Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Mervem canım benim sayın harika..:16: Süperr... Allah'ın izniyle sağlıklı bulunacak inşallah.. Bebeğine kavuşacaksın..:16: Dualarımdasın. Her daim..:nazar::nazar::nazar:

Kızlar prof ile görüştüm. Ama çok çok zor oldu. Dekanlıktan araya tanıdık koyduk. Telefon etti. Ona rağmen 1'den 5'e kadar bekledik. PGT konusunu hiç sormadım. Benim PGT yaptıracağımı düşünmesini istemedim. Ters tepki verebilirdi. Biz hep normal deneme üzerinden konuştuk. Bir kere çok bilgili bir kadın. İlk defa bir doktor bana net cevap verebildi. Şekillerle , tane tane açıklayarak anlattı.Aday mutasyonun hiç önemli olmadığını, benim şansımın %50 olduğunu söyledi. Bizi çok çok rahatlattı. Eşimle çok sevindik. Normal yolla denersem sıvı alıp test yapabileceklerini söyledi. Laboratuvarlarının o imkanı varmış. Çok cüzi ücretlerden bahsetti. Aklınızda olsun kızlar .Hocaya ulaşmak çok zor ama genetik alanında bence en iyi doktor. :16: Allah'a şükürler olsun aylar sonra ilk defa ferahlatıcı bir doktor yorumu alabildim..:39:
gözünaydın akasya
doktoru beğenmene sevindim doğrusu bilgili birinden yardım alman çok güzel
ama pgt konusunda doktora hala gıcığım ben:))
hadi bakalım bismillah deyip başlama vaktin geliyor inş.

Sağol ablam.12 Tane yumurta toplanmış sayısı iyi mi nasıl?
çok güzel bir sayı maş.
inş. sonu da güzel olacak
selmacan vardı sonuç bekleyen
o açılışı yapsın sen de peşine gel inş.
Canım ultroson cihazıyla ölçüyor ,alttan degil.
Şimdide gitsen kesin olur canım.
Zaten bebek kocaman görünüyor ayrıntılıda.
Haftaya cumada iyi bir tarih..
Randevunu aldınmı canım?

anladım iyi bari
zaten nette araştırdım ultrasonla da ölçülebiliyormuş illa alttan ölçülmesi şart değilmiş
ya sürekli doktora gitmek istemiyrum kendimi dizginlemeye çalışıyorum
haftaya cuma tam 20 olacağım
randevumu pazartesi alacağım inş.
zaten arayıp sormuştum bi kaç gün öncesinden alırsanız sıkıntı olmaz diye
inş. hamsiler iidir

18 ine kadar beklemedeyiz canım. sonra müdahele edicek heralde bi gelişme olmazsa.
dua edin kolayca doğurayım..

magnezyum kramplarını keser. içemiyosan muz ye, maden suyu iç. mineralden zengin beslen.
İnşallah sağlıkla zamanında gelir yawrun cnm ..şunun şurasında 18 ne ne kaldı:1:
Ahh cnm ahh aklıma geldikce öğürüorum bilsennn ilaç feci miğdemi bulandırıo:19:
Ama dediğin gibi muz ve maden suyu içiorum ama doktor onlarla açığı kapatamazsın dedi :14:
Evet evet biz de zorluk çekmedik. İçmeye çalış.Mağnezyum pozitive içiyorum minicik hap. hem kabızlığı da iyi geliyor...
Ben de bugün bebeği hissedemedim medipole gittim iyiymiş şükür...
Ah cnm aldım işde sanırım psikolojik içemiorum işde :14::14:
Ahmet Arda demek yoruldu dinlendi sende korktun annesi çok şükür iyiymiş bak .
Herkes iyi sanırım beni soracak olursanız bende iyi sayılırım:1:
Bugün opu vardı çok şükür atlattık
Ama hala benim ağrım var bide kanamam var neyseki normalmiş böyle olması
Asıl heyecanlı kısım başladı:49:
Hadi şükürler olsun cnm bak bir sorun yok ne güzel.
Şimdi maraton başladı peki kaç tane toplanmış cnm
Hazade kuzummm hoşgeldin canım benim faceden takipteyim seni
Maşallah bomba gibisiniz ikinizde:nazar::49:
Saol cnm benim vallahi kramplar beni mahfetti sol bacagıma basamıorum :14:
Kızlar prof ile görüştüm. Ama çok çok zor oldu. Dekanlıktan araya tanıdık koyduk. Telefon etti. Ona rağmen 1'den 5'e kadar bekledik. PGT konusunu hiç sormadım. Benim PGT yaptıracağımı düşünmesini istemedim. Ters tepki verebilirdi. Biz hep normal deneme üzerinden konuştuk. Bir kere çok bilgili bir kadın. İlk defa bir doktor bana net cevap verebildi. Şekillerle , tane tane açıklayarak anlattı.Aday mutasyonun hiç önemli olmadığını, benim şansımın %50 olduğunu söyledi. Bizi çok çok rahatlattı. Eşimle çok sevindik. Normal yolla denersem sıvı alıp test yapabileceklerini söyledi. Laboratuvarlarının o imkanı varmış. Çok cüzi ücretlerden bahsetti. Aklınızda olsun kızlar .Hocaya ulaşmak çok zor ama genetik alanında bence en iyi doktor. :16: Allah'a şükürler olsun aylar sonra ilk defa ferahlatıcı bir doktor yorumu alabildim..:39:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok şükür canım benimm Yücerabbim emeklerinin karşılığını vericek sana ben yürekden inanıorumm ...
Çok sewindim nasıl sewindim anlatamam cnm bak herşey yolunda gidiyor şükürler olsunn

İnşallah sağlıkla zamanında gelir yawrun cnm ..şunun şurasında 18 ne ne kaldı:1:
Ama dediğin gibi muz ve maden suyu içiorum ama doktor onlarla açığı kapatamazsın dedi :14:

evet hazde gıdalarla o açığı kapatamazsın dunu bana da dedi doktor
mutlaka hap içmen lazım
zorlaya zorlaya içmeye çalış
arkasından tatlı bişey ye
ben de zorlaya zorlaya içiyorum ne yapayım
eleviti 2 güne bir içiyorum doktor onda bişey olmaz ama demir hapını hergün düzenli içeceksin mutlaka dedi
yediğin gıdalardan alamazsın dedi
bebişler için katlanacağız hazade
3 aya kadar bişey olmaz diyorduk ama bundan sonra bebişlerin sağlığı için ne içmek lazımsa içmeliyiz yemeliyiz

içinin rahatlamasına sevindim, aslında en son pgt diye bi yöntem varmış duydum ama bilgim yok nasıldır nedir diye bi sorsaydın
bi genetik prof.unun neden pgt ye karşı olduğunu çok merak ettim:26:
tedavinin ertelenmesine gerek kalmayabilir di mi?

Teşekkür ederim akasyacığım canım arkadaşım benden daha iyisi sana olsun inşallah
Sende hep dualarımdasın bundan emin ol
Ama ben bu tip konularda doktorların net konuşmasını pek inandırıcı bulmuyorum açıkçası
Kaderimizde ne varsa o
Ama içinin ferahladığına sevindim %50 şans süper bence
Bu sıvı test bebeğin engelli olup olmadığının tespiti için mi?
Bunu bütün araştırma hastanesindeki doktorlar söylüyo emin ol
Ve genelde doğal yoldan denenmesini tavsiye ediyorlar
Bakalım görelim ama senin için baya ferahlamış canım ya çok mutlu oldum senin adına:16::54:
Kafanda binbir türlü sorular dolaşıyodu

gözünaydın akasya
doktoru beğenmene sevindim doğrusu bilgili birinden yardım alman çok güzel
ama pgt konusunda doktora hala gıcığım ben:))
hadi bakalım bismillah deyip başlama vaktin geliyor inş.

çok güzel bir sayı maş.
inş. sonu da güzel olacak
selmacan vardı sonuç bekleyen
o açılışı yapsın sen de peşine gel inş.

anladım iyi bari
zaten nette araştırdım ultrasonla da ölçülebiliyormuş illa alttan ölçülmesi şart değilmiş
ya sürekli doktora gitmek istemiyrum kendimi dizginlemeye çalışıyorum
haftaya cuma tam 20 olacağım
randevumu pazartesi alacağım inş.
zaten arayıp sormuştum bi kaç gün öncesinden alırsanız sıkıntı olmaz diye
inş. hamsiler iidir

Ah cnm aldım işde sanırım psikolojik içemiorum işde :14::14:
Ahmet Arda demek yoruldu dinlendi sende korktun annesi çok şükür iyiymiş bak .

Hadi şükürler olsun cnm bak bir sorun yok ne güzel.
Şimdi maraton başladı peki kaç tane toplanmış cnm

Saol cnm benim vallahi kramplar beni mahfetti sol bacagıma basamıorum :14:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok şükür canım benimm Yücerabbim emeklerinin karşılığını vericek sana ben yürekden inanıorumm ...
Çok sewindim nasıl sewindim anlatamam cnm bak herşey yolunda gidiyor şükürler olsunn

Sevgili kaderdaşlarım.. Güzel anneler ve anne adayları :39:

Çok teşekkür ederim desteklerinize, dualarınıza.. İyi ki varsınız.. Sizler olmasaydınız ben bu zor süreçleri bu kadar kolay atlatamazdım. Gerçi daha bişey atlattığım yok :9: Neyse...

Hocanın PGT'ye karşı olmasının sebebini Cumhur Bey'e ayrıntılı soracağım. Cumhur Bey'de biliyor karşı olduğunu. Yani tıp camiasında herkes biliyor. Sebebini öğrenince aktarırım size. Ancak şunu söyleyebilirim bilgili bir hoc.a Yabana atılacak biri değil. Ve muhtemelen PGT kötüdür demiyor. Sadece şunu söylemiş : PGT çok yeni bir işlem. ELimizde net veriler yok. Yani PGT ile doğan bebeklerin ileriki yaşlarda başkaca hastalık yaşamayacağını bilemeyiz gibi. Bebekler hasta olur demiyor yani. Tüm bilimadamları gibi şüpheci yaklaşıp ; doğrulayıcı test olmadan emin olamıyor. Neyse. Gerçeğini öğrenince aktarırım size. Mattika canım hatun bir sinirliydi:1: Hakkaten sorabileceğim bir noktaya gelmedik. Normal üzerinden anlattı hep. Ve daha muayene olmadan bir iki ters lafı oldu bana. İşin gerçeği tatlı sert biri.Muayenede ise çok çok iyi davrandı. Öyle işte :31:

Mervecğim gelişmeleri yaz bize. Merak ediyorum. :16:

evet hazde gıdalarla o açığı kapatamazsın dunu bana da dedi doktor
mutlaka hap içmen lazım
zorlaya zorlaya içmeye çalış
arkasından tatlı bişey ye
ben de zorlaya zorlaya içiyorum ne yapayım
eleviti 2 güne bir içiyorum doktor onda bişey olmaz ama demir hapını hergün düzenli içeceksin mutlaka dedi
yediğin gıdalardan alamazsın dedi
bebişler için katlanacağız hazade
3 aya kadar bişey olmaz diyorduk ama bundan sonra bebişlerin sağlığı için ne içmek lazımsa içmeliyiz yemeliyiz
Haklısın cnm ama içtim işde ama agzıma koymamla kusmam bir oluyor,sanırım artık psikolojik bişeye döndü malesef içemiyorum :(
Ama yine deniycem napim:18:
Sen nasılsın cnm bıdıklar nasıl bakimm
ben yavrularıma daha hiçbirşey almadım ama az önce şunu gördüm bayıldım resmen ve sanırım ilk kıyafetleri olarak alacağım

Aaa bende gördüm bunu cnm karma butik bebede fiyatlarıda uygun lakin gel görki annemle kayınvalidem alma die diretiolar ugursuzlukdur die almıorum.
Sevgili kaderdaşlarım.. Güzel anneler ve anne adayları :39:

Çok teşekkür ederim desteklerinize, dualarınıza.. İyi ki varsınız.. Sizler olmasaydınız ben bu zor süreçleri bu kadar kolay atlatamazdım. Gerçi daha bişey atlattığım yok :9: Neyse...

Hocanın PGT'ye karşı olmasının sebebini Cumhur Bey'e ayrıntılı soracağım. Cumhur Bey'de biliyor karşı olduğunu. Yani tıp camiasında herkes biliyor. Sebebini öğrenince aktarırım size. Ancak şunu söyleyebilirim bilgili bir hoc.a Yabana atılacak biri değil. Ve muhtemelen PGT kötüdür demiyor. Sadece şunu söylemiş : PGT çok yeni bir işlem. ELimizde net veriler yok. Yani PGT ile doğan bebeklerin ileriki yaşlarda başekler hasta olurkaca hastalık yaşamayacağını bilemeyiz gibi. Beb demiyor yani. Tüm bilimadamları gibi şüpheci yaklaşıp ; doğrulayıcı test olmadan emin olamıyor. Neyse. Gerçeğini öğrenince aktarırım size. Mattika canım hatun bir sinirliydi:1: Hakkaten sorabileceğim bir noktaya gelmedik. Normal üzerinden anlattı hep. Ve daha muayene olmadan bir iki ters lafı oldu bana. İşin gerçeği tatlı sert biri.Muayenede ise çok çok iyi davrandı. Öyle işte :31:

Mervecğim gelişmeleri yaz bize. Merak ediyorum. :16:
Hakkında hayırlısı olsun cnm ben inanıorum tedavinin olumlu ve güzel geçecegine bak görr:nazar:

Mervişim bekliyoruz haberleri hemen yaz...

Hazade canım içmeye çalış tamam mı?

Akasya canım sormuştum görmedin sanırım. Prof doğal deneyin amniyo yaptırın ona göre sorun varsa sonlandırın ya da kabul edin öyle ikisinden birini seçin mi diyor bu konuda?

İnciiii niye yazmadın kuzum?

Selmacan şafak kaç?

Mattika canım delikanlımız nasıl? Hareketleri nasıl? Aşağı indi mi karnın, baskı var mı aşağıya? 41 de de olabilir canım ...

Bu arada Akasya incinin mthfr değerlerinden biri pozitif çıkmış pıhtılaşma sorunu yani. Sen de yaptır...

Mattika canım delikanlımız nasıl? Hareketleri nasıl? Aşağı indi mi karnın, baskı var mı aşağıya? 41 de de olabilir canım ...

geçen gün indi gibi gelmişti ama aynı heralde ya, beklemedeyiz bakalım. 18 inden sonra 2-3 gün daha bekleriz belki en fazla.
öyle bi hafta bekleyemem, bekliceksem hastaneye yatıp beklerim içim rahat etmez.
dua edin vaktinde sağlıkla gelsin inş.

Haklısın cnm ama içtim işde ama agzıma koymamla kusmam bir oluyor,sanırım artık psikolojik bişeye döndü malesef içemiyorum :(
Ama yine deniycem napim:18:
Sen nasılsın cnm bıdıklar nasıl bakimm

Aaa bende gördüm bunu cnm karma butik bebede fiyatlarıda uygun lakin gel görki annemle kayınvalidem alma die diretiolar ugursuzlukdur die almıorum.

Hakkında hayırlısı olsun cnm ben inanıorum tedavinin olumlu ve güzel geçecegine bak görr:nazar:

Allah razı olsun Hazadem.. Desteğini ve dualarını kalben hissediyorum..:16:

Mervişim bekliyoruz haberleri hemen yaz...

Hazade canım içmeye çalış tamam mı?

Akasya canım sormuştum görmedin sanırım. Prof doğal deneyin amniyo yaptırın ona göre sorun varsa sonlandırın ya da kabul edin öyle ikisinden birini seçin mi diyor bu konuda?

İnciiii niye yazmadın kuzum?

Selmacan şafak kaç?

Bu arada Akasya incinin mthfr değerlerinden biri pozitif çıkmış pıhtılaşma sorunu yani. Sen de yaptır...

Tatlım normal dene diyor. Benim gibi cam kemik birini örnek verdi. İlk bebek hasta doğmuş. İkincisinde normal yolla sağlıklıyı buldular dedi. Tamamen şans işi dedi. Ama eninde sonunda denk geleceğine inanıyor. 11. haftada bebeğin eşinden parça alarak belirlerim. Hasta ise aldırırsın diyor.:43: Ama kızlar ne bileyim. Cesaret edemem ben. Çok korkuyorum. Bir de onu aldırmak. Hem de bile bile.. İÇimden bir parça kopuyor. Çok üzülüyorum. Normal deneyemem galiba. :5:

İnci'nin sonucuna çok üzüldüm. Ama öğrenmesi çok iyi oldu. En azından tedbirini alır. Nesrin'ciğim bunun önlemi alınamıyor mu tatlım ? Ben o testleri yaptırırsam tedavi daha da ileri atacak. Offfff.. Testsiz anlayamaz mıyım ? Ya da pıhtılaşma varmış gibi ilaç verince olmuyor mu ????

canım merhaba ,
senin yazdıklarını okudum da bir hocayla görüşmüşsün.
kiminle görüştün canım ??

Tatlım Çapa'da hoca. Özeline msj atıyorum ismini.

geçen gün indi gibi gelmişti ama aynı heralde ya, beklemedeyiz bakalım. 18 inden sonra 2-3 gün daha bekleriz belki en fazla.
öyle bi hafta bekleyemem, bekliceksem hastaneye yatıp beklerim içim rahat etmez.

Mattikacığım tüm kalbimle dua ediyorum senin için ve paşa için.. Sağlıkla gelecek inşallah :16:

Son düzenleme:

canım haklısın olsun sezaryen bile olsa haftasını tamamlamış olur belki suni sancı verirler...

Bir de bol hurma ye içinde doğumu hızlandıran madde varmış...

İnci'nin sonucuna çok üzüldüm. Ama öğrenmesi çok iyi oldu. En azından tedbirini alır. Nesrin'ciğim bunun önlemi alınamıyor mu tatlım ? Ben o testleri yaptırırsam tedavi daha da ileri atacak. Offfff.. Testsiz anlayamaz mıyım ? Ya da pıhtılaşma varmış gibi ilaç verince olmuyor mu ????

Mattikacığım tüm kalbimle dua ediyorum senin için ve paşa için.. Sağlıkla gelecek inşallah :16:
özelde bi haftada çıkar pıhtılaşma sonuçları ama istanbulda pahalıdır şimdi.
bazen veriyolar tedbir amaçlı, 12.haftada bıraktırıyolar pozitif olursa. dr.a sor istersen.

canım haklısın olsun sezaryen bile olsa haftasını tamamlamış olur belki suni sancı verirler...

Bir de bol hurma ye içinde doğumu hızlandıran madde varmış...
suni vericek dr, inş işe yarar. ya da o güne kalmadan sancım gelsin inş.
hurma yiyorum kaç haftadır:31:

Allah razı olsun Hazadem.. Desteğini ve dualarını kalben hissediyorum..:16:

Tatlım normal dene diyor. Benim gibi cam kemik birini örnek verdi. İlk bebek hasta doğmuş. İkincisinde normal yolla sağlıklıyı buldular dedi. Tamamen şans işi dedi. Ama eninde sonunda denk geleceğine inanıyor. 11. haftada bebeğin eşinden parça alarak belirlerim. Hasta ise aldırırsın diyor.:43: Ama kızlar ne bileyim. Cesaret edemem ben. Çok korkuyorum. Bir de onu aldırmak. Hem de bile bile.. İÇimden bir parça kopuyor. Çok üzülüyorum. Normal deneyemem galiba. :5:

Tatlım Çapa'da hoca. Özeline msj atıyorum ismini.

Canım zeynep kamilde yaptırdı nur hanım yazı vermiş. Bir haftada belli olmuş. Düşük yapanlara ve benim gibi sürekli yatanlara tedbiren coraspin ya da kan sulandırıcı kullandırıyorlar sanmam sana verilsin.

Etik olarak ben özellikle bile bile sonlandırmayı doğru bulmuyorum bilmesen çıksa belki dersin ama bile bile de bakayım olmazsa aldırırım pek doğru değil bence...

canım bir de senin rahatsızlığın ciddi doğururum demek de riskli ben yerinde olsam pgt de ısrar ederdim gücüm yettiğince. benim eşimin 47 xyy mozaiklik yaşamla bağdaşan bir rahatsızlıktı cumhur bey sen doğal denesen bu rahatsızlık çıksa amniyoda ben sonlandırma imzası atmam demişti. O yüzden de biraz cesaret aldım doğal denedim bu seferde trizomi 21 riski çıktı:(( İnşallah sağlıklıdır...

Nur Hanım'a e-mail attım kızlar. Yaptır derse mecbur yaptıracağım. Zaten daha Amerikadan primerler gelmedi. Eylül 21 gibi reglimi bekliyorum. Tabi önce de gelebilir. Yani eylülü pas geçebiliriz. Bakalım nasip. Ben de normal denemeye karşıyım canım. karşıyım demeyeyim de beni ürkütüyor. Gücüm yettiğince PGT denerim. Ama PGT'de çok çok pahalı. İnsanı maddi manevi tüketiyor. Allah yardımcımız olsun :16:

Bu arada Allah'ın izniyle topiğimizin iki paşası da çok sağlıklı.. Doğunca Paşaların fotosunu bekliyorum kızlar :34: Gelip ısıramasak da fotodan sevelim kuzucukları :16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Akide1 canım ataşehirdemi başladınız tedaviye belkide karşılaşmışızdır haberimiz yoktur:1:

Evet Mervecim,atasehirde basladım belki de karsılasmısızdır,toplam üç kez gittim hataneye Cem Bey az cagarıyor..Bu arada sana cok cokkk sevindim yumoşlara masallah sayın cok güzel cnm:))

Tulıprossacım,benim pazar günü olucak buyuk ıhtımal opum, beklemedeyim..

Chnb ciim,dediğin gibi oldu ve yumurtalarıma bir yenisi eklendi 6 yumoşum var artıkk:))

Hazadeciğim,kramp da feci bişeydir cnm ya peki bu magnezyumu ne bileyim baska bır ılacı var mı kı hanı denesen belkı o mideni bulandırmaz tatlım ya:(( ama az kaldı bulantıların gececek ınsallahhhhhh,4.aylarda sanırım azalıyormus..

Akasyacığım,içinin rahatlamasına sevindim,%50 sansının olması da cok guzel cnm.. aslında senin bu doktorun söylediklerini hepimiz az cok bılıyoruz,önemli olan normal mı pgt mi buna karar vermek ama bence ılk etepta pgt denemekte fayda var bundan sonuc alınmazsa normale yonelmek lazım gıbı gelıyor bana acıkcası ben kendım için böyle dusunuyorum,,içini ferah tut arkadasım tum kalbımle senın ıcın hersey guzel olacak ınanıyorum cnm..

Mattıkacım,heyecanını paylasıyorum cnm..pasanın keyfi yerindeymiş ama hayırlısıyla doğuracaksın, safak baslamış artık dualarım seninle:))

Nur Hanım'a e-mail attım kızlar. Yaptır derse mecbur yaptıracağım. Zaten daha Amerikadan primerler gelmedi. Eylül 21 gibi reglimi bekliyorum. Tabi önce de gelebilir. Yani eylülü pas geçebiliriz. Bakalım nasip. Ben de normal denemeye karşıyım canım. karşıyım demeyeyim de beni ürkütüyor. Gücüm yettiğince PGT denerim. Ama PGT'de çok çok pahalı. İnsanı maddi manevi tüketiyor. Allah yardımcımız olsun :16:

Bu arada Allah'ın izniyle topiğimizin iki paşası da çok sağlıklı.. Doğunca Paşaların fotosunu bekliyorum kızlar :34: Gelip ısıramasak da fotodan sevelim kuzucukları :16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Evet canım pahalı en azından ben elimden geleni yaptım dersin sonra doğal düşünülebilir. Ben foto koymayı bilmiyorum:))
Bence yaptır pıhtılaşma testlerini o kadar masraf yap sonrasında bundan dolayı sıkıntı olursa maddi manevi zor olur kesin yok densin...

Evet Mervecim,atasehirde basladım belki de karsılasmısızdır,toplam üç kez gittim hataneye Cem Bey az cagarıyor..Bu arada sana cok cokkk sevindim yumoşlara masallah sayın cok güzel cnm:))

Tulıprossacım,benim pazar günü olucak buyuk ıhtımal opum, beklemedeyim..

Chnb ciim,dediğin gibi oldu ve yumurtalarıma bir yenisi eklendi 6 yumoşum var artıkk:))

Hazadeciğim,kramp da feci bişeydir cnm ya peki bu magnezyumu ne bileyim baska bır ılacı var mı kı hanı denesen belkı o mideni bulandırmaz tatlım ya:(( ama az kaldı bulantıların gececek ınsallahhhhhh,4.aylarda sanırım azalıyormus..

Akasyacığım,içinin rahatlamasına sevindim,%50 sansının olması da cok guzel cnm.. aslında senin bu doktorun söylediklerini hepimiz az cok bılıyoruz,önemli olan normal mı pgt mi buna karar vermek ama bence ılk etepta pgt denemekte fayda var bundan sonuc alınmazsa normale yonelmek lazım gıbı gelıyor bana acıkcası ben kendım için böyle dusunuyorum,,içini ferah tut arkadasım tum kalbımle senın ıcın hersey guzel olacak ınanıyorum cnm..

Mattıkacım,heyecanını paylasıyorum cnm..pasanın keyfi yerindeymiş ama hayırlısıyla doğuracaksın, safak baslamış artık dualarım seninle:))

canım daha 7 olur o. sevindim...

SELMACANNNNNNNNNNNNN çok sevindim maşallah...

Back
X