Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Mattika sustu...
Kaynana iş başında sanırım :1:

İnş canım inş sağ salim, hayırlısıyla inş.
Gelmez mi :1: Ortada çocuk yok, kırkı çıkana kadar dururum sonra sen daha ne kadar istersen o kadar kalırım diyor :1:
Dur bak sana güleceğin bir şey anlatayım :1:
Benim ocakta transferim iptal olduktan 10 gün sonra falan bize gelmişlerdi. Bu konu hakkında konuşurken dedi ki siz en güzeli eylül gibi koydurun (koydurun dediği embriyo :52::1:) mayıs gibi doğsun, sıcaklarda daha kolay olur :1:
senin kaynana da az değilmiş :9:

Mattika ses ver :52: Korkutma bizi :1:

evet mattika ordamısın iyimisinnn:3::3::3:

ay kızlar alemsiniz:9::9:
Ahmet i uyuttum. uyumadan önce mızlanıyo baya, doymuyo mu demesin diye uyku huysuzluğu dedim kaynanaya, öyle de zaten.

iyi geceler herkese:16:

Son düzenleme:
Canım Allah sendende razı olsun
Sence son kurduğun cümle mümkün mü?:9:
Onlarda şöyle der biz beklemişiz bunca yıl torunumuzu diye
onlarsız olurmu kızz:37:

mervecim evet ilk düşündüğünde söylenemez gibi cümlem.eğer bu yılki gibi buraya tatile gelmezse hal ederim.özellikle benim için geleceğinide sanmam.çünkü o sadece rahat yere gider hizmet göemek ister.şayet olurda bana kısmet olursa ve kaynanamda evinde ise(onlar mersinde)söylerim ben bişeyler işte bir süre sonra zaten size geliriz gibi felan.benim ablamlar gelir bana kısmetse inşaAllah.

sen duasını et ak yazılı olsun diye, ununu boşver dedim:1:
banyodan sonra bebeği ayaklarından tutup sallarsan boyu uzarmış, onlar hep böyle büyütmüş çocukları
hahahay sallamışlar da 1.90 olmuş sanki eşim.

doğumhaneye girmeye çalıştı, anneme tembihlemiştim sokmadı.
doğumdan eve geldik karnıma içerde ikizi kalmış dedi, hala aklımda ne biçim lafsa.
doğumda sadece 5 gün kaldı, toparlanınca gelin annem kalsın dedim. çok şükür dinlediler ama yine de sinir oluyosun.

ne bileyim, iki gün torun sevmeye gelmişlerdi, bakalım :31::31:

işte bak bu gerçekten hayret edilecek şey sanki kendi annelerimizi alıyorlarmı doğumhaneye,benim bildiğim anca eşler girer içeri dimi?

Ay ne güldüm yaa:60: mattika kusura bakma canım
Sanki balık mı bu çocuk una bula kızart gibi
ikiz mi kalmış diyo:9: hey yarabim
kız iyi bari tembihlediğinde en azından lafınıda dinliyo baksana helal olsun sana valla:27:
doğumhaneye nasıl girmemiş hayret torunum benim elime doğsun diye ısrar etmemiş iyiki
:1:belkide merve elime doğsun demiştir.

Son düzenleme:
mervecim evet ilk düşündüğünde söylenemez gibi cümlem.eğer bu yılki gibi buraya tatile gelmezse hal ederim.özellikle benim için geleceğinide sanmam.çünkü o sadece rahat yere gider hizmet göemek ister.şayet olurda bana kısmet olursa ve kaynanamda evinde ise(onlar mersinde)söylerim ben bişeyler işte bir süre sonra zaten size geliriz gibi felan.benim ablamlar gelir bana kısmetse inşaAllah.

işte bak bu gerçekten hayret edilecek şey sanki kendi annelerimizi alıyorlarmı doğumhaneye,benim bildiğim anca eşler girer içeri dimi?

:1:belkide merve elime doğsun demiştir.

doğumhane dedim ama sancı odası aslında. sürekli muayene kanama ağrı sancı vs. hali.
destek için annemi istedim sadece.
doğumhaneye de girerdi belki bıraksalar:27:

Tamam canım giderim sende beni merak etme..:38:Karnın büyüdügü için beline agrı yapıyordur canımmm ortopedik yastıklar var işyerindeki sandalyenin arkasına taksan rahatlarsın aslında..
Aldım cnm ama pc kullandıgım için yaslama olanagım az oluyor malesef :((
Nazım doktordasındır umarım yoksaaaaaaaa:4::4::4:
Günaydııınnn :16:

Günaydın incim, nasılsın bugün bakim,

Kızlar günaydın hepinize :16:

Birkaç gündür okuyorum ama yazamadım. İşler yine felaket. Arada kaçamak giriyorum :1: Dizimdeki ağrı geçti çok şükür. Dinlendim ve sıcak tutmaya gayret ettim. Ama merdiven inerken ve binerken yine acıyor. Bir problem olduğu kesin. Şimdilik kör topal idare ediyoruz. :27::9:

Allah'a şükür bugün eşim gelecek. Ama maalesef annem gidiyor. O yüzden epey buruğum, keyfim yok. :25: Bir de baş dönmelerim ,sersemlik halim var. Bu kesin hamilelikten :1:

Akşam bayağı bir kaygana muhabbeti yapmışsınız. Siz doğuma gelecek diye üzülüyorsunuz benimki de diyor ki ; kardeşimin kızı ile aynı gün doğrursanız hanginize gideceğin:1: Ben de ona gidersin dedim. Ne diyeyim. Torunu olacak kadın başkasının doğmuna gidecek. Bir de bebek yeleği örüyor. Kırmızı. Diyor ki ; Acaba sana mı nasip olacak, kardeşimin kızına mı ? Dedim anne benim oğlum olacak diyorsunuz. Ben kırmızı giydiremem. Ona verin :1: Allah selamet versin böyle tuhaf bir kayınvalidem var. Dengesiz konuşmaları diz boyu :20:

Birkaç gündür okuyorum ama yazamadım. İşler yine felaket. Arada kaçamak giriyorum :1: Dizimdeki ağrı geçti çok şükür. Dinlendim ve sıcak tutmaya gayret ettim. Ama merdiven inerken ve binerken yine acıyor. Bir problem olduğu kesin. Şimdilik kör topal idare ediyoruz. :27::9:

Allah'a şükür bugün eşim gelecek. Ama maalesef annem gidiyor. O yüzden epey buruğum, keyfim yok. :25: Bir de baş dönmelerim ,sersemlik halim var. Bu kesin hamilelikten :1:

Akşam bayağı bir kaygana muhabbeti yapmışsınız. Siz doğuma gelecek diye üzülüyorsunuz benimki de diyor ki ; kardeşimin kızı ile aynı gün doğrursanız hanginize gideceğin:1: Ben de ona gidersin dedim. Ne diyeyim. Torunu olacak kadın başkasının doğmuna gidecek. Bir de bebek yeleği örüyor. Kırmızı. Diyor ki ; Acaba sana mı nasip olacak, kardeşimin kızına mı ? Dedim anne benim oğlum olacak diyorsunuz. Ben kırmızı giydiremem. Ona verin :1: Allah selamet versin böyle tuhaf bir kayınvalidem var. Dengesiz konuşmaları diz boyu :20:

Aman cnm gelmesin ya daha iyi kardeşinin çocuguna giydirsin biz alırız paşamıza :9:
Ya bunu eşlerimiz görrmeli ama malesef onlar bu durumların farkında deiller,

Aman cnm gelmesin ya daha iyi kardeşinin çocuguna giydirsin biz alırız paşamıza :9:
Ya bunu eşlerimiz görrmeli ama malesef onlar bu durumların farkında deiller,

Hazadem erkekler bizim gibi düşünmüyor. Takılmıyorlar böyle şeylere. Onlara normal geliyor. Valla artık eşimle paylaşmıyorum bile. Gülüp geçmeye çalışıyorum.

Sen nasıl oldun canım ? Başağrısı çok kötü bilirim:25: Ben de çok çekiyorum. Başın geçti mi ? Biraz daha moralin düzeldi mi ? Üzme Mina prensesimizi annesi. O herşeyi hissediyor. :16:

Hazadem erkekler bizim gibi düşünmüyor. Takılmıyorlar böyle şeylere. Onlara normal geliyor. Valla artık eşimle paylaşmıyorum bile. Gülüp geçmeye çalışıyorum.

Sen nasıl oldun canım ? Başağrısı çok kötü bilirim:25: Ben de çok çekiyorum. Başın geçti mi ? Biraz daha moralin düzeldi mi ? Üzme Mina prensesimizi annesi. O herşeyi hissediyor. :16:

Ewet cnm erkeklere göre bu konular anlamsız ver sıradan ....
Ewet cnm daha iyiyim çok şükür, akşam eşimde yoktu girdim bebek odasına bir ağladım ama nasıll görmelisinn :)))
Sonra duşa girdim çıktım Allahım dedim ben sanırım deliriorum, ya doluyum cnm sanırım yaşananlar çok zordu unutmak mümkün deil ama daha iyiyim artık iyi olucam kızımı düşünücem

Ewet cnm erkeklere göre bu konular anlamsız ver sıradan ....
Ewet cnm daha iyiyim çok şükür, akşam eşimde yoktu girdim bebek odasına bir ağladım ama nasıll görmelisinn :)))
Sonra duşa girdim çıktım Allahım dedim ben sanırım deliriorum, ya doluyum cnm sanırım yaşananlar çok zordu unutmak mümkün deil ama daha iyiyim artık iyi olucam kızımı düşünücem

Kucağına aldığında , mis kokusunu içine çektiğinde hepsi geçecek canım. :16: Merak etme.. Bir de geçen gün aklıma geldi. Sabahın köründe zar zor yataktan kalkıyorum. Çoğu gün midem bulanıyor. İşyerinde bütün gün sinir stres insanlarla uğraşıyorum. Çok zor diye düşündüm. :25: Hem hamilelik hem iş gerçekten çok yıpratıcı. Biz iki kat zorlanıyoruz Hazadem. Evde olsak bu kadar kötü olmayız gibime geliyor. :44:

Kuzum öyle diyosunda işte yapma desek sanki dinleyecekler mi bizi
en mutlu günümüzü heder edecekler
ahh ahh
belkide ilk ve son doğumum olacak ne biliyoruz bi tek çocuğum olacak
neyse mecburen çekeceğiz
onlarında torunu sonuçta ama keşke şu dillerini bi tutsalar:50:

Hay onların torunlarına:1:
Dinlemiyorlar kuzum dinlemiyorlar olan bize oluyor sonunda..:27:

Aynen canım ya valla haklısını bu konuda çok dertliyim
ya ben o kadının hakaretlerini dinlemek zorundamıyım gelinim diye
beni hor görmesi mi lazım
İş eşimde bitiyo doğru bi paylasa annesini ağzının payını verse
ama nerdee
eşimin yanında hakaret eder bana eşim ağzını açıp bişey demez
neymiş efendim bunlar kadın muhabbetiymiş
hele benim annem kendisine bişey desin ne yapar acaba evine sokturmaz belkidee

Senin o kaynanayı alıcam elime:4::4::52:Ayy kendi kızına kayın validesi böyle yapsa tırnaklarını çıkarır kesin..

Doğum ve kaynana, ikisini aynı karede düşünemiyorum :9:

Ayy siz yine kaynanayı düşünemiyorsunuz benm kayınababa tuttturmassa iyidir:52:

ah o gün bişey demedim, doğum yapmış eve geliyosun düşünemiyo insan. içimde kaldı
şimdi kilo vermişsin dedi evet ikizi duruyo içerde demiştin o gitti dedim.
dedim ama arada kaynadı benim laf, anlamadı .

ikizi kalmış dedi duymazdan geldim, 6 aylık hamile gibi dedi bi de.
bak hatırladım yine.:47:
ayıp yahu

Canım kıskanıyordur seni kesin:27: Ayrıca kendi nasılmış dogum yaptıgı zaman çok merak ettim:1:

Canım mısır çekti hani şu patlayan msırlar varya komşulardan istedim
yokmuş gene bi işe yaramadı şu komşular:9:

Bu komşular adamı mahvediyor hiçmi canınız mısır çekmez al bi yere koy yani demi:1:Cimri anacım bu komşularımız:1:

Günaydınnnn Kuzum:38: Saat 2 de gidicemmm canım.Yakınımda devlet hastanesi var öglenden sonra boş oluyor taksiyle gitcem

İnallah doktordan geliosundurrrr:20:

Kız valla ögleden sonra gitcemm:52:
Dün akşam yine hareket etmedi sabah biraz hareketliydi anlamadım valla ,inşalah yine sancı falan çıkmaz hazadem hastanede yatmak istemiyorum:43:

Bebeğiniz bu noktada beş duyu organından gelen bilgileri kaydedebilir. Bu ay bebeğinizin ciğerlerinize yaptığı baskı artığı için nefes darlığınızda artış olabilir. Bebeğiniz yaklaşık 29 cm uzunluğunda ve yaklaşık 1,5 kg in üzerinde ağırlığa sahiptir. Bebeğinizin hareketlerinde bir hareketsizlik hissettiğinizde hemen doktorunuza başvurunuz. İdar kaçırma yaşıyor olabilirsiniz.

Ayy bugünkü hamilelik günlügümde içimi okumuş sanki:2:

Kızlar herkese günaydın hastaneye gidicem doktor nst istiyecektir inşallah bişey çıkmaz:50:

Hazademmmmmm kuzumm nerdesin gözlerim seni arıyorrrrrrrrrrr:3:

İncimmmm sen bizi iyice ihmal etmeye başladınnn :4:

Ada hoşgeldinn canımmm nerelerdesinnn:3:

İzz de yok bu ara en son eve gidip uyumak istiyordu hala kayıp:52:

:)))
heeey uyandım, günaydın:Pp
şaka bir yana, acayip yoğundum bu ara. misafirler, gitmeli-gelmeli. foruma giremedim. bugün biraz gözattım geçmişe, gündemimiz: kayınvalidelerimiiiiiiiiiiiiiiz:)
herkes döksün buraya içini. güzel günlerinizi huzursuz etmesinler ya...
birazdan yemeğe geçiyoruz.
dönüşte bakarım yine inş.
görüşürüz:)

Bebeğiniz bu noktada beş duyu organından gelen bilgileri kaydedebilir. Bu ay bebeğinizin ciğerlerinize yaptığı baskı artığı için nefes darlığınızda artış olabilir. Bebeğiniz yaklaşık 29 cm uzunluğunda ve yaklaşık 1,5 kg in üzerinde ağırlığa sahiptir. Bebeğinizin hareketlerinde bir hareketsizlik hissettiğinizde hemen doktorunuza başvurunuz. İdar kaçırma yaşıyor olabilirsiniz.

Ayy bugünkü hamilelik günlügümde içimi okumuş sanki:2:

Kızlar herkese günaydın hastaneye gidicem doktor nst istiyecektir inşallah bişey çıkmaz:50:

nazcım, inş bişey çıkmaz.
dönünce yazarsın gelişmeleri.

Kucağına aldığında , mis kokusunu içine çektiğinde hepsi geçecek canım. :16: Merak etme.. Bir de geçen gün aklıma geldi. Sabahın köründe zar zor yataktan kalkıyorum. Çoğu gün midem bulanıyor. İşyerinde bütün gün sinir stres insanlarla uğraşıyorum. Çok zor diye düşündüm. :25: Hem hamilelik hem iş gerçekten çok yıpratıcı. Biz iki kat zorlanıyoruz Hazadem. Evde olsak bu kadar kötü olmayız gibime geliyor. :44:

İnşallah Cnm benim o kokuyu bekliorum.
Ewet Akasyam çalışmasak belki daha rahat geçer.Ama iş yoruo, stresli, ne bilim işde gerçi Allah sağlık versin çalışalım ama bu soz zamanlar daha yorucu oluo ..

Günaydınnnn Kuzum:38: Saat 2 de gidicemmm canım.Yakınımda devlet hastanesi var öglenden sonra boş oluyor taksiyle gitcem
Kız valla ögleden sonra gitcemm:52:
Dün akşam yine hareket etmedi sabah biraz hareketliydi anlamadım valla ,inşalah yine sancı falan çıkmaz hazadem hastanede yatmak istemiyorum:43:

Aman cnm kötü düşünme hayırlısı olsun inşallah bişey çıkmıycak büyüdükçe yeri daralıo sanırım o yüzden ..
Butik bebeden aldıklarım geldi cnm görsen bayılırsın. bugün yine bir sürü şey aldım :9:

Tünaydın canım :)
İyiyim şükür. Sen de iyiymişsin biraz daha çok sevindim...

Ağrının dinmesine sevindim canım. Bir daha yoklamaz inş.
Yeğeninin çocuğu oğlunun çocuğundan daha mı önemliymiş :52: Bunlara akıl sır erdirmek mümkün değil ya.

Kızlar gelince yazarım öptüm :16:

Hayırlı haberle gel inş.

Back
X