Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

turkuaz söylese daha iidi aslında ama
ona canım sıkkın
mesaj atmış olmadı diye
aradım açmıyor da telini
malum konuşmak istemiyordur
ben de çok üzgünüm şuanda

:43:

Allah yardımcısı olsun hakikaten zor bir durum hiç bişey denilmio bizlerde bu durumu çok yaşadık ama hayat süprizlerle dolu chnb gibi mattika gibi benim gibi Rabbim en kısa zamanda hayırlı ewlatlar verir inşallahhh

Evet 5 taneydi. Doktor diğer üçünün dondurulacak kadar iyi olmadığını söylemiş.
Amin inş.

Ne kadar zor süreçlerden geçiyoruz Rabbim, Kadir Gecemizde ettiğimiz dualarımızı hakkımızda hayırlı kılarak nasip et,geri çevirme Allahım. Sanki şu an ben aldım negatifi, Rabbim sen büyüksüz isyan eden kullarından eyleme bizleri ....

Canım şu an neler hissettiğini çok iyi anlıyoruz. Boğazın düğüm düğüm, gözlerin yaşlı hatta tüm gün yaşlı kalacak büyük ihtimalle. Aklına düştükçe için cız edecek. Fotoğrafı varsa elinden düşürmeyeceksin. Acını sonuna kadar yaşa, içine atma sakın. Eşinle konuş, birbirinize destek olun. Ama şunu bil ki en fazla 2 hafta içinde yeni bir tedavi düşünmeye başlayacaksın. Yepyeni umutların olacak. Yüreğindeki anne olma aşkı var oldukça umudun hiç bitmeyecek. Zor zamanlar geçirdikçe o aşk daha da büyüyecek. Ve bir gün Allah'ın izniyle bizler de o kutsal duyguyu tadacağız yeter ki Rabbim istesin. Dualarımızı eksik etmeyecek, bu imtihanımızda büyük sabır göstereceğiz. Allah sabredenlerle beraberdir canım. Bir gün inş bizler için de güneş doğacak... Allah'ım anne olma aşkıyla yanıp tutuşan tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun...

Canım şu an neler hissettiğini çok iyi anlıyoruz. Boğazın düğüm düğüm, gözlerin yaşlı hatta tüm gün yaşlı kalacak büyük ihtimalle. Aklına düştükçe için cız edecek. Fotoğrafı varsa elinden düşürmeyeceksin. Acını sonuna kadar yaşa, içine atma sakın. Eşinle konuş, birbirinize destek olun. Ama şunu bil ki en fazla 2 hafta içinde yeni bir tedavi düşünmeye başlayacaksın. Yepyeni umutların olacak. Yüreğindeki anne olma aşkı var oldukça umudun hiç bitmeyecek. Zor zamanlar geçirdikçe o aşk daha da büyüyecek. Ve bir gün Allah'ın izniyle bizler de o kutsal duyguyu tadacağız yeter ki Rabbim istesin. Dualarımızı eksik etmeyecek, bu imtihanımızda büyük sabır göstereceğiz. Allah sabredenlerle beraberdir canım. Bir gün inş bizler için de güneş doğacak... Allah'ım anne olma aşkıyla yanıp tutuşan tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun...

tam yazacaktım ben de sen benim yerime yazmışsın inci
gözlerim doldu şuan
işyerindeyim ağlayamıyorum da
AMİN
inş. tek gebe kalmayan kalmasın
artık pgtyi değil bebişleri konuşalım hepimiz
herkes hamiş kalsın inş. ve artık bu topik bebek topiği olsun

tam yazacaktım ben de sen benim yerime yazmışsın inci
gözlerim doldu şuan
işyerindeyim ağlayamıyorum da
AMİN
inş. tek gebe kalmayan kalmasın
artık pgtyi değil bebişleri konuşalım hepimiz
herkes hamiş kalsın inş. ve artık bu topik bebek topiği olsun

İnş o günler de gelecek inş.

hazade canım buralardayım yazmadan çıkıyorum bazen.

turkuaza çok üzüldüm ama bunu yaşamayan anlamaz, allah sabır versin güç versin eşine de kendisine de.
ranaya da çok üzüldüm..

Kızlar randevudan geldik... 3.8 mm lik Koroid Pleksus kistimiz geçmiş şükür:)) Bugün itibarıyle 23 artı 4 günlük oldum. Ama bebek yüzde 3 lük en üst sınırda çıktı kilo olarak. 815 gram. 2 gün sonraya şeker testim var umarım şeker çıkmaz. Zayıf olur bir dert kilolu olur ayrı dert.
Amniyo dışında genetik sorunun netlik kazanmayacağını yine söyledi yok dedik zaten bu haftadan sonra sorun olsa da yapılacak bir şey yok ki bu konudaki düşüncemi siz de biliyorsunuz...Epey sohbet de ettik Arda bey'in eşi de Kastamonuluymuş bu arada:)) Hemşerimmiş:))
Rahim ağzı uzunluğum 2.6 iyi:)) Bizden haberler böyle...
Görümceme de malesef mucize bir ümit vermedi yumurta donasyonu olabileceğini söyledi. Cem Beye de sordu o da aynı fikirde...
..

İki gündür o kadar üzücü haberler alıyoruzki önce rana,sonra sen ..
İçim buruk buruk gözlerim dolu.
Diyecek kelime yok aslında,içindeki boşlugu o kadar iyi anlıyorum ki
Kendini toparla güzel arkadaşımmm
Rabbim yardımcın olsunnn :43:

Kızlar randevudan geldik... 3.8 mm lik Koroid Pleksus kistimiz geçmiş şükür:)) Bugün itibarıyle 23 artı 4 günlük oldum. Ama bebek yüzde 3 lük en üst sınırda çıktı kilo olarak. 815 gram. 2 gün sonraya şeker testim var umarım şeker çıkmaz. Zayıf olur bir dert kilolu olur ayrı dert.
Amniyo dışında genetik sorunun netlik kazanmayacağını yine söyledi yok dedik zaten bu haftadan sonra sorun olsa da yapılacak bir şey yok ki bu konudaki düşüncemi siz de biliyorsunuz...Epey sohbet de ettik Arda bey'in eşi de Kastamonuluymuş bu arada:)) Hemşerimmiş:))
Görümceme de malesef mucize bir ümit vermedi yumurta donasyonu olabileceğini söyledi. Cem Beye de sordu o da aynı fikirde...
..

Hoşgeldin canım. Haberlerin güzel olmasına sevindim. Tosuncuk geliyor desene :)
Görümcenin Allah yardımcısı olsun.

Bugün benm içim de çok büyük bir sıkıntı var snki bişey olacakmış gibi..Dün gecede uyuyamadım bu yüzden ,aslında sabah içimdeki sıkıntının geçmesi için hastaneye gidecektim ama uyanamamışım.
Yarın ilk işim hastaneye gitmek olacak bi kızımı göreyimde rahat edeyim.Durup dururken endişeleniyorum.

Canım çok iyi yapmışsın parayı vermeyerek bizler o kadar para için ,günlerce çalışıyoruz yazık yaa bu doktorlarında hiç vicdanı kalmamış..
Sen neler yapıyorsun anlat birazzzz kızzz konuşamıyoruz ne zamandır:1:

..
Şükürler olsun Maşallahhh:nazar::nazar::nazar:
Vallahi cnm Kist beni korkutuodu çok ama çok sewindim inann Allahım tekrar şükürler olsunnn oğluşumuz gelio sağlıkla inşallahhh...
Görümceninde Allahım yardımcısı olsun cnm ne diyelim zor ...
Bugün benm içim de çok büyük bir sıkıntı var snki bişey olacakmış gibi..Dün gecede uyuyamadım bu yüzden ,aslında sabah içimdeki sıkıntının geçmesi için hastaneye gidecektim ama uyanamamışım.
Yarın ilk işim hastaneye gitmek olacak bi kızımı göreyimde rahat edeyim.Durup dururken endişeleniyorum.
Git git kuzummm rahatlaaa
Canım çok iyi yapmışsın parayı vermeyerek bizler o kadar para için ,günlerce çalışıyoruz yazık yaa bu doktorlarında hiç vicdanı kalmamış..
Sen neler yapıyorsun anlat birazzzz kızzz konuşamıyoruz ne zamandır:1:

Tabi cnmm 430 lira sanki az para dediğin gibi bu halimle çalışıorumm ...
Napim cnm bende senin gibi heran bişey olucakmış gibi hissediorum, korkuorum.Yemekle aram yok hala 3 ay onceki gibi 60 kiloyum :52:
Gr almadım yanii bakalım cnm işde beklioruzz ... Sen nasılsın nasıl gidio hissetmeye başladınmı cnm sennn ben hiç farketmiorumm

Back
X