canım senin de bugün sanırım ikimiz de güzel haberlerle dönelim inşallah:)) bana gelmiyor musunuz?
canım ben doğal hamileyim şu an ocakta pgt yaptırdık ataşehir memorialde eşimde sorun var mozaik. 7 yumurtamdan 6 sı döllendi 5 pgt ye gitti 2 sağlam çıktı ama 5. gün gelişimi durdu transfer olmadı. gönlüne hangisi yatarsa oraya git. ben izlenimimi söyleyeyim okmeydanında görümcem tüp denedi semra hoca transfere geleceğim dedi ama pazar gününe geldiği için gelmedi teline de ulaşamadılar. görümcem 47 hatta 48 yaşında son kez denemişti. bu konu beni rahatsız etti. Ama cumhur bey süper bir insan ben çekinmeden defalarca aradım pgt ve genetik sorunla ilgili hatta ataşehirde pgt denedik ilk cumhur beyle görüştüğüm halde. olgunlukla karşıladı kısmet işi dedi... Ben pgt sonramda volkan beyle görüştüm telde 4. sorumda biraz çabuk olur musunuz dedi açıkçası bu tavır hoşuma gitmedi. ben kime sormalıydım acabasorularımı? ataşehirin dezavantajı kendi bünyesinde lab ı olmaması yaptığı iş olarak iyi( ama bence bana soğuk tavırlı ve bir daha rahatça arayamayacağım tavırlı) bir dr ile çalışıyor olması. Okmeydanında semra hanım diye ısrar etmezsen genetik konusunda her an arayabileceğin pozitif, sıcak bir genetikçi olması güzel...