- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #17.441
topikte en şanslılar
13- 14 traslokasyonu ile mozaikler herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlattı bizi![]()
topikte en şanslılar
topikte en şanslılar
Ayy deme yaaaa bak deli oldum şimdiay ne güzel olur 5 te doğursam, kaynana dayanamadı artık geliyomuş akşama.
bugün hastanede anneme bile dayanamadım, çok stresli oluyo insan, kaynanayı hiç çekemem, pöf!
sancılar kaçtı he kaynana geliyo diye
ismi hala net değil, ben diyorum kerem, eşim barış diyo. bir de muhammet var en baştan beri aklımda.
tek koysam olmuyo, yanına bişey koysam kullanılmaz, adıyla doğar inş diye düşünüyorum
topikte en şanslılar
doğumhaneye almıyolar neyse ki kimseyi, bulunurdu inan![]()
Ayyy hadi bakalımmmmm canım benim yaaa hayırlı uğurlu olsun tatlımGeldim İncimmKızlar okuyayım dedim ama yetişemedim hızınıza.
Sabah 9.30 gibi hastaneye gittik. 12.30 'da ancak çıkabildik. Muayene oldu. Kırmızılarla muayene kötüymüş. Epey kastı beni. Aynur Hanım ile tanıştım. Çok tatlı , güzel bir bayan. Sevdim. Sonra kan verdik. Eşim semen analizi için örnek verdi. Ateş Eczanesinden ilaçları aldık. Kızlar 2200 dedi ilaçlara
Şok olduk eşimle. Gonal F verdiler. 5 kutu yazmış. Hepsini alamadım. 3 gün idare edecek kadar aldım. Şu an işyerindeyim. İlaçlar yanımda. Dolaba koyamadım. Akşam 7 gibi evde olacağım. Birşey olmaz dimi ? :26: Bir de iğneyi nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara.
Benden haberler bu kadar.![]()
Geldim İncimmKızlar okuyayım dedim ama yetişemedim hızınıza.
Sabah 9.30 gibi hastaneye gittik. 12.30 'da ancak çıkabildik. Muayene oldu. Kırmızılarla muayene kötüymüş. Epey kastı beni. Aynur Hanım ile tanıştım. Çok tatlı , güzel bir bayan. Sevdim. Sonra kan verdik. Eşim semen analizi için örnek verdi. Ateş Eczanesinden ilaçları aldık. Kızlar 2200 dedi ilaçlara
Şok olduk eşimle. Gonal F verdiler. 5 kutu yazmış. Hepsini alamadım. 3 gün idare edecek kadar aldım. Şu an işyerindeyim. İlaçlar yanımda. Dolaba koyamadım. Akşam 7 gibi evde olacağım. Birşey olmaz dimi ? :26: Bir de iğneyi nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara.
doğumda buluncakmış, sanki sünnet düğünü yapıyoruz, eşime dedim sancı çekerken istemem yanımda diye, tutsun dışarda, sahip olsun anasına![]()
Ay desene perşembe günü hepimiz mahfolucaz heyecandanHaftaya perşembe inşallah hazadeciğim![]()
Hazade sen hala çalışıyormusun canım işten ayrıldınmı bulantıların bitiimi
hazade bide sana bir şey soracağım şimdi sendede translokasyon varya 3 defa düşük yaptın sen bunu öğrendikten sonra
tüp bebek denedin 3 defa olmadı şimdi doğal denedin oldu çok şükür böylemi oldu
Ay desene perşembe günü hepimiz mahfolucaz heyecandan
Ewet cnm çalışıyorum inşallah son zamana kdr dayanırım ewde bunalıorum çünkü
Bulantılarım bitti çok şükür rahatladım cnm.
2defa düşük yaptım sonra tüp denedik fakat eşimin sperm sorunundan ötürü tüpe yöneldik ...
Sonra doğal hamile kaldım kürtaj oldum kalp atımı yoktu.
Sonra negatif sonuç alınca ben kromozom analizi yaptım ve translokasyonu öğrendim sonra 2 tedaviye başladık negatif sonuç aldık 3 negatif oldu ve sonra süpriz bebek MİNA geldi![]()
topikte en şanslılar