Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

iyi geceler arkadaşlar. benim pek zamanım olmuyor yazmaya. bu gece oğlum uyuduktan sonra oturup okudum sayfaları.

akasyacağım ne olacak bizim bu tedavi karmaşası. sinir oluyor insan. inşallah sonu güzel olur.

delikız geçmiş olsun. kendine dikkat et. bende iki embriyo istiyorum ama hemde korkuyorum. ben oğlum için hastanedeyken bir kadın üçüz doğurmuştu. normal olmuş. sadece bebeklerinden biri bir gece yoğun bakımda yattı. ertesi gün bebeklerini alıp gitti. inşallah allahın izniyle sende sağlıkla doğuacaksın bebeklerini.

merveciğim transferin hayırlı olsun. artık olan olmuş yapacak birşey yok. allah bunca emeği çabayı boşa çıkarmaz. sağlıkla bebeklerini sana bağışlar. sizin problemde bebeğin özürlü olarak doğma ihtimali var mı. yoksa düşük mü oluyor.

chnb demek sürekli yatıyorsun. çok zor olmalı. ben taransferden sonra bir kaç gün yatayım diye düşünüyorum ama çok zor geliyor bana. her şey bebeişlerimiz için. allah kolaylık versin. pijamalarını güle güle giy canım.

inci sen ne yapıyorsun? bu gidişle ben seninle başlayacağım galiba tedaviye.

merhaba lavegue sen topikte eskisin galiba. ben yenilerdenim. ne zaman başlayacaksın tedaviye. ben ekimin 3 ü gibi başlayacağım.

mattika allah hayırlısını versin. ama çok istiyorsunya inşallah normal doğurursun. sonra da bize sancıların nasıl olduğunu anlatırsın. benim artık normal doğum imkanım yok.

hazadeciğim demek kız. hayırlı olsun canım. senin başka çocuğun yok değil mi.

Ufff midem fena yanıyor :50:
Endoskopi çektirdinmi canım nie yanıo acaba :18:
iyi geceler arkadaşlar. benim pek zamanım olmuyor yazmaya. bu gece oğlum uyuduktan sonra oturup okudum sayfaları.

Ewet cnm kızmış Allahım gönlüme göre verdi inşallah sağlıkla gelir..
Sen nasılsın n zaman başlıycaksın hayırlısıyla tedaviyee

Bugün randevum var kızlar Oluş hanımda doktorumu çok sewiyorum inşallah kötü bişey yoktur ...
Sizler nasılsınız bugün bakalımmm hava kasvetli iç sıkıoo:30:

Endoskopi çektirdinmi canım nie yanıo acaba :18:

Ewet cnm kızmış Allahım gönlüme göre verdi inşallah sağlıkla gelir..
Sen nasılsın n zaman başlıycaksın hayırlısıyla tedaviyee

iyim canım sağol. bugün oğlumu abim ve anneme bırakıp dışarı çıkacağım biraz. tedavi öncesi saçımı boyatmak istiyorum. malum eğer hamilelik olursa sonra boyatamam. ekimin 2-3 ü gibi adet olacağım. aksilik çıkmazsa başlayacağım tedaviye.

Kızlar yarın tedaviye başlıyorum. Aynur Hanım'dan aldım randevuyu. Dua edin benim için
:16:[/Q
akasyacığım çok sevindim hayırlı olsun tedavin. bu senin ilk denemenmi?

Kızlar bogazlarım şişmiş çoookkk agrıyor çok hastayımmm yaaa:43:

geçmiş olsun canım ilaç da kullanamazsın sen şimdi. artık ıhlamurla limonla falan idare edeceksin.

Selam kızlar :16:

Akasyam canım çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, bol bol sağlıklı yumoşların olsun inş :16: Cumhur Bey'den net cevap geldi başlayacağına göre. Yarın gidersen bir de pazar günü çağırırlar ondan sonra Nur Hanım geliyor zaten.

trkuaz sağol canım iyiyim şükür. Evet bir dönem editörlük yapmıştım şimdi evden devam ediyorum :)

tuliprosa senin de az kaldı inş. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.

hazadem bilmiyorum niye yanıyor :50: Endoskopiden tırsıyorum :1:
Randevundan güzel haberlerle gel inş :16:

nazefsa çok geçmiş olsun :(

Son düzenleme:
hayırlı olsun akasya,çok bekledin,inşallah rabbim yardımcın olsun,doktora takılma,önemli olan sensin,inşallah güzel güzel yumoşların olur,rahat ol,stres yapma

nazefsa,çok geçmiş olsun,

Canım benim çokkk sağol :16: Amin inşallahhh..

Canmmm bol bol dua edicem sanaaa:16:allah yardımcın olsunnnn..

Nazz canım hamilelerin duası kabul olurmuş derler.. Allah razı olsun.. :16:

Kızlar yarın tedaviye başlıyorum. Aynur Hanım'dan aldım randevuyu. Dua edin benim için
:16:[/Q
akasyacığım çok sevindim hayırlı olsun tedavin. bu senin ilk denemenmi?

geçmiş olsun canım ilaç da kullanamazsın sen şimdi. artık ıhlamurla limonla falan idare edeceksin.

Evet canım ilk denemem. Sağolasın. İnşallah devamında senin tedavi haberini bekliyoruz. :16:

Akasyam canım çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, bol bol sağlıklı yumoşların olsun inş :16: Cumhur Bey'den net cevap geldi başlayacağına göre. Yarın gidersen bir de pazar günü çağırırlar ondan sonra Nur Hanım geliyor zaten.

trkuaz sağol canım iyiyim şükür. Evet bir dönem editörlük yapmıştım şimdi evden devam ediyorum :)

tuliprosa senin de az kaldı inş. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Randevundan güzel haberlerle gel inş :16:

nazefsa çok geçmiş olsun :(

İncim çok sağol kader arkadaşım.:16: Evet sabah aradı. Başlayabilirsin dedi. Hemen randevu aldım. Aynur Hanım'ı istedim.:34: Bir dahakine pazar çağırırlarsa sorun yok. Zaten cuma izne ayrılıyorum. İşten izin almak zor oluyor.. :31:

cd 56 neki acaba bende yaptırmadım sendemi düşük yapıyorsun?

cd 56 ben yaptırdım kızlar. ve benım normal degerlerın ustunde cıktı. bagısıklık sıstemım yuksekmıs . soylenen şu idi ; bağışıklık sistemi yüksek oldugunda bunye embryoyu bır kanser hucresı gıbı gorup oldürebılıyormus.

ama ben tedavıye gittiğimde Semra Hanımla konusmustuk. Ona cd 56 testımın yuksek oldugunu soyledım . ama raporu Izmırde unuttugumu da soyledım.
bız ınanmıyoruz cd56nın onemıne, onemlı olan kromozom sorunu dedi.

yıne bır ama dıyecegım :):): benım esımın bır arkadası vardı. onun da yıllarca bebegı olmadı ve sonunda memorıala gıtmısler ve bu cd56nın yuksek oldugu cıkmıs meydana .
ve kız tedavı gormus , serum mu ne alıyormussun 3 ay boyunca dusurmek ıcın.
sonra da hamıle kaldı. bu tedavıyı yapan da memorıaldı kı Semra Hanım neden onemsemedı CD 56 yı ben o anda algılayamadım.
belkı de kromozom o kadar onemlı bır sorun kı CD 56 DA NE KI DIYE DUSUNDU KADIN

akasyacağım ne olacak bizim bu tedavi karmaşası. sinir oluyor insan. inşallah sonu güzel olur.

delikız geçmiş olsun. kendine dikkat et. bende iki embriyo istiyorum ama hemde korkuyorum. ben oğlum için hastanedeyken bir kadın üçüz doğurmuştu. normal olmuş. sadece bebeklerinden biri bir gece yoğun bakımda yattı. ertesi gün bebeklerini alıp gitti. inşallah allahın izniyle sende sağlıkla doğuacaksın bebeklerini.

merveciğim transferin hayırlı olsun. artık olan olmuş yapacak birşey yok. allah bunca emeği çabayı boşa çıkarmaz. sağlıkla bebeklerini sana bağışlar. sizin problemde bebeğin özürlü olarak doğma ihtimali var mı. yoksa düşük mü oluyor.

chnb demek sürekli yatıyorsun. çok zor olmalı. ben taransferden sonra bir kaç gün yatayım diye düşünüyorum ama çok zor geliyor bana. her şey bebeişlerimiz için. allah kolaylık versin. pijamalarını güle güle giy canım.

inci sen ne yapıyorsun? bu gidişle ben seninle başlayacağım galiba tedaviye.

merhaba lavegue sen topikte eskisin galiba. ben yenilerdenim. ne zaman başlayacaksın tedaviye. ben ekimin 3 ü gibi başlayacağım.

mattika allah hayırlısını versin. ama çok istiyorsunya inşallah normal doğurursun. sonra da bize sancıların nasıl olduğunu anlatırsın. benim artık normal doğum imkanım yok.

canım evet eskıyım. ben 24 gıbı adet olacagım . gecıkmezse eger 26sı herhalde Istanbulda olurum .muhtemelen gorusuruz
:16:
Akasyacım hadi hayırlısı olsun. Karar vermiş olmana sevindim. Iyi de yaptın , gecıktırmenın manası yok.

Son düzenleme:
selam kızlar
tedavide olanlar çoğaldı
sizin adınıza çok seviniyorum
bu kararı almak bile çok önemli
ekim ayında da bol bol hamile haberi gelir inşallah

iyim canım sağol. bugün oğlumu abim ve anneme bırakıp dışarı çıkacağım biraz. tedavi öncesi saçımı boyatmak istiyorum. malum eğer hamilelik olursa sonra boyatamam. ekimin 2-3 ü gibi adet olacağım. aksilik çıkmazsa başlayacağım tedaviye.
Hadi hayırlısı cnm inşallahhh 1 senede yapıcagın son boya olur Rabbim gönlüne göre versin inşallahh ...

hazade iyiyim canım sen nasılsın?geelmiyorum ama takipteyim hepinizi:)

okuyorum sürekli ama benim okuduğum saatlerde kimse olmuyor,

randevun varmış bugün,bebiş kızmış,ne güzel....sen neler yapıyorsun?
Ewet baen görüorum seni yazmıosun :)
Ewet cnm bugün randevum var bakalım n diycek... Ewet teyzesi prensesimiz gelio ..
Allahım sanada inşallahhhh iki tane prenses verir canım benimm
:16:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahımm sana şükür Akasyamda yazdı yaa başlıyorum diee inşallah bir ay sonrada HAMİLEYİMMM kızlar diye yazıcaksın dualarım seninle canım arkadaşımmm
Kızlar bogazlarım şişmiş çoookkk agrıyor çok hastayımmm yaaa:43:

Vahh vahhh aman cnm beee dikkat etsene kendinee ilaçda alamazsınn ıhlamur felan iç bari terle geçmiş olsunn

Akasyam oh izni de almışsın :8: Kafan da rahat olur. Tedavi sonuna kadar izinli misin?

laveque çok ilginçmiş :1: Şimdi gittiğinde bir daha söyle bakalım ne denecek?

selam kızlar
tedavide olanlar çoğaldı
sizin adınıza çok seviniyorum
bu kararı almak bile çok önemli
ekim ayında da bol bol hamile haberi gelir inşallah

Selam canım.
Evet güzel haberi önce Merve'den sonra Akasya'dan sonra Laveque'den sonra da Tuliprosa'dan alacağız inşaallah...

Randevundan güzel haberlerle gel inş :16:(
Canım aşk olsun ya neler neler yaşadık biz endoskopidenmi korkucazz dirayetki ol kuzum benimmm
Selam canım.
Evet güzel haberi önce Merve'den sonra Akasya'dan sonra Laveque'den sonra da Tuliprosa'dan alacağız inşaallah...

Sonradaaa incimden alıcazzzz inşallahhhh

Back
X