Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selam kizlar,

Mervecim cok az kaldi. Umuyorum guzel haberler verirsin.

Tuliprosacim sen de basliyorsun tedaviye anladigim kadariyla. Insallah hakkinda en guzeli olur.

Akasyacim hic belli olmaz bu isler. Belki son anda ataga gecenler olabilir. Aslinda toplanan yumurta da o kadar onemli degil. Mesela bak benim memorialdaki ilk tedavimde bahsetmistim ya 9 goruluyordu 4 toplandi 3 dollendi. Sonrakinde 9 toplandi 5 dollendi. Yani sanal fazlalik istemiyoruz biz :1:dollenecekler toplansin lutfen. Obur turlu de sonradan uzuluyoruz. Ohh ohh sayiniyi ama cogu dollenmemis, e ben ne anladim bu isten di mi?:54:

Ben henuz biletimi alamadim. Yedekteyim, ama birazdan bir sekilde alacagim.baska bir yerden alacagim. Randevum 11:30 da... Hastaneyi ozledim biliyor musunuz? Gulmeyin bana ... Aliskanlik mi yapiyor nedir bu boyle? Yarin doktorlarimi hemsirelerimi gorecegim diye coook mutluyum:32:

İnşallah Lave sağolasın
Ya bende özledim hastaneyi perşembe günü teste gideceğim için mutluyum
Ama neden özlediğimide bilmiyorum sanki gittiğimde anılarım canlanacak gözümün önünde:1:

Selam kizlar,

Mervecim cok az kaldi. Umuyorum guzel haberler verirsin.

Tuliprosacim sen de basliyorsun tedaviye anladigim kadariyla. Insallah hakkinda en guzeli olur.

Akasyacim hic belli olmaz bu isler. Belki son anda ataga gecenler olabilir. Aslinda toplanan yumurta da o kadar onemli degil. Mesela bak benim memorialdaki ilk tedavimde bahsetmistim ya 9 goruluyordu 4 toplandi 3 dollendi. Sonrakinde 9 toplandi 5 dollendi. Yani sanal fazlalik istemiyoruz biz :1:dollenecekler toplansin lutfen. Obur turlu de sonradan uzuluyoruz. Ohh ohh sayiniyi ama cogu dollenmemis, e ben ne anladim bu isten di mi?:54:

Ben henuz biletimi alamadim. Yedekteyim, ama birazdan bir sekilde alacagim.baska bir yerden alacagim. Randevum 11:30 da... Hastaneyi ozledim biliyor musunuz? Gulmeyin bana ... Aliskanlik mi yapiyor nedir bu boyle? Yarin doktorlarimi hemsirelerimi gorecegim diye coook mutluyum:32:

Selam canım..

Hemen haberleri aktarayım sana :1: Hastane aşırı kalabalık. Çok fazla Arap var. Ben böyle kalabalık hiç görmemiştim. Muhtemelen araya bayram gireceği için bir de yaz dönüşü herkes tedaviye başlamış. Ben daha önce demiştim. Bu iş alışkanlık yapıyor:9: Benzetme kötü olabilir ama o ruh halini ben çok benzetiyorum. Aynı kumarbazların durumu gibi geliyor bana. Olmadıkça daha da bileniyoruz. Allah bir an önce bu durumdan kurtarsın bizi. :1: Sen sanırım Aynur Hanımın hastasısın. Ben ona da muayene oldum. O da çok iyi ve tatlı bir bayan. Çok pozitif elektrik aldım. Laveciğim bir de döllenme olayı var işte. 5 tane toplansa da PGT'ye kaç kalacak o bile belli değil. Ama ben nasibe bıraktım herşeyi. Geçen görüşmemizde Cumhur Bey de söylemişti. 10 yumurta PGT'ye girmiş. Sadece 1 tane sağlıklı çıkmış. O da tutmamış. Bir ailenin 3 yumurtası girmiş. Aile çok üzgünmüş. 1 tane doku uyumlu kardeş bulunmuş. O da tutmuş. O yüzden demişti ki ; nasip kısmet işi. İşte biz insanoğlu istatistiklerin etkisindeyiz her daim.:16:

Mervem ben öyle hissediyorum. Bilimsel dayanağım da var. :9: Senin daha önce hamile kalabilmiş olman :34: O yüzden bence şansın yüksek.. Tabii ki Rabbim bilir. Her zaman dediğimiz gibi senin için hayırlısı nasıl olacaksa o olsun canım benim :16::16:

Senin tedavi dönemini hatırlıyorum canım. İncimin de öyle olmuştu. 5 demişlerdi 7 toplandı. Hayırlısı..Sen normal mi deniyorsun canım ? Yoksa tedaviye mi başlayacaksın 3 ay sonra ?

Netten buldum onu :1: Pozitif çekim yapayım dedim. Belki böyle şeker bir kızım olur. Hehehe :9::16:

İlahi Mervem yaa. O belirtiler daha olur mu ? Alemsin yaaa:1: O belirtiler 2 ya da 3. ayda ortaya çıkıyor. Belirti arama. Bu arada bildiğim şu ki ; göğüs şişkinliği devam ediyorsa herşey yolunda diyorlar:34: İncim ve hazade negatifi almadan önce göğüslerdeki şişkinliğimiz indi demişlerdi. Lave de aynı şeyi söylemişti. Hayırlısı tatlım.:16::16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::34:
Akasyam çok hoşsun canım ya bilimsel verilerini yerim ben senin:9:
Hadi bakalım inşallah perşembe sabahı görecez ak koyunu kara koyunu:1:
Ama ben kendimi biliyorum vücudumu tanıyorum diğer iki hamileliğimde onlar olmuştu adetim 1 gün geçmesiyle bulantılarım başlıyodu
içim bayılıyodu kokulardan tiksiniyodum adet günümde geçti hiçbiri yook:1:
Evet evet akasyama katiliyorum. Gogus sisliginin devam etmesi iyi bir sey. Puf diye iniveriyor valla gogusler. Benim en buyuk belirtim o oluyor. Ben bir kere dondurulmuslarla hamile kalmistim ve hic batma falan da olmamisti kasiklarimda. Goguslerim aciyordu biraz,o kadar.
Valla lave öyle bi şişki sütyenimden taşıyorlar artık maşallah diyeyimde:nazar:ve eşim yanlışlıkla çarptı az önce nasıl sızladı nasıl
şimdide göğsümün ucuna bakacağım ve çevresine damarlanma felan var mı diye:1:

Bana her gün çağırmaları anlamsız geliyor
Çünkü insan daha çok strese giriyor ne kadar rahatım desede insan o vajinal muayeneden bile stresleniyo valla
Çok şükür Arzu hanım beni 2 güne bir çağırmıştı:1:

Canim seni yarin cagirmadilar ya , bir gun ara verdiler, sistemi mi degistirdi acaba hastane?
Cunku belli bir gunden sonra 6. Gun gibi surekli her gun cagiriyorlar.
Hatta ben Aynur Hanima demistim bu cok sinir bozucu hergun hergun diye.
O da evet bzi bu konuda biraz titiziz demisti.

Ben burada tedavi olurken kent hastanesi hergun cagirmiyordu. Daha guzel oyle... Cunku bir sure sonra kan aldirmak bana kabus oluyor .

Canım sorma. Bugün damarı patlattı. Kolum mosmor.:25: Valla ben de anlamadım. Ben perşemde adetin 3. günü başladım. Sonra pazar günü çağırdılar beni. Salı çağırdılar. Perşembe çağırdılar .Bilmiyorum ki ? Muhtemelen 5 yumurta geliştiği anlaşıldı. Kan değerleri de aynı. Vücut ilacı sallamıyor bile :1: o yüzden beni hergün görmeye gerek görmemiş olabilirler. :34:

Akasya gerçektende Ne iş anlamadım biz gittiğimizdede çarşaflı peçeli Araplar vardı
Hollandalı bir çift vardı demekki başarılıki böyle yurtdışından bile geliyorlar
Hadi arapları anlarımda avrupalılar niye geliyoki
Gerçi tüp bebekte türkiye çok başarılıymış:nazar:

Selam canım..

Hemen haberleri aktarayım sana :1: Hastane aşırı kalabalık. Çok fazla Arap var. Ben böyle kalabalık hiç görmemiştim. Muhtemelen araya bayram gireceği için bir de yaz dönüşü herkes tedaviye başlamış. Ben daha önce demiştim. Bu iş alışkanlık yapıyor:9: Benzetme kötü olabilir ama o ruh halini ben çok benzetiyorum. Aynı kumarbazların durumu gibi geliyor bana. Olmadıkça daha da bileniyoruz. Allah bir an önce bu durumdan kurtarsın bizi. :1: Sen sanırım Aynur Hanımın hastasısın. Ben ona da muayene oldum. O da çok iyi ve tatlı bir bayan. Çok pozitif elektrik aldım. Laveciğim bir de döllenme olayı var işte. 5 tane toplansa da PGT'ye kaç kalacak o bile belli değil. Ama ben nasibe bıraktım herşeyi. Geçen görüşmemizde Cumhur Bey de söylemişti. 10 yumurta PGT'ye girmiş. Sadece 1 tane sağlıklı çıkmış. O da tutmamış. Bir ailenin 3 yumurtası girmiş. Aile çok üzgünmüş. 1 tane doku uyumlu kardeş bulunmuş. O da tutmuş. O yüzden demişti ki ; nasip kısmet işi. İşte biz insanoğlu istatistiklerin etkisindeyiz her daim.:16:

Deme ya kalabalik mi? Ben yarin 11:30 a randevu aldim ama muhtemelen olamayacagim o saatte... Aksam donusu gec saate alayim bari di mi ? Iyi oldu soyledigin valla. Bekliyor musun baya?

Yoo bence benzetmen cok yerinde ve guzel. Dogru bir mantik, ama kumarcilar genelde sonunda gocuyorlar, Allah sonumuzuonlara benzetmesin insallah.

O doku meselesii bize de anlatti Cumhur Bey telefonda. Aynen oyle canim , buis gercekten kismet meselesi. Sayi ve bu tur detaylar gecici hevesler veya hayal kirikliklari yaratiyor. Sonucu pek de etkileyen seyler degil aslinda.
Akasyam çok hoşsun canım ya bilimsel verilerini yerim ben senin:9:
Hadi bakalım inşallah perşembe sabahı görecez ak koyunu kara koyunu:1:
Ama ben kendimi biliyorum vücudumu tanıyorum diğer iki hamileliğimde onlar olmuştu adetim 1 gün geçmesiyle bulantılarım başlıyodu
içim bayılıyodu kokulardan tiksiniyodum adet günümde geçti hiçbiri yook:1:

Valla lave öyle bi şişki sütyenimden taşıyorlar artık maşallah diyeyimde:nazar:ve eşim yanlışlıkla çarptı az önce nasıl sızladı nasıl
şimdide göğsümün ucuna bakacağım ve çevresine damarlanma felan var mı diye:1:
Bu sislik meselesi o halde iyi bir sey... Inmediyse gogusler o zaman super. Ben de vucudumu cok iyi tanirim , ve bilirim ne olup olmadigini. Zatne simdiye kadar bir sey olmadigina gore olunca herhalde anlarim:49:

Her hamilelikte ayni belirtiler olacak diye bir sey yoktur herhalde ...

Akasya gerçektende Ne iş anlamadım biz gittiğimizdede çarşaflı peçeli Araplar vardı
Hollandalı bir çift vardı demekki başarılıki böyle yurtdışından bile geliyorlar
Hadi arapları anlarımda avrupalılar niye geliyoki
Gerçi tüp bebekte türkiye çok başarılıymış:nazar:

Aynen burda da böyle aşırı süslü peçeleri olan Araplar vardı:1: O peçeyi satsak benim tedavi ücretim çıkar herhalde.:9: Maşallah çok zenginler :23: Bir de Ruslar vardı. Başka ülkelerden de var galiba. Valla ben de anlamadım. Ya Memorial onların ülkesinden çok daha iyi. Ya da paraları kıymetli olduğu için burası onlara daha ucuz geliyor. Gerçi onların ülkesinde sigorta bu tedaviyi karşılıyorda olabilir. :31:

Canım sorma. Bugün damarı patlattı. Kolum mosmor.:25: Valla ben de anlamadım. Ben perşemde adetin 3. günü başladım. Sonra pazar günü çağırdılar beni. Salı çağırdılar. Perşembe çağırdılar .Bilmiyorum ki ? Muhtemelen 5 yumurta geliştiği anlaşıldı. Kan değerleri de aynı. Vücut ilacı sallamıyor bile :1: o yüzden beni hergün görmeye gerek görmemiş olabilirler. :34:

Aaaa öyle deme ama lütfenn her insanın vücudu ayrı ama
Bana hergün çağırılması tuhaf geliyo zaten yazmıştım doktorum beni her gün çağırmadı 2 güne 3 güne bir çağırdı

Deme ya kalabalik mi? Ben yarin 11:30 a randevu aldim ama muhtemelen olamayacagim o saatte... Aksam donusu gec saate alayim bari di mi ? Iyi oldu soyledigin valla. Bekliyor musun baya?

Yoo bence benzetmen cok yerinde ve guzel. Dogru bir mantik, ama kumarcilar genelde sonunda gocuyorlar, Allah sonumuzuonlara benzetmesin insallah.

O doku meselesii bize de anlatti Cumhur Bey telefonda. Aynen oyle canim , buis gercekten kismet meselesi. Sayi ve bu tur detaylar gecici hevesler veya hayal kirikliklari yaratiyor. Sonucu pek de etkileyen seyler degil aslinda.

Bu sislik meselesi o halde iyi bir sey... Inmediyse gogusler o zaman super. Ben de vucudumu cok iyi tanirim , ve bilirim ne olup olmadigini. Zatne simdiye kadar bir sey olmadigina gore olunca herhalde anlarim:49:

Canım ben bugün 45 dakika falan bekledim. Nur Hanım opudaymış. Bana saat 10'a randevu verdiler. Nur Hanım gelemedi. O ara Semra Hanım beni gördü. Ve oradakilere fırça attı :9: Hasta bu kadar bekletilir mi ? Opu varsa daha geç saatte çağırsaydınız diye:34:

Bana her gün çağırmaları anlamsız geliyor
Çünkü insan daha çok strese giriyor ne kadar rahatım desede insan o vajinal muayeneden bile stresleniyo valla
Çok şükür Arzu hanım beni 2 güne bir çağırmıştı:1:

Hergun cagirmak anlamsiz kesinlikle. Onlara da gereksiz is yuku bize de gereksiz stres.siz yine Istanbuldasiniz ben ne yapayim ?

Ben nasil yapacagim bilmiyorum? Hala o plani yapmadik . Yarin donecegiz, sonra tekrar gidecek miyiz yoksa Izmirde mi 1-2 takip yaptiririm yoksa gider miyim ? Bir de bu mesele var vallaa...

Yok tatlim ondan degildir bence biraz sistemi degistirdiler bunlar. Gorecegiz bakalim yarin ben konusunca ne dicek Aynur Hanim...

Eee tabi oda var her hamilelikte aynı şeyler yasanacak diye bir şey yok o ihtimali hiç düşünmemiştim:1:
Eee peki heyecan var mı?İnşallah bu defa bebeğini yada bebeklerini alıp döneceksin izmire:49:

Benim de bir kere cok acitti bir kiz, sonra bir daha ona aldirtmadim.
Bir tane kiz belledim , ona aldirttim.
Simdi kizin adini da tipini de unuttum.:51:gorsem tanimam da belki...
Bu kadar kan aliyorlar her gun, kurbanlik koyun gibiyiz masallah ellerinde, hala nasil acitmayi becerebiliyorlar? Yag gibi girip cikmasi gerek o ignenin

Aynen burda da böyle aşırı süslü peçeleri olan Araplar vardı:1: O peçeyi satsak benim tedavi ücretim çıkar herhalde.:9: Maşallah çok zenginler :23: Bir de Ruslar vardı. Başka ülkelerden de var galiba. Valla ben de anlamadım. Ya Memorial onların ülkesinden çok daha iyi. Ya da paraları kıymetli olduğu için burası onlara daha ucuz geliyor. Gerçi onların ülkesinde sigorta bu tedaviyi karşılıyorda olabilir. :31:

Bence bizim ülke tüp bebekte çok başarılı
Baksana istatistiklere bu kadar çocuk için çırpınan bi millet varmı:1:
Senede 40 bin çift tüp bebek denemesi yapıyormuş
Ticari anlamdada ne büyük bir alan valla

Benim de bir kere cok acitti bir kiz, sonra bir daha ona aldirtmadim.
Bir tane kiz belledim , ona aldirttim.
Simdi kizin adini da tipini de unuttum.:51:gorsem tanimam da belki...
Bu kadar kan aliyorlar her gun, kurbanlik koyun gibiyiz masallah ellerinde, hala nasil acitmayi becerebiliyorlar? Yag gibi girip cikmasi gerek o ignenin

Ama şöyle bir şey var bazı insanların eli hafif deniyor ya
Öyle olsa gerek

Hergun cagirmak anlamsiz kesinlikle. Onlara da gereksiz is yuku bize de gereksiz stres.siz yine Istanbuldasiniz ben ne yapayim ?

Ben nasil yapacagim bilmiyorum? Hala o plani yapmadik . Yarin donecegiz, sonra tekrar gidecek miyiz yoksa Izmirde mi 1-2 takip yaptiririm yoksa gider miyim ? Bir de bu mesele var vallaa...

Yok tatlim ondan degildir bence biraz sistemi degistirdiler bunlar. Gorecegiz bakalim yarin ben konusunca ne dicek Aynur Hanim...

Valla bizler ne kadar şükretsek az bizimde bu sene son İstanbulda seneye atamamız var
Bakalım kısmetimizde var mı bu sene bebek sahibi olmak:49:

Eee tabi oda var her hamilelikte aynı şeyler yasanacak diye bir şey yok o ihtimali hiç düşünmemiştim:1:
Eee peki heyecan var mı?İnşallah bu defa bebeğini yada bebeklerini alıp döneceksin izmire:49:

Heyecan yok hayir...
Opuya dogru biraz baslar .
Insqllah artik bu sefer diyorum zaten lutfen diyorum rica ediyorum diyorum , saglikla diyorum.

Hituciii canımmm sorularım var sana gel gitme lütfennnnnnnn:9:

Biz yardimci olalim tatlim:1:
Gerci hitucimin bilgisine erisemeyiz... Hepimizden doktor o valla...

Hitucim bebelerine cis egitimi veriyor, isi coook zor...:5:

Yok lave öyle değil hituci canım hiç doğal yoldan hamile kaldın mı hiç düşük yaşadınmı
Peki düşük yapmadıysan bu sorunu nasıl öğrendiniz
Bitmiştir bu kadar soruılarum cevap bekliyorum:9:

Back
X