Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bu arada benim embriyoların hepsi pgt ye gitti diğerleri anormal derecede sağlıksız olduğu için atılmıştı
bU İkiside inceleme sırasında bölündüğü için incelenememişti

Aaaa kesin o benim varyaaa:23::23::1:
Evet çok sevindi herkes embriyolog bile geldi hemen değerin kaç diye sordu cem bey geldi tebrik etti
Ordaki çalışan kızlar hepsi geldi arzu hanım bana bir sarıldı:1:
Ama devam edeceksin sen ilaçlarına fitilin mi bitti?

canım seviniyorlar canım onlarda seviniyor. benim suyum dolduğunda Arda bey nil hanıma bir sarıldı kadın sendeledi resmen...:1: sonra eşime ve bana...:1:

cem bey sarılmamıştır soğuktur biraz resmi resmi sevinmiştir...:1:

canım seviniyorlar canım onlarda seviniyor. benim suyum dolduğunda Arda bey nil hanıma bir sarıldı kadın sendeledi resmen...:1: sonra eşime ve bana...:1:

cem bey sarılmamıştır soğuktur biraz resmi resmi sevinmiştir...:1:

Yok zaten o soğuk dediğin gibi pek tepki vermedi tebrikler dedi:)
Handan hanım geldi şöyle saçlarını bir savurdu bana selam dedi tripli tripli
Bende aleykümselam dedim:)
Hadi tebrikler gözün aydın dedi geri yumuşadı güldü:)

Arkadaşlar bir şey soracağım şimdi bu değerlerde 12. gün demi benimki karıştırdım ben ya:26:

bence kesın fark var ıncıcım . Bır defa tedavıde zaten gogusler catlama ıgnesınden dolayı sısmeye baslıyor. Yanı beta hcg erkenden salgılanmaya baslaıyor. Bır de ustune hamıle kalırsan extra betahcg salgılıyorsun ve oluyor sana carpı 2 şişlik ve acı. Ama normal hamılelıkte gogus adet oncesı gıbı acıyor olabılır.

dur sımdı nıye oyle dedın ? Neyın ıncık cıncık ettın?

hosgeldın mervecım :):):) bızı bugun cok mutlu ettın .

bu gercekten ınanılmaz bır sey... ınsallah o 2 embryo saglıklıymıs kı geldı sana tutundu .
Super ya bu da mucızelreden bırı

ben tedavıye baslasaydım bu ay canım bana da bu ıkı ılacı verıyordu. Gercı ben satın aldım ama muhtemelen obur tedavıye bekletecegım.
Dun anlattılar bana nasıl kullanılacagını. Sabah menagon aksam puregon olacak dedı dr bana .
Ama dozunu falan tabı bılemıyorum. Sen bu arada nerede yasıyordun tulıprosacım? Bu soruyu sordum ben ama cevabını goremedım . Yazdıysan kusura bakma.

ya oyle bır sorun yok ama dun adetımın 2. Gunu olmasına ragmen reglım bır durakladı.
Bence atamadı o hormonları vucuttan.
ılk gun baya yogundu ama dun butun gunu 1 pedle gecırdım.
Bende bazen boyle ara verıyor mesela 1 gun sonra tekrar baslıyor.

bursa da yaşıyorum canım. aslında bende memorialde tedavi görmek istemiştim ama oğlumu bırakamadığım için bursa da tedavi olacağım. hem nasipte varsa orda da burda da olur. baksana merveye merkezle ilgili bir sürü olumsuzluk yaşadı ama sonuç pozitif. zaten önemli olan da bu.

[ı]lave bilmiyorum sağlıklımıdır acaba ahh bu aşamalar hiç bitmiyorki
insanın ömründen ömür gidiyo valla
hayırlısı artık ben allah'a güvendim ona sığındım transferi kabul ettim
çok şükür oda nasip etti bana inşallah yavrum sağlıklıdır[/ı]

inşallah canım inşallah ,
tum gonlumle , gonlumuzle dılıyoruz bunu.

Yüce rabbim herseyın en dogrusunu guzelını bılır.

bursa da yaşıyorum canım. Aslında bende memorialde tedavi görmek istemiştim ama oğlumu bırakamadığım için bursa da tedavi olacağım. Hem nasipte varsa orda da burda da olur. Baksana merveye merkezle ilgili bir sürü olumsuzluk yaşadı ama sonuç pozitif. Zaten önemli olan da bu.

tabi tabi...

Orası kesın. Nasıp kısmet , vaktı geldıyse, nerede olursan ol.
Evet olumsuzluk yasamak da ınsanı yıldırmamalı.
Bak mervecıgım ne guzel, cesaret ettı, transfer edın dedı. ınsallah sonu da coook guzel olsun.
Cok mutluyum gercekten.

mervişim ilk ultrasonu kim yapacak onlar mı yapıyor?

sonra takip işi var ne yapacaksın?

hayırlı sağlıklı olsun da tek ikiz farketmez mervem
ultrasonda belli olur ultrasona ne zaman çağırdılar

inşallah canım inşallah ,
tum gonlumle , gonlumuzle dılıyoruz bunu.

Yüce rabbim herseyın en dogrusunu guzelını bılır.

mervişim ilk ultrasonu kim yapacak onlar mı yapıyor?

sonra takip işi var ne yapacaksın?

3 Hafta sonra çağırdılar ama çok geç ben dayanamamki en azından keseyi görmeye 10 gün sonra giderim
Arzu Hanımdan devam edeceğim canım ben sevdim onu tanıdı o beni bende onu alıştık birbirimize

3 Hafta sonra çağırdılar ama çok geç ben dayanamamki en azından keseyi görmeye 10 gün sonra giderim
Arzu Hanımdan devam edeceğim canım ben sevdim onu tanıdı o beni bende onu alıştık birbirimize

iyice emin olmak için çağırıyorlar o vakitte sanırım yoksa bizi bir hafta sonra çağırmışlardı :1:
keseden bir hafta sonra da kalp atışını görmüştük

Sesinden hissettim zaten bunu çok sevindin canım
İnşallah sağlıklıdır aşamalar hiç bitmiyorki
Acabalar hep kafamda dolaşıyo ama Allah'a emanet

Ewet cnm doguma kdr zaten hep aşama aşama biliosun artık :9:
Başı geldi sonuda gelir artık inşallahhh

Kızlar yaa ben bebegi hissetmiorummm sizce normalmiiii:18:

anladım canım yalnız orada sgk geçmiyor sağlık özel sigortan var mı? normalde doç. 320 tl. Arzu hanım ne kadar. bir de doğum canım benim indirimli 7 bin civarı. sigortalı. sonra değişmek zor olur bunları da göz önünde tut...

diger hamile olan hanimlar sizi de tebrik ederim Allah o minicik ellerini ayaklarini sevdiginiz gunleri gostersin insallah:16::nazar::nazar:
Allah isteyen her kese nasip etsin

Nesrin abla bir sey soracağım doktorum bana coraspirin ve kan sulandırıcı iğne verdi sence onları kullanayımmı
Daha beter düşüğe yol açmasın?

Ewet cnm doguma kdr zaten hep aşama aşama biliosun artık :9:
Başı geldi sonuda gelir artık inşallahhh

Kızlar yaa ben bebegi hissetmiorummm sizce normalmiiii:18:

ilk bebekler geç hissedilebilirmiş. göz atması gibi, balık süzülmesi gibi olabilir...

anladım canım yalnız orada sgk geçmiyor sağlık özel sigortan var mı? normalde doç. 320 tl. Arzu hanım ne kadar. bir de doğum canım benim indirimli 7 bin civarı. sigortalı. sonra değişmek zor olur bunları da göz önünde tut...

biliyorum özel sigortamızda yok ama bişey olmaz mecburen yavrum için yaparım
ama doğumu dediğin iyi oldu bu kadar pahalı olduğunu bilmiyodum:1:

kız merve delisi sabahtan beri yazıyorum bağa da söyle diye niye haber vermedin:22::22::22:

neyse bugünlük affedildin :38:

ALLAH sağlıkla kucağına da aldığın günleri göstersin inşallah(AMİİİİİNNNN):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

artık söylemeye gerek yok bundan sonra herşeye 10 kat daha dikkat ona göre :4::4::4:

Back
X