Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sagol lavemmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın ugramıyorsun pek işlermi yogun?

Günaydınn canımmmm:16:

Geçmiş olsun canım benimmmm,nazar degdi kız sana allah allahh bi dua falan okutuver kendine..
Sagol canım inşallah giymekte nasip olur:nazar:
Benmde bugün canım sıkkın..Bebegin hareketleri azaldı dün mesela 10 defa akşam hareket etmesi için bekledim hiç etmedi ,çikolata yedim kuruyemiş yedim yine etmedi:43:
Sabahta normalde hareketlerinden uyuyamazdım ben yine çok sakindi..Bi hastaneyemi gitsem bilemedim:44:
Eşimde dün hareket etmesi için için göbegimi falan salladı gıdıkladı yok ..Ya inat etti yada bi sıkıntı var ..
Suyumu azaldıki acaba..Doktor sabah 10 defa öglen 10 defa akşam 10 defa hareket etmesse gel demişti ne yapsam bilemedim tekte gidemiyorum randevumda haftasonu:18:
Naz bi doktora git istersen canım yaa insan kafasına takınca şimdi valla içi rahat etmiyo

merhaba hepinize sizlerden bir ricam olacak,başka bir topikte dua etkinliği başlattık
41 hamile 41 ayetl kürsi
aşağıda isimleri yazılı olan arkadaşlarıma 1 rer tane

kifayet
mahbube
merve
selma
eser
fatma
nuray
sibel
nurcan
beyza
manakşem
özlem
nuray
betül
yasmin
ahu
ayşegül

şimdilikten Allah okuyanlardan razı olsun,sağlıkla bebeklerine kavuştursun amin.

Canım ben okudum bu yazdığın isimlerin hepsine tek tek
Allah kabul etsin inş.Rabbim tüm isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin:49:

Hazadem o kadar kötü mü oldun kıyamam ya :50: Yaşadıklarından dolayı bunları hissetmen o kadar normalki... Rahatlatacaksa lütfen yardım al kuzum. Sana da zarar bebeğine de...

Naz istersen git bir doktora. İçin rahat etsin.

Canım kendimi biraz rahatlatlak istiyorum sürekli herşeyi kafama takıyorum her kafama taktıgımdada gidersem alışkanlık yapar diye korkuyorum..Bu sefer psikolojik olarak kendimi hasta gibi hissediyorumm öyle bişey işte:27:

Hazade canım sen niye böyle oldun ki yaa:26:
Yaşananlar kötü ama zaman her şeyi unutturuyor insana
ama belliki sen unutamamışsın canım uzmandan destek alman çok iyi olur seninde dediğin gibi
daha bunun doğumu var lohusalık hali var inşallah o zamana kadar psikolojik olarak rahatlamış olursun
ve endişelerinden kurtulursun

Hepimizin psikolojisi bozuldu bu ara bende saçma saçma düşünüp duruyorum:18:
Sürekli endişe içindeyim panik atak oldum sanırım:1:

Naz bi doktora git istersen canım yaa insan kafasına takınca şimdi valla içi rahat etmiyo

Az önce süt içtim acıcık hareket etti sıpam,ama yinede güçlü degil tembellikmi yapıyor ne:1:
Eger düzelmesse bugün yarın kesin giderim canımm

Canım ben okudum bu yazdığın isimlerin hepsine tek tek
Allah kabul etsin inş.Rabbim tüm isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin:49:

Allah kabul etsin canımmm..

merhaba hepinize sizlerden bir ricam olacak,başka bir topikte dua etkinliği başlattık
41 hamile 41 ayetl kürsi
aşağıda isimleri yazılı olan arkadaşlarıma 1 rer tane

kifayet
mahbube
merve
selma
eser
fatma
nuray
sibel
nurcan
beyza
manakşem
özlem
nuray
betül
yasmin
ahu
ayşegül

şimdilikten Allah okuyanlardan razı olsun,sağlıkla bebeklerine kavuştursun amin.

Canim ben okudum canim bu guzel gunlerde insallah okudugumuz dualar kabul olur Rabbim hicbirisinin kucagini bos birakmasin

Hazade, akasyam, merve, chnb, incim, nazefsa hepinize cok tesekkur ederim iyi dileklerinizi okudum ama cvp yazamadim
Sizler nasilsiniz iyisinizdir umarim hazade takma kafana diycem ama demesi kolayda yapmasi zor cok iyi bilirim
Ben yinede diyim takma artik canim ne yapiyorsan aliyorsan degerini bil gercekten sonra cok uzulursun

Naz gecen hafta benim kizimda oyleydi bende cok korkmustum senin gibi
Ama bu hafta o dinlenmenin acisini cikartiyor sipam hic yerinde durmuyor
Heran firliycak gibi tekmeliyor, geriliyor bazende bi hickirik tutuyor ooooo
Cok cok uzun suruyor gecmesi artik meraklanma yeterki hareketlerini hisset az da olsa
Ama gercekten cok cok azsa hemen git doktora hic bekleme

Kizlar merhaba,

Nasilsiniz? Bu ara pek giremiyorum, ara ara okuyorum ama cevap yazacak vakit bulamiyorum.
Cok ilerlemis tabi sayfalar. Cok onemli bir sey var mi?

Chnbcim yazmaya baslamissin :16:bebis surekli uyuyor, annesini uzmuyor galiba.
Nasilsin? Resimlerine baktim , hepsi harika, anlam dolu.

Bu arad Izmirde olan birvarkadas yazmis adini hatirlayamadim simdi.
Canim oncelikle gecmis olsun .
Bende Izmirdeyim, burada arastirdim ama pgt yapan yok.
Ancak burada tedavi oluyorsun ve bazi merkezler diariya yaptirtiyor bildigim kadariyla.
Sormak istedigin bir sey var ise yardimci olurum her zaman, su anda yuzeysel yazdim.
s

canım sen nasılsın ne zaman başlıyorsun tedaviye?

bebiş iyi şükür az önce göbeği düştü gecikmişti korktum.
bende de lohusalık hassasiyeti var kim ne derse batıyor. az önce dedim yarın kontrol var bakalım ne kadr almış . görümce diyor bakalım almış mı? ben de o kadar emiyor almıştır.

kayınvalidenin yarım yüzyıl önce bebek bakımı yöntemlerini dinliyorum. az önce diyor göbeği biz beşiğine asardık... ne diyeyim yaşlı kadın kırmak da istemiyorum..

resimlerin daha güzellerini Allahım sana da nasip etsin..

İnşallah nesrincim bir psikologa gitmeyi düşünüorum yani bu korkuyu içimden atmam lazım çok tuhaf bişey inanmıorum hamile olduguma, eşyalar aldıgımıza, sanki bişey olucak ve onlara bakıp bakıp ağlıycam çok tuhaf bişey .

Saol cnm vallahi dün ağlaya ağlaya yattım ama ne mümkün Oluş hanım parol al dedi bir tane ağzıma attım çok afedersin içimde n varsa hepsi çıktı tüp bebek zamanında çok ilaç aldım ya içemiorum hap, sonra eşim geldi gittik serum taktık biraz rahatladım.

Ah cnm bilsem beynim uyuştu resmen :43:

Ay incim bilmiorumki beynim uyuştu karıncalandı böyle çok kötü oldum, sanırım uykusuzlukdan oldu pazar gecesi hiç uyumadım çünkü.

Çok geçmiş olsun Akasyam aman dikkat et ihmal etme doktora görün rötgen çekilmesede vardır bir yolu .

Canım sıcak suya bırakma Allah korusun ya bir git içini rahatlar n bilim bir görün

Güle güle sağlıkla kullansın Eylülüm canım .

Günaydın incim bana uyar bende gelirim pazar günü

Ewet cnm artıkzor oluyor çalışmak ve uykusuzluk bakalım Allah sağlık versin.

Ewet Laveque inanamıorum cnm ve pek iyi deilim sanırım heran bişey olucak gibi hissediorum ve bu bebegede zararlı yardım almak istiyorum.
sen nasılsın arada gel özlüoruz seni ..

Günaydın kuzumm incim, nasılsın pazar günü görüşüoruz dimi

canım düzeldin mi biraz? gerekiyorsa git rahatlarsın canım. içine vesvese sokma iyi olacak de hep...

Sagol lavemmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın ugramıyorsun pek işlermi yogun?

Günaydınn canımmmm:16:

Geçmiş olsun canım benimmmm,nazar degdi kız sana allah allahh bi dua falan okutuver kendine..
Sagol canım inşallah giymekte nasip olur:nazar:
Benmde bugün canım sıkkın..Bebegin hareketleri azaldı dün mesela 10 defa akşam hareket etmesi için bekledim hiç etmedi ,çikolata yedim kuruyemiş yedim yine etmedi:43:
Sabahta normalde hareketlerinden uyuyamazdım ben yine çok sakindi..Bi hastaneyemi gitsem bilemedim:44:
Eşimde dün hareket etmesi için için göbegimi falan salladı gıdıkladı yok ..Ya inat etti yada bi sıkıntı var ..
Suyumu azaldıki acaba..Doktor sabah 10 defa öglen 10 defa akşam 10 defa hareket etmesse gel demişti ne yapsam bilemedim tekte gidemiyorum randevumda haftasonu:18:

bazen oluyor ben de bir kere acile gittim ağlayrak şükür sorun yoktu...

s

bende de lohusalık hassasiyeti var kim ne derse batıyor. az önce dedim yarın kontrol var bakalım ne kadr almış . görümce diyor bakalım almış mı? ben de o kadar emiyor almıştır.

kayınvalidenin yarım yüzyıl önce bebek bakımı yöntemlerini dinliyorum. az önce diyor göbeği biz beşiğine asardık... ne diyeyim yaşlı kadın kırmak da istemiyorum..

canım düzeldin mi biraz? gerekiyorsa git rahatlarsın canım. içine vesvese sokma iyi olacak de hep...

Bazen tembel oluyorlar sanırım..
Ayy bizimkilerde aynı yok bebegin başına tahta baglarmışta yok çivili beşikte yatırırlarmışta bilmem ne ,olmadı çocugu çarmıga asalım :27:
Sen niye hala orda kalıyorsun ki evine geç artık kuzummm ohhh mis gibi eşinle geçir vaktini..
Kontrollerin falanmı oluyor ondanmı buradasın?

Son düzenleme:
Canım kendimi biraz rahatlatlak istiyorum sürekli herşeyi kafama takıyorum her kafama taktıgımdada gidersem alışkanlık yapar diye korkuyorum..Bu sefer psikolojik olarak kendimi hasta gibi hissediyorumm öyle bişey işte:27:

Hepimizin psikolojisi bozuldu bu ara bende saçma saçma düşünüp duruyorum:18:
Sürekli endişe içindeyim panik atak oldum sanırım:1:

Az önce süt içtim acıcık hareket etti sıpam,ama yinede güçlü degil tembellikmi yapıyor ne:1:
Eger düzelmesse bugün yarın kesin giderim canımm

Allah kabul etsin canımmm..

Amanın sütü seviyo demekki:)
uyuyordur belki annesi rahat bırak eylül hanımı:1:
Hepimiz öyleyiz amma aşırısı insanın ruh sağlığını bozuluyo
kaderci olmak en güzeli ben akışına bıraktım valla
ben koruyamamki yavrumu en güzel şekilde Rabbim korur zaten
o yüzden no stres no panic:38:

s

Haha:9: yanında mı şimdi kayınvaliden ee insan kıramıyo genede
yazın da k.validem bana eşimin doğunca ilk sarıldığı kundağı vermişti
yıka bi güzel ütülede sende doğurursan ilk ona saracağım ben torunumu demişti
bende aldım yıkadım ütüledim ama şimdi düşünüyorumda üff sanki evde doğum yapacağımda bebeği ilk o saracak kundağa:1:
hastanede ruhu bile duymaz unutur inşallah:1:

Amanın sütü seviyo demekki:)
uyuyordur belki annesi rahat bırak eylül hanımı:1:
Hepimiz öyleyiz amma aşırısı insanın ruh sağlığını bozuluyo
kaderci olmak en güzeli ben akışına bıraktım valla
ben koruyamamki yavrumu en güzel şekilde Rabbim korur zaten
o yüzden no stres no panic:38:

İlk haftalar düştü düşecek diye korkuyordumm..Sonraki haftalar hergünü hastanede geçti şimdide dogdu dogacak diye korkuyorum..
Ayy ne biliyimm sanırım hiç bi yerede gitmedigim için evde bunalıma giriyorum mervem:2:
Sen en dogrusunu yapıyorsun kuzum ilkte nasıl alıştırırsan öyle gidiyor biz ilkten bozduk psikolojimizi sakin olmak en iyisi..
Sütüde rahat 2 aydır hiç içemiyorum daha yeni agzıma sürdüm midemi çok bulandırıyor..
Sen nasıl oldun bulantınn ??
Bu arada fotolarına baktım ne güzelmişsin kız sen zilli:1::38::nazar:

Haha:9: yanında mı şimdi kayınvaliden ee insan kıramıyo genede
yazın da k.validem bana eşimin doğunca ilk sarıldığı kundağı vermişti
yıka bi güzel ütülede sende doğurursan ilk ona saracağım ben torunumu demişti
bende aldım yıkadım ütüledim ama şimdi düşünüyorumda üff sanki evde doğum yapacağımda bebeği ilk o saracak kundağa:1:
hastanede ruhu bile duymaz unutur inşallah:1:

Kız unuturlarmı bunlar zehir gibiler:27:
Ne yani onun istedigi kundagamı saracakmışsın hadi be ordan:52:

Bizimkide bana geçen çok masrafcısın sen diyor kendi çivili beşikte büyümüşmüşmüş ,bide bunu diyen kayın babam:47:
Adamı alacan eline:52:
Çenesi hiç durmuyor kızz vır vır vır on kaynanaya bedel:27:
Şimdiden stres oluyorum dogumumda dibimden ayrılmıyacak diye:27:

İlk haftalar düştü düşecek diye korkuyordumm..Sonraki haftalar hergünü hastanede geçti şimdide dogdu dogacak diye korkuyorum..
Ayy ne biliyimm sanırım hiç bi yerede gitmedigim için evde bunalıma giriyorum mervem:2:
Sen en dogrusunu yapıyorsun kuzum ilkte nasıl alıştırırsan öyle gidiyor biz ilkten bozduk psikolojimizi sakin olmak en iyisi..
Sütüde rahat 2 aydır hiç içemiyorum daha yeni agzıma sürdüm midemi çok bulandırıyor..
Sen nasıl oldun bulantınn ??
Bu arada fotolarına baktım ne güzelmişsin kız sen zilli:1::38::nazar:

ee yani o kadarda şey yapmaya gerek yok bence:1:
Ya ben ne süt içiyorum ne balık yiyorum ne bakliyat tüketiyorum
ette yiyemiyorum yoğurt bal bunları ağzıma sürmüyorum
ne olacak böyle valla ben korkmaya başladım
az önce bi arkadaşımda söyledi
bebek beslenemezse ya o doktorun verdiği elevitle dmeir hapınıda içmemle kusmam bir oluyo zaten
artık benden alır bebeğim inş
zaten bi halsizlik bi yorgunluk sanki birileri iliğimi sömüryo valla:1:
beğendin mi beni gerçekten:17::17:
Hee diyene bak hele sende çok güzelsinn:38::nazar:

selam kızlar, kaynana olunca gelemiyorum pek.
şöyle bi okudum da.büyük bi sıkıntı yok kimsede çok şükür.

doğumdan sonra eve geldiğimizde alnına un sürcekti kaynana, ak yazılı olsun diye:27: yaptırmadım.
şimdi de herşeye yorum yapıyo.
hele altını alırken fln geliyo tepemize oğlum ahmetim seviyo kafam şişti.
sevsin bol bol kucağına veriyorum zaten de altını alırken bari yalnız bıraksın bizi oğlumu özledim
30 sene önceymiş senin tecrübeler dicem diyemedim demin. sürekli biz şöyle yaptık şöyle büyüttük.
chnb sana allah kolaylık versin, ilk günler anneme bile dayanamadım bazen ben.
toparlan da en iyi kendin bakıyosun, kimse yardım etmesin daha iyi

Kız unuturlarmı bunlar zehir gibiler:27:
Ne yani onun istedigi kundagamı saracakmışsın hadi be ordan:52:

Bizimkide bana geçen çok masrafcısın sen diyor kendi çivili beşikte büyümüşmüşmüş ,bide bunu diyen kayın babam:47:
Adamı alacan eline:52:
Çenesi hiç durmuyor kızz vır vır vır on kaynanaya bedel:27:
Şimdiden stres oluyorum dogumumda dibimden ayrılmıyacak diye:27:

Ay o ne be ona neymişki ne istersem onu alırım
yavruma almayacağımda kendisine mi alacağım:1:
Valla her şey yavrularımız için artık bundan sonra inşallah
çivili beşik mi kaldı yaa:27::27:
Kız şimdi tutup sen bunları aklına takarsın sakın üzülme haa boşver gül geç
ee zaten ayrılmayacaklar dibimizden
Ya benim aklıma bişey geldi
şimdi bu doğumda yanıma gelir kaygana ee haliyle hastanede kalır yanımda
hem bendeki sorunu hemde tüp bebek olduğunu duyarsa en güzel günümüzü mahveder
ne yapacağım ben hastanedede hangi birini tembihleyeceğiz bunu taktım kafaya:50:

ee yani o kadarda şey yapmaya gerek yok bence:1:
Ya ben ne süt içiyorum ne balık yiyorum ne bakliyat tüketiyorum
ette yiyemiyorum yoğurt bal bunları ağzıma sürmüyorum
ne olacak böyle valla ben korkmaya başladım
az önce bi arkadaşımda söyledi
bebek beslenemezse ya o doktorun verdiği elevitle dmeir hapınıda içmemle kusmam bir oluyo zaten
artık benden alır bebeğim inş
zaten bi halsizlik bi yorgunluk sanki birileri iliğimi sömüryo valla:1:
beğendin mi beni gerçekten:17::17:
Hee diyene bak hele sende çok güzelsinn:38::nazar:

Sagol canımmm Maşallahh çok güzelsin tabiii:nazar:
Artık senn yemen lazım ama 13 haftalık oldun demi?
Bu haftaya kdar bebek senden besleniyordu ama artık kendi kendine beslenmeye başlayacak..
Sanırım 16. haftaya kadar böyle gidersin sonra iştahın bi açılıyorki sorma:1:
Bende hiç yemedim ne balık ne dogru düzgün et ..
Çok saglıklı beslendigim söylenemez ama maşallah kızımın kilosu iyi hatta önde gidiyor..
İlk zamanlar bendede çok tiksinti oluyordu ama dedigim gibi 4.ayda geçiverdi..Bol bol ceviz yiyiver bari tiksinmiyorsn canım

selam kızlar, kaynana olunca gelemiyorum pek.
şöyle bi okudum da.büyük bi sıkıntı yok kimsede çok şükür.

doğumdan sonra eve geldiğimizde alnına un sürcekti kaynana, ak yazılı olsun diye:27: yaptırmadım.
şimdi de herşeye yorum yapıyo.
hele altını alırken fln geliyo tepemize oğlum ahmetim seviyo kafam şişti.
sevsin bol bol kucağına veriyorum zaten de altını alırken bari yalnız bıraksın bizi oğlumu özledim
30 sene önceymiş senin tecrübeler dicem diyemedim demin. sürekli biz şöyle yaptık şöyle büyüttük.
chnb sana allah kolaylık versin, ilk günler anneme bile dayanamadım bazen ben.
toparlan da en iyi kendin bakıyosun, kimse yardım etmesin daha iyi

Bunların hepsi aynı türden sanırım..Ayy mattika sen yine tutmuşsun kendini benm dilimde durmaz:1:
Bebek bi dogsa üstünden 1 ay geçsede o dönemleri atlatsam diye dua ediyorum valla..
Yaa çok istiyorlarsa gitsinler bi daha dogursunlar ne istiyorlr bizim çocuklardan bilmiyorum..

Ay o ne be ona neymişki ne istersem onu alırım
yavruma almayacağımda kendisine mi alacağım:1:
Valla her şey yavrularımız için artık bundan sonra inşallah
çivili beşik mi kaldı yaa:27::27:
Kız şimdi tutup sen bunları aklına takarsın sakın üzülme haa boşver gül geç
ee zaten ayrılmayacaklar dibimizden
Ya benim aklıma bişey geldi
şimdi bu doğumda yanıma gelir kaygana ee haliyle hastanede kalır yanımda
hem bendeki sorunu hemde tüp bebek olduğunu duyarsa en güzel günümüzü mahveder
ne yapacağım ben hastanedede hangi birini tembihleyeceğiz bunu taktım kafaya:50:

Canım bilmiyormu senn kayınvalide tüp bebek oldugnu??
Ayy boşver duyara duysun hiç bişey demeye hakkı yok..
Eger bişey dersede sen eşine söyle yaa..
Ayy benm eşimde bi pasif bi pasif anlatamam dilini yutuyor onlara gelince..:27:
Geçen diyorki bizimki çocuk dogdugunda 3 ay sizdeyiz ayrı kombi yakmaya gerek yok:27:
Adam beni sinir hastası etti yaa,ne beleşcisin sen git evinde kal..
Bahanesi kombi huzurumuzu kaçıracak yaa:47:
Ayy çok sinirlendim mervem kusuruma bakma nolur:1:

Bu haftaya kdar bebek senden besleniyordu ama artık kendi kendine beslenmeye başlayacak..
Çok saglıklı beslendigim söylenemez ama maşallah kızımın kilosu iyi hatta önde gidiyor..
İlk zamanlar bendede çok tiksinti oluyordu ama dedigim gibi 4.ayda geçiverdi..Bol bol ceviz yiyiver bari tiksinmiyorsn canım

Bunların hepsi aynı türden sanırım..Ayy mattika sen yine tutmuşsun kendini benm dilimde durmaz:1:
Bebek bi dogsa üstünden 1 ay geçsede o dönemleri atlatsam diye dua ediyorum valla..
Yaa çok istiyorlarsa gitsinler bi daha dogursunlar ne istiyorlr bizim çocuklardan bilmiyorum..

Geçen diyorki bizimki çocuk dogdugunda 3 ay sizdeyiz ayrı kombi yakmaya gerek yok:27:
Hee 14 haftalık olacağız yarın inşallah canım
doktoruma gidince soracağım zaten bunları
Ayrı kombi yakmaya gerek yok mu:27::27:
Vay vayy gel senin gül yüzüne hasretim zaten deseydin:1:
ama herkesin kendine göre bi düzeni özel bi hayatı var böyle yapmamalrı lazım
Lohusa lohusa bide onları çekeceğiz canım mecburuz artık ama 3 ayda sıkar yani:50:
Sinirlenmekte haklısın canikom söyle konuş içini boşalt bari burda yapalım yaa
benim eşimde çok pasif aman aman onlar haklı hep ben haksızım:5:
Kız bide şunu aldık bebeğe bunu aldık diye söyleme onlara bence
baksana ağır sapır konuşuyorlar sonra
yok tüp olduğunu söylemedik ne yapacağım hayır duymamalı
sonra oda eşim gibi derse ya bu başkasının dölü diye:27::27:

Aaaaaaa o ne sacma ya sen yeni dogum yapmis olacaksin senin uzanman lazim ilk 1 hafta
Kalkamiyorsun yerinden hep esinden destek alcaksin pijamalarla gezinmen gerekecek
Nekadar anlayissizmis ya senin kayinvalden yokmu canim ya
Ay bu konularda ben rahatim sukur benim esim cok cok savunucudur sukur
Ister babasi olsun ister abisi ister ablasi hic faketmez cok kizar

Almina ilk dogdugu haftada gorumcem gelmisti kizimin cok sancisi vardi
Yuzustu dizime yatirmistim bana dediki sen hic cocuk baktin mi dedim baktim sayilir
Kardeslerime neden diye sordum ay o daha bebek nekadar hor davraniyorsun sen demezmi
Esimde acti agzini o onun annesi birak istedigi gibi baksin sen kendi cocuguna bak
Gercektende simdi benim kizim duser kalar eli biryere sikisir nebiliyim hic yani oyle cok aglama huyu yok
Ay gecen benim kz tabak dusurdu kirdi gorumcemin kizida ustune basacakti yagmur gitme kuzim deimde
Bir korktu bir agladi resmen morardi okadar nazli buyuttu simdide biktim artikdiyor yani

Geçen bi fıkra dinledim karadenizli bi çift varmış
ama çocukları olmuyormuş tüp bebekle çocuk sahibi olabileceklerini söylemiş doktorları
Neyse adam aramış tüp bebek merkezini
ücretini sormuş ama adama biraz pahalı gelmiş
Bz tüpü dışardan getirsek daha ucuza mal olmazmı demiş:27:
Yani benim kayganamgilde işte böyle bu zihniyette o yüzden yazdım bunları:50:

Hee 14 haftalık olacağız yarın inşallah canım
doktoruma gidince soracağım zaten bunları
Ayrı kombi yakmaya gerek yok mu:27::27:
Vay vayy gel senin gül yüzüne hasretim zaten deseydin:1:
ama herkesin kendine göre bi düzeni özel bi hayatı var böyle yapmamalrı lazım
Lohusa lohusa bide onları çekeceğiz canım mecburuz artık ama 3 ayda sıkar yani:50:
Sinirlenmekte haklısın canikom söyle konuş içini boşalt bari burda yapalım yaa
benim eşimde çok pasif aman aman onlar haklı hep ben haksızım:5:
Kız bide şunu aldık bebeğe bunu aldık diye söyleme onlara bence
baksana ağır sapır konuşuyorlar sonra
yok tüp olduğunu söylemedik ne yapacağım hayır duymamalı
sonra oda eşim gibi derse ya bu başkasının dölü diye:27::27:

Dogru söylüyorsun canım söylme o zaman ,inşallah duymazda..Ayy o ne bilir özel hayatı,bilerek söylüyorum sinir olsun diye oluyorda zaten:27:
3 Ayı zehir ederim ben ona burada kalkar gider en fazla napayım yani..
Çocugumu alır odamda otururum..Sen erkeksin yani ne işin lohusalı kadının evinde ayıp yaa:47:
Bide benm annem gelecek sana ihityacımmı var sanki:27:
Cahille ugraşmak çok zor mervem allah bizlerin yardımcısı olsunn ben düşüne düşüne bunalıma giriyorum böyle:36:
Ben asla çocuklarıma bunları yaşatmıycam..

Aaaaaaa o ne sacma ya sen yeni dogum yapmis olacaksin senin uzanman lazim ilk 1 hafta
Kalkamiyorsun yerinden hep esinden destek alcaksin pijamalarla gezinmen gerekecek
Nekadar anlayissizmis ya senin kayinvalden yokmu canim ya
Ay bu konularda ben rahatim sukur benim esim cok cok savunucudur sukur
Ister babasi olsun ister abisi ister ablasi hic faketmez cok kizar

Almina ilk dogdugu haftada gorumcem gelmisti kizimin cok sancisi vardi
Yuzustu dizime yatirmistim bana dediki sen hic cocuk baktin mi dedim baktim sayilir
Kardeslerime neden diye sordum ay o daha bebek nekadar hor davraniyorsun sen demezmi
Esimde acti agzini o onun annesi birak istedigi gibi baksin sen kendi cocuguna bak
Gercektende simdi benim kizim duser kalar eli biryere sikisir nebiliyim hic yani oyle cok aglama huyu yok
Ay gecen benim kz tabak dusurdu kirdi gorumcemin kizida ustune basacakti yagmur gitme kuzim deimde
Bir korktu bir agladi resmen morardi okadar nazli buyuttu simdide biktim artikdiyor yani

Ben çocuk emziricem sonuçta erkek başına ne işin var benm evimde ,bide dilide durmuyor özlem yaa..
Kayınvalidem varla yok arası bişey..Çok temiz iyi bir insan ama saf böyle şeylere müdahae etmeyi bilmez..
Saolsun kayınbabam 10 kayınvalideye bedel:27:
Bide şu görümceleri hele hiç anlamıyorum,eşinin huyunu çok sevdim ama ne kadar güzel seni ezdirmiyor..Bizimki anca arkasından konuşuyor oda bi işe yaramıyor..
Ya bnem en sevmedigim şey işime müdahale edilmesidir oda eşimin ailesinde mevcut..
Ayyy yazık benm babam hiç karışmaz böyle şeylere:27:
Bide bu ara kafama daha çok takmaya başladım nasıl atlatıcam bilmiyorum...Böyle yaparsam çok durmaz ben dogururum:1:

Back
X