Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok sağolun kızlar. Bana ilginç gelen 13 yumurtadan neden 5 tane büyüdüğü konusu ? Rezervim iyiyken, herşey süper denirken bu kadar az yumurta olması düşündürücü. Hiç böyle bir olay yaşayan oldu mu acaba ? Herşeyin bilimsel bir açıklaması olduğu gibi bu sonucun da bilimsel bir açıklaması mutlaka vardır. Vücudun ilaca tepki vermemiş dedi doktor. İyi de o zaman ne kadr çok yumurta olursa olsun demek ki hormanla büyümeyecekler. Ya da bu ilaç bana yyaramıyor diyebiliriz. Neyse. Sorular bitmez. :1: Yine enteresan bir sonuç beni buldu.:9: Allah nasip ederse inşallah bu sefer altın yumurtamı bulurum. :16:Bulamazsam bu durumun sebebini netleştirmek zorundayım.

Çok sağolun kızlar. Bana ilginç gelen 13 yumurtadan neden 5 tane büyüdüğü konusu ? Rezervim iyiyken, herşey süper denirken bu kadar az yumurta olması düşündürücü. Hiç böyle bir olay yaşayan oldu mu acaba ? Herşeyin bilimsel bir açıklaması olduğu gibi bu sonucun da bilimsel bir açıklaması mutlaka vardır. Vücudun ilaca tepki vermemiş dedi doktor. İyi de o zaman ne kadr çok yumurta olursa olsun demek ki hormanla büyümeyecekler. Ya da bu ilaç bana yyaramıyor diyebiliriz. Neyse. Sorular bitmez. :1: Yine enteresan bir sonuç beni buldu.:9: Allah nasip ederse inşallah bu sefer altın yumurtamı bulurum. :16:Bulamazsam bu durumun sebebini netleştirmek zorundayım.

Canım toplana bilen yumurta ile görülen yumurta sayısı bir olmuo heran değişebilio ilaç üretio fakat büyümüo ..
Ama geçen sayfada dediğim gibi sayıya çok takılma diycem ama malesef elimizde deil tabikki ama önemli olan altın yumurtayı bulmak ve ben inanıorum Allahın izniyle bulucazz:nazar:

Canım toplana bilen yumurta ile görülen yumurta sayısı bir olmuo heran değişebilio ilaç üretio fakat büyümüo ..
Ama geçen sayfada dediğim gibi sayıya çok takılma diycem ama malesef elimizde deil tabikki ama önemli olan altın yumurtayı bulmak ve ben inanıorum Allahın izniyle bulucazz:nazar:

Allah'tan gelen her sonuca boynumuz kıldan ince .. İnşallah hazadem.. 5 yumoşumdan kaç tane kalır bilmem ama inşallah biri sağlıklı olandır. :16: Dua edin benim için ...

Lave canım hastaneden aradılar. Yarın gitmeyeceğim. Perşembe 8.45 dediler. Sen perşembe orada olursan görüşelim.. :16:

Son düzenleme:
Selam kizlar ben yine geldim cogunuz tanirsiniz beni ilk bebegim tek yumurtayla tutmustu
Onumuzdeki ay 1yasina girecek kizim ikincisi normal hamile kaldim cok korkuyordum
Amniyosentez yaptirdim sonuclari iyi cikti cok sukur ama oda babasi gibi tasiyici olacak
Ne yapalim artik saglikli olsunda ve ikinci kizim olacak cok mutluyum allah herkese yasatsin

Rabbime nekadar sukretsem azdir cok mutluyum dualarim hep sizlerle

cANIM ÇOK SEVİNDİM. OLSUN CANIM ZATEN PGT OLSAYDI DA taşıyıcı olma ihtimali vardı.

burada bir liste yaptık oraya bilgilerini yazdırır mısın hem doğum yapanlara hem de hamişlere:))

Kızlar selam. Biraz önce hastaneden geldim. Maalesef sadece 5 yumurtam var :5: Bu saatten sonra da sayı artmazmış. Tedaviye ilk başladığımda 8 bir tarafta 5 bir tarafta toplam 13 görünmesine rağmen ne yazık ki sadece 5 tanesi ilaca tepki verip büyümüş. Diğerleri büyümemiş. Tuhaf bir şanssızlık oldu. Nur Hanım senden daha iyi performans bekliyordum dedi. Ama bu durum vücutla alakalıymış. Bu şanssızlığın açıklaması yok:25:. 5 tanenin hepsi 3. güne gider mi elimizde kaç tane kalır belirsiz. Elimizde kalanlardan sağlıklı çıkar mı o da belirsiz. Nasipten öte köy yokmuş. :31:

canım ne zaman toplanacak? inşallah daha fazla toplanır toplanmazsa da sağlıklı çıkar ve 5. gider. transferin olur sağlıkla hamşle olursun ve 9 ay sonra doğurursun. Tam edeyim de duayı...:))

Canım öğleden sonra arayıp ilaç dozajını ve randevu saatini bildiriyorlar. Siteye yazarım canım. İnşallah görüşürüz :16:

Biraz heyecanım düştü Nesrinciğim.. İnşallah tekrar heyecanım artar..

Canım evet ben de tek altın yumurtanın peşindeyim. Rabbim isterse tek yumurtadan da olur. Ama çok yumurta olması şansı arttırıyor. Bakalım kısmet.. Her işte bir hayır vardır.

düşmesin canım nasip işi biliyorsun olacaksa bir taneyle de oluyor bu işler...

Chnbcim tesekkur ederim. Insallah guzelim, bakalim , zafer demek nasip olur.

Merveyi ben de merak ediyorum. Var mi bir his , belirti mervecim?

Akidecim, dinlen ve dayan , yapma test... Ilk gunler biraz zor gecer , ortasi su gibi akar, son 2 gun yine dayanamaz gibi olursun..
O zaman dusunuruz:18:

Akasyqnin az kaldi evet, insallah denk geliriz Carsamba gunu .

canım yarın mı başlıyorsunuz şimdi... hadi hayırlısı.... kimle başlayacaksın dr olarak?

Opu ne zaman olur bilmiyorum canım. Ama büyük ihtimalle haftasonu , en geç pazartesi olur. Güzel duana aminnn diyorum. Allah razı olsun...

Son düzenleme:
Akasyacım ne hıssettıgını anlayabılıyorum.
moralın bozulur haklsın ama yuce Rabbım bılıyordur herseyı deyıp ıcını rahatlatacaksın .
yoksa bu tedavı ıcerısınde ve sonunda kafaya hunıyı gecırırsın ben sana dıyım.
benım memorıaldakı ılk tedavımde 9 gorunurken opudan 4 ıle cıktım .
ınanılmaz bır olaydı.
acıklaması yapılamadı ve hala bılmıyorum.
sanssızlıklar oluyor bazen , istemıyoruz tabı olmasını ama olmuyor.
bence gercek anlamda bozma moralını.
bulunursa bulunacak zaten.
kader kısmete ınanıyoruz dı mı??

hatırlıyorum senı guzelım :)
ne guzel ne mutlu ... hayırlısı olsun,ne surprızler var hayatta dı mı Ozlemcım?

Hayatta cok daha degisik suprizler mucizeler var benimki de onlardan birisi
5. Hamileligim ve kendiliginden ilk defa sagliklisi oldu demekki zamanida farmis diyorum ben

Opu ne zaman olur bilmiyorum canım. Ama büyük ihtimalle haftasonu , en geç pazartesi olur. Güzel duana aminnn diyorum. Allah razı olsun...

Amin canım.... Allah gönlündeki neyse hayırlısıyla nasip eylesin...

Hayatta cok daha degisik suprizler mucizeler var benimki de onlardan birisi
5. Hamileligim ve kendiliginden ilk defa sagliklisi oldu demekki zamanida farmis diyorum ben

Allah tamamına erdirsin canım...

cANIM ÇOK SEVİNDİM. OLSUN CANIM ZATEN PGT OLSAYDI DA taşıyıcı olma ihtimali vardı.

burada bir liste yaptık oraya bilgilerini yazdırır mısın hem doğum yapanlara hem de hamişlere:))

canım ne zaman toplanacak? inşallah daha fazla toplanır toplanmazsa da sağlıklı çıkar ve 5. gider. transferin olur sağlıkla hamşle olursun ve 9 ay sonra doğurursun. Tam edeyim de duayı...:))

düşmesin canım nasip işi biliyorsun olacaksa bir taneyle de oluyor bu işler...

canım yarın mı başlıyorsunuz şimdi... hadi hayırlısı.... kimle başlayacaksın dr olarak?

Nerede liste neyle ilgili bana aciklamasini yaparsan tabiki yazarim bilgilerimi seve seve

Allah'tan gelen her sonuca boynumuz kıldan ince .. İnşallah hazadem.. 5 yumoşumdan kaç tane kalır bilmem ama inşallah biri sağlıklı olandır. :16: Dua edin benim için ...

Lave canım hastaneden aradılar. Yarın gitmeyeceğim. Perşembe 8.45 dediler. Sen perşembe orada olursan görüşelim.. :16:

İnşallah canım benimm inşallah dualarım herzaman seninee inann.

merhabalar kızlar...
topik baya hareketli maşaallah.tedaviye başlayan baya arkadaşımız var.nur topu gibi hamşşlerimiz olur inşallah.
akasya canım bazen bazı bünyeler ilaçlara geç cevap verebiliyor.senin yumoşlarda perşembeye kadar büyürler inşallah.
lave canım senin tedavinde hayırlı olsun şimdiden.
merve inci hazade,chnb.....herkese sevgiler.
hazade seninkide kızmı heee....iyiki alışveriş yapmadan anlaşıldı :))))))))))))

merhabalar kızlar...
topik baya hareketli maşaallah.tedaviye başlayan baya arkadaşımız var.nur topu gibi hamşşlerimiz olur inşallah.
akasya canım bazen bazı bünyeler ilaçlara geç cevap verebiliyor.senin yumoşlarda perşembeye kadar büyürler inşallah.

Hoşgeldin hitucim.. Doktor bu saatten sonra sayı artmaz dedi ama tabii Allah bilir. Ne yapalım nasipte ne varsa yaşayacağız. Senin tatlı kızçelerin de az yumurta ile bulunmuştu diye hatırlıyorum. Belki de benim de nasibim az yumurta içerisindedir. :16:

yarın donecegız canım bız aksam .
persembe olmayacagım orada .
bakalım konusacagım, belkı 1 takıp falan Izmırde olur sonra oraya gelırım.
ptesı ya da Pazar hıc bılmıyorum haber verırım ben sana .

merhabalar kızlar...

Hoşgeldin cnm ewet bizim bıdık kızmış :emir_bebek:
Ewet allahdan önceden anlaşıldı yoksa yanmıştım:)
Senin kızlar napıo cnm nasıl gidio

Hoşgeldin hitucim.. Doktor bu saatten sonra sayı artmaz dedi ama tabii Allah bilir. Ne yapalım nasipte ne varsa yaşayacağız. Senin tatlı kızçelerin de az yumurta ile bulunmuştu diye hatırlıyorum. Belki de benim de nasibim az yumurta içerisindedir. :16:

canım gönül nasipte varsa az yumurta ile de olur diyor,beyinde istatistiki işlem yapıp sayı önemli diyor değilmi?
bunları hep yaşadık yaşayacağızda.siz tedavi olurken o duyguları tekrar yaşıyorum sizinle birlikte.
ben ne yaparsam yapayım herşey olacağına varacak dedim hep sizde öyle deyin.
benim
2 emb. pgtye girip ikisinin sağlıklı çıktığıda oldu.
3 tane girip hiç çıkmadığı.
5 tane girip hiiç çıkmadığı
4 tane girip ikisinin sağlıklı çıktığıda oldu.
istatistiklik bişey yok bence herşey nasip.bol bol dua edelim.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallan.

iyiler canım hamdolsun.uyuttum şimdi.ezan okunuyor namaz kılıp dağıttığım mutfağımı toplayacağım inşallah. :))) sende ne var ne yok...
Allah kabul etsin namazını dualarını canım benim ..
Vallahi bende napim hala hamile old. inanamıorum sanırım kucagıma alınca anlıycam :9:
Bel ağrım başladı artık zor çalışıorum ama dayanmam lazım kızıma istediklerimi almak için:26:

Back
X