Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tamam cnm sonra :)

Sonra sitemize dönüp konuya cevap ver moduna geçiyorsun :) Üst kısımda hani bir takım şekiller var, yazı tipi vs. Onların içinde 2.satırda sondan 4.seçeneği tıklıyorsun. Konuşma balonunun yanında hemen. Tıklayınca karşına çıkan sayfaya kopyaladığın linki yapıştır deyip ok diyorsun. Bu kadar :)

Sonra sitemize dönüp konuya cevap ver moduna geçiyorsun :) Üst kısımda hani bir takım şekiller var, yazı tipi vs. Onların içinde 2.satırda sondan 4.seçeneği tıklıyorsun. Konuşma balonunun yanında hemen. Tıklayınca karşına çıkan sayfaya kopyaladığın linki yapıştır deyip ok diyorsun. Bu kadar :)

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:
YaPTIM YAŞASIN allah razı olsun incimmm :9:

[video]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQBEFgpYdJpmEGMv&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-prn1%2Fs403x403%2F158099_10151218288883965_1015121 8231318965_37554_1791_b.jpg&jq=100[/video]

yAAA İNCİMmm Ben niye yapamadım kızımın videosunu paylaşacaktım facemde var.
Videonun üstüne geldim resmi url ile kopyala dedim sonra burda 2 satırdaki dedigin yerden paylaştımm ama bu çıktı???:52:

[video]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQBEFgpYdJpmEGMv&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-prn1%2Fs403x403%2F158099_10151218288883965_1015121 8231318965_37554_1791_b.jpg&jq=100[/video]

Delikız bende kaşıntı var canım çıldırır derecesine özellikle ayaklarım ve altları
bide avuç içlerim çok kaşınıyo kaşıyorum kaşıyorum artık derim yırtılacak
neden kaşınıyoki sende de vardı kaşıntı seninkinin sebebi neydi?
bu kaşıntıyı doktoruma sordum geçen gittiğimde

göbüş ve göbekteyse normal ,tüm vucutta olursa sıkıntı demektir dedi
bepantoll verdi
kullanıyorum 4-5 gündür
bayağı rahatladım kaşıntım bayağı azaldı

bi de doktor bana kullandığın çatlak kremleri allerjik reaksiyon yapmış olabilir ,zeytinyağı bile allerjiye neden olabilir onların hepsini bırak bunu kullan dedi

gerçekten de onları bırakıp sadece bepantoll kullandım kaşıntılarım geçti
sen de dene istersen merve bana çok iyi geldi

merhaba kızlar nasılsınız?

şu meşhur test sonuçlarımı aldım bugün

inanmayacaksınız ama kromozomlar 46 xx çıktı

burç genetik lab yapmış,inanabiliyor musunuz nerde benim mozaik karyotip halim?

bu nedir kızlar ya?lab a tlfn açtım size bilgi veremeyiz hastane arasın diyorlar

bir de protein s 143 çıkmış bu ne demek bilen var mı?sınır 130 muş
aa nasıl yani :53:

başka bir yerde daha yaptır iyi bir yerde turkuaz lab.da sorun vardır belki
Kız o bantlar incecik, ince tüyleri ancak alır :1: Ay fenalık geldi şu kıl tüy meselesinden :37: Uğraş al yine çıksın al yine çıksın :4:
inci sen lazer yaptır kurtul bari ,afakanlar basıyor seni yoksa :1:
ALLAHtan benim çok az bacaklarımda hiç yok zaten
bacaklarımı hiç almadım ,aynı annem gibiyim bal kaymak :1:
diğer yerler de kendim hallediyorum ,canım da tatlı değildir cart cart tamam :1:
lazer yaptıran var arkadaşım tam bitirmiyormuş sanırım yine de çıkıyormuş ama denenebilir ,beyaz tenlilerde çok etkili oluyormuş
ben de kullanıyorum o bantlardan bende tüy yok zaten olanı da o alıyor :1:

kızlar geçmişi tam okuyamadım.

Ama dikkatimi çekti nazefsa jilet kullan sakın ağda yapma riskli durumlarda tehlikeli olabilir....

merve canım karaciğerle ilgili sıkıntı olabilirmiş kaşıntı durumunda dr ne sor...

inci afiyet olsun gofretler...

bir iki sayfa baktım ancak...

kızlar bizim de oğluşun ve benim kontrol vardı.

oğlumuz iyi. dr çok beğendi. emmeyi seviyor. ilk kontrol ücretsiz. Ama tahliller 250 tl. 2 si sağlık ocağında ücretsiz. yaptırmadık yarın yaptıracağız...

ben de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım Arda bey monural verdi. Oğluşun ismi resmen nüfusa geçti bugün...

Ama dikkatimi çekti nazefsa jilet kullan sakın ağda yapma riskli durumlarda tehlikeli olabilir....

merve canım karaciğerle ilgili sıkıntı olabilirmiş kaşıntı durumunda dr ne sor...

oğlumuz iyi. dr çok beğendi. emmeyi seviyor. ilk kontrol ücretsiz. Ama tahliller 250 tl. 2 si sağlık ocağında ücretsiz. yaptırmadık yarın yaptıracağız...

ben de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım Arda bey monural verdi. Oğluşun ismi resmen nüfusa geçti bugün...
maş. oğluna
bu ara herkeste enfeksiyon var sanırım :1:
geçmiş olsun bir an önce geçer umarım
oğlunun da nüfus kağıdı hayırlı olsun
evet doktor bana da karaciğer sorunu olabilir dedi
ama tüm vucutta varsa olabilirmiş ,sadece göbek ve göğüste ise hamileliktendir dedi
ellerinde ayaklarında başka yerinde varmı dedi yok dedim o zaman karaciğerden şüphelenmeye gerek yok kullan geçmezse o zaman bakarız dedi
ağda konusunu doktor bana da söyledi riskli diye jilet kullanmak en sağlıklısı imiş
doktorlarımız aynı fikirdeler chnb :1:
sana gelmişken bişey sorayım
doğumda hastaneden sana ne verdiler
bebek için mesela mama vs gibi ..yani kimi hastaneler biçok şeyi veriyormuş boşuna almayın diyenler var da
ben gerçi kendi hastaneme de soracağım da sana da sorayım dedim

bu kaşıntıyı doktoruma sordum geçen gittiğimde

göbüş ve göbekteyse normal ,tüm vucutta olursa sıkıntı demektir dedi
bepantoll verdi
kullanıyorum 4-5 gündür
bayağı rahatladım kaşıntım bayağı azaldı

bi de doktor bana kullandığın çatlak kremleri allerjik reaksiyon yapmış olabilir ,zeytinyağı bile allerjiye neden olabilir onların hepsini bırak bunu kullan dedi

gerçekten de onları bırakıp sadece bepantoll kullandım kaşıntılarım geçti
sen de dene istersen merve bana çok iyi geldi

aa nasıl yani :53:

başka bir yerde daha yaptır iyi bir yerde turkuaz lab.da sorun vardır belki

inci sen lazer yaptır kurtul bari ,afakanlar basıyor seni yoksa :1:
ALLAHtan benim çok az bacaklarımda hiç yok zaten
bacaklarımı hiç almadım ,aynı annem gibiyim bal kaymak :1:
diğer yerler de kendim hallediyorum ,canım da tatlı değildir cart cart tamam :1:
lazer yaptıran var arkadaşım tam bitirmiyormuş sanırım yine de çıkıyormuş ama denenebilir ,beyaz tenlilerde çok etkili oluyormuş
ben de kullanıyorum o bantlardan bende tüy yok zaten olanı da o alıyor :1:
CANIM Nesrin ablada yazmış karaciğerde sorun olabilir diye
Ben 3 yıl once karaciğer yaglanmasi geçirmiştim
Hemen yarın gidiyorum olcturmeye valla Allah kısmet ederse inş Bişey yoktur

Hosgeldin Nesrin abla topikte yokluğun belli valla
Çok sevindim oglusinin iyi olmasına senin ameliyat yeri nasıl iyileşti mı biraz
Evet yarın gideceğim olcturecegim bakalım inş bi aksilik yoktur

Back
X