Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlarrrr slmmm nasılsınız..?
Benim kotam bitmişti yenilendi bugün artık burdayım:1:
2 gündür fingir fingir geziyorum kocişle:1:
Karnımda iyice büyüdü artık ayaklarıma baskı yapıyo varis olmuşummm:1:
Mattikanın çok az kaldı valla onun yerine bende heyecanlanıyorummm
Ve artık yeni bi hamile haberi bekliyoruzzz lütfennnn:1:

ayaklarını havaya dik akşamları, masaj yap.
az kaldı diye bekliyorum bakalım ben de, sonsuza dek hamile kalıcakmışım gibi:1:

ilk haber merveden gelicek inş.

Son düzenleme:
iyi günler arkadaşları dün opum vardı 6 tane yumurta toplanmiş ama sadece solda sağdakileri toplayamamış doktor rahimin üstüne çıkmişlardiye üstelik ben opuda uyanmışım doktora tekme atmişim sabah aradılar 5 tane dölenmiş bu sayı cok az pgt için bu durmda olanlar var mı hiç birde sağımdaki yumurtalar ne olacaklar bilen var mı acaba:43::43::43::18::18::18:

Sayı çok önemli değil canım. 1 yumurtadan bile sağlıklı çıkabilir. Sen nerede tedavi görüyorsun ??

canım sayıya takılma.istatistiki olarak az görünüyo ama nasip bu işler.benim bir tedavimde 3. güne 2 embriyo kalmıştı ikiside sağlıklı çıkmıştı.burdan bir arkadaşında 8 tane girmişti pgtye hiç sağlıklı çıkmamıştı.(hazadeydi galiba)
birde kalan yumurtalar kosunda drlar bir tedbir almıştır için rahat olsun.yumurtaların içini boşaltmışlardır büyük ihtimal.

merve tedavin hayırlı olsun canım.

mattika topiğe çok giremiyorum.bende seni merak ediyordum.nasılsın?

inci,hazade,akasya,lave,delikız,nazefsa ve ismini sayamadığım dostlar inşallah hepiniz iyisinizdir.
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Kendi adıma iyi gibiyim hituci :1: Bu ay kısmetse tedaviye başlayacağım. Bekliyorum. Sen nasılsın ? Kızçeler nasıl ?

Maşallah bebişine canım :nazar::nazar::nazar: Güzelce gez toz. Tadını çıkar. İlk hamilelik haberini Merve'den bekliyoruz inşallah :34:

az kaldı diye bekliyorum bakalım ben de, sonsuza dek hamile kalıcakmışım gibi:1:

Yok yok az kaldı şurda 2 haftadan az inşallah zamanında gelirde:1:Ayaklarımı havaya dikiyorum akşamları,ama ana damar varisi olmuşum acayip sızlıyo,inşallah kalıcı olmaz.
Merveden güzel haberler duyup açılışı yaparız inşallahhh..

Sayı çok önemli değil canım. 1 yumurtadan bile sağlıklı çıkabilir. Sen nerede tedavi görüyorsun ??

Kendi adıma iyi gibiyim hituci :1: Bu ay kısmetse tedaviye başlayacağım. Bekliyorum. Sen nasılsın ? Kızçeler nasıl ?

Maşallah bebişine canım :nazar::nazar::nazar: Güzelce gez toz. Tadını çıkar. İlk hamilelik haberini Merve'den bekliyoruz inşallah :34:

Sagol canımmmm..Sen ne zmaan başıyorsun tedaviye?

uyanmana niye müsade etmişler ki.. sayı önemli değil canım yeter ki sağlıklı bulunsun bir tane iki tane.

iyiyiz canım gün sayıyoruz bakalım, sen nasılsın?
kpss ye hazırlanıyodun, atanma umudu var mı?
inşaallah hayırlısıyla sağlıkla rabbim tamamına erdirir canım.
40000 öğretmen ataması olacak diye ümitliydim ama bizim payımıza 11 kişi düşmüş.umudum da yok artık.evimin kadını çocuklarımın anası olacam ben galiba.

akasya canım tedaviye başlayacak olmana senindim.hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah.kızçelerde iyi hamdolsun.bol bol yaramazlık yapıyorlar.

kızlarrr bana şu ayrıntılı ultasonla ilgili bilgi verirmisiniz?Kaçıncı haftanızda yaptırdınız?Devlet hastaneleri yapıyormu ücretsiz?4 boyutlu ultrasonla ayrıntılı ultrasonun farkı ne? BendeN 2 hafta önce istemişti doktor 20. haftanda yaptır diye,Ben medicana ya gidiyorum 420 tl gibi absürt bi fiyat istediler bende yok dedim.

40000 öğretmen ataması olacak diye ümitliydim ama bizim payımıza 11 kişi düşmüş.umudum da yok artık.evimin kadını çocuklarımın anası olacam ben galiba.

amin inş canım..
kontenjanlar belli olmuş diye sorayım dedim ben de, hayırlısı olsun ne diyeyim, ilköğretim branşlarına ayırmışlar hep sayıyı.

Geçmiş olsun canım kızlar da yazmış ayaklarını kaldırmak iyi gelebilir...

İnşallah... Çıkacaklar di mi?:))

Canım inşallah 11 kişiden biri olursun...

kızlarrr bana şu ayrıntılı ultasonla ilgili bilgi verirmisiniz?Kaçıncı haftanızda yaptırdınız?Devlet hastaneleri yapıyormu ücretsiz?4 boyutlu ultrasonla ayrıntılı ultrasonun farkı ne? BendeN 2 hafta önce istemişti doktor 20. haftanda yaptır diye,Ben medicana ya gidiyorum 420 tl gibi absürt bi fiyat istediler bende yok dedim.

Canım ben 12. haftada ve 16.-17. haftalarda yaptırdım genetik ultrason da deniyor... 20 li haftalarda da yapılmıştı. 320 tl verdim yüzde 50 indirimli. Canım siz pgt li yaptırdınız gerekli mi? bunu bence pgt dr ne sor... devleti bilmiyorum da belki fakülte yapıyordur ama emin değilim...

iyi günler arkadaşları dün opum vardı 6 tane yumurta toplanmiş ama sadece solda sağdakileri toplayamamış doktor rahimin üstüne çıkmişlardiye üstelik ben opuda uyanmışım doktora tekme atmişim sabah aradılar 5 tane dölenmiş bu sayı cok az pgt için bu durmda olanlar var mı hiç birde sağımdaki yumurtalar ne olacaklar bilen var mı acaba:43::43::43::18::18::18:

Benim 7 dolu toplanmıştı. 5 i 3. gün embriyosu oldu 2 sağlıklı çıktı nasip de varsa olur....

Kızlar bu hafta pek giremedim kan kardeşimin kına gecesi vardı yarın düğün ve sonra tatile gidiyorum 1 hafta yokum ama sizi takip edicem inşallah Rabbim emeklerinizin mükafatı olarak hayırlı ewlatlar verir hepinizi çok sewiyorummm

Canım iyi gelir tatil ama havuza girme tamam mı?

Geçmiş olsun canım kızlar da yazmış ayaklarını kaldırmak iyi gelebilir...

İnşallah... Çıkacaklar di mi?:))

Canım inşallah 11 kişiden biri olursun...

Canım ben 12. haftada ve 16.-17. haftalarda yaptırdım genetik ultrason da deniyor... 20 li haftalarda da yapılmıştı. 320 tl verdim yüzde 50 indirimli. Canım siz pgt li yaptırdınız gerekli mi? bunu bence pgt dr ne sor... devleti bilmiyorum da belki fakülte yapıyordur ama emin değilim...

Benim 7 dolu toplanmıştı. 5 i 3. gün embriyosu oldu 2 sağlıklı çıktı nasip de varsa olur....

Canım iyi gelir tatil ama havuza girme tamam mı?

Anladım canımm sen özelde yaptırdın o zaman.
Ben kendi doktoruma soruyorum yaptırman lazım diyor ama genetik doktoruma hiç sormadım bi onada sormakta fayda var.

Bütün kayınbabalardan nefret ediyorum,Hepsimi anlayışsız olur bunların kayınvalidemin çıtı çıkmıyor,kayınbabamın dili beş karış.
Adam evde otura otura iyice kendini kadın gibi hissetmeye başlıyor herşeye burnunu sokuyor.
Öff acayip doldumm:47:
Resmen adamla sürekli birbirimizi alt etme derdindeyiz..
Ahh benm canım babam bilseydiii kızını bu kadar üzdürürmüydü..

Nazefsa benim her organına ayrıntılı bakıldı kalp, böbrek,barsak, parmak, kol, kafa.... Ölçüldü her organı. Sizin fishle bakıldı ya dışlanmayan genetik sorunların belirtileri olabilir mi diye bakılabilir belki. Canım nelere para veriyoruz bence baktır bazı sorunlar anne karnında da tedavi edilebiliyor için rahat eder bence...

Kayınvalideleri çok duyduk da kayınpederler de yaparmış demek. Eşin konuşsa? bir de niye sizdeler bu kadar uzun zamandır?

merhaba arkadaşlar. dün doktora gitmiştim tedaviye başlamak için ama kötü bir sürprizle karşılaştım. lazer cihazı bozulmuş ve yenisinin gelmesi 15 günü bulurmuş. bir ay erteledik tedaviyi inşallah bu ay bir sorun çıkmaz. kendimi çok hazırlamıştım. akasya sen benden önce başlarsın büyük ihtimalle.

Nazefsa benim her organına ayrıntılı bakıldı kalp, böbrek,barsak, parmak, kol, kafa.... Ölçüldü her organı. Sizin fishle bakıldı ya dışlanmayan genetik sorunların belirtileri olabilir mi diye bakılabilir belki. Canım nelere para veriyoruz bence baktır bazı sorunlar anne karnında da tedavi edilebiliyor için rahat eder bence...

Kayınvalideleri çok duyduk da kayınpederler de yaparmış demek. Eşin konuşsa? bir de niye sizdeler bu kadar uzun zamandır?

Çok Dogru söylüyorsun canım..Devlet yapmıyorsa muhakkak ben gidip yaptırıcam..
Bizde degiller .Kendi evleri var.Ama adam kaynana gibi ,uzaktan bile yetiyor dili.
Eşimde hak vermiyor babasına ,bana gelince haklısın diyor.ama babasına cevap veremiyor.

Geçen gün sinir etti beni,bebek olunca 3 ay bizdesiniz diyor .
Bende, ne münasebet dedim.
O zaman biz gelir kalırız diyor:47:

Sırf inatlaşıyoruz yani,git evinde kal.Aynı semtte oturuyoruz kalmakta neymiş.
Off off herkes kayınvaliden çeker bende kayınbabamdan çekiyorum.:1:
Ayy bi açıldım susmadım canım k.bakma nolur:1:

Son düzenleme:
günaydın herkese
aysun hanım bana 2li ve 3 lü teste hiç gerek yok yaptırma zaten pgtlisn dedi
sadece yaptıracağın tek test ayrıntılı ultrason onu yaptır gerisi önemli değil demişti
zaten pgtde en önemli kromozomlara bakılıyor
diğerlerindeki sorun zaten insanda ciddi bir probleme yol açmıyor
diğer sorunlar her insanda olan sorunlar
9 kromozom da en önmelisi olduğundan ve onlara bakıldığından 2li 3 lü teste hiç gerek yok bence
kaldıki testler bozuk çıkıp sağlam doğan bir sürü çocuk var
insanların kafasını karıştırmaktan başka birşey değil aslında
benim de randevum bugün
benim doktor da illa yaptıralım diyecek ve yaptıracağız ama ben hiç takmıyorum
beni bağlamıyor çünkü
bi de testlerle kafamızı bozmayalım
doktorlar da her zaman doğru olduğu için yapmıyor bu testleri
çoğu para tuzağı aslında
bakalım bizim hamsiler nasıllar
dua edin inş. iidirler

Delikız ben pgt li kalsaydım testleri yaptırmazdım tek ayrıtılı yaptırdım. Hatta 4 lü yü yaptırdığıma da pişmanım 2 lim çok iyiydi ve ben 4 lü sonucuna göre zaten amniyo yaptırmayacaktım boşuna huzursuz oldum...

Senin hamsiler iyidir inşallah... Cinsiyet öğrenme de bugün sanırım:))

Gece wc ye kalkmaktan uyuyamadım. :( Bir de gaz sancısıydı umarım, çok sancım oldu. Eşim olsaydı kesin acile giderdim. Rüyalar da cabası beni huzursuz etmeye yetiyor...

Delikız ben pgt li kalsaydım testleri yaptırmazdım tek ayrıtılı yaptırdım. Hatta 4 lü yü yaptırdığıma da pişmanım 2 lim çok iyiydi ve ben 4 lü sonucuna göre zaten amniyo yaptırmayacaktım boşuna huzursuz oldum...

Senin hamsiler iyidir inşallah... Cinsiyet öğrenme de bugün sanırım:))

Gece wc ye kalkmaktan uyuyamadım. :( Bir de gaz sancısıydı umarım, çok sancım oldu. Eşim olsaydı kesin acile giderdim. Rüyalar da cabası beni huzursuz etmeye yetiyor...

aynen boş yere huzursuzluk işte ..
ay evet bugün artık kesin olarak belli olur inş. diyorum
bende de rüya çok oluyor saçma sapan rüyalar görüyorum:1:
ben çok kalkmıyorum wcye hatta bazen sabaha kadar sıkasım geliyor:1:
geçmiş olsun inş. bir sıkıntı yoktur

merhaba arkadaşlar. dün doktora gitmiştim tedaviye başlamak için ama kötü bir sürprizle karşılaştım. lazer cihazı bozulmuş ve yenisinin gelmesi 15 günü bulurmuş. bir ay erteledik tedaviyi inşallah bu ay bir sorun çıkmaz. kendimi çok hazırlamıştım. akasya sen benden önce başlarsın büyük ihtimalle.
kötü olmuş doğrusu, ama vardır bi hayır, bebeğinin gelme zamanı bir ay sonradır belki ondan böyle olmuştur

Çok Dogru söylüyorsun canım..Devlet yapmıyorsa muhakkak ben gidip yaptırıcam..
Bizde degiller .Kendi evleri var.Ama adam kaynana gibi ,uzaktan bile yetiyor dili.
Eşimde hak vermiyor babasına ,bana gelince haklısın diyor.ama babasına cevap veremiyor.

Geçen gün sinir etti beni,bebek olunca 3 ay bizdesiniz diyor .
Bende, ne münasebet dedim.
O zaman biz gelir kalırız diyor:47:

Sırf inatlaşıyoruz yani,git evinde kal.Aynı semtte oturuyoruz kalmakta neymiş.
Off off herkes kayınvaliden çeker bende kayınbabamdan çekiyorum.:1:
Ayy bi açıldım susmadım canım k.bakma nolur:1:
doğum yapınca emzirceksin, gerekirse göğüsler fora geziceksin, dikişler olucak sezeryan da olsa normal de olsa.
erkeklerin ne işi varmış lohusa kadının yanında.
başka birinin başına gelmiş gibi olayı anlat ayıpla ya da lafını söyle güler yüzle.
surat yapıp saygısızlık etmedikten sonra hiçbişey diyemezler isteklerini söyle, sırf eşin arada kalmasın.

zaten bildiğin bişeydir ama düzenli olarak felak nas oku canım, hamilelikte rüyalar çok oluyo, çözümü felak nas okumak.

nazefsa ayrıntılı usg yaptır bence de, genetik olsun olmasın her türlü şey inceleniyo sonuçta.
2 li 3 lü ben de yaptırmadım, nette okuyunca bile amniyo için tanı testleridir yazıyo, amniyo yaptırmıcaksam onları da yaptırmadım.
ama ayrıntılı usg farklı kişilere gittim, burda öyle çok pahalı değil, gittiğim prof her gittiğimde ayrıntılı bakıyo zaten.
iki hafta önce pozisyonu uygunmuş kalbini gösterdi mesela.

Back
X