Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ignelerin etkisi gecsin 1-2 ay sonra dr a giderim bakalim ne diycek ins kendiligindem hamis kalirim o vakite kadar

doguma daha var gözüküyo belki gününü bekliyo oglanlar biraz rahatina düskün derlerdi sANIRIM
BENIM KIZ BIDE 5 GÜN GEC GELMISTI

gününden sonra beklemicez, inş gelir kendiliğinden..
hayırlısı olsun canım, sağlıklı bi bebeğin olur inş.

Genetik testimin sonucu geldikten sonra öyle şeyler duydum ki..:9: Sen çok zor vakasın Tr'de olmaz diyenler.. Amerika ancak sana bu işi yapabilir diyenler.. Bebeğin senin gibi doğar diyenler.. Hiç şansın yok niye zorluyorsun diyen doktorlar.. Daha neler neler Laveciğim.. Öyle bunalımlar yaşadım ki.. Günlerce ağladım. Her kafadan farklı bir ses çıktı. Hala da tam net bir cevabım yok. Ama en son Cumhur Bey ile görüştük. Bana dedi ki ; Rahat olun !!! Biz bu işlemde aracıyız. Elimizden geleni yapacağız. Gerisi Allah'ın takdiri..

Yani diyeceğim o ki canım ; doktorlara bakarsan yol alamazsın.. Yüreğinden geçeni yap.. Allah'a sığın.. Hitucimin dediği gibi pişman olmamak için denemek lazım.. En azından içinde uhde kalmaz.. Sevgiler :16::16::16::16::16:

canımm kızlara katılıyorum ben. drların dediği önemli ama yanıldıklarını da çok gördük.
biliyorum hep aynı şeyi yazıyorum ama bu işler nasip.sonra pişman olmamak için denemekten başka çare yok...

Bu işler doktorların ne dediğiyle yürümüyor canım bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Moralini bozmak sana zarar vermekten başka hiçbir işe yaramayacak. Umut etmek yolu yarılamaktır. Lütfen kendine bu haksızlığı yapma.

olacaksa oluyo, dr.ların söylediğine bakmıyo ama olmayacaksa da olmuyo işte:26:
elbette kendinizi hazır hissederseniz deneyebilirsiniz ancak, ben sadece bi defa tedavi denedim, yine de stresi çok fazlaydı çok yoruluyo üzülüyo insan.
herşeyin hayırlısı canım ya, allah bilmediğimiz kapıları açar beklemediğimiz anlarda, inş senin de öyle olcak..

bu arada ne halde olursan ol gel topiğe, özlüyoruz biz seni:16:

hepiniz haklısınız kızlar. size katılıyorum . çoğumuz gibi ben de mucizelere kaldığımı düşünüyorum artık. bu konuda cok da fazla duygu barınmıyor içimde. üzgünüm onu biliyorum, yarım kırık ve düşünceli ama diğer yarım da mantık yürütüyor . ne yapacaksın ki diyor . yapacagını yaptın ve bir kaç kez daha yapacaksın belki. daha ötesi yok.
Tanrımın benim için yazdığı hayat hikayesi nasıl bilemiyorum .Umuyorum bana ve beklemekte olan hepinize verir istediklerimizi.
Ancak bir işe başlamak için de motivasyon, istek, heves, biraz heyecan gerekir değil mi? bende bunların hiç biri uzun süredir yok. bu durum da yani heyecanssızlık ve boşuna kürek çekeceğini biliyor olmanın rehaveti (büyük ihtimal tabi kesin bilemiyorum) elimi kolumu bağlıyor. Hitucimin dediği gibi ben biraz görev edindim bu işi. pişman olmamak adına yapacagım yapacagımı .
ben en ıyısı gıdeyım sızlerı daha fazla asagıya cekmeden :2:

hepiniz haklısınız kızlar. size katılıyorum . çoğumuz gibi ben de mucizelere kaldığımı düşünüyorum artık. bu konuda cok da fazla duygu barınmıyor içimde. üzgünüm onu biliyorum, yarım kırık ve düşünceli ama diğer yarım da mantık yürütüyor . ne yapacaksın ki diyor . yapacagını yaptın ve bir kaç kez daha yapacaksın belki. daha ötesi yok.
Tanrımın benim için yazdığı hayat hikayesi nasıl bilemiyorum .Umuyorum bana ve beklemekte olan hepinize verir istediklerimizi.
Ancak bir işe başlamak için de motivasyon, istek, heves, biraz heyecan gerekir değil mi? bende bunların hiç biri uzun süredir yok. bu durum da yani heyecanssızlık ve boşuna kürek çekeceğini biliyor olmanın rehaveti (büyük ihtimal tabi kesin bilemiyorum) elimi kolumu bağlıyor. Hitucimin dediği gibi ben biraz görev edindim bu işi. pişman olmamak adına yapacagım yapacagımı .
ben en ıyısı gıdeyım sızlerı daha fazla asagıya cekmeden :2:[/QU

selam herkese
topiğe girip okuyorum ama yazmaya gelince elim gitmiyor
ama yaşananlara o kadar tercüme olmuşsun ki
tedavim yeni bitti ve yine olumsuz sonuç aldım
ama umutlar tükenmiyor maalesef
bir hafta olmadan yeni tedaviyi düşünmeye başladım bile
allah güç versin sağlık versin
başka ne denirki

Burada hepimiz aynı şeyi söylüyoruz. Tıp bir yere kadar. Onun da elinde olmayan şeyler var. Aldığın negatifler sonucunda böyle hissetmen çok doğal ama seninki biraz uzun sürmedi mi canım? Senden ricamız biraz pozitife doğru yönelmen. Ah keşke yakınlarda olsaydık da seni az da olsa kendine getirebilseydik.

selam herkese
başka ne denirki

Merhaba suskunada. Uzun zamandır yoktun. Sonucuna çok üzüldüm ama dediğin gibi umutlar tükenmiyor. Allah maddi manevi güç versin hepimize ki bu yolda umutlarımızı hiç yitirmeyelim.

Hamet hoşgeldin canım. Rabbim inş güzeller güzeli sağlıklı bir evlat daha versin sana. Biraz akışına bırakmak lazım sanırım.

Burada hepimiz aynı şeyi söylüyoruz. Tıp bir yere kadar. Onun da elinde olmayan şeyler var. Aldığın negatifler sonucunda böyle hissetmen çok doğal ama seninki biraz uzun sürmedi mi canım? Senden ricamız biraz pozitife doğru yönelmen. Ah keşke yakınlarda olsaydık da seni az da olsa kendine getirebilseydik.

ben de bunu cok isterdim , inan cok ihtiyacım var umut barındırmaya .
uzun sürdü evet , haklısın ama yok yapamıyorum. o ektiğim umut tohumları kurumuş , yeşertemiyorum.

Cemal Nur Sargut'u dinledim gecen gunlerde televizyonda. Kitabını da okudum , severim .
Spiker sordu ; Inaninca olur derler. Ve yapacağı işlere inanan bazı insanların o işi başardıklarını görürüz. Gercekten inanınca olur mu ? diye sordu.
Hanımefendinin verdiği cevap suydu ; ''İnanmak da Allahın kullarına hissettirdiği bir duygudur. İnananların dilekleri gerceklestiğinde -( Allaha inanmaktan bahsetmiyorum haşa , başarıp başarmayacağına inanmak benim söylediğim )- bu inandıkları için gerçekleşmemiştir , zaten o gerçekleşeceği için Allah onların kalbine o inancı serper'' dedi.

Bunu dinleyince hem memnun oldum hem de derin bir hayalkırıklığına uğradım. İnanınca olmadığını görmüştüm , çünkü çok inandıgım donemler oldu yıllar içinde.
Ama işin içinden de çıkamıyordum. Cemal Nur Hanım'ın verdiği cevap da acı bir gerçek olarak vurdu suratıma.

O yüzden kızlar , hem kendimi daha iyi hissetmek hem de bu tezi doğrulamak için inanmayı çok istiyorum.
O duygu inşallah benim de kalbime yerleştirilir Allah tarafından.

ben de bunu cok isterdim , inan cok ihtiyacım var umut barındırmaya .
uzun sürdü evet , haklısın ama yok yapamıyorum. o ektiğim umut tohumları kurumuş , yeşertemiyorum.

Cemal Nur Sargut'u dinledim gecen gunlerde televizyonda. Kitabını da okudum , severim .
Spiker sordu ; Inaninca olur derler. Ve yapacağı işlere inanan bazı insanların o işi başardıklarını görürüz. Gercekten inanınca olur mu ? diye sordu.
Hanımefendinin verdiği cevap suydu ; ''İnanmak da Allahın kullarına hissettirdiği bir duygudur. İnananların dilekleri gerceklestiğinde -( Allaha inanmaktan bahsetmiyorum haşa , başarıp başarmayacağına inanmak benim söylediğim )- bu inandıkları için gerçekleşmemiştir , zaten o gerçekleşeceği için Allah onların kalbine o inancı serper'' dedi.

Bunu dinleyince hem memnun oldum hem de derin bir hayalkırıklığına uğradım. İnanınca olmadığını görmüştüm , çünkü çok inandıgım donemler oldu yıllar içinde.
Ama işin içinden de çıkamıyordum. Cemal Nur Hanım'ın verdiği cevap da acı bir gerçek olarak vurdu suratıma.

O yüzden kızlar , hem kendimi daha iyi hissetmek hem de bu tezi doğrulamak için inanmayı çok istiyorum.
O duygu inşallah benim de kalbime yerleştirilir Allah tarafından.

Senin için dua edeceğim, hepimiz edeceğiz önce inancını ve umudunu yeniden kazanman sonra da yavrunu kucağına alman için. Yer gök dua ile, bunu sakın unutma...

ben en ıyısı gıdeyım sızlerı daha fazla asagıya cekmeden :2:[/QU

selam herkese
başka ne denirki

Bu öyle bir durum ki ben kumarbazların haline benzetiyorum:1: Hani insan kaybettikçe daha çok oynamak ister. Bütün varını yoğunu kumara yatırır. Bir umudu vardır. Birgün zengin olacak. İşte bizim durumumuz da bunun gibi. Olumsuz sonuçlandıkça istek perçinleniyor. Bir dahakine umutlar tekrar yeşeriyor. Allah bu uğurda kimseyi boynu bükük koymasın.. :16:

Evet yaa bende anlamadım Nazcım . Tedaviler başlamasına rağmen yine de epey bir durgunluk var. :26: Hamişler bize destek olun .. Tedaviye başlayanların sinirleri gergin:27: Moral motivasyon coşku bekliyoruz sizden :21::21::32:

Evet haklısınız canım destek olmamız lazım... İnanıyorum ki her şey güzel olacak:))

kızlar merhaba ,

ben Eylulde baslar miyim baslamaz miyim bilmiyorum.
aslında cok da buralara gelip sızlerın pozıtıf enerjınız, golgelemek ıstemem.
cunku ben sız bıraktıgınız gıbıyım.
ınancım hala yok.
en son Izmırde bır doktora gıttık bır prof.
smear bahanesıyle o doktoru sectım , kı tup bebek konusunda ıyıdır kendısı.
durumu anlattık. esım dedı kı bırakalım mı bu ısı , denemeyelım mı?
bıze net bır sey demedı.
ben bır sey dıyemem dedı .
ama bu kadar sene hıc gebelık olusmaması dusunduruyor benı dedı.
12 senelık evlısınız , 9 senedır korunmuyorsunuz ve sadece 1 dondurulmusta kımyasal olmus dedı.
o yuzden ben sıze deneyın ya da denemeyın dıyemem sız karar verın dedı.
cok moral bulduk yanı anlayacagınız

Canım o prof halt etmiş. Benim edebiyat öğretmeni arkadaşım vardı mesai arkadaşım zaten geç evlenmiş 38 gibi. Sonra çocuk olmamış o çok uğraştı proflara gitti yumurta oluşmuyor imkansız dendi. O inancını kaybetmedi hiç akapunktura gitti. Hep inandı ve benim büyük oğluma hamile kalmadan hamile kaldı. Oğlu oldu doğal ve 9 ay raporlu geçirdi kıymetli bebek diye... Sonra 10 aylıktı oğlu okula başladı. Ben de başladım. Aramızda mesafe vardı işaretle sordum emiyormu oğlan. Eliyle 2 işareti yapıyor. Allah Allah dedim 2 aydır kestim sütü diyor. Neyse toplantı arasında dedi meğer 2. ye hamileymiş ve çok zorlandı hemen olduğu için. Neyse der ki o prof tv ye çıkıyor bana kesinlikle olmaz demişti arayasım gelir der ve 2. yi de sezaryen oldu ve tüplerini bağlattı...

Dr ler kesin konuşmamalı. Yine bir tv de bir dr ben öğrencilerime derim hiçbir hastaya çocuğun olmaz demeyin ben bir hastama dedim aradan zaman geçti kadın hamile geldi yanıma çok mahçup oldum...

Allahtan dilerim ki bu mucizeler bu yolda mücadele eden herkesi bulsun....

sagol canim
dogal yoldan gelirmi dersin sence kurban olayim dua et emi
menopoz sinirlarindaymisim
görümcem anlatiyodu kadinla hastanedemi saglik ocagindami karsilasmislar kadinin bi kizi varmis zaten tedaviyle simdi 49 yasindaymis karin agrisiyla gitmis dr dogum demis 7aylikmis iyimi

ya bendemi var bisey benim bi evladim var derdim ne

Canım kıyamam öyle deme. Benimle çoğu özelliğin benziyor ben de menopoz sınırındaydım. Ovulasyon testi al canım ve bol bol çalışma yap..
.:17: Kuru incir ye bol bol...

Suskunada canım inşallah sizler de güzel haberlerinizi vereceksiniz...

Kızlar merhaba gecmisi pek okuyamadim yurtdışında İnternet'e girmek cok pahalı ve zor inanın hepinizi cok özledim insallah tedavilerin hepsi iyi sonuclanicak hepinizi cok sewiyorum Herzaman dualarimdasiniz inanın kendinize iyi bakın hoscakalin

Haklisin Canim. Hersey rabbimin elinde. Inanmak istiyorum olacagina, cok istiyorum bunu. Bir mucize gerekli , sadece minik bir mucize. Sonra ben de burafa yazmak istiyorum ve destek olmak istiyorum benim gibi dusunenlere.

Bu arada hepinizi cok ozlemisim gercekten.Iyi kivarsiniz

GÜNAYDINLARRRR!!!

Bugünn hastaneye gidicem ayrıntılı ultroson için uygunluk raporu alıcam bu sayede akbank 310 tlsini ödüyormuş çok sevindim:1:
kızılayda eyüp ekici diye bir radyolog varmış.350 tl ye yapıyormuş ayrıntılı ultrosunu ,çok övdüler. Ona gidicem.
Allahın izni ile inşallah buda temiz çıkar ve içimiz rahatlar..

Back
X