Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba kızlaaar. ben de son 1.5 yıl içinde 3 düşük yaptım. karyotip analizi için kan verdik. yaklaşık 1 ay sonra çıkarmış. bende kan pıhtılaşma sorunu vardı. genetik sorun da çıkarsa doktorum PGD yöntemiyle tüp bebek önerdi.heyecanla sonuçları bekliyorum.:18:

Hazadem günaydın canım :16: Mattika'dan haber yok sanırım. Muhtemelen biizm oğlan doğmuştur :1: Ya bu arada benim başım çok ağrıyor. İlaçlar yapar mı ? :26:

Akide, Turkuaz, Hamet kızlar bilgileriniz verin sizleride yazayımmm
Hepinize günaydın kızlar inşallahhh Mattikka sağlıkla doğğum yapmıştır...

merhaba kızlaaar. ben de son 1.5 yıl içinde 3 düşük yaptım. karyotip analizi için kan verdik. yaklaşık 1 ay sonra çıkarmış. bende kan pıhtılaşma sorunu vardı. genetik sorun da çıkarsa doktorum PGD yöntemiyle tüp bebek önerdi.heyecanla sonuçları bekliyorum.:18:
Merhaba hoşgeldin bende 3 defa düşük yaptım. 3 ve 17 kromozomlarımda translokasyon vardı.
şimdi doğal hhamileyim 4,5 aylık cnm inşallah sende sağlıkla kalırsın ...
Hazadem günaydın canım :16: Mattika'dan haber yok sanırım. Muhtemelen biizm oğlan doğmuştur :1: Ya bu arada benim başım çok ağrıyor. İlaçlar yapar mı ? :26:

Günaydın Akasyamm,
Bendede yapmıştı sanırım ama ilaçdan old. sanmam stresden oluo bence canım.
İnşallah cnm mattika yazar oğlum kucagımda die.

Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Benim de 2 düşüğüm var. Eşimde sorun çıktı pgt denedik. Sonuçlara göre hareket edersiniz...

Mattika'dan hala ses yok. Paşa kesin doğdu :1:

Akasyam ilaçlar bana baş ağrısı yapmamıştı. Merve de baş ağrısı çekmişti.

Merhaba orkide hoşgeldin. Öncelikle geçmiş olsun. Sonuçların çıkınca pgt'lik bir durum varsa öyle denersiniz.

Kızlar gunaydın hepınıze,

bırazdan yola cıkacagız , cıkmadan once hemen bır baktım cunku dun gece bakamadım ve merakla geldım ofıse.

Mattıkam dogurmamıs galıba hala . Gercı en son dun gece dogurması muhtemelmıs, bugun haber yok henuz.

[ı]ben çıkayım kendime bir çorba pişireyim
lebeniye çorbası çekti canım:1:
Eşimde gelir zaten[/ı]

lebenıye corbası ne guzelım? ılk defa duyuyorum.
Ben de yapayım barı, degısık en azından.

benim aklıma hep hituci gelir ve eşime de onu örnek veririm hep
4. Deneme ve sonuncu da 4 pgt ye gidip 2 si sağlıklı çıkmış
benim eşim çok olumsuz düşünüyor çünkü olmıycak kabullen diyor hep
ben de birkaç tanede olsa (bildiklerimiz tabiki)
mucizeler var diyorum hep
bizde sayı iyi ama yaşım ilerliyor o yüzden 3 ayda bir tedavi olmaya çalışıyorum
ama çok zorlanıyorum maddi manevi
yumurta gelişimini etkileyebilirsin ama
pozitif düşünerek yediklerine içtiklerine sağlığına kilona dikkat ederek
mucizen gelicek bence az kaldı

evet pozıtıf dusunmek ... Saglıga dıkkat etmek ... Valla ıste bu ıkısını pek yapmıyorum aslında.
Pozıtıf dusunmuyorum degıl dusunemıyorum. Saglıkla ılgılı de sıgara ıcıyorum , onun dısında edıyorum yedıgıme ıctıgıme.
Spor da yaparım. :):)

ınsallah dedıgın gıbı az kalmıstır tatlım mucızelerımıze kavusmamıza.

bu arada hituci hiç doğal yoldan hamile kalmışmıydı düşük felan yapmışmıydı
onun eşinde translokasyon vardı galiba
sanırım kalmamıstı canım dogal ... Ama o zaman translokasyonu nasıl ogrenmıs olabılır ??
kızlar erken doğum sonrası bana rahim filmi de histereskopi de çektirdim...

chnbcım dogrudur. Kurtaj veya rahımde yapılan bır opearsyon sonrası mutlaka ıstıyorlar bunu.
Ben hısteroskopı cekın bana dedıgımde , 2004 yılından berı ( rahım fılmım o zaman cekıl mıstı) herhangı bır operasyon gecırdınız mı dedı rahımden , kurtaj vs...
Ben de hayır deyınce , gerek yok o zaman dedı. Rahım fılmınde bır sorun gorurlerse genelde hısteroskopı asamasına gecıyorlar dıye de bılıyorum , yanı kendı deneyımıme gore konusuyorum tabı.
evet oradan bahsediyorum
ben çok memnun kaldım
histereskopide kamera ile rahme bakıyorlar
ama vajinadan
laparoskopide karından delik açarak giriyorlar
daha ayrıntılı
rahim filmi sadece rahmin şeklini ve tüplerin durumunu gösteriyor
en ayrıntılı olan laparoskopi

laparoskopı tanıdan cok tedavı amaclı dıye bılıyorum . Cok emın degılım. Benım ablama rahım fılmı cekılmıstı yıllar once, tuplerı kapalı cıkmıstı , sonra da laparoskopı yapılıp acılmıstı .
evet canım istanbuldayım
avrupa yakası
buluşucağınız zaman size katılmayı çok isterim

ben eger erken regl olmazsam gelecegım ıstanbula tedavıye ve bulusacagız bu sefer . Dı mı kızlar ????
Sen de katıl.
kızlar okudum okudum yazacaklarımı unuttum sayfalar bitesiye.
Ağrılar kasılmalar var ama şiddetli değil, dua bekliyorum sizden.. Haber vermeden gidersem doğuma doğurunca yazarım artık inş..

Chnb benim de oğlum olcak kaynana olcam ama bu istememek tavırla ilgili, eylül annelerinde yazmışlar kaynana sütü gelmeyen kadına benim sütüm taşardı senin yok fln demiş.
Abimin eşi annemi istedi hastanede yanında mesela.
Inş güleryüzlü her işe karışmayan kaynanalar oluruz, ozaman seviliyo.
Doğum başlayınca çağırcaz dedik kaynanama, iki güne bi eşimi arayıp ben gelsem mi dedi, surat yaptı vs.

canım guzel , hayırlı bır dogum yap ınsallah.
Artık yeter, hadı cıksın bebegın, gor guzel yuzunu , hasretını gıder.

hayırlısı olsun inşallah canım. Evet kolay aslında. Yalnız bişey soracağım. Iğne yapmayı bilen arkadaşlara :9: Hemşire dedi ki içindeki havayı çıkarman lazım. Salladı bişeyler yaptı. Siz havasını çıkarıyor muydunuz ? Evetse nasıl çıkıyor ? :1: Saçma sorular soruyorum farkındayım. Ama ne yapayım panik atak var bende:9:

akasyacım hayırlı olsun. ıgnelerın zorlugu herkese gore degısıyor, bana gore cok kolay. Bıraz tekrar ve alısma meselesı.
Evet ıgnenın ucunda hava olmayacak dogru demıs . Sen gonal f kullanıyorsun ve kalem degıl sanırım ? Kalem olsa cok basıt oluyor ıs. Obur turlu ucunda hava kalmamasının mantıgı ıcıne az doz ılac cekmıs olmamanı saglamak . ılacı tupten cekmeden once enjeksıyonu ıgne yapıyormus gıbı sonuna kadar bır ıttır. Sonra cek ılacı. Sen oyle ıttırınce ıcınde ılac yokken havası gıdıyor zaten.
bu arada kendimi yazmayı unutmusum,birde merve cnm nasılsın hislerin nasıl ikizler gelecek insallah kuzum ben sana pozitiflerimi gönderiyorummm :))
bugun hastaneden aradılar benide kızlar 6 tane embrıyom vardı biri döllenememişti ya o da dollenmiş:)))))))))))dunyalar benim oldu bugun duyunca:))
ve yarın dörtte hastaneye cagardılar,,allahım insallah saglıklım vardır...bende beklemiyordum ya yarın, bugun baya bir işim vardı onları toparladım yoruldum, fazla kalamıyacagım malesef kociş ambargo koyuyorr:((

oh cok guzel... Senın dollenme sayın harıka akıdecım. Bugun de ınsallah guzel haberler gelecek gıbı gelıyor bana .
iki tedavinin arasında en az 3 ay olması gerekiyormuş merve

daha bir ay oldu,kasım ya da aralık gibi başlarız herhalde,

ancak kendimi toparlarım,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

önce senin sonra akasyanın,lavegue nin,incinin,inşallah benim...

Dinleniyorsun değil mi?

Bu arada mattika gelip gitti sanırım,

allah yardımcın olsun mattika,yarın güzel haberini bekliyoruz inşallah

mervecım ben gecen senekı 2 tedavım arasına 3 ay koymadım, yanı doktorlar 3 ay koy demedı.
O ay regl oldum tedavı sonrası. O reglımden sonrakı adetle basladım hemen .

merhaba kızlaaar. Ben de son 1.5 yıl içinde 3 düşük yaptım. Karyotip analizi için kan verdik. Yaklaşık 1 ay sonra çıkarmış. Bende kan pıhtılaşma sorunu vardı. Genetik sorun da çıkarsa doktorum pgd yöntemiyle tüp bebek önerdi.heyecanla sonuçları bekliyorum.:18:
umuyorum sonucların temız cıkar guzelım .

Ben bu arada henuz adet olmadım.
Bugun de olmazsam bu ayı kurtarabılırım sanırım.
Ama bugun olursam gelecek aya kalır

Herkese Tunaydın Mattika kesin dogum yaptı
Hayırlı haberi verir bize inşallah
Ben grip olmusuM acaba hamilelik belirtisi mı:27:

AKasya CANIM bas ağrın olması normal
Bendede olmuştu hemşire hormon ilacı aldığın için çok normal demisti

RABBİM hakkında hayırlısını versin inş.
kasılmalarım sıklaşıyo kızlar, yatıp saat tutuyorum.. gerekirse gidicez hastaneye.
inş bi dahakine doğurdum yazarım, ilk fırsatta haber vericem..
allaha emanet..
hadi bakalım hayırlısıyla doğurup gelmen dileğiyle
Canım yeter mi bilmiyorum ben ayrıyeten yatarken mağnezyum pozitive 1 tane içiyorum ...

evinde güle güle otur...

Evet canım ben lisedeyim edebiyat öğretmeniyim... Mattika matematikçi...

Canım müzikli kaplumbağa karanlıkta tavana yıldızlar ve ay yansıtıyor gitti gidiyordan aldım büyükler de kullanabilir....

Allah bir avazda kurtarsın...

sağolasın chnb:16:
darısı olmayanların başına inş.

LavequE güle güle CANIM tedavi oncesi bol bol moral ve enerji toplarsin
Ne guzel ohH
Tarifi özelden yollarım sana:1:

CANIM hosgeldin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Acaba iğnelerin dozu mü ayarlanamiyOr

Back
X