Canım benimde aklımda delikız,büyük bi ihtimal dinleniyordur izinli yaa.Girmesse ben ararım haber veririm size.
Mattika nerde acaba bende meraklandım
Delikız kuzumm nerelrdesin inşallah sorun yoktur merak ediyoruz seniiii:18:
Mattikaaa neredesin, ses ver
Kızlar delikızla görüşeniniz var mı?
burdayım ..
hepinize teşekkürler

iyiyim çok şükür kasılmam sancım yok
yemek ve vc dışında uzanıyorum hep ayakta kalmıyorum
canım çekti:2:Şimdi aayakta duramıyorummm,inşallah düzelirim canım..Sen kendine dikkat et bari sen hasta olma

[/QUOTE]
delikız geçmiş olsun. kendine dikkat et. bende iki embriyo istiyorum ama hemde korkuyorum. ben oğlum için hastanedeyken bir kadın üçüz doğurmuştu. normal olmuş. sadece bebeklerinden biri bir gece yoğun bakımda yattı. ertesi gün bebeklerini alıp gitti. inşallah allahın izniyle sende sağlıkla doğuacaksın bebeklerini.
....
sağolasın amin inş

RABBİM inş. sağlıklı iki,zler de sana versin
Cok gecmiş olsun delikız,Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm..
sağolasın akide inş.
DeliKiz CANIM gecmis olsun korkma birşeyi olmaz bu tur seyleri her hamile yaşayabiliyor Hele de ikiz seninkiler
CHnb ye baksana garibim Kac aydır yatiyo
sağolasın merve inş.

evet chnbnin maşallahı var benim ilk kez başıma geldiği için tedirginim
inş. bi daha yaşamam
RABBİM kimseye yaşatmasın inş.
s.a dün gece bayagi yazdim gitmedi silindi sinir oldum yattimözür canlarim
yeni gelenarkadaslar var hos gelmisler insallah kucaklari kucaklarimiz saglikli hayirli bebelerle dolar
beni soran HAZADEM INCIM AKASYAM NESRINIM vallah isimleriaklima grelmiyo simdi heminize cok tesekkür ederim ne hosmus merak edilip aranmak ALLAH hepinizden razi olsun
DELIKIZyeminle dünaklima geldin ama izinlidir v.s gibi düsündüm derdin varmisda haberim yok gecmis olsun yar dinlen en önemlisi onlarsimdi.bi kizin bi oglunun olcagini söylemistim kendimede icimden böyle gectigini demistim sana tuttu bana tuttmadi ALLAHIM dan kendim icin ümidimi kesmiyorum yine
nesrinim normal yolla deniyom ama aklima getirmemeye calisiyom cünkü her beraberlik görev gibi geliyodu ve kasiyodum kendimi hatta esimden bile uzaklastiriyodu beni yeni evlendigimiz günlerei yasamaya calisiyom töbe töbe delimiyim ne
sağolasın hamet ALLAH RAZI OLSUN

İnş. sana da RABBİM sağlıklı bir kız bir erkek nasip eder
Canım bebekte taş gibi sert olmaz. benim sağ ya da sol sanki yumru oluyordu dediğin gibi sanki kafası. karnımın şekli değişiyordu . nette kasılma rarifi var dur bulayım...
karnımda üst kısımda elime gelen bi şişkinlik var
bazen düz oluyor karnım bazeno şişlik daha belirgin oluyor neddir ne değildir bilmiyorum
kasılmalara kesilince bir skıntı yoktur ama doktoru arasammı acaba
doktor da gel bakayım görmeden bilemem diyecek muhtemelen o yüzden de aramıyorum ama
sence ne olabilir sen tecrübelisin
Aklımız başımıza hasta olsugumuzda geliyor,dün gece dondurma yedim ...
çok geçmiş olsun ama dikkatli ol soğuk şeyler yeme
ben özellikle dikkat ediyorum soğuk olayına
bi kere hasta oldukmu iileşmek zor çünkü ilaç alamıyorsun
inş. en kısa zamanda iileşirsin
bol ıhlamur ılık limonlu su iç
Aman Allahımm çok ama çoook sewindim inşallah bu defa hepimizin duasıyla iyi olucakk bak gelince kesin görüşelim olurmu canımm
Hiç ağlama cnm ben inanıorumki hiçççç bişey olmuycak Allahın izniyle herşey yolunda gidicek ben inanıyorum
inş. hazadem inş
Geçmiş olsun delikız. Çok yorma kendini canım ev filan derken yoruldun...
Bebekler ben demiştim bir kız bir erkek diye:))Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin.
7. haftadan beri yatan biri olarak çok zor ama sonu güzel olsun katlanıyor insan...
nazefsaya katılıyorum ikiz gebelik riskli gebelik . kesinlikle riskli gebelik dr sine gitmelisin. Allah korusun ben her zaman önce en kötüsününe göre ayarlarım kendimi acil bir durumda kritik kararlarla mucize yaratmalı. Mesela Arda bey 25 haftalık ayağı çıkan 3 üçüz bebeklerin ayağını itip dikmişti doğsa da yaşamazdı risk aldı tuttu. Allah korusun böyle olcak değil ama bir sıkıntı olursa dr n cesur olmalı...
canım vajinal olan rahim ağzı ölçümü asıl doğru olandır benim dr m perinatolog ve 15 günde bir gidiyorum her seferinde vajinal ölçüyor dün de baktı vajinal 2 cm...
bu arada erken doğum olmasın diye haftada 1 proluton iğne, kasılma varsa endol ayrıca nidilat prepar, mağezyum veren dr ler de var. ilaç verdi mi?
?
sağolasın chnb

bizim dışımızda herkes bi kız bi erkek diyordu biliyormusun
burda da hep bi kız bi erkek dediniz
RABBİM de nasip etti inş. sağlıkla doğarlar
evet içimizde en çok yatan sensin
sen tecrübelisin benim ilk tecrübem
inş. son olur
vajinal olanı pazartesi kendi doktoruma ölçtüreceğim
cumartesi de ayrıntılı ultrasonda ölçtüreceğim bakalım ikisinde de nasıl çıkacak
doktor bana haftada 1 pruluton iğne ve 3 günlük endol fitil verdi ve tabi bol su
zaten elevitin içinde magnezyum var
sordu vitamin kullanıyormusun diye elevit deyince bi daha yazmadı
delikız çok geçmiş olsun, maşallah bi oğlan bi kız olduğu da kesinleşmiş, sağlıkla zamanında gelirler inş, sen yeter ki önlemini al.
tek gebeliklerde bile hep raporla geçiriyo insanlar sen heyet al evde dinlen.
laveque tedavi kararına sevindim canım, inş sonu güzel olucak..
akasya senin bu tedavinin başlama süreci çok sancılı oldu ve oluyor. ama inş sonu güzel olucak. sıkıntıları baştan çekiyosun, sonradan çekmiceksin allahın izniyle.
incim merak ettiriyorum hep sizi ama doğurmadım hala:26:
sağolasın mattika

evet tekte de olabiliyor belli olmuyor ama ikiz olunca tabi daha muhtemel
artık bakalım doktor nasıl bir heyet verecek bilmiyorum ama bi süre evde olacağım sanırım
doktor dusunmedım canım hiç. Bilmem , yine Aynur Hanim olabilir. Aet olup arayınca artık istediğim dr yoksa da kim denk gelirse.
sagol Suskunadacım ,insallah .
dogurmus mu??
DELIKIZ SEN GENARTTA YAPMISTIN DI MI TEDAVINI?
BEN DE ONLARA GECEN HAFTA MAIL ATTIM AMA CEVAP YAZMADILAR.
FIYAT SORDUM, 24 SURE VAR MI DIYE SORDUM VE DIS TAKIP YAPILABILIYOR MU DIYE SORDUM CEVAP GELMEYINCE BEN DE MEMORIALDA KARAR KILDIM YINE.
evet genartta yaptırdım
hepinizi okuyorum ama çok ilerlemişsiniz cevap veremiyorum
hepinizin haberini bekliyorum ayrı ayrı
RABBİM meleklermizi korusun ,tedavide olanların ,başlayacak olanların da emeklerini boşa çıkarmasın inş.