Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aman canım ben ne mücadeleler verdim anlatamam yani
araya annemi babamı soktum artık boşanma noktasına gelmiştik
bu çocuk olmasaydı belkide ben evi terketmiştim çoktan çünkü
daha transferden bi gün önce benimle neyin kavgasını yapıyodu biliyomusun
sen babamgile yüz vermedin geldiklerinde ayrı balkonlarda oturdun diye
yemin ederim eğer bi saygısızlık yaptıysam ne olayım
bende dayanamadım babamı aradım babamda bi güzel söylemiş
beğenmeyisan gönder kızımı diye ben sana anana babana köle olsun diyemi verdim demiş
herkes haddini bilsin demiş oda yok baba ben karımı seviyorum göndermem demiş:1:
ondan sonra biraz düzelir gibi oldu:):)

Ayyy bu erkekler de var ya hayret bir şey he. Aynı yerde oturmak zorunda mısın. Sinir kat sayım arttı :47:
Benim kayınvalide ve kayınpederimle büyük bir sorunum olmadı çok şükür inş bundan sonra da olmaz. Onların hakkımda tek yakındıkları soğuk durmam :52: Yahu kaç kere söyledim, dilimde tüy bitti artık ben yapı gereği çok sıcak olamıyorum ne yapayım. Onlar istiyorlar ki canımlı cicimli olalım. Yok işte ben böyleyim. Gına geldi yemin ederim. Zaten diyorlar siz karı koca birbirinizi tencere kapak misali bulmuşsunuz :1:

ah o gün bişey demedim, doğum yapmış eve geliyosun düşünemiyo insan. içimde kaldı
şimdi kilo vermişsin dedi evet ikizi duruyo içerde demiştin o gitti dedim.
dedim ama arada kaynadı benim laf, anlamadı .

ikizi kalmış dedi duymazdan geldim, 6 aylık hamile gibi dedi bi de.
bak hatırladım yine.:47:
ayıp yahu

Bende onu soracaktım şimdi senin normal halini gördü ya
bide doğumdan sonra kilomu sanki şiş oluyomuş insan valla doğrudur
hep bizim laflarımız kaynar arada zaten yada onlarınki hep şaka olur biz alınırız boş yere

Ayyy bu erkekler de var ya hayret bir şey he. Aynı yerde oturmak zorunda mısın. Sinir kat sayım arttı :47:
Benim kayınvalide ve kayınpederimle büyük bir sorunum olmadı çok şükür inş bundan sonra da olmaz. Onların hakkımda tek yakındıkları soğuk durmam :52: Yahu kaç kere söyledim, dilimde tüy bitti artık ben yapı gereği çok sıcak olamıyorum ne yapayım. Onlar istiyorlar ki canımlı cicimli olalım. Yok işte ben böyleyim. Gına geldi yemin ederim. Zaten diyorlar siz karı koca birbirinizi tencere kapak misali bulmuşsunuz :1:

Ya seninki yine hafif kalır incim valla
hee şöyle güzelryüzlü olacaksın anneciğim babacığım diye arkalarında dört döneceksin
şığır şıpır dolanacaksın çünkü sen onların gelinisin:20:
iyi bari en azından eşinle uyuştuğunu söylemişler kendi çocuklarınıda öyle görüyolar demekki

Canım mısır çekti hani şu patlayan msırlar varya komşulardan istedim
yokmuş gene bi işe yaramadı şu komşular:9:

Gelsin gelsin, kaynanan dönene kadar da gitmesin :12:

evet canım kırkımız çıkana kadar gitmez herhalde
tabi böyle konuşuyoruz ama rabbim o günlere çıkmayı nasip etsin kazasız belasız hayırlısıyla
darısı snein başına inşallah 3 ay sonra felanda senin hakkında böyle konuşuruz canım
senin kaynanan gelirmi peki snein doğumuna

evet canım kırkımız çıkana kadar gitmez herhalde
tabi böyle konuşuyoruz ama rabbim o günlere çıkmayı nasip etsin kazasız belasız hayırlısıyla
darısı snein başına inşallah 3 ay sonra felanda senin hakkında böyle konuşuruz canım
senin kaynanan gelirmi peki snein doğumuna

İnş canım inş sağ salim, hayırlısıyla inş.
Gelmez mi :1: Ortada çocuk yok, kırkı çıkana kadar dururum sonra sen daha ne kadar istersen o kadar kalırım diyor :1:
Dur bak sana güleceğin bir şey anlatayım :1:
Benim ocakta transferim iptal olduktan 10 gün sonra falan bize gelmişlerdi. Bu konu hakkında konuşurken dedi ki siz en güzeli eylül gibi koydurun (koydurun dediği embriyo :52::1:) mayıs gibi doğsun, sıcaklarda daha kolay olur :1:

İnş canım inş sağ salim, hayırlısıyla inş.
Gelmez mi :1: Ortada çocuk yok, kırkı çıkana kadar dururum sonra sen daha ne kadar istersen o kadar kalırım diyor :1:
Dur bak sana güleceğin bir şey anlatayım :1:
Benim ocakta transferim iptal olduktan 10 gün sonra falan bize gelmişlerdi. Bu konu hakkında konuşurken dedi ki siz en güzeli eylül gibi koydurun (koydurun dediği embriyo :52::1:) mayıs gibi doğsun, sıcaklarda daha kolay olur :1:

Koydurun demek ha:60:
bu tabiri benim annemde kullanır:9::9:
Ah annecim keşke biizm elimizde olsa deseydin koydurup koydurmamak:27:
şimdi nasıl bişey bilmiyoruzki o doğum hali tecrübesiziz annelerimizin çok faydası olacak eminim

Nerelerdesin Adaaa :52:
Hadi gözün aydın eşine kavuşuyorsun :31:
Allah kolaylık versin :1:

haftasonu üniversiteden arkadaşım geldi

9 yıldır görüşmüyorduk

oniki yaşında kızınla

boyunu geçmiş

bizler uğraşalım hala

misafirden göz açamadım anlıycağın

dün bugün işler yoğundu okudum ama yazamadım

ne var ne yok

sen de ailene gitmişsin döndünmü