Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inci
dediğin gibi belki tutunması engelliycek bir durum vardır
rahim ile ilgili 2 kez rahil filmi çekildi histereskopi yapıldı
pıhtılaşma testleri
herşey
sadece cd 56 yapılmadı bildiğim
bağışıklıkla ilgiliymiş aramızda yaptıran varmı bilmiyorum
onu istiycem bu kez doktordan
ben de varsa bir sorun bulunurdu şimdiye kadar diye düşünüyorum

inci
dediğin gibi belki tutunması engelliycek bir durum vardır
rahim ile ilgili 2 kez rahil filmi çekildi histereskopi yapıldı
pıhtılaşma testleri
herşey
sadece cd 56 yapılmadı bildiğim
bağışıklıkla ilgiliymiş aramızda yaptıran varmı bilmiyorum
onu istiycem bu kez doktordan
ben de varsa bir sorun bulunurdu şimdiye kadar diye düşünüyorum

cd 56'yı okumuştum bir yerde. Vücudun embriyoyu yabancı bir madde olarak algılanmasına sebep oluyormuş.

s.a dün gece bayagi yazdim gitmedi silindi sinir oldum yattimözür canlarim
yeni gelenarkadaslar var hos gelmisler insallah kucaklari kucaklarimiz saglikli hayirli bebelerle dolar
beni soran HAZADEM INCIM AKASYAM NESRINIM vallah isimleriaklima grelmiyo simdi heminize cok tesekkür ederim ne hosmus merak edilip aranmak ALLAH hepinizden razi olsun
DELIKIZyeminle dünaklima geldin ama izinlidir v.s gibi düsündüm derdin varmisda haberim yok gecmis olsun yar dinlen en önemlisi onlarsimdi.bi kizin bi oglunun olcagini söylemistim kendimede icimden böyle gectigini demistim sana tuttu bana tuttmadi ALLAHIM dan kendim icin ümidimi kesmiyorum yine
nesrinim normal yolla deniyom ama aklima getirmemeye calisiyom cünkü her beraberlik görev gibi geliyodu ve kasiyodum kendimi hatta esimden bile uzaklastiriyodu beni yeni evlendigimiz günlerei yasamaya calisiyom töbe töbe delimiyim ne

Doktorun ücreti bayağı pahalıymış. İndirim yaparlar ama mutlaka. İnş yoğun bakıma gerek kalmaz canım. Ne kadar fazla :53:

evet canım yoğun bakım çok. sgk geçen yer de bakmak elin altında olsun diye...

belki biliyorsundur benim 4 düşüğüm var kanda pıhtılaşma ve 46xx21ps+ çıkmıştı bendende tekrar istemişlerdi bi arkadaşım sorun olunca tekrar istiyorlar demişti bulunduğumuz yerde tıp fakültesi yok eşim inşallah izin alabilir...Allah yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

canım geçmiş olsun baksınlar mademmm

yeni gelenarkadaslar var hos gelmisler insallah kucaklari kucaklarimiz saglikli hayirli bebelerle dolar
beni soran HAZADEM INCIM AKASYAM NESRINIM vallah isimleriaklima grelmiyo simdi heminize cok tesekkür ederim ne hosmus merak edilip aranmak ALLAH hepinizden razi olsun
DELIKIZyeminle dünaklima geldin ama izinlidir v.s gibi düsündüm derdin varmisda haberim yok gecmis olsun yar dinlen en önemlisi onlarsimdi.bi kizin bi oglunun olcagini söylemistim kendimede icimden böyle gectigini demistim sana tuttu bana tuttmadi ALLAHIM dan kendim icin ümidimi kesmiyorum yine
nesrinim normal yolla deniyom ama aklima getirmemeye calisiyom cünkü her beraberlik görev gibi geliyodu ve kasiyodum kendimi hatta esimden bile uzaklastiriyodu beni yeni evlendigimiz günlerei yasamaya calisiyom töbe töbe delimiyim ne

:))) en iyisi canım düşünmeden denemek:))

Nazefsa canım su rahimin serumuymuş bol su iç diyor dr ler... bir de sola yat kasılma olunca diyorlar...

Mervem ya o kadar şaşkınım ki... Hakkında hayırlısı olsun inşaallah... 7 embriyon vardı yanlış hatırlamıyorsam. Peki transfer edilen iki embriyoda da mı aynı sorun olabilirmiş? Diğer embriyolar ne oldu?

Ever CANIM digerleri çok ağır derecede sağlıksız çıkmış onları atmışlar zaten
Bizde şaşırdık esimle çok şükür gecti iyiyiz dün geceden beri dua edip duruyoruz
Çok zor bu isler belkide embriyolog hatasiydi ama basıma geldi vardır budada bir hayir

Eşin neden öyle diyor ki :26: Üzüldüm şimdi.
Evet maddi manevi çok yıpranıyoruz ama gidebileceğimiz son noktaya kadar gitmeliyiz. İnşaallah en kısa zamanda başlarsın yeniden.

Gelmiş canım primerler. Yarın öğleden sonra kesin cevap verilebilirmiş.
Hadi hayırlısı olsun. Hangi doktorla başlayacaksın?[/QUOTE

tedavilerimde çok iyi yumurta sayıları çok iyi pgt sayısıyla hep negatif aldım
öyle olunca nereye kadar diyor o da
benim takıntı yaptığımı düşünüyor
haklı belki de
lavegue mi demişti hatırlamıyorum
"kumarbazlar gibi kaybettikçe daha çok hırslanıyoruz yeni tedaviyi düşünmeye başlıyoruz" diye
umutlarım hala var
burada olumlu sonuçları görünce daha da perçinleniyor
ama zor çok hem de çok zor

aynen öyle biliyormusun
mucize bebekler olucak
eltimin bebeği oldu 40 günlük
herkes için o kadar kıymetliki
düşünüyorum korunmadıkları ilk ay hamile kaldı
gayet planlı programlı zahmetsiz dertsiz tasasız 9 ay gerçi çok şükür ki
ama o o kadar kıymetli ise biz kafayı yeriz herhalde oluncaya kadar ve olduktan sonra
ne kadar tevekkül desekte
umudun olmadığını tahmin ediyorum çünkü benim de yok
4 deneme ikisi pgt li birinde 7 embriyo diğerinde 9 embriyo pgt ye girdi
ve elde var sıfır
nasıl umutlanayım ki ne için
çok şükür yumurtam var çok şükür sperm var ama o kadar bir kez bile hamile kalamadım
ihtimal neresinde bunun
ben bulamıyorum
senin moralini bozmak istemem
kusuruma bakma nolur

canım merhaba ,

moralım bozulmadı aksıne benım gıbı dusunen bırısı daha oldugu ıcın kendımı ıcınde umut barındıramayan bır mahluk olarak gormekten vazgectım bır an ıcın de olsa.
ben de umut dolu olmak ıstıyorum hele de tam tedavıye baslamak uzereyken. ben de 4 taze tup ( 2si pgdlı) 1 dondurulmus + 4 asılama + bır suru ıgnelı takıp ... tam 9 senedır denıyoruz anam denıyoruz. o doktor senın bu doktor benım. elde var koca bır sıfır. bır kere dondurulmuslarla gebe kaldım o da kımyasal oldu. şimdi ben de neye dayanarak umut besleyeyım ıcımde...yaş olmus 37 , dogal denemelerı saymıyorum bıle. bır kere mı tutmaz anacım ? bazıları ıcın senın de yazdıgın gıbı bu kadar kolay ve program dahılınde olur ıken bu ıs bız bu kadar program cızmemıze ragmen ...olmuyor ve bundan sonra da bu kadar emeklere ragmen ne olacak bılemıyoruz.

Laveque hayırlı uğurlu olsun CANIM bu son olsun imsallah vaZgecmemen çok guzel
Neden öyle oldu anlayamadık galiba hata yapıldı ama yapacak birşeyi yok bekliyoruz test gunünü umut hala var

Mattika normalde eskiler normal doğur der, senin kayganan niye öyle yapıyor ya?

benim dün kesin sezaryen dedi dr...

hazade kuzum nasılsın?
maksat karışmak olsun işte:19:

belki biliyorsundur benim 4 düşüğüm var kanda pıhtılaşma ve 46xx21ps+ çıkmıştı bendende tekrar istemişlerdi bi arkadaşım sorun olunca tekrar istiyorlar demişti bulunduğumuz yerde tıp fakültesi yok eşim inşallah izin alabilir...Allah yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
kromozom analizi yaptırırken mi tekrar istediler? bize de söylemişlerdi test aşamasında sorun oluşursa sizden tekrar kan isteriz diye. öyle bişeydir heralde.

Tamam canım deniycem.Belki doktora giderim belki magnezyum verir..
rahim kasılmaları normal canım, ama sık ve düzenli olmaması lazım. öyle arada bir olur. ayaklarını sıcak tut.
magnezyum hem kramplara hem rahimdeki erken kasılmalara iyi geliyo.
benim kasıklarım geriliyodu alt tarafı kasılıyodu galiba rahimin magnezyum iyi gelmişti

hay Allah be... Bu primerlerin yarına yetişip yetişmeyecegini ne zaman ogrenirsin?

Bayramda illa ki doktor olur ama senin tercih ettiğin doktor olmayabilir. Tedavi durmaz bayramda olur mu öyle şey ...

Ben Memorialda deneyeceğim canım

Canım primerler gelmiş ama çalışıp çalışmadığını denemeleri gerekiyor. Yarın öğlene doğru haber veririm dedi. Ama o saatten sonra randevu alıp yetişebilir miyim bilmiyorum. Sen ne zaman deneyeceksin ? Bir de bayramda Aynur Hanım varmış. Sen memnun muydun ? Ben Nur Hanım'a alışkınım ve onunla devam etmek isterim ama tedaviyi daha fazla geciktirmek de istemiyorum. Büyük ihtimal bayram seyran deneyeceğim..

delikız çok geçmiş olsun, maşallah bi oğlan bi kız olduğu da kesinleşmiş, sağlıkla zamanında gelirler inş, sen yeter ki önlemini al.
tek gebeliklerde bile hep raporla geçiriyo insanlar sen heyet al evde dinlen.

laveque tedavi kararına sevindim canım, inş sonu güzel olucak..

akasya senin bu tedavinin başlama süreci çok sancılı oldu ve oluyor. ama inş sonu güzel olucak. sıkıntıları baştan çekiyosun, sonradan çekmiceksin allahın izniyle.

incim merak ettiriyorum hep sizi ama doğurmadım hala:26:

Evet canım sancılı oldu. İnşallah tedaviden önce çektiğim bu sıkıntı tedavide yerini rahatlamaya bırakır. Zira bu stres bile beni çok yordu. Boşver acele etme canım. Paşa iyi olsun da doğacak elbette. Orada kalacak hali yok. :1:

HAMETİM çok yaşa emi :9: Biraz yüzüm güldü. Bayılıyorum senin bu içten tepkilerine.. Gelecek bebeğin merak etme.. Allah yardım edecek inşallah :16:

DeliKiz CANIM gecmis olsun korkma birşeyi olmaz bu tur seyleri her hamile yaşayabiliyor Hele de ikiz seninkiler
CHnb ye baksana garibim Kac aydır yatiyo

Tamam canım deniycem.Belki doktora giderim belki magnezyum verir..

canım ben magnezyum pozitive kullanıyorum yatarken iyi geldi bana arada olması normal düzenli olmasın yeter ki...

Ever CANIM digerleri çok ağır derecede sağlıksız çıkmış onları atmışlar zaten
Bizde şaşırdık esimle çok şükür gecti iyiyiz dün geceden beri dua edip duruyoruz
Çok zor bu isler belkide embriyolog hatasiydi ama basıma geldi vardır budada bir hayir

canım ben hiç sevmedim embriyoloğu adam bana telefonda sizin translokasyon vardı diyor yok diyorum mozaikti eşim... :1: Adam daha ne için yaptığını bilmiyor...:37:

maksat karışmak olsun işte:19:

kromozom analizi yaptırırken mi tekrar istediler? bize de söylemişlerdi test aşamasında sorun oluşursa sizden tekrar kan isteriz diye. öyle bişeydir heralde.

rahim kasılmaları normal canım, ama sık ve düzenli olmaması lazım. öyle arada bir olur. ayaklarını sıcak tut.
magnezyum hem kramplara hem rahimdeki erken kasılmalara iyi geliyo.
benim kasıklarım geriliyodu alt tarafı kasılıyodu galiba rahimin magnezyum iyi gelmişti

kaynana psikolojisi sanırım...:1:

Akasya CANIM regl olmuşun heyecanlandim yarın mı kesinleşecek bu prime ısı
CANIM ertelenirsese üzülme bana baksana bı kist çıktı bı Guatr çıktı şimdide bu yaşadıkCa daha neler göreceZ hayırlısı

canım ben magnezyum pozitive kullanıyorum yatarken iyi geldi bana arada olması normal düzenli olmasın yeter ki...

canım ben hiç sevmedim embriyoloğu adam bana telefonda sizin translokasyon vardı diyor yok diyorum mozaikti eşim... :1: Adam daha ne için yaptığını bilmiyor...:37:

Ay çok Güldüm yas:9: hey allahım sapsal ya resmen bı daha yaptırmam bende bu kadar basit
Beni kaybettiler onlar üzülsün:9:

DeliKiz CANIM gecmis olsun korkma birşeyi olmaz bu tur seyleri her hamile yaşayabiliyor Hele de ikiz seninkiler
CHnb ye baksana garibim Kac aydır yatiyo

:37::37: Bu haldeyim canım...:1:

bugün netten gecelik ve pijama takımı sipariş etmiştim geldi çok güzeller. özellikle pijama takımı...çok sevindim... şimdi yatmasaydım gidip kendim göre göre alırdım tabi...

Mattika CANIM ya hamilelik takvimin bile bitmiş kendini iptal etmiş
Kaynanana gelince bosVer neler yasadım neler ben
Hala gecen aramış sorun ne çabuk söyleyin benden saklamayın diyo
Sanane be kadın derdi senimi gerdi aman sallamıyorum hasbAm

:37::37: Bu haldeyim canım...:1:

bugün netten gecelik ve pijama takımı sipariş etmiştim geldi çok güzeller. özellikle pijama takımı...çok sevindim... şimdi yatmasaydım gidip kendim göre göre alırdım tabi...

Ay ay aman güle güle giyin ablam
Ne renk pembeDir inşallah benim bütün kıyafetleriM pembe:52:

Kendi gelemedi ya kurtlar kaynıyor durumu yani kendi geride kaldı
Mattika'niN da annesi geldi ya dürterler şimdi onu

Back
X