adanada yapılıp yumurta toplama ıslemını ankara başkente gıtcem mantıklısı bu olcak galıba dengeli translakosyon bayanda olupta ılk denemede tutan varmı burda bırde ben normal yolla hamıle kalabılıyorum bu benım ıcın avantajmıdır acaba .
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuumbebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı
ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucum yarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende![]()
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuumbebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı
ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucum yarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende![]()
teşekkür ederim incim.canım biraz kendimi dinlendirmek istiyorum.maddi olarakta zorlandık.malüm nisan ayından bu yana üç kez oldu.Allah nasip ederse ekim gibi düşünüyorum.Herkese günaydın
Hameeettt nerdesin? Merak ediyorum seni, nasıl geçti? Bugün de büyük ihtimalle gitmişsindir kontrole.
Trkuaz canım bugün test yaptıracak mısın? Çok heyecanlı
Maiumut hayırlı olsun. Sayın çok güzelİnş sonu da güzel olur. Ne zaman düşünüyorsun pgt'yi?
chnb evet canım çok güzel çok mutluyum rabbim sonunda güzel eylesin inşaAllah.maiumut canım çok güzel bir haber maşallah...
hamet ben de merak ettim seni...
delikız bir arkadaş sordu gideceğin riskli gebelik takibi hangi devlet hastanesinde...
günaydın kızlar...
yok hazadecim şu an yumurtalarım döllenmiş durumda.yani embriyo.sağol canımÇok şükür cnm aman zor wc sorunu ama Allah beterinden korusun vallahii ..
Benimde bugün Arda beyle kontrolum var bakalım ne diycek.
Ay sorma canım sormaaa hemde nasıl kendimize geldik vallahiii ..
Ohh ne güzel olmuş kafanın dağılması arada insanın kafasını boşaltması gerekiyor yaa
Hadi hayırlı olsun cnm benimm inşallah herşey yolunda ilerlerr senin önce yumurtalarımı topluolar biriktiripmi döllüycekler
![]()
ranacım benim öyle oldu.çünkü yaşım 42 zamanım yok ve yumurta rzervim az.dr um iki kez toplayalım dedi,ben üç kez olsun dedim oda tamam dedi.zaten en az pgt için 5 embriyo olması gerek dedi dr.benımde ıcımın rahat etmesı ıcın kendı doktorumun takıp etmesını ıstıyorum.o zaman ıgneler adanada yapılıp yumurta toplama ıslemını ankara başkente gıtcem mantıklısı bu olcak galıba dengeli translakosyon bayanda olupta ılk denemede tutan varmı burda bırde ben normal yolla hamıle kalabılıyorum bu benım ıcın avantajmıdır acaba .
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
teşekkür ederim incim.canım biraz kendimi dinlendirmek istiyorum.maddi olarakta zorlandık.malüm nisan ayından bu yana üç kez oldu.Allah nasip ederse ekim gibi düşünüyorum.
maiumut merhaba
tedavin tamamlanmış gözün aydın,umut tüp bebek merkezinde mi yapılmıştı tedavin?
embriyolarının sayısı güzel,pgt ekime kaldı demek,en azından iğne ilaç uğraşmayacaksın o zaman
teşekkür ederim incim.canım biraz kendimi dinlendirmek istiyorum.maddi olarakta zorlandık.malüm nisan ayından bu yana üç kez oldu.Allah nasip ederse ekim gibi düşünüyorum.
maiumut merhaba
tedavin tamamlanmış gözün aydın,umut tüp bebek merkezinde mi yapılmıştı tedavin?
embriyolarının sayısı güzel,pgt ekime kaldı demek,en azından iğne ilaç uğraşmayacaksın o zaman
trkuazcım ben bahçecide tedavi oldum.evet şükür sayımız güzel.inşaAllah güzelce çözülürler bebek olsunlar bana ve eşime.
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
trkuazcım ben bahçecide tedavi oldum.evet şükür sayımız güzel.inşaAllah güzelce çözülürler bebek olsunlar bana ve eşime.
tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah daha güzel haberlerle gelirsin...