Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hehe evet canım dedem :16: Fazla tanıma fırsatım olmadı, 4 yaşımdayken vefat etmiş, babamlardan dinlerdim hep. Arapça ve İspanyolca ardından İtalyanca favori dillerim :1: Evet taze tutmazsan unutuluyor. Onun için sürekli okurum, yabancı film, dizi izlerim, bilen tanıdıklarla konuşurum yoksa küf tutar bilgiler :1: Senin sevmeme nedenin öğretmenler olabilir mi yoksa hiç mi ilgi duymadın?
Sağolasın :16: İnş.

ALLAH rahmet eylesin ..
bende kulak çok iyi inci
biz de eşimle hep altyazılı izliyoruz hatta bi ara sadece ingilizce izliyorduk
eskiden beri yabancı müzik dinlerim ben
ve kulağım çok iidir anlıyorum yani ingilizceyi
bizim evde en çok izlenen kanal cnbc-e ve e2 dir:1:
yok öğretmenle alakası yok
sanırım baştan beri hep dayatmayla öğretildiği için ,bunu öğrenmemiz gerektiği empoze edildiği için olabilir
ama dünyada bir sürü dil var yani
ben özgür ruhluyum dayatmalara gelemiyorum hiç
bi de illaki öğrenilmesi gereken dil ingilizce olduğunu düşünmüyorum
artık heryerde var ingilizce
bence artık farklı ve az öğrenilen dilleri bilmek marifet
mesela çinceyi de merak ediyorum
anlamsal bir dil olması ilgimi çekiyor
ben yapı olarak da eskiden beri amerikayı ,avrupayı merak eden biri olmadım hiç
hep uzakdoğuyu merak etmişimdir
yani genel bir bakış açısı ve ilgi alanı sanırım o yüzden de ingilizce ilgimi çekmiyor
aslında çok da iidim kursta hocalarımız hep ingilizdi ve türkçe konuşmak yasaktı konuşuyordum onlarla kendimi ifade edecek kadar
ama 6 ay dayanabildim bıraktım :1:
amma da uzun anlattım ama kusura bakma :1:

Televizyonda Ben Bilmem Eşim Bilir'e baktım biraz bugün. Yarışmanın başında çiftler kendilerini tanıtıyorlar. Sunucu 4 aylık evli olana sordu, yabancı biriyle aynı evde yaşamak nasıl bir şey diye. Kadın da aslında biz hiç zorluk çekmedik, her an birlikteydik, işte, iş sonrası, hafta sonu vs. Sunucu da e o zaman neden evlendiniz diye sordu. Kadın ne cevap verdi dersiniz. Birlikteydik ama yatmaya ayrı evlere gidiyorduk :9::9::9: Millet koptu :9:

DeliKiz bende Arapça biliyordum ama unuttum maalesef
Yabancı dil hep böyle ingilizcemde iyiydi
Arapça'dan suan htirladiklarim ene tilmizetun
Muzekker muennes bide zehebe :1:

Televizyonda Ben Bilmem Eşim Bilir'e baktım biraz bugün. Yarışmanın başında çiftler kendilerini tanıtıyorlar. Sunucu 4 aylık evli olana sordu, yabancı biriyle aynı evde yaşamak nasıl bir şey diye. Kadın da aslında biz hiç zorluk çekmedik, her an birlikteydik, işte, iş sonrası, hafta sonu vs. Sunucu da e o zaman neden evlendiniz diye sordu. Kadın ne cevap verdi dersiniz. Birlikteydik ama yatmaya ayrı evlere gidiyorduk :9::9::9: Millet koptu :9:

Haha :27:
O ne öyle ya ne ayıp fazla açık sozluymus

ALLAH rahmet eylesin ..
bende kulak çok iyi inci
biz de eşimle hep altyazılı izliyoruz hatta bi ara sadece ingilizce izliyorduk
eskiden beri yabancı müzik dinlerim ben
ve kulağım çok iidir anlıyorum yani ingilizceyi
bizim evde en çok izlenen kanal cnbc-e ve e2 dir:1:
yok öğretmenle alakası yok
sanırım baştan beri hep dayatmayla öğretildiği için ,bunu öğrenmemiz gerektiği empoze edildiği için olabilir
ama dünyada bir sürü dil var yani
ben özgür ruhluyum dayatmalara gelemiyorum hiç
bi de illaki öğrenilmesi gereken dil ingilizce olduğunu düşünmüyorum
artık heryerde var ingilizce
bence artık farklı ve az öğrenilen dilleri bilmek marifet
mesela çinceyi de merak ediyorum
anlamsal bir dil olması ilgimi çekiyor
ben yapı olarak da eskiden beri amerikayı ,avrupayı merak eden biri olmadım hiç
hep uzakdoğuyu merak etmişimdir
yani genel bir bakış açısı ve ilgi alanı sanırım o yüzden de ingilizce ilgimi çekmiyor
aslında çok da iidim kursta hocalarımız hep ingilizdi ve türkçe konuşmak yasaktı konuşuyordum onlarla kendimi ifade edecek kadar
ama 6 ay dayanabildim bıraktım :1:
amma da uzun anlattım ama kusura bakma :1:

Evet İngilizce okullarda hep gramer olarak gösterildiği için öğrenci bir yerden sonra sıkılıyor. Eğitim sisteminin dayatmaları :37: Biz liseden mezun olunca sudan çıkmış balığa dönmüştük. Eee lisede sadece sınava yönelik işliyorsun dersi pratik yokki. Ünv.ye başladık hocalar yabancı, Türk olanlar da uzun yıllar yurt dışında yaşamış :1: Ufo gören masum köylü gibiydik :1: Zaman geçtikçe gerçek ingilizceyi gördük. Artık ingilizce yetmiyor. Ek 2-3 dil isteniyor. İngilizce dayatılmasının nedeni dünyada en çok konuşulan dil olmasıymış bir zamanlar. Ama devir değişti. Dünyanın en kalabalık ülkesi Çin dil konusunda da gümbür gümbür geliyor. Türkçe'nin en çok konuşulan diller arasında olmasını inanılmaz isterdim. Mükemmel bir dilimiz var ama bunun farkında değiliz maalsef. Benim de uzun oldu biraz :1:

Ayy kuzum onu bizde izledik çok güldüm :1:
Yazık kıza çok utandı ama sonra:1:

Saat kaçta yola çıktığını bilmiyoruzki :34:

Oyy kuzucukkk.. Ayağını da çekermiş.. kıyamam ben onlara.. Sağlıkla gelsinler inşallah. Melek onlar annesi. Bakalım ben hareketlerini hissedince ne yapacağım. Korkarım bu sefer bütün gün hareket sayarım ben :1:

İncim sen bu hasta halinle bile başarılı olacaksın canım. Zehir gibisin maşallah arkadaşıma :16:

Valla senden beklerim akasyam:1:
Ama ben geçecegini düşünüyorum kuzum daha hamileligede konsantre olamadın sen:1:

DeliKiz bende Arapça biliyordum ama unuttum maalesef
Yabancı dil hep böyle ingilizcemde iyiydi
Arapça'dan suan htirladiklarim ene tilmizetun
Muzekker muennes bide zehebe :1:
merve sen de bendensin desene :1:
yok ama ben hamile kalmadan önce osmanlıca kursuna gidiyordum
gayet de ii gidiyordu osmanlıca da arapça varya hep hatırlıyordum okurken kuralları kaideleri:1:

doğru demiş ama kadın yalanmı :1:
insanlar neden evleniyorki :1:

herkese günaydın sabah sabah yine ayaktayım
malum kahvaltı saatim varya
iki dilim peynir ,süt ,domates ,salatalık ,zeytin o kadar
ağzımın tadı bozuldu iştahım kesiliyor valla
neyseki öğleden sonra kardeşim gelecek biraz kaçamak yaparım artık :1:
annem beyaz lahana dolması sarmış afiyetle yiyeceğim :1:
sabah sütümü içtimya birazdan mayışıp uyku moduna geçerim ben
uyanınca görüşürüz millet :1:

Şekerciğim ben adam olmam :1: panik her daim devam. 7/24. En son cuma günü evde battaniyeye takılıp sendeledim. Şöyyylee bir sarsıldım. Hafta sonu için bu yetti bana. Onu taktım kafaya. :9: Buluyorum yani illa bişeyler. Ha bir de baş ağrılarım var. Beni mahfediyor. :25: Onun harici fena değilim. Arkadaşına sevindim. 34 olsun da mutlu olsun :16: Ben de 32 'de evlendim. Biz de bayağı geç kalanlardandık :1:

Naz canım Eylül Sultan nasıl ? Tekmelere devam mı annesi :1:

Akasya... aslinda herkesin bebegi kiymetli ama bizimki biraz uzun surecler sonunda ve tabir yerindeyse tirnak kaziya kaziya olunca isler degisiyo. Sende oncesinde de biseyler varmis zaten. Allah yardimcin olsun canim...VRS

İyiyim şükür. Sınav hakkında pek bir fikrim yok ağrıdan dolayı :1: Eşimin otobüsü 21.00'da hareket edecekmiş, şimdi aldım haberini. Saat 2'yi bulur diyor gelmem. Sağ salim gelsin inş.

Şimdiden hoşgeldin :31:

İzz uykuya mı daldı acaba ya da mola verildi :1:

Incicim astinin ust katini asfaltliyorlarmis. Alt kat gelen giden butun peronlarla hinca hinc doluydu. Yarim saatte cikamadik astiden. Istanbula girerken uyuyakalmisim itiraf ediyorum:)

Ayyy izz allah iyiligini versin gülmekten öldümm,adam kesin bu kadın ne yapmaya çalışıyor demiştir:52:
Ben napıyım valla kuzum evden bi yere çıkmıyorum akşama kadar yatalak haldeyimm:1:
Rabbim eksikligini göstermesin ama gerçekten hamile kalmakla bitmiyormuş..Onu hissedince kaybetme korkusu giriyor insanın içine..
Allah en kısa sürede san ve tüm isteyenlere de nasip etsinn..
Ankaraya gelde bi gün görüşelim canım bol bol dertleşiriz..
İyi bişey kalmamış canım 2 ay neki gelir geçer:16:
Tedaviyi nerede düşünüyorsun??

Canım iyi çok şükür şimdilik:1:
Artık tekmeleri geçtik akasyam uçan tekmelere başladık:1:
Bugün ayagını midemde hissettim inan akasyam minnacık elimi koyar koymaz dokundum hemen çekti bi kötü oldumki anlatamam:43:
Dogdugu zaman büyük boşluga düşücem karnımda olmuycak artık:1:

Kuzum inan bende öyleydim,hareketlerini hissetmeye başlayınca düzeldim..Seni çok iyi anlıyorum canımm,sakın kendine kızma ben niye böyleyim diye..Çünkü şimdiden başladı annelik hormonların..Zamanla düzelir sen kendini düzeltmeye çalışma:16:
Hem bence sen çok örnek bi anne olacaksınnnn:16:
Yazık kız eşine ayy bizimkide aynıydı:1:

Naznaznaz
Doktor mu verdi bol istirahati?
Kacinci haftandasin?
Ankaraya donunce evet ya tanisalim:)
Volkan beyle ya da muhterem beyle calisicam canim. Bi daha konusup ikisiyle de karar vermem lazim...

Yok kız ankaradan istanbul 6 saat varmıştır bile:1:

:)
Geldim sagsalim. Organik otel. Sivrisinekli bi geceye ragmen gunaydin...

Saat kaçta yola çıktığını bilmiyoruzki :34:

A sehrinden t saatte yola cikan izz, yapilan asfaltlama calismalari nedeniyle yarim saat rotar yaparak 100 km/sa. ortalama hizla y sehrine 10.00da ulasmistir. Bu saat her bir saatte 27 saniye geri kalmaktadir. Buna gore a+t/y nin en kucuk degeri nedir? Hadi bakalim:)) ehe;)

Kucukyalidayim canim.
Egitim var. Ogleden sonra da suadiyedeyim. Yarin ve carsamba da taksim.
Memorialdan gecerken gece, burada tedavi yaptiranlari andim. Ayy hepimize guzel seyler nasip etsin allah.

Karşıdasın bana göre :)
Allah kolaylık versin. Amin inş.

A sehrinden t saatte yola cikan izz, yapilan asfaltlama calismalari nedeniyle yarim saat rotar yaparak 100 km/sa. ortalama hizla y sehrine 10.00da ulasmistir. Bu saat her bir saatte 27 saniye geri kalmaktadir. Buna gore a+t/y nin en kucuk degeri nedir? Hadi bakalim:)) ehe;)

HAVUZ PROBLEMLERİNDE iiyimdir ama bu problem çözülecek cinsten değil :1:

şuan itibari ile iki tane kitap aldım :1:

1-Bebek Bakımı Sorunlarına Mucize Çözümler
Yazar:Tracy Hogg/Melinda Blau

2-Yeni Annelik ve Bebek Bakımı
Yazar:Elizabeth Fenwick

D&R ı kara soktum sabah sabah :1:

Back
X