Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akasya CANIM regl olmuşun heyecanlandim yarın mı kesinleşecek bu prime ısı
CANIM ertelenirsese üzülme bana baksana bı kist çıktı bı Guatr çıktı şimdide bu yaşadıkCa daha neler göreceZ hayırlısı

Ayy canım sorma yaaa. Nedir valla bu terslikler anlamadım gitti:31: Sonu iyi olsun inşallah. Ya ben bu ay için çok motive olmuştum. İşyerinde 15 günlük izin girdim. Eşim izin alacaktı. Annem gelecek. Herşeyi planlamıştım. Böyle olunca insan üzülüyor. Regl erken gelmeseydi yetişirdi. Hep geç kalan şey bu sefer erken geleceği tuttu:9: Yarın öğlene doğru arayıp bilgi verecek. Eğer primer testleri biterse başlayabilirsiniz diyecek. 3. günü gidiliyorsa başlarım belki.. Nasip artık. :16:

akideciğim maşallah yumoşarının hepsi döllenir inşallah
Ya bugün baktım bütün odalara nerdeyse soracaktım
Pardon siz kk'ya üyemisiniz diye belki karşılaşırdık
Hani bir bölüm varya opunun ve transferin olduğu
Bende orda turluyodum idrara sıkışayım diye

Cnm sagol insallah yaa..Senin transferin kaçtaydı ki inamıyorum ikimizde oradamıydık acaba??benim opu saat 13,30 daydı 15,00 gibi hastaneden cıktım..sen kacta oradaydın?ben narkozdan ve aclıktan baygın balık gibiydim dusunemedim paso yattım :((ordaysan ne ıyı olurdu görüşseydik moral olurduk birbirimize,ben 4 numaradaydım..dısarıya cok dikkat edemedim ama 2 kişi yuruyordu sanırım,keşke sorsaymışın çok isterdim görüşelim diye..

Ayy canım sorma yaaa. Nedir valla bu terslikler anlamadım gitti:31: Sonu iyi olsun inşallah. Ya ben bu ay için çok motive olmuştum. İşyerinde 15 günlük izin girdim. Eşim izin alacaktı. Annem gelecek. Herşeyi planlamıştım. Böyle olunca insan üzülüyor. Regl erken gelmeseydi yetişirdi. Hep geç kalan şey bu sefer erken geleceği tuttu:9: Yarın öğlene doğru arayıp bilgi verecek. Eğer primer testleri biterse başlayabilirsiniz diyecek. 3. günü gidiliyorsa başlarım belki.. Nasip artık. :16:

Ee tabi olur CANIM ben 3.gunu başlamıştım
Bizim plan yapmamızLa degildi MEvlam yapmış bütün planları
Kaderimiz anne karnına düştügümüz an belliydi
Hayırlısı olsun hiçbirşey de ısrarcı olmayı sevmiyorum ben

:37::37: Bu haldeyim canım...:1:

bugün netten gecelik ve pijama takımı sipariş etmiştim geldi çok güzeller. özellikle pijama takımı...çok sevindim... şimdi yatmasaydım gidip kendim göre göre alırdım tabi...
güle güle giyin eskin canim bende tr den 3adet pijama aldim bayagi hoslar ucuzluga denk geldi kaliteli ve güzel

maksat karışmak olsun işte:19:

kromozom analizi yaptırırken mi tekrar istediler? bize de söylemişlerdi test aşamasında sorun oluşursa sizden tekrar kan isteriz diye. öyle bişeydir heralde.

rahim kasılmaları normal canım, ama sık ve düzenli olmaması lazım. öyle arada bir olur. ayaklarını sıcak tut.
magnezyum hem kramplara hem rahimdeki erken kasılmalara iyi geliyo.
benim kasıklarım geriliyodu alt tarafı kasılıyodu galiba rahimin magnezyum iyi gelmişti

Canım benmde günde 1 kere oluyor,rahat olayım o zaman..magnezyumu doktoruma söylerim yazsın bari.

canım ben magnezyum pozitive kullanıyorum yatarken iyi geldi bana arada olması normal düzenli olmasın yeter ki...

canım ben hiç sevmedim embriyoloğu adam bana telefonda sizin translokasyon vardı diyor yok diyorum mozaikti eşim... :1: Adam daha ne için yaptığını bilmiyor...:37:

kaynana psikolojisi sanırım...:1:

anladım canım içimi rahatlattınız valla sağolun kızlarrrr:16:

merhaba kızlar,

biraz okudum .

CHNBCIM guzel haberlerine sevindim . Allah daim etsin , hep boyle guzel haberler ver insallah.

MATTIKA dan haber goremedim.Dogurdu mu? Yooksa okudugum sayfalarda kacirdim mi??Ne olur soyleyin.

MERVECIM hayırlısı olsun? Kac tane transfer edildi ? Ben tam anlayamadım soyledıklerını. Testler cevap vermemiş mi?

AKIDECIM hayırlı olsun senın de ınsallah. 7 yumurta toplanmıs. Uarım bolca dollenır ve saglıklı embryo olusur.

INCICIM , HAZADECIM SIZLER NASILSINIZ??

Kzlar ben bu ay sanırım tekrar deneyecegim :40:

cok cook tesekkur ederim cnm:)) insallah sende tedaviye baslayacakmıssın hayırlısı olsun.. gecmişe bir sünger cekıp yenı umutlarla heyacanlarla baslarsın insallah ve bu son olur bebişine kavusursun dualarımız seninle olacak hepimiz aynı zor surecteyiz ve Allah hepimize anne olma mucizesini yasatsın cnm..

Cnm sagol insallah yaa..Senin transferin kaçtaydı ki inamıyorum ikimizde oradamıydık acaba??benim opu saat 13,30 daydı 15,00 gibi hastaneden cıktım..sen kacta oradaydın?ben narkozdan ve aclıktan baygın balık gibiydim dusunemedim paso yattım :((ordaysan ne ıyı olurdu görüşseydik moral olurduk birbirimize,ben 4 numaradaydım..dısarıya cok dikkat edemedim ama 2 kişi yuruyordu sanırım,keşke sorsaymışın çok isterdim görüşelim diye..

Ayy CANIM kesin karşılaştık biz varya bizi 2 bucukta aldılar oraya
Embriyolog aradı mı bugün

Canım primerler gelmiş ama çalışıp çalışmadığını denemeleri gerekiyor. Yarın öğlene doğru haber veririm dedi. Ama o saatten sonra randevu alıp yetişebilir miyim bilmiyorum. Sen ne zaman deneyeceksin ? Bir de bayramda Aynur Hanım varmış. Sen memnun muydun ? Ben Nur Hanım'a alışkınım ve onunla devam etmek isterim ama tedaviyi daha fazla geciktirmek de istemiyorum. Büyük ihtimal bayram seyran deneyeceğim..

Evet canım sancılı oldu. İnşallah tedaviden önce çektiğim bu sıkıntı tedavide yerini rahatlamaya bırakır. Zira bu stres bile beni çok yordu. Boşver acele etme canım. Paşa iyi olsun da doğacak elbette. Orada kalacak hali yok. :1:

HAMETİM çok yaşa emi :9: Biraz yüzüm güldü. Bayılıyorum senin bu içten tepkilerine.. Gelecek bebeğin merak etme.. Allah yardım edecek inşallah :16:
en son cümleme güldün demi
napiyim ya cocuk diye diye neleri unuttuk bu aralar parfümlere taktim halada takili simdide kirmizi seylerevallah kudurdum ha

s.a dün gece bayagi yazdim gitmedi silindi sinir oldum yattimözür canlarim
yeni gelenarkadaslar var hos gelmisler insallah kucaklari kucaklarimiz saglikli hayirli bebelerle dolar
beni soran HAZADEM INCIM AKASYAM NESRINIM vallah isimleriaklima grelmiyo simdi heminize cok tesekkür ederim ne hosmus merak edilip aranmak ALLAH hepinizden razi olsun
DELIKIZyeminle dünaklima geldin ama izinlidir v.s gibi düsündüm derdin varmisda haberim yok gecmis olsun yar dinlen en önemlisi onlarsimdi.bi kizin bi oglunun olcagini söylemistim kendimede icimden böyle gectigini demistim sana tuttu bana tuttmadi ALLAHIM dan kendim icin ümidimi kesmiyorum yine
nesrinim normal yolla deniyom ama aklima getirmemeye calisiyom cünkü her beraberlik görev gibi geliyodu ve kasiyodum kendimi hatta esimden bile uzaklastiriyodu beni yeni evlendigimiz günlerei yasamaya calisiyom töbe töbe delimiyim ne

Hoşgeldin hametimm,
Vallahi öle bende bilirim insan eşinden uzaklaşıo dedigin gibi bir görev gibi gelio insana Allahın izniyle inşallah sende kısa zamanda Hamileyim dersinnn

nazım canım arkadaşım beni hiç unutmuyorsun ALLAH RAZI OLSUN
zaten bitek sen hatırlamışsın sağolasın
çok zor günler geçiriyorm
cumartesi gecesi başlayıp pazar gecesine kadar devam eden doğum sancısı gibi sancılarla uğraştım
ilk başta miyomum ağrıyor sandım ama dayanamayınca acile gittik
ve düşük tehdidi dedi doktor
bebekler sağlıklı ,rahim ağzım kapalı ama sancılar devam ederse rahim ağzın açılır ALLAH korusun düşüğe neden olur dedi doktor
iğne ilaç verdi rapor da verdi yatacaksın dedi
çoğul gebeliklerde olabiliyormuş
ALLAHtan kanamam yoktu suyum filan gelmedi çok şükür
ama iki gün boyunca sancı çektim çok zor geçti
bir sürü doktor aradım kendi doktorumu aradım
bol su yatak istirahati iğne ilaç aynısını söyledi
pazartesi günü de gel kontrol edelim olmazsa heyet çıkartalım dedi
duruma göre belki bi ay belki doğuma kadar yatak istirahati verebilirler
moralim çok bozuktu kaç gündür
yavrularıma zorla kavuşmuş olmamın yanında birden herşeyim böyle güzel giderken sanırım nazar dedğdi bana
ama herşeye razıyım yeterki yavrularıma bişey olmasın
acildeki doktor hemen oğlan cevval gibi kız daha küçük dedi
yani artık eğer RABBİM nasip ederse %100 bir kızım bir oğlum olacak
duana muhtacım beni duasız bırakma
RABBİM meleklermizi korusun inş.
ben genelde yatıyorum wc ve yemek için kalkıyorum
doktor 24.haftadan sonraki bebekleri yaşatabiliyoruz ondan öncesi için yapılacak bişey yok dedi
yani ilk aşamada önümde bi 5 haftalık süreç var onu atlatısam inş. ondan sonra aşama aşama doğurana kadar ne kadar süreyi uzatırsam o kadar iyi olacak
RABBİM bu mucizeyi verdi inş. nasibimde vardır da sağlıkla doğururum
inş. sen de bebiş de iyisindir
dualarım seninle

Cok gecmiş olsun delikız,Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm..

Kızlar ben bugün regl oldum. Maalesef beklediğimden erken geldi. Ve tüm planlarımı bozdu. Primerler yarına yetişmeyebilir. Yarın belli olacak ama yarın da zaten öğleden sonra belli olacak. Ertesi gün eşim yok. Vs vs. :25: Yani büyük ihtimalle bu ay yine yattı bu iş. Diğer ay da bayrama denk geliyor. Bayramda tedavi olur mu acaba ? Kaç doktor kalır ki ? Offfffff :43: Tedavinin bu şekilde ertelenmesi epey canımı sıktı.

Akasyacığim bence senin bu ay olacak 3.gunde de tedaviye baslıyorlar haberin olsun..yarın zaten sonuçlar geliyormus kan testleri tedavideyken de oluyor zaten onlar hamiş kalınca önemli..

arkadaşlar biraz önce hastaneyi aradık eşimin genetik testi için ads çıkmış diğeri için tekrar kan vermesi gerekiyormuş sizlerdede tekrar kan isteme durumu oldumu ve ads ne demek bşilen varmı lütfen cevap verin...
cnm biz birkez kan verdik,hiç bilmiyorum..ama siz yinede verin herkesin farklı durumu tabii..

Ever CANIM digerleri çok ağır derecede sağlıksız çıkmış onları atmışlar zaten
Bizde şaşırdık esimle çok şükür gecti iyiyiz dün geceden beri dua edip duruyoruz
Çok zor bu isler belkide embriyolog hatasiydi ama basıma geldi vardır budada bir hayir

bu ne demek ya cok enteresan..ah cnm ya sen cok stres yasamıssındır:((
mervecim bence ac hastaneye sor pgt kim yaptı,hangi yöntemle yapıldı dıye..cünkü ya volkan baltacı yapıyor yada şişli memorıal gidiyor birdaha ona göre degerlendirirsin..cünkü fish tekniği sadece sendeki mevcut sorunu tarıyor,baska sorunlara bakmıyor..belkide seninki arrayle yapılmıştır..

:37::37: Bu haldeyim canım...:1:

bugün netten gecelik ve pijama takımı sipariş etmiştim geldi çok güzeller. özellikle pijama takımı...çok sevindim... şimdi yatmasaydım gidip kendim göre göre alırdım tabi...

Güle güle saglıkla kullan insallah chnbciğim,insallah bebişinin kıyafetlerini gönlüne göre alacaksın cnm:))

Laveque hayırlı uğurlu olsun CANIM bu son olsun imsallah vaZgecmemen çok guzel
Neden öyle oldu anlayamadık galiba hata yapıldı ama yapacak birşeyi yok bekliyoruz test gunünü umut hala var

umut var tabi ki canım ... ben sadece merak ettim neden bu sekılde oldu dıye.
sen bu arada genartta mı denemıstın canım?
cok cook tesekkur ederim cnm:)) insallah sende tedaviye baslayacakmıssın hayırlısı olsun.. gecmişe bir sünger cekıp yenı umutlarla heyacanlarla baslarsın insallah ve bu son olur bebişine kavusursun dualarımız seninle olacak hepimiz aynı zor surecteyiz ve Allah hepimize anne olma mucizesini yasatsın cnm..

cok cok tesekkur ederım ben de. mucızem ıcın dua edecegım . hepımız ınsallah kavusuruz saglıkla hayallerımıze.

Akasya'cım ,

Aynur Hanım ıyı bırı bence.
Sen doktorda ne gıbı ozellıkler arıyorsun onu bılmıyorum , ben cok dıdıklemıyorum.
bence gayet duzgun ve bılgılı.
Nur Hanımla tanısmadım hıc ama bılıyorum cok sevenı ve vazgecemeyenı oldugunu.
Ama bana kalırsa sadece Nur Hanımı beklemekse , ben senın yerınde olsam beklemezdım .
Tabıı senın ıcıne nasıl sınecek o onemlı.

Ayy CANIM kesin karşılaştık biz varya bizi 2 bucukta aldılar oraya
Embriyolog aradı mı bugün

inanmıyorum tuhhh cünkü bende oradaydımmm o saatte,çıkarken elbise vardı üzerimde krem lila karışık çiçekli:))napalım daha güzel günlerde karsılasalım insallah cnm..
ben ama senin durumuna üzüldüm benim de ilk tedavimde böyle seyler söylediler onu hatırladım biliyorum cok zor gerçi bende hiç saglıklı yok demişlerdi de aglamaktan odadan cıkamamıstım hatta embrıyolag kızda cok uzuldu duygulandı o da aglamıştı:(( boşver bunları güzel düşünücez tamam mı annelerin tutunucaklar ikizlerin inşalllah cnm benim:))

umut var tabi ki canım ... ben sadece merak ettim neden bu sekılde oldu dıye.
sen bu arada genartta mı denemıstın canım?

cok cok tesekkur ederım ben de. mucızem ıcın dua edecegım . hepımız ınsallah kavusuruz saglıkla hayallerımıze.

LaVe CANIM 7 embriyo gitmişti
Digerleri ağır derecede sağlıksız olduğu için atılmış
İki embriyo transfer edildi incelenEmedi yazıyordu inceleme esnasında hücrelerde bölünme olduğu için dendi
Yok ben Memorial de yaptırdım Atasehirde

LaVe CANIM 7 embriyo gitmişti
Digerleri ağır derecede sağlıksız olduğu için atılmış
İki embriyo transfer edildi incelenEmedi yazıyordu inceleme esnasında hücrelerde bölünme olduğu için dendi
Yok ben Memorial de yaptırdım Atasehirde
6sını attılar bu 1 taneyı de bolunuyor dıye ınceleyemedıler ...
anladım...
umarım canım duzgundur bu embryo ve sana mucızenı getırır

ama pgd nıye yaptırıyoruz o zaman dedırtıyor bu olan

Back
X