Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İncimm İnci lütfen nolurr interneti okuma. Allah aşkına okuma. İnternet insanı mahfediyor. Psikolojisini dağıtıyor. Herkesin durumu farklı. Senin hiçbirşeyin yok. Yılların tecrübeli doktoru açtı baktı ve bişey yok dedi. Daha ne olsun. Rahat rahat uyu. B-i-r-ş-e-y-i-n y-o-k :38:

Oyy canım.. Bugün 10. haftadayım. Ama gel bana sor. Bir de şanssızlık mıdır nedir işyeri stresi beni buldu. kavga gürültü. İşyerinde kaç defa ağladım. Bir kere evde takıldım. Bugün de servis basamak sorunu çıktı. Yani hep tedirginlik yaratacak şeyler oluyor. Allah'ım tüm melekleri korusun..

Hadi bir anlaşma yapalım :1: Ben de korkmayacağım sen de tedirgin olmayacaksın :16:

Son düzenleme:
Ay o yazının basında ne yazıyo ya iliskiden sonra bendede kanama olurdu :18:
Valla tansiyonum düştü yemin ederim nabzın düştü
Tövbe yarabbim incim okuma gözünü seveyim böyle seyleri
Basım donuyo amanın

Akasyam sonuçta bir can bu oyle kolay olur mu
Merdivenin bir basamağını eksik atladın diye Allah korusun
Gönlünü ferah tut No problem kız sorumu görmedin yengende geldimi annenle
Bende taktım su yengene :1:

Ay o yazının basında ne yazıyo ya iliskiden sonra bendede kanama olurdu :18:
Valla tansiyonum düştü yemin ederim nabzın düştü
Tövbe yarabbim incim okuma gözünü seveyim böyle seyleri
Basım donuyo amanın

Ayyy Mervem kusuruma bakma, özür dilerim senin de canını sıktım :5: Hakkını helal et.
Senin bu kanama olayı bitti mi peki?

Ayyy Mervem kusuruma bakma, özür dilerim senin de canını sıktım :5: Hakkını helal et.
Senin bu kanama olayı bitti mi peki?

Ay yok CANIM ne hakkı ask olsun helal olsun tabi
Bi anda okuyunca şey oldum valla şimdi 3 aydır iliski yok Zaten biZde
Bundan sonrada düşünmüyorum :1:
En son yazın olmuştu Haziran gibi felan
Bilmiyorum kaderimizde ne varsa o artık

Ayy yok hazademmm niye öyle düşünüyorsun üzme benide:38:
Bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alıcazzz biz ne zorluklar atlattık bu haftalara geldiikkk:16:
Günaydın Nazımm bugün daha iyiyim şükürler olsun ama işde arada gelio napim ...
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız yawrularımızı cnm
Kocasız olmuyor canım. Olunca kavga da etsem başımda dursun :1: Hazadem iş çok yoğun. işten kaçamak yapıp siteyi açıyorum. Tam mesaj yazacağım araya birşeyler giriyor. Bir bakıyorum saatlerdir site açık ve akşam olmuş.Akşam da yemeği yer yemez mayışıyorum.. Ben de sizleri özlüyorum. İnşallah Nesrin'de görüşürüz...
Hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallah canım :16:
Ewet cnm olmuyor vallahi Allah hiçbirimizi ayırmasın inşallah ...
Ah şu işler vallahi akasyam bizleri delirticek birgün,İnşallah cnm haftaya hepimiz buluşur sohbet ederiz çok isterim ben.

Hazadem sen yüzdün yüzdün kuyruktasın. :1: Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak. Ben de senin gibiyim. Herşeyden tedirgin oluyorum. Ama sonra şöyle düşünüyorum. Rabbim nasip ettiyse her türlü alacağım ben bebeğimi kucağıma... Allah koruyacaktır O'nu.. Öyle düşünüp devamlı dua etmek lazım..
Çok güzelmiş canım. Güle güle kullansın Mina Hanım. Bebişime bişeyler alırken sana danışacağım Hazade teyzesi.. Sen tecrübelisin. Hem de bayağı :1: İntermet kazığı bile yemiş insansın.. hehehee :9:
Aminnn canım Aminn, Ay vallahi ilk zamanlar haftada bir doktora gidiodum şimdi azalttım sürekli insan kuruo kafasında ,Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallahh...
Çok saol cnm paşamızada alırız :)
Çok güzel güle güle kullansın mina hanım:)
Saol mervemm seninde erkek üzgünüm bundan alamıycaz sana ( ben kesinlikle erkek hissediorum) :emir_bebek::9:

Merve canım gününü konuşmadık daha. Chnb pazar uygun olursa pazar gideriz :31: Beraber gideceğiz inş.
Akasya canım ben nedense hiç merak etmiyorum :) İyi mi kötü mü bilemedim :26:
Hazadem güle güle kullansın Mina kuzu :16:
Mattika hoşgeldin canım :16: Gözlerimiz arıyor sizi :31:
Naz maşallah kuzuna :nazar:
Saol incimm çok teşekkürler,
Kızlar forumda şöyle bir mesaj buldum ve korkularım yeniden depreşti :18:

"Merhaba,

Bundan 3,5 yıl önce ilişki sonrası kanama olması sebebiyle smear yaptırdım, sonucum cin 1 çıktı. Kolposkopi yapıldı ve doktor biyopsi yapmaya bile gerek görmeden cin 3 teşhisiyle leep yaptı. Leep patoloji sonucum cin 3 + insitu ca (doku içersinde başlamış fakat başka organlara henüz yayılmamış kanser) çıktı ve cerrahi sınırda lezyon devam ediyordu. Bebek istiyor musun diye sordular, biz böyle durumlrda rahmin alınmasını öneriyoruz dediler, tabiki istiyorum dedim. Ve ikinci kez leep oldum...Evliydim ve henüz bebeğim yoktu. ( Bu arada benim HPV siğil yapmayan bir tip) Onkoloji profesörü Derin Kösebay iki yıl eşimle kondom yoluyla korunmamı, 2 yıl korunursam yani dolayısıyla eşimle birbirimizden virüsü alıp durmazsak %90 vücudumuzun virüsü atacağını söyledi. 2 yıl kontrollerime devam ettim ve korundum. Bağışıklığımı güçlendirecek ne varsa yaptım.İki yıl temiz çıkan smearlerden sonra bu yılın Ocak ayında bebek yapmaya karar verdik.

İlk denememizde şükürler olsun hamile kaldım.

Fakat noralde 4-5 cm uzunluğunda olan rahim ağzı (bebeği taşıyan kısım) leeplerden dolayı 1 cm bile kalmamış, kadın doğum doktorum çarşaf kadar incelmiş, rahim ağzı yok bile denebilir dedi ve serklaj yaptı (rahim ağzına güçlendirici dikiş) ve hamileliğim boyunca yatmam gerektiğini söyledi. İşe gitmeme de izin vermedi, "değerli bebek" bu başka şansın olmayabilir dedi. İşi bıraktım ve genel olarak dinlenerek geçirdim hamileliğimi.

Doktorum rahim ağzım fazlasıyla yıpranmış olduğu için normal doğum olmamam gerektiğini söyledi. Özellikle ikinci bebek istiyorsan daha fazla zedelememiz gerekir o bölgeyi dedi ve sezaryene karar verdi. (Bu arada HPV normal doğum sırasında bebeğe bulaşma ihtimali olan bir şey olduğu için sezaryen olmak gerekiyor)

Şu anda bebeğim 1,5 aylık ve kucağımda mışıl mışıl uyuyor, nasl bir duygu bu tarifi yok. Hem de yaşanan bunca riskten sonra.

Neler yaşadığımı size kısaca anlattım. Korkmayın "teşhis edilen" hiçbir lezyon kansere dönüşmez. Önemli olan farkedilsin ve önlemi alınsın. Ben birazıcık daha gecikseydim, şimdi kucağımda bu dünya güzeli melek olmayacaktı...

Korkmayın ama ihmal de etmeyin, kontrollerinizi aksatmayın."

Akasyam merak etmiyorum yazmıştım ama şimdi deli gibi merak etmeye başladım. İnş benim başıma böyle bir şey gelmemiştir :5:

İnciiiiiii yemin ederim seni öldürürüm heeeeee bana sıkıntı verme Allahın izniyle hiçbişey çıkmıycak bak görr herşey temiz çıkıcakk ne olur kendini üzmeee vee ara ben beklemekden mahfoldummm

günaydın kızlar:16::16:

inci yaptırdığın işlemin kısalmaya yol açabildiğini yazmıştın daha önce bilinçlisin zaten, kontrol ettirceksin sürekli. milletin msjlarını ne okuyosun, herkesin hikayesi farklı farklı.
allah sana sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin en kısa zamanda. gönlünü ferah tut.

akasya sen de sakin ol kuzum:16:
allah ömür verdikten sonra doğuyo bebekler, son aylarda daha önemli hareketlerin, şimdi rahminde en güvenli halinde bebişin.
ani ters hareket yapma, uzanma yeter.

bu arada smear için çağırdı dr gitmedim ya, en son gittiğimde kanama devam ediyodu, bitince gel demişti. önemliymiş bu smear olayı

2 aylık oldu benim oğlan:emir_bebek:
tam 3 tane aşı yaptılar sağlık ocağında, hadi doğurun da aşılardan fln konuşalım :1:

Akasya yengen geldi mi yanına annenle beraber?

Geldi tatlım. Eltiler bütün gün geziyor. :9::10: Keyifleri yerinde. Bir de ben bu kadar iy anlaşan elti hiç görmedim. maşallah kızkardeş gibiler :nazar:

Hadi bir anlaşma yapalım :1: Ben de korkmayacağım sen de tedirgin olmayacaksın :16:

Ooo İncii çok sert oldu bu :1: Zor be arkadaşım. Ban birkaç ay sonra hamile kal sen de her gün buraya yazacaksın :1: Ayağım takıldı, kaydım, taş değdi, sert oturdum... >>Bla blaaa blaaa. Bizim hamurumuzda var bu. Ama ben eminim. Senin bişeyin yok.

Akasyam sonuçta bir can bu oyle kolay olur mu
Merdivenin bir basamağını eksik atladın diye Allah korusun
Gönlünü ferah tut No problem kız sorumu görmedin yengende geldimi annenle
Bende taktım su yengene :1:

Ayy Mervem ne bileyim. Boy kısa olunca servis basamağına ayağım ermedi. Hamile olduğumu da unuttum. Hoppp iki ayakla tavşan gibi atladım. :1: Yere indiğim anda da ulannn ben hamileyim ne etttimm diye kafamı taşlara vurdum. :18::18: İnşallah meleğim annesi gibi dayanıklıdır. Zira annesinin boyu kısa olunca yukarı da uzandı, basamaklardan da zıpladı.. :1:

Ay yok CANIM ne hakkı ask olsun helal olsun tabi
Bi anda okuyunca şey oldum valla şimdi 3 aydır iliski yok Zaten biZde
Bundan sonrada düşünmüyorum :1:
En son yazın olmuştu Haziran gibi felan
Bilmiyorum kaderimizde ne varsa o artık

Bizde de yok :1: Yassaggg.. Zaten eşim korkudan karnıma bile dokunamıyor. Böyle yavaşçacık elini sürüyor..:9:

Ah şu işler vallahi akasyam bizleri delirticek birgün,İnşallah cnm haftaya hepimiz buluşur sohbet ederiz çok isterim ben.

Aminnn canım Aminn, Ay vallahi ilk zamanlar haftada bir doktora gidiodum şimdi azalttım sürekli insan kuruo kafasında ,Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallahh...

Seni çok iyi anlıyorum Hazadem.. Ben de gidebilsem gideceğim de randevulu falan oldğuu için gidemiyorum. Kendi kendime telkinler vererek idare ediyorum. :nazar::nazar::1:

Saol mervemm seninde erkek üzgünüm bundan alamıycaz sana ( ben kesinlikle erkek hissediorum) :emir_bebek::9:

İnciiiiiii yemin ederim seni öldürürüm heeeeee bana sıkıntı verme Allahın izniyle hiçbişey çıkmıycak bak görr herşey temiz çıkıcakk ne olur kendini üzmeee vee ara ben beklemekden mahfoldummm

Günaydınnn kuzummm banada geliyorlar arada rahat olabilirsinnn:1:
Bugün mesela içimde bi sıkıntı var yiyip bitirdi beni:1:
Hiç bişey yapasım yok ..
2 aylık oldu benim oğlan:emir_bebek:
tam 3 tane aşı yaptılar sağlık ocağında, hadi doğurun da aşılardan fln konuşalım :1:
Hay maşallahhh:nazar:
Allahın izni ile hepimiz bi an önce gelsek o günlere..
İncimm İnci lütfen nolurr interneti okuma. Allah aşkına okuma. İnternet insanı mahfediyor. Psikolojisini dağıtıyor. Herkesin durumu farklı. Senin hiçbirşeyin yok. Yılların tecrübeli doktoru açtı baktı ve bişey yok dedi. Daha ne olsun. Rahat rahat uyu. B-i-r-ş-e-y-i-n y-o-k :38:

Oyy canım.. Bugün 10. haftadayım. Ama gel bana sor. Bir de şanssızlık mıdır nedir işyeri stresi beni buldu. kavga gürültü. İşyerinde kaç defa ağladım. Bir kere evde takıldım. Bugün de servis basamak sorunu çıktı. Yani hep tedirginlik yaratacak şeyler oluyor. Allah'ım tüm melekleri korusun..

Zaman çabuk geçiyor akasyammm ..Ben ne çabuk 31 haftalık oldum bilmiyorum:1:
Daha dün gibi buraya hamile yazdııgım..
Bi bakmışız hepimizin kucagında bi sıpa var..:1:
Sen kafanı taktıkça aksilikler gelir seni bulur bu hep böyledir..:27:

Ayy Mervem ne bileyim. Boy kısa olunca servis basamağına ayağım ermedi. Hamile olduğumu da unuttum. Hoppp iki ayakla tavşan gibi atladım. :1: Yere indiğim anda da ulannn ben hamileyim ne etttimm diye kafamı taşlara vurdum. :18::18: İnşallah meleğim annesi gibi dayanıklıdır. Zira annesinin boyu kısa olunca yukarı da uzandı, basamaklardan da zıpladı.. :1:

Seni çok iyi anlıyorum Hazadem.. Ben de gidebilsem gideceğim de randevulu falan oldğuu için gidemiyorum. Kendi kendime telkinler vererek idare ediyorum. :nazar::nazar::1:

Vallahi cnm zor ya neler neler yaşadık insan kendi kendine dengesini bozuo ay bişey oldumu ay acaba düştümü ama işde napalım degerli sıpa bunlar :)

Kızlarrr uff yaaa butikbebede fiyatlar indirime girmiş çok güzel ciciler var 3 tane takım begendim ödemeye geldim kartımda limit kalmamış :47:
Çok gıcık oldummmmmmm:27:
Şimdi eşimi aradım yatırırmısın dedimm o yatarına kadar inşallah ürün bitmez:52:
Hazadem sende bi bak kız 39 tllik ürünler 11 tl ye düşmüş:60:

Herkese selam,
ankaraya döndüm sabaha karşı. işteyim, deli gibi uykum var:(

dün hiç foruma giremedim.

inci,
sonuçların çıktı mı, dönüş yaptılar mı?

Herkese selam,
ankaraya döndüm sabaha karşı. işteyim, deli gibi uykum var:(

dün hiç foruma giremedim.

inci,
sonuçların çıktı mı, dönüş yaptılar mı?

Hoşgeldinnnn canımmm bir an önce akşam olsun evine git yatttt..
Hatta yer degiştirebiliriz sen gel yat biz çalışalımmm:52:

Evet incimm sonuçların ne olduuuuuuuuuuuuuuuuu???

Bende erkek hissediyorum hazadem bakalım:) Bizde maviş maviş alırız her şeyini artık minik kuşumun
Geldi tatlım. Eltiler bütün gün geziyor. :9::10: Keyifleri yerinde. Bir de ben bu kadar iy anlaşan elti hiç görmedim. maşallah kızkardeş gibiler :nazar:

Ooo İncii çok sert oldu bu :1: Zor be arkadaşım. Ban birkaç ay sonra hamile kal sen de her gün buraya yazacaksın :1: Ayağım takıldı, kaydım, taş değdi, sert oturdum... >>Bla blaaa blaaa. Bizim hamurumuzda var bu. Ama ben eminim. Senin bişeyin yok.

Bizde de yok :1: Yassaggg.. Zaten eşim korkudan karnıma bile dokunamıyor. Böyle yavaşçacık elini sürüyor..:9:

Maşallah maşallah eltilere bak herhalde benim eltim olsa ondanda nefret ederdim kaynımla küs olduğum için evime sokmam ayol:20:
Akasyam öyle deme kıyamam sana estagfurullah şuan en güvenilir yerdeler bence anne karnındalar;)
Benim eşimde işten gelince seviyor karnımı iki günden beride DNAcı baba seni diyorum ambargo koydum sana sevmek yok diyorum:1:

Back
X