Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

açılma sancı yine yoktu, açılma belki 1 cm dedi dr.
suni deneyelim olmazsa sezeryan dedi.
bu durumda suninin işe yarama şansı düşük diye geri döndüm hastaneden.
cumaya kadar beklicez, cuma artık kaderimizde ne varsa..

herkes yorum yapmaya başladı, kaynanam çatladı gelemedi diye, eşim bana destekti onla konuşunca gerildi sezeryan olsan demeye başladı.

en baştan kararlarımı kendim verdim.
dr. normal denemeyin dedi eşim göze alamıyodu, ben göze aldım cesaretlendirdim denedik ve allah mucizemizi verdi.
dr amniyo dedi ben istemedim, her türlü riski göze alan ben oldum.
şimdi de dr sezeryancı olduğundan sezeryan diyo, ben normal şansımı sonuna kadar denemek istiyorum. kararıma saygı duymaları gerekir..
hele kaynanaya noluyosa bunca sıkıntıyı ben yaşadım, allahın izniyle doğru karar veriyorum, eşimle konuşup ortam germenin anlamı ne.

yazınca boş stresler gibi oldu gene benimki, inş hepiniz nasıl doğursam stresi yaşayın tez zamanda hayırlısıyla..

Sen böyle gerildikçe çocuk yerini bırakmıyor :) Boş stres olur mu canım. Kayınvalideni düşünme. Eşini de al karşına konuş. Gerekçelerini anlat. Of bu hamilelik döneminde herkes bir şeyler söyler. Hele bir de çocuk doğunca :19: Allah yardımcın olsun. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım.

Sen böyle gerildikçe çocuk yerini bırakmıyor :) Boş stres olur mu canım. Kayınvalideni düşünme. Eşini de al karşına konuş. Gerekçelerini anlat. Of bu hamilelik döneminde herkes bir şeyler söyler. Hele bir de çocuk doğunca :19: Allah yardımcın olsun. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım.

amin canım herşey ayrı stresmiş ayrı zormuş insan başına geldikçe görüyo. hamile kalmamış olsam benim yerimdeki birine sezeryan ol geç derdim.
ama içim rahat etmiyo, içime sinmiyo.
şimdiye kadar hep içime sineni yaptım, gönlümden geçene göre hareket ettim, allahın izniyle güzel oldu.
yine öyle olur diye umut ediyorum..

eşim inat ettin diyo ama gönlüm huzur bulmadan karar veremiyorum, kararlarım doğruysa içime huzur ver diye dua ederim hep.

merhaba kızlar,
INCICIM , HAZADECIM SIZLER NASILSINIZ??

Kzlar ben bu ay sanırım tekrar deneyecegim :40:
Aman Allahımm çok ama çoook sewindim inşallah bu defa hepimizin duasıyla iyi olucakk bak gelince kesin görüşelim olurmu canımm
sağolasın hazade
nazr değdi hazadem sanırım
doktor bi kız bi erkek deyince iyice yaşlar boşaldı zaten
o kadar uğraştım RABBİM bi kız bi erkek nasip etti şimdide bişey olmasından çok korkuyorum
onlar benim ikinci baharım şanslarım mucizelerim
RABBİM inş. benden almaz
herşeye razıyım her türlü acıya sancıya yeterki yavrularıma bişey olmasın
hiçbirimizin yavrusuna bişey olmasın
Hiç ağlama cnm ben inanıorumki hiçççç bişey olmuycak Allahın izniyle herşey yolunda gidicek ben inanıyorum.

Kızlar ben bugün regl oldum. Maalesef beklediğimden erken geldi. Ve tüm planlarımı bozdu. Primerler yarına yetişmeyebilir. Yarın belli olacak ama yarın da zaten öğleden sonra belli olacak. Ertesi gün eşim yok. Vs vs. :25: Yani büyük ihtimalle bu ay yine yattı bu iş. Diğer ay da bayrama denk geliyor. Bayramda tedavi olur mu acaba ? Kaç doktor kalır ki ? Offfffff :43: Tedavinin bu şekilde ertelenmesi epey canımı sıktı.
Canım ewet sürenin uzaması can sıkıcı ama hayırlısı buymuş diyelim napalım Allahım en iisini bilir inşallah herşey yolunda sağlıkla gider canım benim.
Ayyyy mattika yooooookkk kesin dogurdu:9::8:
Sanmammm :9::9::9:
açılma sancı yine yoktu, açılma belki 1 cm dedi dr.
suni deneyelim olmazsa sezeryan dedi.
bu durumda suninin işe yarama şansı düşük diye geri döndüm hastaneden.
cumaya kadar beklicez, cuma artık kaderimizde ne varsa..

herkes yorum yapmaya başladı, kaynanam çatladı gelemedi diye, eşim bana destekti onla konuşunca gerildi sezeryan olsan demeye başladı.

en baştan kararlarımı kendim verdim.
dr. normal denemeyin dedi eşim göze alamıyodu, ben göze aldım cesaretlendirdim denedik ve allah mucizemizi verdi.
dr amniyo dedi ben istemedim, her türlü riski göze alan ben oldum.
şimdi de dr sezeryancı olduğundan sezeryan diyo, ben normal şansımı sonuna kadar denemek istiyorum. kararıma saygı duymaları gerekir..
hele kaynanaya noluyosa bunca sıkıntıyı ben yaşadım, allahın izniyle doğru karar veriyorum, eşimle konuşup ortam germenin anlamı ne.

yazınca boş stresler gibi oldu gene benimki, inş hepiniz nasıl doğursam stresi yaşayın tez zamanda hayırlısıyla..

Allahım yaaa çok haklısın canım kaynanane ne oluyorrrr:52::52::52::52::52:
Sanki sen bilmiyorsun yaaa sen nasıl istiyorsan öle yap canım ama çokda bekleme tabi Allah korusun bir risk yaşanmasında..
Az kaldı biz neler yaşadık neler gördük bunuda atlatıcan inşallah cnm az kaldıı yawruna kucagına almaya:nazar:

nazım canım arkadaşım beni hiç unutmuyorsun ALLAH RAZI OLSUN
zaten bitek sen hatırlamışsın sağolasın
çok zor günler geçiriyorm
cumartesi gecesi başlayıp pazar gecesine kadar devam eden doğum sancısı gibi sancılarla uğraştım
ilk başta miyomum ağrıyor sandım ama dayanamayınca acile gittik
ve düşük tehdidi dedi doktor
bebekler sağlıklı ,rahim ağzım kapalı ama sancılar devam ederse rahim ağzın açılır ALLAH korusun düşüğe neden olur dedi doktor
iğne ilaç verdi rapor da verdi yatacaksın dedi
çoğul gebeliklerde olabiliyormuş
ALLAHtan kanamam yoktu suyum filan gelmedi çok şükür
ama iki gün boyunca sancı çektim çok zor geçti
bir sürü doktor aradım kendi doktorumu aradım
bol su yatak istirahati iğne ilaç aynısını söyledi
pazartesi günü de gel kontrol edelim olmazsa heyet çıkartalım dedi
duruma göre belki bi ay belki doğuma kadar yatak istirahati verebilirler
moralim çok bozuktu kaç gündür
yavrularıma zorla kavuşmuş olmamın yanında birden herşeyim böyle güzel giderken sanırım nazar dedğdi bana
ama herşeye razıyım yeterki yavrularıma bişey olmasın
acildeki doktor hemen oğlan cevval gibi kız daha küçük dedi
yani artık eğer RABBİM nasip ederse %100 bir kızım bir oğlum olacak
duana muhtacım beni duasız bırakma
RABBİM meleklermizi korusun inş.
ben genelde yatıyorum wc ve yemek için kalkıyorum
doktor 24.haftadan sonraki bebekleri yaşatabiliyoruz ondan öncesi için yapılacak bişey yok dedi
yani ilk aşamada önümde bi 5 haftalık süreç var onu atlatısam inş. ondan sonra aşama aşama doğurana kadar ne kadar süreyi uzatırsam o kadar iyi olacak
RABBİM bu mucizeyi verdi inş. nasibimde vardır da sağlıkla doğururum
inş. sen de bebiş de iyisindir
dualarım seninle

Geçmiş olsun delikız. Çok yorma kendini canım ev filan derken yoruldun...

Bebekler ben demiştim bir kız bir erkek diye:))Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin.

7. haftadan beri yatan biri olarak çok zor ama sonu güzel olsun katlanıyor insan...

nazefsaya katılıyorum ikiz gebelik riskli gebelik . kesinlikle riskli gebelik dr sine gitmelisin. Allah korusun ben her zaman önce en kötüsününe göre ayarlarım kendimi acil bir durumda kritik kararlarla mucize yaratmalı. Mesela Arda bey 25 haftalık ayağı çıkan 3 üçüz bebeklerin ayağını itip dikmişti doğsa da yaşamazdı risk aldı tuttu. Allah korusun böyle olcak değil ama bir sıkıntı olursa dr n cesur olmalı...

merhaba kızlar,

biraz okudum .

CHNBCIM guzel haberlerine sevindim . Allah daim etsin , hep boyle guzel haberler ver insallah.

MATTIKA dan haber goremedim.Dogurdu mu? Yooksa okudugum sayfalarda kacirdim mi??Ne olur soyleyin.

MERVECIM hayırlısı olsun? Kac tane transfer edildi ? Ben tam anlayamadım soyledıklerını. Testler cevap vermemiş mi?

AKIDECIM hayırlı olsun senın de ınsallah. 7 yumurta toplanmıs. Uarım bolca dollenır ve saglıklı embryo olusur.

INCICIM , HAZADECIM SIZLER NASILSINIZ??

Kzlar ben bu ay sanırım tekrar deneyecegim :40:

sağ ol canım çok dua ediyorum sana inşallah bu kez olsun yarabbim...

Kızlar ben bugün regl oldum. Maalesef beklediğimden erken geldi. Ve tüm planlarımı bozdu. Primerler yarına yetişmeyebilir. Yarın belli olacak ama yarın da zaten öğleden sonra belli olacak. Ertesi gün eşim yok. Vs vs. :25: Yani büyük ihtimalle bu ay yine yattı bu iş. Diğer ay da bayrama denk geliyor. Bayramda tedavi olur mu acaba ? Kaç doktor kalır ki ? Offfffff :43: Tedavinin bu şekilde ertelenmesi epey canımı sıktı.

canım dr n ile konuş ne diyecek, sıkma canını...

Canım o çıkıntı bendede oluyor bebek bazen başını dayıyor oraya,hafif biraz masaj yap oraya.
Gerçi bende bu durumdan dolayı endişeleniyorum..
Bazı yerde kadınlar bunun erken dogum belirtisi olabilcegini söylüyor.
Aslında bu internette pek araştırma yapmamak gerekiyor.
Adamı ölmeden mezara koyuyor resmen:1:

canım bahsettiğin kasılma... saatte 3-4 kezden az olursa normalmiş. vucut doğum için hazırlık yapıyormuş. ben hastaneeyken öyle sert olduğu anda ben de ovuyordum dr geldi ovalama rahimi uyarır demişti...

sağolasın nazım:16:
yok kilo almamışsın yok eve taşındım hepsi birarada olduya birilerinin nazarımı değdi diyorum
kötü insan çok
ultrasonla baktı doktor
sincanda kadın doğum hastanesi var ıraya gittim aciline doktor çok tecrübeli bir doktorher halinden belli
uzun uzadıya anlattı baktı sağolsun
hastaneye yatmam gerekirse de zekai tahir yada etlik zübeyde alıyormuş erken gebeliklerde diğerleri 32.haftadan sonra alıyormuş onu bile söyledi
rahim ağzım açılmışmı dedim yok rahim ağzın normal kapalı bir sıkıntı yok dedi ultrasonda gördü sanırım
alttan bakmadı
doktorumu değiştireceğim zaten aydan biri var çok meşhur paraya kıyıp ona gitmeyi düşünüyorum
artık riskli dönemece girdim para pul umrumda değil
sizin de iyi olmanıza sevindim nazım
arada yazarım inş.
ALLAHA emanet ol

canım vajinal olan rahim ağzı ölçümü asıl doğru olandır benim dr m perinatolog ve 15 günde bir gidiyorum her seferinde vajinal ölçüyor dün de baktı vajinal 2 cm...

bu arada erken doğum olmasın diye haftada 1 proluton iğne, kasılma varsa endol ayrıca nidilat prepar, mağezyum veren dr ler de var. ilaç verdi mi?

canım benim tedavim çok muallak
bana kalsa 3 ay dolar dolmaz denerim ama
maddi manevi çok yıpratıyor bu tedavi insanı
eşim olmayacağını kabullenmemi ve tedaviden vazgeçmemi istiyor
ben daha erken bunu düşünmek için diyorum
inşallah sizlerin tedavileri iyi sonuçlanır
dualarım hepinizle

canım inşallah bu denemende olur...

delikız çok geçmiş olsun, maşallah bi oğlan bi kız olduğu da kesinleşmiş, sağlıkla zamanında gelirler inş, sen yeter ki önlemini al.
tek gebeliklerde bile hep raporla geçiriyo insanlar sen heyet al evde dinlen.

laveque tedavi kararına sevindim canım, inş sonu güzel olucak..

akasya senin bu tedavinin başlama süreci çok sancılı oldu ve oluyor. ama inş sonu güzel olucak. sıkıntıları baştan çekiyosun, sonradan çekmiceksin allahın izniyle.

incim merak ettiriyorum hep sizi ama doğurmadım hala:26:

canım endişe etme, gelmeyen var mı ki?:))

TULİPROSA sağ ol canı m iyi dileklerin için inşallah bu tedavin olumlu olur canım...

mervişim var mı bir hissin?:)):1:

incim nasılsın kuzum?

herşey yapıldı benim bildiğim
hiçbirşey çıkmadı bende
eşimde traslokasyon var
ama atlanılan birşey mi var acaba
emin olamıyorki insan
yapılanların doğruluğundan güvenilirliğinden
tevekkül ediyorsun sadece

incim nasılsın kuzum?

Şükür canım iyiyim. Siz de iyisiniz inşaallah...
Elimde bir kitap var onun düzeltmelerini yapıyor arada buraya bakıyorum :)

herşey yapıldı benim bildiğim
hiçbirşey çıkmadı bende
eşimde traslokasyon var
ama atlanılan birşey mi var acaba
emin olamıyorki insan
yapılanların doğruluğundan güvenilirliğinden
tevekkül ediyorsun sadece

Embriyonun tutunmasını engelleyecek bir şey vardır belki bulunamayan :26:

Mattika normalde eskiler normal doğur der, senin kayganan niye öyle yapıyor ya?

benim dün kesin sezaryen dedi dr...

hazade kuzum nasılsın?

Şükür canım iyiyim. Siz de iyisiniz inşaallah...
Elimde bir kitap var onun düzeltmelerini yapıyor arada buraya bakıyorum :)

Embriyonun tutunmasını engelleyecek bir şey vardır belki bulunamayan :26:

editörlük yapıyorsun yani:))

kolay gelsin canım...

şükür iyiyim rahatladım 28 i geçtim ya:))

arkadaşlar biraz önce hastaneyi aradık eşimin genetik testi için ads çıkmış diğeri için tekrar kan vermesi gerekiyormuş sizlerdede tekrar kan isteme durumu oldumu ve ads ne demek bşilen varmı lütfen cevap verin...

Ücret konusunu muhasebeye sordum. Allianz indirimli: dr hariç 3370 tl hastane. içinde 5 poz doğum fotosu, lohusa şerbeti, kapı süsü, 3 geceye kadar refakatçi hizmeti, bebeğin ilk kontrolleri rutinleri. Ama mama filan olursa ücrete eklenirmiş. Dr ücretini dr nin hemşiresine sorun dedi. Aradım 4500 müş hastane dışı. Çok geldi ben önceden de çok işlem yaptırdım dedim. yarın muhasebeyle görüşüp fiyat söyleyecekler...

yoğun bakım gerekirse 1500-3000 arası yoğun bakım:((

Geçmiş olsun delikız. Çok yorma kendini canım ev filan derken yoruldun...

Bebekler ben demiştim bir kız bir erkek diye:))Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin.

7. haftadan beri yatan biri olarak çok zor ama sonu güzel olsun katlanıyor insan...

nazefsaya katılıyorum ikiz gebelik riskli gebelik . kesinlikle riskli gebelik dr sine gitmelisin. Allah korusun ben her zaman önce en kötüsününe göre ayarlarım kendimi acil bir durumda kritik kararlarla mucize yaratmalı. Mesela Arda bey 25 haftalık ayağı çıkan 3 üçüz bebeklerin ayağını itip dikmişti doğsa da yaşamazdı risk aldı tuttu. Allah korusun böyle olcak değil ama bir sıkıntı olursa dr n cesur olmalı...

sağ ol canım çok dua ediyorum sana inşallah bu kez olsun yarabbim...

canım dr n ile konuş ne diyecek, sıkma canını...

canım bahsettiğin kasılma... saatte 3-4 kezden az olursa normalmiş. vucut doğum için hazırlık yapıyormuş. ben hastaneeyken öyle sert olduğu anda ben de ovuyordum dr geldi ovalama rahimi uyarır demişti...

canım vajinal olan rahim ağzı ölçümü asıl doğru olandır benim dr m perinatolog ve 15 günde bir gidiyorum her seferinde vajinal ölçüyor dün de baktı vajinal 2 cm...

bu arada erken doğum olmasın diye haftada 1 proluton iğne, kasılma varsa endol ayrıca nidilat prepar, mağezyum veren dr ler de var. ilaç verdi mi?

canım inşallah bu denemende olur...

canım endişe etme, gelmeyen var mı ki?:))

TULİPROSA sağ ol canı m iyi dileklerin için inşallah bu tedavin olumlu olur canım...

mervişim var mı bir hissin?:)):1:

incim nasılsın kuzum?

Canm benmki böle bazen sag bazen sol kasıgımda sertlik oluyor.Böyle elliyorum,elime geliyor,oraya sanki bebek yaslanmış yada kafasını dayamış gibi kabarıyor..
Sence bu kasılmamı yoksa bebekmidir?
Kasılma nasıl bi agrı oluyorki?

arkadaşlar biraz önce hastaneyi aradık eşimin genetik testi için ads çıkmış diğeri için tekrar kan vermesi gerekiyormuş sizlerdede tekrar kan isteme durumu oldumu ve ads ne demek bşilen varmı lütfen cevap verin...

ads ne? bizden de istendi eşimden eşim mozaik 47 xyy, 48 xyy, 46 xy.
Bir de ne olduğu bilinmeyen bir marker kromozom. ne olduğuna bakalım dediler markerı. sonra gerek görmediler...

Ücret konusunu muhasebeye sordum. Allianz indirimli: dr hariç 3370 tl hastane. içinde 5 poz doğum fotosu, lohusa şerbeti, kapı süsü, 3 geceye kadar refakatçi hizmeti, bebeğin ilk kontrolleri rutinleri. Ama mama filan olursa ücrete eklenirmiş. Dr ücretini dr nin hemşiresine sorun dedi. Aradım 4500 müş hastane dışı. Çok geldi ben önceden de çok işlem yaptırdım dedim. yarın muhasebeyle görüşüp fiyat söyleyecekler...

yoğun bakım gerekirse 1500-3000 arası yoğun bakım:((

Doktorun ücreti bayağı pahalıymış. İndirim yaparlar ama mutlaka. İnş yoğun bakıma gerek kalmaz canım. Ne kadar fazla :53:

Canm benmki böle bazen sag bazen sol kasıgımda sertlik oluyor.Böyle elliyorum,elime geliyor,oraya sanki bebek yaslanmış yada kafasını dayamış gibi kabarıyor..
Sence bu kasılmamı yoksa bebekmidir?
Kasılma nasıl bi agrı oluyorki?

Canım bebekte taş gibi sert olmaz. benim sağ ya da sol sanki yumru oluyordu dediğin gibi sanki kafası. karnımın şekli değişiyordu . nette kasılma rarifi var dur bulayım...

ads ne? bizden de istendi eşimden eşim mozaik 47 xyy, 48 xyy, 46 xy.
Bir de ne olduğu bilinmeyen bir marker kromozom. ne olduğuna bakalım dediler markerı. sonra gerek görmediler...

belki biliyorsundur benim 4 düşüğüm var kanda pıhtılaşma ve 46xx21ps+ çıkmıştı bendende tekrar istemişlerdi bi arkadaşım sorun olunca tekrar istiyorlar demişti bulunduğumuz yerde tıp fakültesi yok eşim inşallah izin alabilir...Allah yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Back
X