Amin canım, insallah cok istiyorum cooook güzel haberlerle gelmeyi,bu yolda emek veren hepimiz kavusalım insallah..sen nasılsın beklediğin sonuçlar geldi mi incicim?
İnşaallah canım. Geldi

Genetiğimin yanında bir de nur topu gibi bir pıhtılaşmam oldu
bu ayın sonunda başlıyorum bir aksilik olmazsa. aslında bir haftadır başlamış olacaktım ama lazer cihazı arızalanmış ve yurt dışından yenisi gelecekmiş diye ertelendi. 15 güne gelir dediler ama ben gene de bir aksilik olacak diye korkuyorum. bu benim ilk tedavim. 1 yaşında kas hastası (sma) oğlum var. 6 yıllık evliyim. ilk başta çocuk istemedik sonra kolaylıkla oldu ama bir aylıkken hasta olduğunu öğrendik oğlumun.
allah sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşmayı nasip etsin. ben artık hep böyle dua ediyorum.
İnşaallah sağlıklı, hayırlı bir evladın olacak...
Ya kızlar benim her yerim kaşınıyor
Özellikle göğüs ve çevresi benek benek oldu
Kabardı kırmızılaştı kaşıyorum bende yara oldu
Acaba bu iğnelerin yan etkisi olabilirmi:26:
Geçti mi canım?
Bugün arkadaşımın açıköğretim sınavı vardı
Bebeği var 3 aylık sana getirebilrmiyim dedi ben zaten allahtan aryıyorum
Hemen kabul ettim 5-6 saat bizdeydi baktım çok güzel bir gündü
Kucağımdan indirmedim kuzum çok tatlıydı
Gidince üzüldüm.Kokusu eve sinmiş resmen yaa
Ev bebek kokuyor...
O koku yakında hiç çıkmamak üzere gelecek inşaallah Mervem...
Kızlar ;
Bu topiğin durumu nedir ? :26: Niye artık kimse gelmiyor

Valla biz tedaviye yeni başlayacaklar-başlayanlar için çok kötü oldu bu durum.

Eskiden en azından manevi paylaşımlarla stres atıp birbirimize destek oluyorduk.Artık Memorial ve Eylül topiğinde yazıyorum ben. Ama hiçbir yerde bu topikteki gibi rahat değilim. Maaleseff burada da paylaşım yapacak kimse bulamıyorum
Durulduk mu tam duruluyoruz coştuk mu da tam coşuyoruz
selam kızlar kaçaklar dönmüş

inci yok ortalarda, merveyi de yok yazdım
ben topiği bekliyorum bekçi gibi ama yazmadım kimse olmayınca

ben beklemedeyim zaten

Burdayım öğretmenim
günlerdir adet olmayı bekliyordum arkadaşlar çok şükür bugün geldi kırmızılar bugün düşükten sonraki 53.gün inşallah bi dahaki hamileliğimde 10 ay boyunca adet görmem...tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun...darısı ben ve diğer bekleyen arkadaşlara...
Hakkında hayırlısı olsun Ayşecim.
bu arada kurutma makinesi aldım öğlen gidip

ikiz bebek ,kışın kurutma zorluğu ve evde sürekli bi çamaşır odası olayı sevmediğimden çok işime yarayacak bu ürünü aldım sonunda
kullananlar çok memnun
çok büyük rahatlık diyorlar
inş. ben de memnun kalırım
Güle güle kullan :)
İnşallahhh canım inşallah sağlıkla giyer ..
Ya ben dayanamıorum almak istiyorum ama cesaret edemiorum ne bilim Allah korusun bişey olur die.
Ya herşeyde çok pahalı bir emzirme koltugu 600 tl ohaaa dedim yaaa şaka gibii.
İnşallah canım inşallah ...
Ewet cnm ben çok kustum hala sabah ve akşamları miğdem bulanıo ama diş fırçalamakdan .
Ay sorma nasıl karnım gerilio tahmin edemezsinn feci ewet bebegin agırlıgı sadece 2 kilo zaten bende işde 800 gr almışım doktor çok iyi dedi inşallah bu ayın sonuna kdr almazsın çok daha iyi olur dedi
Allah yardımcın olsun güzelim...
Kızlarrrr İnci yeni kalktı sohbet ettik kaynattık. Topiği taşa tuttum:)) O kadar kişiyiz o kadar tedavide ve hamile var bir tefriciyeyi bitiremedik tembel çıktı topik dedim:))İncim de bebeğime hırka almış çok tatlı ilk kıyafetleri hediye oldu:))
Hepinizi öptüm canlarım.
Canımmm

Çok memnun oldum seni gördüğüme

İyi ki gelmişim
Kızlar prof pgt ile yapılan bebeklerin ileride başkaca sorunlar yaşayabileceğini düşünüyormuş. İleriki yaşlarla ilgili hiçbir test yok diyormuş. O nedenle PGT'ye karşıymış. Açıklaması bu. Cumhur Bey ile görüştüm. Ben yazı verirsem asla bakmaz dedi. PGT yaptıracağını anlar dedi.Memorial'dan hangi doktordan yazı alsam PGT yapılacağını anlarmış. O nedenle aile hekimine ağlayıp sızlayacağım. Bu prof ile görüşmemi Cumhur Bey tavsiye etti. Klinik genetik alanında en iyisiymiş.
Bunu bir prof söylüyor inanılır gibi değil
Bizi en iyi biz anlarız canım. Çok sağol. Erteleme olayı insanı gerçekten geriyor. Süreç uzadıkça benim kafamdaki sorgular ve stresim artıyor. bir de neredeyse 1 senedir bunun ön hazırlığını yaptığımdan artık çok yorulduğumu hissediyorum. Umarım tedavide sabrım ve enerjim yükselir.
Canım benim lütfen sakin. Biliyorum çok zor ama sakin olmalısın. Farkında değilsin ama buradan bile anlaşılıyor ne kadar gergin olduğun. Biz elimizden gelen her şeyi yapıp tevekkül edeceğiz...
Burdayım
Haplarını ihmal etme
kızlar dr.dan geldim, keyfimiz yerinde yine maşallah

ne zaman doğurcam acaba yaa
Paşa rahatı biliyor tabi
İncim zeynep kamilden sonuçları alacaktı inşallah bir sorun çıkmamıştır
Pıhtılaşma çıktı canım
İnci'nin sonucuna çok üzüldüm. Ama öğrenmesi çok iyi oldu. En azından tedbirini alır. Nesrin'ciğim bunun önlemi alınamıyor mu tatlım ? Ben o testleri yaptırırsam tedavi daha da ileri atacak. Offfff.. Testsiz anlayamaz mıyım ? Ya da pıhtılaşma varmış gibi ilaç verince olmuyor mu ????
Akasyam bence pıhtılaşmayı yaptır mutlaka. Benim raporumda bir haftada çıkmış olduğunu gördüm. Haftaya kan versen tedavin yarılanmadan sonuç çıkar. Zaten pıhtılaşmada hamile kaldıktan sonrası önemli. Ben iyi ki yaptırmışım. Eğer hamile kalsaydım büyük ihtimalle 10.haftayı göremeden kaybedecektim. Benim için daha büyük bir yıkım olacaktı. Büyük ücretler ödüyoruz, kolay değil.
Maşallah subhanallah

Allah'ım tamamına erdirsin...
Selma tebrik ederim canım darısı bizim başımıza
Benide bugün aradılar yumurtaların ikisi fos çıkmış
3 Tanesi döllenmemiş 7 tanesi döllenmiş
Haberler böyle
Sayı süper

İkizler geliyor annesi

say çok güzel. hadi bakalım bebişlere kavuşmana az kaldı.
selam inci. topikte güzel haberler var. sen nasılsın?
Evet güzel haberler gelmeye başladı maşallah

Eylül bereketli geldi

İyiyim çok şükür. Aranızda en geç tedaviye ben gireceğim sanırım. Geç olsun da güç olmasın. Senin de tedavine az kalmış maşallah

Her şey güzel olsun inşaallah... Oğlun nasıl?