Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

evet göbüş hafiften çıktı :1:

geldim geldim :1:
doktor bana ayrıntılı için bi kaç yer önerdi arayıp fiyat alacağım
doktor devlette yüzeysel bakıyorlar tavsiye etmiyorum dedi

doktor bile tek gebelik gibi maş. hiç göbüş yok diyor:1:
ama bundan sonra çıkabilir diyor
hayırlısı ALLAHtan
gelelim hamsilere
çok şükür ikisi de iyi ama sanırım uyuyorlardı
doktor bi kaç kez salladı onları cinsiyeti görmek için
bi türlü göstermediler bayağı uğraştırdılar valla
%90 biri kız biri erkek dedi
ama ben yine de güvenemiyorum:1:
bizim bi arkadaşa da öyle demişler de sonradan ikisi de kız çıkmış:1:
ama pipiyi gördüm ben olsa olsa bizde 2 erkek olur :1:
durumlar böyle
bi de 5 gün rapor aldım
evde temizliğe başlayacağız kardeşimle
benden gelişmeler bu kadar:1:

Uykucu senin bu hamsiler :1: Sallama durumuna çok güldüm :9: Bir sonraki kontrolde kesinleşir artık. Sağlıkla gelsinler inş... Aman dikkat et yorma kendini fazla, gerekirse bir de yardımcı tutun. Kolay gelsin şimdiden.

evet göbüş hafiften çıktı :1:

geldim geldim :1:
doktor bana ayrıntılı için bi kaç yer önerdi arayıp fiyat alacağım
doktor devlette yüzeysel bakıyorlar tavsiye etmiyorum dedi

doktor bile tek gebelik gibi maş. hiç göbüş yok diyor:1:
ama bundan sonra çıkabilir diyor
hayırlısı ALLAHtan
gelelim hamsilere
çok şükür ikisi de iyi ama sanırım uyuyorlardı
doktor bi kaç kez salladı onları cinsiyeti görmek için
bi türlü göstermediler bayağı uğraştırdılar valla
%90 biri kız biri erkek dedi
ama ben yine de güvenemiyorum:1:
bizim bi arkadaşa da öyle demişler de sonradan ikisi de kız çıkmış:1:
ama pipiyi gördüm ben olsa olsa bizde 2 erkek olur :1:
durumlar böyle
bi de 5 gün rapor aldım
evde temizliğe başlayacağız kardeşimle
benden gelişmeler bu kadar:1:

Seninkiler inatcı çıktı :)Ama olsun %90 büyük bi oran çok sevidim valla.:1:
Benm kız çok edepsiz hiç utanmıyo hemen gösteriyor kendini:)
Yaa bu ayrıntılı ultrason benm kafamı çok kurcaladı ,aptal oldum valla düşünemiyorum
Sen fiyat al bana da haber ver canım bende özele gidebilirim.
Akrapol hastanesi var 150 ye yapıyormuş.
Bide ne zmaan ayrıntılıya git dedi doktor sana?

Canım bak bunlar ankrada ayrıntılı ultrason yapan doktorlar araştırdım sennde bilgin olsun

EYÜP EKİCİ 350 TL
MUSTAFA SALİH 530 TL
29 MAYIS HASTANESİ 83 TL
ÖZEL LİNA KADIN DOGUM HASTANESİ 150 TL
ALİ İPEK 150 TL
ETLİK ZÜBEYDE (çok cüzi bir miktar)
AKRAPOL HASTANESİ 150 tl

naz ali ipek de var onu düşünüyorum zaten demetevler de yakın işyerime
diğerleri tahminen pahalı aramadım ama biri hacettepede ama özeline gidiyorsun onu biraz pahalı demişti
20,haftada en iyi olur dedi

kötü olmuş doğrusu, ama vardır bi hayır, bebeğinin gelme zamanı bir ay sonradır belki ondan böyle olmuştur

bende öyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum. yine başladım içtiğim ilaçları saymaya. şu kadarı bitince tedviye başlayacağım diye.

Canım geç olsun da sonu iyi olsun inşallah.. Her işte bir hayır vardır. Ben de eylül için planladım ama genetik testim check edilecekti. Henüz haber alamadım. :31: Evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmiyorum. :1:

benim chek uzun sürmedi. hatta kanları gönderdiğimde hemen tedaviye başlasaydım 15 güne yetiştireceklerdi ama benim doğumun üzerinden 1 yıl geçmediği için başlamadılar tedaviye. senin check için kimlerden kan istediler? bide benim topikteki sevil tüp bebek raporu almış. nasıl almış anlamadım.

Kızlar topiği otlar bürümüş :9: Nedir bu durgunluk ? Bugünlerde çok sessiziz. Merve nerelerde ? Merveciğim nasıl gidiyor ? İğnelerde sıkıntı var mı ? :26:
Akasyam giremiyodum kaç günden beri net gitti:)
İğneleri eşim vuruyor ben cesaret edemedim
Gülme krizine giriyoruz iğne vurulurken
Benim tikim varda:)Dokunduğu an gıdıklanıyorum:1:
Yarın kontrolüm var bakalım yumoşlarım büyümüş mü?:49:

canım sayıya takılma.istatistiki olarak az görünüyo ama nasip bu işler.benim bir tedavimde 3. güne 2 embriyo kalmıştı ikiside sağlıklı çıkmıştı.burdan bir arkadaşında 8 tane girmişti pgtye hiç sağlıklı çıkmamıştı.(hazadeydi galiba)
birde kalan yumurtalar kosunda drlar bir tedbir almıştır için rahat olsun.yumurtaların içini boşaltmışlardır büyük ihtimal.

merve tedavin hayırlı olsun canım.

mattika topiğe çok giremiyorum.bende seni merak ediyordum.nasılsın?

inci,hazade,akasya,lave,delikız,nazefsa ve ismini sayamadığım dostlar inşallah hepiniz iyisinizdir.
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
Teşekkür ederim hituci inşallah hakkımızda hayırlı olur:16:

kötü olmuş doğrusu, ama vardır bi hayır, bebeğinin gelme zamanı bir ay sonradır belki ondan böyle olmuştur

bende öyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum. yine başladım içtiğim ilaçları saymaya. şu kadarı bitince tedviye başlayacağım diye.

benim chek uzun sürmedi. hatta kanları gönderdiğimde hemen tedaviye başlasaydım 15 güne yetiştireceklerdi ama benim doğumun üzerinden 1 yıl geçmediği için başlamadılar tedaviye. senin check için kimlerden kan istediler? bide benim topikteki sevil tüp bebek raporu almış. nasıl almış anlamadım.

Canım benim kan defalarca Amerika'ya gitti geldi. Tr'de bir yer yaptı. Biraz karıştı yani. Normalde sadece benden kan aldılar. Ama testte sıkıntı olduğu için annem , babam ve kardeşimden de kan aldılar. Onlarda herhangi bir mutasyon bulamadılar.Sevil farklı bir sebeple rapor almış olabilir. Genetik hastalıkta maalesef devlet ödemiyor.

Canım ilaçlar hormanal dengeyi bozduğu için başın ağrıyor olabilir. Oyy kıyamam ya ilaç da alamasın..:43: Çok kötü. Ben de baş ağrısından çok çekiyorum.O yüzden çok iyi anlıyorum seni..:43:Yumoşlar büyümüştür merak etme. Bakalım ben iğneleri nasıl yapacağım:1: Benim eşim de yapamaz gibime geliyor. Tırsar böyle şeylerden:9:

Son düzenleme:
Kizlar merhaba hepinize uzun bir aradan sonra,

Hepiizin keyfiyerindedir insallah.
Henuz bir sey okuyamadim ki zqten konulari yakalayabilecegimi de zannetmiyorum.

Hazadecigimin bugun fotosunu gordum facebookda. Karni buyumus:) umuyorum yolunda gidiyordur hersey canim.

Mattika dogurdun mu canim? Eylul ortasiydi yanlis hatirlamiyorsam.
Chnbcim sen de baya ilerlemis olmalisin.
Hitucim canim tatilde nereye gittiniz sonunda? Nereye karar verdiniz? Senin de fotonu gordum ama nereye gittiginizi anlamadim

Incicim sen nasilsin? Eylulde tedavi diyordun. Akasyacim senin de bu aydi planin. Hala fikirler ve durumlar ayni mi?
Mervecim sen sanirim tedavidesin. Son sayfada senin yaziniokudum. Umuyorum hakkinda hayirlisi olur.
Diger arkadaslar kusura bakmayin cunku cok uzun zamandir girmedigim icin ya henuz sizleri tanimiyorum yahut da adini unuttuklarim varsa ozur dilerim.

laveque hoşgeldinnn:16::16: nerelerdesin özlettin kendini:16:
ben doğurmadım daha beklemedeyiz bakalım.
topikte durgunluk vardı tedaviler yeni başlıyo, inş güzel haberler alıcaz.

laveque hoşgeldinnn:16::16: nerelerdesin özlettin kendini:16:
ben doğurmadım daha beklemedeyiz bakalım.
topikte durgunluk vardı tedaviler yeni başlıyo, inş güzel haberler alıcaz.

Hosbuldum diyecegim canim ama topige biraz baktim da pek de hos seylerolmamis.

Ranacim buyuk gecmis olsun cok uzuldum. Allahim bunu son acin yapsin insallah.
Turkuazcim sen de negatif almissin. Biz seni anliyoruz. Defalarca bu cumleyi duymus ve bu duyguyu ne yazik ki deneyimlemis insanlar olarak biliyoruz neler hissettigini. Umuyorum toparlanmissindir.

Mattikacim ne zaman doguruyorsun canim ? Cok az kalmis olmasi gerek degil mi?

Hosbuldum diyecegim canim ama topige biraz baktim da pek de hos seylerolmamis.

Ranacim buyuk gecmis olsun cok uzuldum. Allahim bunu son acin yapsin insallah.
Turkuazcim sen de negatif almissin. Biz seni anliyoruz. Defalarca bu cumleyi duymus ve bu duyguyu ne yazik ki deneyimlemis insanlar olarak biliyoruz neler hissettigini. Umuyorum toparlanmissindir.

Mattikacim ne zaman doguruyorsun canim ? Cok az kalmis olmasi gerek degil mi?

evet canım hamet tedaviye başlamıştı yumurta oluşmuyo diye bıraktı. ama biliyosun tekrar tekrar umut etmek bu işin doğası.
şimdi umudumuz mervede. sonra akasya, inci..
selmacan var bu ara başladı tedaviye. unuttuğum da vardır, akide var başlıcak yakında. yeni arkadaşlar var, ne çok varmış bu dertten derman arayan, insan bi kendisi sanıyo..

sezeryan olsaydı bu haftaydı ama normali beklicez canım 18 ine kadar, ozamana kadar gelmezse mudahele edicek dr.

Buralardayım canım benim
Bilmiyorum büyüyorlardır inşallah
Başım çok ağrıyor benim
Bu iğneler yapıyor olabilir mi
Çok kötü ağrıyo hemde

Hoşgeldin canım. İlaçlar ve içinde bulunduğun gerginlikten kaynaklı olabilir. Yumurtalar büyüdükçe karnın şişecek, gaz sancın olacak biraz. Herşey bebişler için... İğneleri kendin yapabilirsin aslında. İlk yapışım aklıma geldi :1:

Hazadecigimin bugun fotosunu gordum facebookda. Karni buyumus:) umuyorum yolunda gidiyordur hersey canim.

Hitucim canim tatilde nereye gittiniz sonunda? Nereye karar verdiniz? Senin de fotonu gordum ama nereye gittiginizi anlamadim

Incicim sen nasilsin? Eylulde tedavi diyordun. Akasyacim senin de bu aydi planin. Hala fikirler ve durumlar ayni mi?
Mervecim sen sanirim tedavidesin. Son sayfada senin yaziniokudum. Umuyorum hakkinda hayirlisi olur.
Diger arkadaslar kusura bakmayin cunku cok uzun zamandir girmedigim icin ya henuz sizleri tanimiyorum yahut da adini unuttuklarim varsa ozur dilerim.

Hoşgeldin güzelim nerelerdesin? Özlettin kendini. Benim tedavi ekim veya kasım canım inş. Sen nasılsın? Neler yaptın?

Teşekkür ederim lave güzel dileklerin için nerelerdeydin sen?
Aklımızın hep bir köşesindesin unuttuğumuzu zannetme
Dualarda buluşmak ümidiyle kendine iyi bak:16:

Hoşgeldin canım. İlaçlar ve içinde bulunduğun gerginlikten kaynaklı olabilir. Yumurtalar büyüdükçe karnın şişecek, gaz sancın olacak biraz. Herşey bebişler için... İğneleri kendin yapabilirsin aslında. İlk yapışım aklıma geldi :1:

Evet sen kendin yapıyordun iğnelerini hatırladım bahsediyodun çünkü
Ay aslında her işi becerebilirimde ne bileyim belki denesem yaparmıyımki
Aman neyse eşimde bir işe yarasın onunda katkısı olsun tedavide değilmi:):)
Senin nasıldı ilk iğne yapışın insan alışır aslında yaa nelere alışmıyoruzki?:31:

Evet sen kendin yapıyordun iğnelerini hatırladım bahsediyodun çünkü
Ay aslında her işi becerebilirimde ne bileyim belki denesem yaparmıyımki
Aman neyse eşimde bir işe yarasın onunda katkısı olsun tedavide değilmi:):)
Senin nasıldı ilk iğne yapışın insan alışır aslında yaa nelere alışmıyoruzki?:31:

Denesen mutlaka yaparsın Mervem.
Benimki çok komikti :1: Hatta burada hituci'ye soruyordum. İğneyi en az 20 kere yakınlaştırıp çekmişimdir :1: Sonunda aman olan olsun deyip batırmıştım :1: Kanamadı bile :27: Dedim bu muymuş :1:

Herkese günaydın :16:

Günaydın canımm :16:

Denesen mutlaka yaparsın Mervem.
Benimki çok komikti :1: Hatta burada hituci'ye soruyordum. İğneyi en az 20 kere yakınlaştırıp çekmişimdir :1: Sonunda aman olan olsun deyip batırmıştım :1: Kanamadı bile :27: Dedim bu muymuş :1:

Valla ben de çok merak ediyorum. Göbek deliğinin içine mi batırıyorsun :1: İğne büyük mü ? Acıyor mu ? Hehehehe ne çok sordum :9: Benim eşimin yapabileceğini pek sanmıyorum ben. İş başa düşer gene.:1::21:

Back
X