Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba arkadaşlar. dün doktora gitmiştim tedaviye başlamak için ama kötü bir sürprizle karşılaştım. lazer cihazı bozulmuş ve yenisinin gelmesi 15 günü bulurmuş. bir ay erteledik tedaviyi inşallah bu ay bir sorun çıkmaz. kendimi çok hazırlamıştım. akasya sen benden önce başlarsın büyük ihtimalle.

Canım geç olsun da sonu iyi olsun inşallah.. Her işte bir hayır vardır. Ben de eylül için planladım ama genetik testim check edilecekti. Henüz haber alamadım. :31: Evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmiyorum. :1:

saat 1 de randevum var birazdan çıkacağım
çıkmadan önce bi göbüş göstereyim dedim :)
önden ve yandan tam profil göbüşüm :))

duanızı esirgmeyin ben çıkıyorum

günaydın herkese
aysun hanım bana 2li ve 3 lü teste hiç gerek yok yaptırma zaten pgtlisn dedi
sadece yaptıracağın tek test ayrıntılı ultrason onu yaptır gerisi önemli değil demişti
zaten pgtde en önemli kromozomlara bakılıyor
diğerlerindeki sorun zaten insanda ciddi bir probleme yol açmıyor
diğer sorunlar her insanda olan sorunlar
9 kromozom da en önmelisi olduğundan ve onlara bakıldığından 2li 3 lü teste hiç gerek yok bence
kaldıki testler bozuk çıkıp sağlam doğan bir sürü çocuk var
insanların kafasını karıştırmaktan başka birşey değil aslında
benim de randevum bugün
benim doktor da illa yaptıralım diyecek ve yaptıracağız ama ben hiç takmıyorum
beni bağlamıyor çünkü
bi de testlerle kafamızı bozmayalım
doktorlar da her zaman doğru olduğu için yapmıyor bu testleri
çoğu para tuzağı aslında
bakalım bizim hamsiler nasıllar
dua edin inş. iidirler

Canım sakin kafayla git inşallah hiç bişey olmaz.
Bugün fıstıkların cinsiyetini ögrenicez çok merak ediyoruz:1:
gelince hemen yazz merakta bırakma

Delikız ben pgt li kalsaydım testleri yaptırmazdım tek ayrıtılı yaptırdım. Hatta 4 lü yü yaptırdığıma da pişmanım 2 lim çok iyiydi ve ben 4 lü sonucuna göre zaten amniyo yaptırmayacaktım boşuna huzursuz oldum...

Senin hamsiler iyidir inşallah... Cinsiyet öğrenme de bugün sanırım:))

Gece wc ye kalkmaktan uyuyamadım. :( Bir de gaz sancısıydı umarım, çok sancım oldu. Eşim olsaydı kesin acile giderdim. Rüyalar da cabası beni huzursuz etmeye yetiyor...

Canım gaz sancısıdır tabi,sakın kötü düşünme.Husursuz oldugun için,Rüyalarınada yansıyordur..Bol bol dua et için rahat etmessse bi doktoruna görün..

kötü olmuş doğrusu, ama vardır bi hayır, bebeğinin gelme zamanı bir ay sonradır belki ondan böyle olmuştur

doğum yapınca emzirceksin, gerekirse göğüsler fora geziceksin, dikişler olucak sezeryan da olsa normal de olsa.
erkeklerin ne işi varmış lohusa kadının yanında.
başka birinin başına gelmiş gibi olayı anlat ayıpla ya da lafını söyle güler yüzle.
surat yapıp saygısızlık etmedikten sonra hiçbişey diyemezler isteklerini söyle, sırf eşin arada kalmasın.

zaten bildiğin bişeydir ama düzenli olarak felak nas oku canım, hamilelikte rüyalar çok oluyo, çözümü felak nas okumak.

İşte gelde bunu onlara anlat.Kendi kızının kayınbabası yapsa ayıplar,kendine gelince gayet rahat.
Eşim, şimdi öyle konuşuyor o zaman gelince öyle yapmaz merak etme sen diyor.
Ama adam beni sinir etmek için ugraşıyor işte.
O zaman geldiginde annem gelicek benm izmirden,heralde kendine ihtiyaç yok oldugunu anlayıp gider.
Ayy hamileligimizde bile bize stres yaşatıyorlar.
Çok dua ediyorum bebegimi kucagıma saglıkla alıp,şu sıkıntılardan kurtulmayı.

nazefsa ayrıntılı usg yaptır bence de, genetik olsun olmasın her türlü şey inceleniyo sonuçta.
2 li 3 lü ben de yaptırmadım, nette okuyunca bile amniyo için tanı testleridir yazıyo, amniyo yaptırmıcaksam onları da yaptırmadım.
ama ayrıntılı usg farklı kişilere gittim, burda öyle çok pahalı değil, gittiğim prof her gittiğimde ayrıntılı bakıyo zaten.
iki hafta önce pozisyonu uygunmuş kalbini gösterdi mesela.

Yaptırıcam canım,öbür hafta devlete gidicem yapmazsa özele gidicem.

Kızlar bu hafta pek giremedim kan kardeşimin kına gecesi vardı yarın düğün ve sonra tatile gidiyorum 1 hafta yokum ama sizi takip edicem inşallah Rabbim emeklerinizin mükafatı olarak hayırlı ewlatlar verir hepinizi çok sewiyorummm

İyi tatiller kuzum :16:

iyi günler arkadaşları dün opum vardı 6 tane yumurta toplanmiş ama sadece solda sağdakileri toplayamamış doktor rahimin üstüne çıkmişlardiye üstelik ben opuda uyanmışım doktora tekme atmişim sabah aradılar 5 tane dölenmiş bu sayı cok az pgt için bu durmda olanlar var mı hiç birde sağımdaki yumurtalar ne olacaklar bilen var mı acaba:43::43::43::18::18::18:

Hakkında hayırlısı olsun Selmacan. Sağ taraftaki yumurtalar için önlem alınmıştır. Doktorunu arayıp sor bence.

inci,hazade,akasya,lave,delikız,nazefsa ve ismini sayamadığım dostlar inşallah hepiniz iyisinizdir.
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Sen gördük daha iyi olduj :16:

kızlarrrr slmmm nasılsınız..?
Benim kotam bitmişti yenilendi bugün artık burdayım:1:
2 gündür fingir fingir geziyorum kocişle:1:
Karnımda iyice büyüdü artık ayaklarıma baskı yapıyo varis olmuşummm:1:
Mattikanın çok az kaldı valla onun yerine bende heyecanlanıyorummm
Ve artık yeni bi hamile haberi bekliyoruzzz lütfennnn:1:

Hoşgeldin :16:

inşaallah hayırlısıyla sağlıkla rabbim tamamına erdirir canım.
40000 öğretmen ataması olacak diye ümitliydim ama bizim payımıza 11 kişi düşmüş.umudum da yok artık.evimin kadını çocuklarımın anası olacam ben galiba.

Hakkında hayırlısı olsun canım inş.

merhaba arkadaşlar. dün doktora gitmiştim tedaviye başlamak için ama kötü bir sürprizle karşılaştım. lazer cihazı bozulmuş ve yenisinin gelmesi 15 günü bulurmuş. bir ay erteledik tedaviyi inşallah bu ay bir sorun çıkmaz. kendimi çok hazırlamıştım. akasya sen benden önce başlarsın büyük ihtimalle.

Merhaba tuliprosa. Hayırlısı böyleymiş demekki sıkma canını. Geç olsun güç olmasın.

saat 1 de randevum var birazdan çıkacağım
çıkmadan önce bi göbüş göstereyim dedim :)
önden ve yandan tam profil göbüşüm :))

duanızı esirgmeyin ben çıkıyorum

4 aylık ikiz demeye bin şahit lazım misali :1: Maşallah :nazar: Yakında iyice gösterirler kendilerini :emir_bebek:

merhaba kızlar,
bende tedevi öncesi birkaç gunluğune istanbuldan kaçtım..umarım herkez iyidir...
Merve acılısı yapmış tedaviye baslamıs insallahhh Allahım hamış kalsınn,kalbımiz seninle cnm..
Mattıka seni de merak ediyorum umarım ıyısındir:) doguma az kaldı cok heyecanlı,, saglıkla gelsin bebişin insallah cnm...
tüm hamişler iyidir insallah ve hamiş kalmak isteyenlerde..Bu arada benim tedavime de cok az kaldı heyecanla beklıyorum:)Allahım insallah bu sefer ben ve beklemekte olan tum arkadaslarımıza bu guzel duyguyu yasatırsın bizde bebişlerimize kavusuruz..

merhaba kızlar,
bende tedevi öncesi birkaç gunluğune istanbuldan kaçtım..umarım herkez iyidir...
Merve acılısı yapmış tedaviye baslamıs insallahhh Allahım hamış kalsınn,kalbımiz seninle cnm..
Mattıka seni de merak ediyorum umarım ıyısındir:) doguma az kaldı cok heyecanlı,, saglıkla gelsin bebişin insallah cnm...
tüm hamişler iyidir insallah ve hamiş kalmak isteyenlerde..Bu arada benim tedavime de cok az kaldı heyecanla beklıyorum:)Allahım insallah bu sefer ben ve beklemekte olan tum arkadaslarımıza bu guzel duyguyu yasatırsın bizde bebişlerimize kavusuruz..

Hadi hakkında hayırlısı. Tedavi öncesi biraz uzaklaşmak iyi gelecektir. Merkeze karar verebildin mi?

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

tşk ederim akide, beklemedeyiz biz hayırlısıyla.
çok az kaldı derken ne zaman başlıyosun tedaviye, tedaviler baya fazla bu ay, inş herkes güzel sona ulaşır.

tşk ederim akide, beklemedeyiz biz hayırlısıyla.
çok az kaldı derken ne zaman başlıyosun tedaviye, tedaviler baya fazla bu ay, inş herkes güzel sona ulaşır.

normal sartlar altında 6 eylul de regl olacagım, ancak içtiğim incir suları ve bitki çaylari biraz tarihde sapmalar yapabiliyor:))ama bu hafta baslarım sanırım..

normal sartlar altında 6 eylul de regl olacagım, ancak içtiğim incir suları ve bitki çaylari biraz tarihde sapmalar yapabiliyor:))ama bu hafta baslarım sanırım..

Tedavin hayırlı olsun canım. Ben de senin gibi arı sütü , polen , bal bitkisel ne varsa atlayanlardanım :9: Ama bir taraftan da ters etki yapar mı diye korkuyorum. Topikte tedaviye Merve başladı. Devamında sen. Hadi bakalım bu ay heyecanlı geçecek gibi :52: Umarım bu ay hepimiz için uğurlu gelir. Bebişlerimiz bizi bekletmez. :34:

Amin cnm,seninde ay sonuna dogru baslayacak değil mi inci?

Yok canım benimki nasip olursa ekim veya kasım daha hastaneyle görüşmedik. Tedavi öncesi yaptırmamız gereken bir işlem var, sonucu 6-8 haftada çıkacak. Ondan sonra tedaviye başlayacağız inş.

Tedavin hayırlı olsun canım. Ben de senin gibi arı sütü , polen , bal bitkisel ne varsa atlayanlardanım :9: Ama bir taraftan da ters etki yapar mı diye korkuyorum. Topikte tedaviye Merve başladı. Devamında sen. Hadi bakalım bu ay heyecanlı geçecek gibi :52: Umarım bu ay hepimiz için uğurlu gelir. Bebişlerimiz bizi bekletmez. :34:

tesekkür ederim cnm..incir suyunu ben gecen tedavimde de yapmıstım iyi geldiğini düşünüyorum aslında benim yumurta sayım dusuk yaklasık 5-7 tane oluyor..en son 5 tane pgt ye girmişti 4 tanesi 5.gune kaldı..normalde 5,gune kayıp cok olurmus..dr sevinmişti acıkcası:)bu sefer regl olunca cörekotu bala da baslayacagım:)) ters etki yapacagını sanmıyorum cunku hepsi faydalı besinler cnm..
sırayla tedavilerimiz baslıyor benden sonra da sen baslayacaksın sanırım,insallah söylediğin gibi bebişlerimiz bizi bekletmezzzz..

tesekkür ederim cnm..incir suyunu ben gecen tedavimde de yapmıstım iyi geldiğini düşünüyorum aslında benim yumurta sayım dusuk yaklasık 5-7 tane oluyor..en son 5 tane pgt ye girmişti 4 tanesi 5.gune kaldı..normalde 5,gune kayıp cok olurmus..dr sevinmişti acıkcası:)bu sefer regl olunca cörekotu bala da baslayacagım:)) ters etki yapacagını sanmıyorum cunku hepsi faydalı besinler cnm..
sırayla tedavilerimiz baslıyor benden sonra da sen baslayacaksın sanırım,insallah söylediğin gibi bebişlerimiz bizi bekletmezzzz..

Ben de arı sütü ve polen aldım. Bir de kuru incir ile hurma yiyorum. Bal tarçın çörekotu yapıyordum ama bir iki yerde kist yaptığını okudum. zaten Pkos nedeniyle kistik bir yapım var iyice tırstım :9: Sayıya çok takılıyoruz ama önemli olan altın yumurtayı bulmak.. Bakalım.. Emek bizden takdir Rabbimden.. :34: Ben de eylül adetiyle başlayacağım inşallah.. 15'inden sonra olur büyük ihtimalle..

Ben de arı sütü ve polen aldım. Bir de kuru incir ile hurma yiyorum. Bal tarçın çörekotu yapıyordum ama bir iki yerde kist yaptığını okudum. zaten Pkos nedeniyle kistik bir yapım var iyice tırstım :9: Sayıya çok takılıyoruz ama önemli olan altın yumurtayı bulmak.. Bakalım.. Emek bizden takdir Rabbimden.. :34: Ben de eylül adetiyle başlayacağım inşallah.. 15'inden sonra olur büyük ihtimalle..
Evet sayı cok da önemli degil ama elimizden geleni yapalım da gerisi Allahın takdiri..
gecmiş olsun,kist varsa dikkatli olmanda fayda var tabiki cnm..EYLUL umarım bizlerin ayı olsun, umut olsun isteyenlerede akasyacım..ben olumlu tedavileri, isteyipte hamıle kalanları okuyunca kendımınmıs gıbı sevındım hep.. insallah sıra bizdedir ve bu sefer bizler umut oluruz isteyen herkese:)

Canımcım hamsiler başlamış oynamaya :1: Hafiften göbüş çıkmış :34: Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz..
evet göbüş hafiften çıktı :1:
Canım sakin kafayla git inşallah hiç bişey olmaz.
Bugün fıstıkların cinsiyetini ögrenicez çok merak ediyoruz:1:
gelince hemen yazz merakta bırakma

İşte gelde bunu onlara anlat.Kendi kızının kayınbabası yapsa ayıplar,kendine gelince gayet rahat.
Eşim, şimdi öyle konuşuyor o zaman gelince öyle yapmaz merak etme sen diyor.
Ama adam beni sinir etmek için ugraşıyor işte.
O zaman geldiginde annem gelicek benm izmirden,heralde kendine ihtiyaç yok oldugunu anlayıp gider.
Ayy hamileligimizde bile bize stres yaşatıyorlar.
Çok dua ediyorum bebegimi kucagıma saglıkla alıp,şu sıkıntılardan kurtulmayı.

Yaptırıcam canım,öbür hafta devlete gidicem yapmazsa özele gidicem.
geldim geldim :1:
doktor bana ayrıntılı için bi kaç yer önerdi arayıp fiyat alacağım
doktor devlette yüzeysel bakıyorlar tavsiye etmiyorum dedi

İyi tatiller kuzum :16:

4 aylık ikiz demeye bin şahit lazım misali :1: Maşallah :nazar: Yakında iyice gösterirler kendilerini :emir_bebek:

doktor bile tek gebelik gibi maş. hiç göbüş yok diyor:1:
ama bundan sonra çıkabilir diyor
hayırlısı ALLAHtan
gelelim hamsilere
çok şükür ikisi de iyi ama sanırım uyuyorlardı
doktor bi kaç kez salladı onları cinsiyeti görmek için
bi türlü göstermediler bayağı uğraştırdılar valla
%90 biri kız biri erkek dedi
ama ben yine de güvenemiyorum:1:
bizim bi arkadaşa da öyle demişler de sonradan ikisi de kız çıkmış:1:
ama pipiyi gördüm ben olsa olsa bizde 2 erkek olur :1:
durumlar böyle